Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramoskaa
senior tag
Nov 12, 2015 Payment To Tekzoom inc Completed ... -$42.33 USD
Related Transactions
Date Type Status Details Amount
Nov 12, 2015 Charge From Credit Card CompletedYour transfer from your credit card to your PayPal account is complete.
Your transfer from your credit card to your PayPal account is complete.
Details 12,844 HUF
Nov 12, 2015 Currency Conversion Completed Details -12,844 HUF
Nov 12, 2015 Currency Conversion Completed Details $42.33 USD
Total: -$1.53 USDÍgy jött össze neki a 12ezer. Nyissak közbe új paypal-t vagy várjam meg a refundot?
Ha jól látom ez nem balance-ból ment.Jelenleg 0-án van a balance. Ha refundolnak vajon balance-nak írja el vagy megy egyenesen a kártyámra?
-
Ramoskaa
senior tag
Nincsen spamek között csak ennyi:
Dear Martin ,We need your help resolving an issue with your PayPal account. Until you help us resolve this issue, we've temporarily limited what you can do with your account.
What's going on?
We noticed some unusual activity on your PayPal account on 10/3/2015 on 05:31 PDT near Giza EG and are concerned about potential unauthorized account access.
What to do next
Please log in to your PayPal account and complete the steps to confirm your identity and recent account activity. To help protect your account, access will remain limited until you complete the necessary steps.
The security of your PayPal account is a top priority for us and we want to work together to help protect it.
If you need help or have any questions, call us at 00353 1 436 9111, 8.00 to 4.30 GMT Monday to Friday. Please note that hours of operation may vary on holidays.
Sincerely,PayPal
Ezt pedig most kaptam: Dear Martin ,
We've reviewed the documents you submitted and determined that you were under 18 years old when you opened your PayPal account. You must be at least 18 years old to sign up for a PayPal account. From now on, you can't send or receive money with this account.
If you've outstanding buyer complaints and you want to refund your customers, you can do so via the Resolution Centre in your PayPal account.
To continue using our service, please open a new PayPal account. You'll need to use a different email address.
If there's money in your PayPal account balance, you can withdraw it to your bank. You can also ask us to transfer it to your new PayPal account. Just send us a message through our Contact Us page outlining the email address of your new account. Bear in mind you may receive and automatic reply. If you do, please reply to it, re-iterating your message. It may take up to 7 working days for the transfer to take place.Mert ahhoz betudjak lépni csatolnom kellett adatot, mert a tel számom amit akkor megadtam nem él. Ha jól értelmezem, amikor regeltem nem töltöttem be a 18-at , és emiatt nem tudok se küldeni pénzt se pedig kapni. Kérdés ,hogy akkor most az a 12e ft hova fog menni...? (bocsi a sok karakterért, fontosnak találtam elküldeni)
-
-
válasz
Ramoskaa
üzenetére
Ezt most nem értem?
ha valaki hozzáad bankkártyát vagy változtat a statuson azt ,hogyan tudom nyomom követni az oldalon?
Minden változásról kapsz e-mailt.
Az adataidat a menü sor Profile feliratra kattintva nézheted meg, lesz egy 4 választós oldalad

Az új felületen a jobb szélen a fogaskeréknek látszó ikonra kattintva
-
Ramoskaa
senior tag
Mivel nem igen használom magát az oldalt, így gondoltam megosztok minden információt

Megtettem, egyébként ,ha valaki hozzáad bankkártyát vagy változtat a statuson azt ,hogyan tudom nyomom követni az oldalon?
Furcsa az egészben ,hogy visszaolvastam és másnak is volt hasonló problémája bár ott 3x-os pénzt vontak le és nekem is 12.-e volt a dátum.
köszönöm.
-
válasz
Ramoskaa
üzenetére
Egy csomó dolgot beillesztettél ide feleslegesen.
Ha nem te vásároltál, akkor az adott vásárlásnál alul középen Resolution Center
Report a problem-nál válaszd a következőt:
Unauthorized transaction: I did not authorize a recent transaction.
töltsd ki az űrlapot és küldd el -
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! segítségetekre lenne szükségem, mivel az angol nyelvtudásom nem a legjobb. Amit kell megfogalmazok, de hivatalosat nem tudok!
Olyan problémám lenne, hogy egy Pham Tao nevezetű ember, rendelt perfume-empire.com -ról 12.000Ft értékben. Amiről nem tudtam, emailt se kaptam róla, csak a bankszámlámra belépve lestem ,hogy mit is rendeltem. Megváltoztattam gyorsan a jelszavamat bankfióknál és paypalon is. De Szeretném valahogy visszakapni a pénzt. Nem egyszerű jelszót adtam meg. Felmerül bennem a kérdés ,ha valaki más szállítási címet ad meg stb akkor tőlem miért nem kérnek engedélyt?
Resolution centernél 1db nem tudom mim van. Resolution Center
Report a problem
Didn't receive your item?
Received the wrong item?
Don't recognize a payment?
dispute a tranzaction.Ilyet is találtam: Resolution Center – Case Reversal Details
PayPal is constantly monitoring site activity and reviewing transactions.
This payment has been selected for review and we have opened an investigation.
Inquiry by PayPal - Case ID: PP-00
Status
aiting For Seller's Response
Transaction ID:
Seller Name & Email: Tekzoom inc, paypal@perfume-empire.com
Transaction Amount: -$42.33 USD
Transaction Date: Nov 12, 2015Ez mit takar?
Picit most megijedtem ,hogy így akkor bárki utalgathat a paypalomról? Valaki tapasztalt ilyet? Mit csináljak?
Köszönöm
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok!
Paypal-en volt egy dispute-om mert Banggoodról nem ért ide a csomagom. A nézd meg a postán dologig eljutottunk, de azóta semmi válasz, utolsó napon claimeltem, ami szerint az ő válaszukat várjuk november 16-ig. Eddig vártam, nem válaszoltak, ilyenkor mi következik? Ennyire nehezen még sose ment.

-
zoli2222
csendes tag
Hahó!
Paypal fizetési problémám van OTP (Maestro) .Angliából rendeletem cuccot 230 fontért+27 font international shipping.Nem tudom kifizetni a vételárat és a paypal minden próbálkozásnál levon 12 fontot.Mi lehet?
Köszi -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Új PayPal címet, névvel együtt hozza tudok adni a meglevő fiokomhoz?
Köszi -
válasz
ricshard444
üzenetére
Ez a karbantartás, hiba általában 1-2 óra szokott lenni, de Maestro esetén inkább banki időben próbáld meg. A Maestro-val később fizetési problémák is lesznek.
-
válasz
ricshard444
üzenetére
Nem működik a kártyahitelesítő rendszer, próbáld meg később, ez az üzenet. A kártyádon van legalább 1000 Ft?
esetleg nem jó a kártyám ehhez?
Milyen a kártyád? Visa, Mastercard, Maestro? -
ricshard444
veterán
Sziasztok!
Szeretnék Paypal-t csatolni a bankkártyámhoz, de nem sikerül, beírom a számot, a biztonsági kódot, az érvényességét és ezt írja:
The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience.
Hol rontom el, esetleg nem jó a kártyám ehhez?
Köszi előre is.

-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
mondjuk sz#r a pédám mert pont ebay eladás van benne, de felvehették volna a kapcsolatot más csatornán is

-
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Ha az eBay, akkor itt megnézném mit lehet eladni és mit nem.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
szerintem hagyd,
tele van a topic ilyen sírással, kb 99%- ban a csaló- vevőnak ad igazat a paypal ugyanis nem tudod bizonyítani az átadást!szerk.
és még mindig refund.. -
agroman
aktív tag
válasz
Anonymusxx
üzenetére
igazabol nincs 100%-os vedelem. meg lehet csinalni, hogy leirod egy papirra es regisztralt levelben kuldod el. igy lesz TN szamod es nem tudja letagadni, hogy nem adtal semmit.
de talalhat meg ezer eselyt arra hogy atverjen.a legjobb ha olyan szemelynek adod el akiben megbizol..
-
válasz
Anonymusxx
üzenetére
???
virtuális=látszólagos, nem valódi
Ezt hogy akarod eladni?
Csak tényleges, létező dolgot adhatsz el. Én is visszakérném a pénzt.
Vásárlói védelem, a pénz visszaadást nem lehet megakadályozni, legfeljebb nem visszaküldeni
De nem tudom hol akarsz eladni, a normális helyeken van vásárlói védelem és ha nem teljesíted kirúgnak, a vevő meg feljelenthet csalás váddal. -
Anonymusxx
senior tag
A refoundot hogy lehet megakadályozni?
Virtuális tárgyakat szeretnék eladni, de félek hogy vásárlás után visszakérik a pénzt a paypalon.. -
Rainee
csendes tag
Köszi mindenkinek a segítséget! Elindítottam a claimet. Remélem pozitívan zárul le és vagy visszakapjuk sürgősen a pénzt, vagy tényleg elküldi a telefont most már.

-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Ha paypal számlára pénzt fogadok(HUF) annak az itt feltüntetett költségei vannak? Illetve ha az a számlámra át akarom utalni akkor annak is van díja? -
Rainee
csendes tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Igen, ebből gondoljuk, hogy nem adta fel. Csak hiteget, vagy próbálja beszerezni.

-
válasz
Rainee
üzenetére
Van szám ami azt jelenti, hogy szállítás alatt, ez ennyi.
Ez ennél egy kicsit máshogy működik, vásároltam tőlük és 2 héten belül megérkezett a nyomkövetés meg akkor jelent meg amikor megérkezett Európába.
Hol nézed? Itt nézted, nézzed?
Claim: Szerintem nem fogja fogadni a rendszer, de mi lesz ha megjön? -
Rainee
csendes tag
De már az egy hét is bőven letelt, ez már a 10 nap, és még mindig nem frissült. Eleve 7 nap volt mire egyáltalán látszani kezdett valami a tn. Tuti, hogy nincs neki raktáron, és nem küldte el.
A kérdés arra vonatkozott, hogy akár ma is elindíthatom a clamet? Mert szükségem lenne a telcsire, és még idén szeretnék hozzájutni.
nem várnám meg a decembert. -
válasz
Rainee
üzenetére
És mikor nyomhatom tovább? Meddig várhatok, amikor egyértelműen hülyének néz, mert tuti nem adta fel.
Ezt írtad: Szerdán elindítottam a refundot a Paypalnál.
Kaptál egy e-mailt amibe benne van hogy mikor zárul automatikusan, az előtti napon legkésőbb.
De türelmetlen voltál, tényleg van amikor akár 1 hét mire frissül, -vagy nem- a nyomkövetési szám. Másik ha végül feladta és igazolja ezt a Paypalnek, akkor kapsz egy választ, hogy várd meg amíg megérkezik, pénzt nem fogsz látni. Ajánlott az Everbuying vásárlási feltételeket is átnézni. -
Rainee
csendes tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Király.
Köszi, akkor beleásom magam a témába, hogyan kell a refundot clammé tenni. :/És mikor nyomhatom tovább? Meddig várhatok, amikor egyértelműen hülyének néz, mert tuti nem adta fel.

-
aytukabozs
addikt
válasz
Rainee
üzenetére
"Addig pénzt se látok?
"
Nem sajnos, hacsak nem gondolja úgy az Everbuying hogy refundol.
Ha makacskodnak a kínaiak -és vélhetően fognak- akkor még a dispute automatikus záródás előtt neked kell eszkalálni claim-mé, különben az automatikus záródás azt fogja jelenteni hogy bukod a pénzt.A dispute az csak egy felület a PP-on ahol beszélgethetsz az eladóval, a PP csak onnantól áll neki igazságot tenni ha továbbnyomod az ügyet.
(#19550) dajkapeter
Sikerült már megérteni hogy teljesen más a te ügyed meg az eredeti kérdezőé?
Csak mert megpróbálhatja még a topic pár tagja más szavakkal szájbarágósan.
A refund az nem utalás, az kvázi egy visszafordított vásárlás, egy sztorno ha úgy tetszik, ennél fogva -ahogy már írták páran- oda érkezik vissza ahonnan elköltötted.Ha pénzt kapsz PP-n az ez teljesen más történet, az NEM kerül a számládra, hanem ott marad a PP egyenlegeden amíg el nem döntöd mit csinálj vele.
-
Rainee
csendes tag
Sziasztok!
Október 28-án rendeltem egy telefont az Everbuyingról. November 4-én jelent meg az első "The item is pre-advised" szöveg. Hétfőn írtam nekik egy levelet, hogy ha nincs készleten refund és no problem. Válasz nem jött. Szerdán elindítottam a refundot a Paypalnál. Tegnap jött egy fals duma, hogy 5-7 nap a tracking frissülése. De már az is letelt. (az oldalon egyébként 3-5 napot ír) És persze kérte az ügy lezárásását. Visszaírtam, hogy egyértelműen nem adta fel a cuccot és kérem a refundot. Azóta sincs semmi tracking változás. (bíztam benne, hogy legalább az ügynyitásra mocorog a tracking)
A Paypal meddig fog várni a visszautalással? Mert hiába dobálja be a trackinget az 10 napja meg se moccan. Automatikusan 12. 01-én fog lezáródni. Addig pénzt se látok?

-
válasz
dajkapeter
üzenetére
Mindegy, nem bonyolódom bele, csak arra akartam utalni amit itt írtam, így is van hozzá bankszámla, a kártyák nem léteznek anélkül.
Feltörhették a fiókodat és törölték a kártyát, lehet, hogy a jelszavadat is megváltoztatták és ha kilépsz akkor annyi. -
dugynok
senior tag
válasz
dajkapeter
üzenetére
Értem én, ezt írtam.. A te esetedben kártyával fizettél paypalon keresztűl, ezért megy oda VISSZA a refund.
Másik kollégának meg utaltak pénzt paypalra, az nem megy automatikusan számlára. -
dajkapeter
senior tag
-
dugynok
senior tag
válasz
dajkapeter
üzenetére
Az más. Mivel -ahogy te írod visszaigénylést - refundoltál, az oda megy vissza (nevéből is adódik) ahonnan jött. Ha kártyáról vonta, akkor oda, ha paypal egyenlegből, akkor oda. A kollégának utaltak pénzt paypalra és nem a banki számlaszámára, ezért marad ott. Szép is lenne, ha paypal önként utalgatna össze - vissza.
-
válasz
jozsi252
üzenetére
A Mastercard kártyához tartozik egy bankszámlaszám általában, az vagy a normál bankszámládhoz adott kártya és akkor az a számlaszám vagy alszámla a kártyához. A pénz mindig erre megy vissza, nem a kártyára, ha pl. ha ez olyan kártya aminek lehet módosítani a napi limitjeit, vagy net kártya akkor nem lehet direkt a kártyára tenni a pénzt mert összeakad a limittel.
-
válasz
dajkapeter
üzenetére
Tehát nincs bankszámla hozzáadva a fiókodhoz, ha jól értem. Akkor hol találtad meg a visszatérített összeget?
Nem tudta ellenőrizni a kártyát amikor hozzáadtad. A kártyán lenni kell valamennyi pénznek, hogy tudja ellenőrizni.
Amit beírtál adatokat, hogy érted ahogy kell? -
dajkapeter
senior tag
Ezzel nem értenék egyet! A minap csináltam egy visszaigénylést és a bankkártyám adatai alapján utalta vissza a paypal a káromat... Szóval nem feltétlen kell hozzá bankszámlát rögzíteni, hogy a paypal utalni tudjon a bankszámlára!
MÁS!
Tegnap még tudtam vásárolni, de ma már nem! Nem lát bankkártyát a paypal és nem is tudok hozzáadni. Valaki tudna segíteni? Rá nem jövök, hogy mi az istent akar ezzel a hibaüzenettel a paypal. Mindent jól írtam be, ahogy kell... És már másik bankkártyával is próbálkoztam!
We were unable to verify this card. Please review and make sure that the information you entered is correct. If the problem persists, please enter a different card. -
-
aytukabozs
addikt
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Kaptam pénzt a PayPal-omra, és az Order Status/Actions résznél ennél az összegnél van egy olyan hogy Accept vagy Deny. Ez mi akar lenni pontosan? 99%-ban költeni szoktam a PayPal-omról, így nem tudom mi akar lenni ez a "Accept or Deny a Payment"
Csak szimplán annyi esetleg hogy elfogadom-e a pénzt vagy nem? Össze van kötve a PP account a bankkártyámmal, szóval arra megy át a pénz. -
Hintalow
senior tag
-
csoki46
senior tag
Ellenőriztem, nincs semmi automatikus levonás. Jelentés már megtörtént.
agroman:
Így igaz ahogy írtad, paypal-on nem volt pénzem, számla van hozzárendelve. Annyit esetleg tudnál segíteni, hogy Cib-nél hogy tudnám visszaigényelni a pénzt?Köszönöm a segítséget mindenkinek, eddig nem volt még ilyen. A diákmunkával keresett pénzem kb el is ment egy az egyben, eléggé elkeseredett vagyok.
-
Kareszovics
addikt
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
24 hsz-el előbb
A Megjegyzés előtti részre gondoltam belőle. -
- = Zk = -
félisten
ma 15:14-kor kaptam értesítést egy refund-ról.. kb mennyi ideig "pending"?!...
-
havri1
félisten
Azt meg lehet nézni egy paypal tranzakciónál - utólag - , hogy ki váltott? A bank vagy a paypal?
Valamit elállítottam, vagy nem tudom, de most banggoodról rendeltem, és nem az a paypal felület jött elő, mint ebayen szokott..nem volt váltási lehetőségem. -
Clickbait
aktív tag
Sziasztok!
OTP Junior számlámra szeretnék össz vissz .99Eurót átrakni.Jelenleg a PayPalon igy vannak a pénzek:
EUR (Primary) €0.63 EUR
USD $0.40 USD
HUF 0 HUFIgy jön ki a .99Euró.
Withdrawnál hozzá szeretnék adni egy bankot (OTP-t), d enem vagyok benne biztos, hogy helyesen adtam -e meg mindent.
A teljes nevem Gönczöl Armand Márk.
Tehát First name-hez Armand Márk-ot kell irjak? Vagy elég az Armand (alapból cska az Armandot irja be automatán)
Illetve a bank neve? OTP? Vagy OTP Bank?
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi problémával fordulok hozzátok:
Elfelejtettem a PayPal jelszavamat. E-mail címemet tudom, azonban a két azonosító kérdésre nem tudok válaszolni (mi volt a háziállatom neve stb..). Ebben az esetben mi a teendő? Egyszer előfordult már ez velem, de akkor a bankkártyám számával tudtam azonosítani magam, most ezt nem is kérte (igaz le is járt már azóta, és az újat nem állítottam még be). A telefonszámom sajnos nincs verifikálva.
Szerintetek mit tegyek? Nincs túl sok pénz (kevesebb, mint 9 ezer Ft) a számlámon, de azért szeretném visszaszerezni. Mit javasoltok? A telefonon megoldás nem annyira nyerő, mivel 1. sokba kerül az USÁ-ba telefonálni 2. a szóbeli angol nyelvtudásom nem túl jó.Van valami ötletetek?
-
Xes
csendes tag
Megnéztem, elvileg semelyik limitet sem értem el még, akkor nem kell beküldeni semmilyen adatot? Bár PP azt írja, hogy az adatok beküldéséig limitálva van az account de ha jól olvastam csak olyan limit van, hogy nem tudom megszüntetni, ezen kívül semmi. Neten azt írták, hogyha eléri valaki a limitet és nem adja meg az adatokat akkor utána felfüggesztik acc-ot. Januártól akkor ez nulláról indul? Köszi
-
Mindegy hogy a Paypal mit újít, ha magyar vagy akkor a magyar jogszabályok vonatkoznak.
Oké, de ha magánszemély vagy, akkor nem tudod a kért adatokat megadni.
De ezek teljesülhetnek? $20,000 in gross payment volume for goods or services, 200 payments for goods or services
Éves viszonylatban, valahol a pénzügyi adatoknál (My money) ott kell lenni az induló dátumnak, ha nincs akkor a pénzügyi év, Mo januártól decemberig. -
Xes
csendes tag
ez 2014-es cikk sajna, azóta már újítás van PayPal-nál, én is kaptam levelet:
We're asking for your tax ID number due to new IRS rules. Your tax ID
number is one of these:- Your Social Security number
- Your Individual Tax Identification Number
- Your Employer Identification NumberWe'll use your tax ID number to send tax Form 1099-K to you and the IRS
when the payments you receive exceed both of these milestones in a calendar
year:- $20,000 in gross payment volume for goods or services
- 200 payments for goods or services -
Xes
csendes tag
Hi, valaki ért ehhez az IRS adózási cuccoshoz PayPal esetében?
Azt írja, hogy elvileg akkor kell, ha túllépted 20 ezer $ forgalmat ÉS 200 tranzakciót (bejövő pénzek). Ez 1 évre vonatkozik? Tehát 2016 jan-tól 0 ról indul a limit megint? -
szabacsik
őstag
Ha nincs a fiókhoz bankkártya rendelve akkor automatikusan a fiókon lévő összegből vonja le vagy állítani kell valamit?
Ha lesz kártya akkor megoldható hogy elsősorban az accounton lévő összeget használja és ha kell még akkor nyúljon a kártyához?
-
-
Predator2
addikt
Helló
Hogyan tudom ellenőrizni, hogy paypalon belül egyes vásárlásoknál mi van beállítva alapértelmezett devizaváltónak?
Illetve azt hol tudom megnézni, hogy az eddigi vásárlásoknál melyik váltott? (Paypal vagy a bankom)
THX
-
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ment válasz a Steam topic-ra
-
Kareszovics
addikt
-
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Ha belépsz a hagyományos oldalt fogod látni. Ez a vásárlási oldal kinézet, az ajánlatok miatt változik. Mint látod egy kislány a karácsonyi ajándékot teszi a zokniba vagy bontja, valószínűleg a karácsony közeledik.

Aloldala a www.paypal.co.uk-nak. Nincs jelentősége. -
mr.tamasbiro
őstag
Van ez az új kinézetű oldal.
https://www.paypal.co.uk/Shopping/Offers/Változott valami vagy csak új kinézete van?
Minden más maradt a régiben? -
válasz
DonCapello
üzenetére
1-2 nap amíg könyveli a Paypal, 2-3 nap amíg könyveli a bankod. Természetesen munkanap.
A várható idő 3-4 munkanap többször leírtuk már itt. Az 1-2 nap még USA viszonylatbaan sem teljesül mindig, nem is emlékszem, hogy ilyen határidőt vállalnának, írnának, mivel egyik része -banki könyvelés- független tőlük.
Megjegyzés:
Ha ezt látod akkor miért a Paypal-nél reklamálnál? megkaptam az értesítést, és a PayPal szerint "completed" -
KamuMazsola
őstag
válasz
DonCapello
üzenetére
Várj még egy-két napot szerintem.
-
DonCapello
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék - volt egy megrendelésem, amit PayPalon keresztül, bankkártyával fizettem ki - az eladó törölte a megrendelést, és az oldal refundolta az összeget. Erről megkaptam az értesítést, és a PayPal szerint "completed" a refund, viszont a számlámon nem jelent meg a pénz még, ennek három napja. Ha jól láttam, a bankszámlára való pénz beérkezése 1-2 munkanapot vesz igénybe a PayPal szerint. Refundnál másképp lenne, vagy érdemes support ticketet nyitnom?
-
válasz
wuksipeti
üzenetére
Nézd meg fent az Összefoglalóban a Paypal egyenleg feltöltése Top up instantly használatával. Ezt használva bármikor tud a tesód -banki időben- küldeni pénzt neked, amit gyorsan megkapsz.
Én megkaptam a pénz amit olyan számláról küldtek ami nem az én nevem volt, de mostanában ez nem mindig működik, de a családon belüli -egyezett a családi név- az a normál 2-3 napos időben megjött, de amióta a másik módszert használjuk 3 és 45 perc közti idő az egyenlegen a pénz megjelenése. -
wuksipeti
csendes tag
Hát köszi a segítséget akkor várunk
szal a lényege h akkor a 20as nem veszik el nem ?
-
válasz
wuksipeti
üzenetére
Ott lesz gondotok, ha név eltérés van a bankszámlánál, bár ha a családi név egyezik, akkor 2-3 nap múlva talán az egyenlegen lesz, de nem tűnik el a pénz 30. napon belül visszaküldik.
A Raifeisen-nel is működik a Topup instantly,-ott a felsorolt bankok közt- azzal az utalással már az egyenlegeden lenne a pénz és nincs név probléma. -
wuksipeti
csendes tag
Top Up-ra ment be aztán h ott megadták az unitcredites számot és arra utalt a raifeisenbanktól...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mikrotik routerek
- E-book olvasók
- Amazon Fire TV stick/box
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- Eladó Apple Keyboard A1243 (Vezetékes, Numerikus pad) Magyar kiosztás, hibátlan működés.
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

aiting For Seller's Response