Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
attires
tag
Frissült az OpenVPN (openvpn: updated to 2.6.9)
RM-AC2100_3.4.3.9L-102-9ddc6020b1_with_MC.zip [link] -
temppro
tag
válasz
Intruder2k5 #4297 üzenetére
thx!
-
válasz
temppro #4296 üzenetére
Szia!
Azt szoktam mondani, ha minden normálisan működik, akkor el lehet tekinteni a resettől, de ha bármi rendellenességet tapasztalsz fw csere után, akkor az legyen az első, ami eszedbe jut. Ha viszont resetelsz, akkor nem lehet visszatölteni korábbi mentést, mert akkor egy esetleges rossz konfiguráció is visszakerül. Szóval reset, és utána mindent újra beállítani.
-
temppro
tag
sziasztok,
padavan frissítés után elég az ujraindítás, vagy kell reszet?
ha kell reszet hogyan lehet visszaállítnai a régi beállításokat??Thx?
-
attires
tag
Még friss ropogós...
RM-AC2100_3.4.3.9L-102-6f4e7b778f [link]
(Alap beállításokkal, config file a zip-ben)
-
pchris
tag
válasz
Intruder2k5 #4292 üzenetére
Megtennéd, RM-2100-ra még fordítasz kérlek. Emlékeim, és az összefoglaló linkjei szerint is, csak te fordítottál eddig rá itt, amit meg is osztottál. Vagyunk itt néhányan akik ezért köszönettel tartozunk neked.
Nem minden fordításodat raktam fel, de amiket igen, azokkal soha sem volt gondom.
Köszönöm -
kutga
félisten
válasz
Intruder2k5 #4292 üzenetére
Van nálam is otthon még két Asus router, mindkettőre elérhető a Padavan, de igazából nem használom őket, a kisebbet eltettem tartalkénak, a nagyobbat valószínű eladom.
-
-
kutga
félisten
válasz
Intruder2k5 #4290 üzenetére
Ja hogy úgy érted.
Nem szoktam megosztani, igazából csak magamnak csinálom, alap beállításokkal, MIR3G és Archer c5v4-re is. Előtte én is az összefoglalóból válogattam
-
-
kutga
félisten
válasz
Intruder2k5 #4286 üzenetére
Én szoktam még, igen, ez alapján.
Bár hétvégén próbaképpen feltettem egy Openwrt rendszert, Breed alól egyszerű a váltás.
-
válasz
lac14548 #4287 üzenetére
Félreértés ne essék, én is ezt használom, kettőt is, és semmi bajom velük. Csupán azt szerettem volna mondani, hogy a régiek közül már többen kikoptak a topikból, akiket meg még láttam az utóbbi időben publikálni, azok meg szerintem csak ASUS-ra fordítottak. Ha tévedtem volna, akkor elnézést kérek tőlük is!
-
lac14548
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4286 üzenetére
Az én igényeimnek még tökéletesen megfelel ez a router, nincs okom lecserélni.
Hibája sincs szinte semmi (néha a Transmission-t nem tudom elérni a remoteGUI-val, ilyenkor újra kell índítani).
kb fél évente frissítem, ha van mivel (főképp a biztonság miatt) -
-
lac14548
aktív tag
MI-R3G routerben a 3.4.3.9L-102_f54ee7e firmware-t használom.
Bizonyára van belőle újabb verzió.
Olyat keresek amit a Administration - Firmware Upgrade menüponton keresztül tudok frissíteni.Melyik az ajánlott?
Amire szükség van a "hagyományos" dolgokon kívül az a torrent és a smb.Kösz,
-
config: Added Asus RT-N12 Plus
Azért "tök jó", hogy egy lassan 10 éves router kerül be most a támogatottak közé ahelyett, hogy inkább AX irányba fejlesztetnének.
Kíváncsi leszek rá, hogy vajon Tomato vonalon mikor kerül ki egy működő firmware AX routerre.
-
válasz
herdsman12 #4282 üzenetére
Érdekes, én nem látok ilyet a log-ban. Az /etc/storage/dnsmasq file-ban nem látsz erre utaló sorokat? Csak mert az mtd_storage.sh scriptben van definiálva ilyen a dnsmasq-ra vonatkozólag.
### Use time server update bypassing DoT/DoH
server=/ntp.org/1.1.1.1
server=/time.in.ua/1.1.1.1 -
herdsman12
őstag
Intruder2k5 fordításait (köszi) használom MI-R3G routeren.
Az utóbbi 2-3 frissítésnél tünt fel, hogy az alábbi sorokat látom a System log-ban:
"Feb 3 12:04:08 dnsmasq[23116]: using nameserver 1.1.1.1#53 for domain ntp.org
Feb 3 12:04:08 dnsmasq[23116]: using nameserver 1.1.1.1#53 for domain time.in.ua"
DNS server 1-2-3 beállítások: 8.8.8.8, 8.8.4.4, 1.1.1.1 (évek óta)
NTP Server 1: eredeti/most hu.pool.ntp.org, NTP Server 2: time.kfki.hu
Time Zone: (GMT + 01:00) Budapest
Amennyiben kihagyom a DNS 1.1.1.1-et, akkor is maradnak, illetve újraindítás után is jönnek a fenti sorok.
Normális ez így?
Miért van a nameserver 1.1.1.1 és a time.in.ua bejegyzés? -
-
Norby86
őstag
válasz
Intruder2k5 #4275 üzenetére
Én ilyen 10-20 kilobájtos fájlokat másoltam 5000 darab volt, mikor a fitefox portable mentését töltöttem vissza, mondjuk azért nem jellemző hogy ennyi apró file-t másolok egyszerre, de nem gondoltam hogy lefagy tőle a másolás. Persze akkor ez lehet a vinyótol is pl., hogy kisebb a gyorsítótár mérete.
-
válasz
Norby86 #4274 üzenetére
Ez jó kérdés, én nem tapasztaltam eddig ilyet. Bár azt nem tudom kinek mi a sok és mi az apró, de másoltam már oda és vissza is a régebbi, még digit fényképezőgéppel készült családi fényképeket, ami nálam egy közelítőleg ~15GB méretű mappa, és szerintem 8-9 ezer file biztosan van benne, nem volt vele probléma. Ettől apróbbak legfeljebb a dokumentum könyvtáram mentésében vannak, de ott meg max. 50 file-ról van szó.
-
Norby86
őstag
válasz
Intruder2k5 #4273 üzenetére
Persze ez igaz, csak azt nem tudom akkor, azt hogy lehet megszüntetni hogy a routerre kötött külső winchesteren ha sok apró fájlt másolok egyszerre, ne fagyjon le a másolás a gépem és a hálózati meghajtó között. Ilyenkor fogy el a memória is a routerbe és nem is szabadít fel. Ekkor szoktam újra indítani.
-
válasz
Norby86 #4272 üzenetére
Szerintem biztosan be lehet, mert ugye a webes felületen van is erre dedikált gomb, szóval csak onnan kéne kilesni a parancsot, és azt időzíteni cron-ban. De én a magam részéről ezt nem piszkálnám, mert a kernel jól beossza a rendelkezésére álló memóriát, és a fennmaradó rész minden bizonnyal cache-re van használva, hogy ezáltal is gyorsuljon a rendszer, de ha valamire kell, akkor azt gyorsan tudja is üríteni. Ergo ha ilyen időzített tisztításokat állítasz be, akkor lehet lassulni fog a rendszer, bár szerintem ez nem lesz konkrétan érezhető. Viszont teljesen mindegy, hogy naponta 1x, 2x, vagy 5x üríted a RAM-ot, egy-egy memóriaigényes feladat úgyis másodpercek alatt meg fogja azt tölteni, szóval felesleges körök ezek. De a RAM azért van, hogy használjuk, nem azért, hogy üresen álljon.
-
Norby86
őstag
válasz
Intruder2k5 #4269 üzenetére
Végül én is külön hagytam, úgy jobbnak láttam.
Apropó, azt esetleg be lehet állítani valahol a routerbe ilyen paranccsal, hogy bizonyos időközönként (mondjuk két naponta) automatikusan tisztítsa a memóriát? Mert azt veszem észre hogy a 250 MB memóriából két nap után csak 104 MB a szabad, de volt olyan is (előző firmware-on) amikor csak 19 MB szabad memória volt és a hálózati winchesteren a másolás meg is szakadt. -
-
Zsocó
aktív tag
Miért nem tudok új mappát létrehozni a routerre kötött meghajtón? Valakinek van ötlete?
-
-
Norby86
őstag
válasz
Intruder2k5 #4267 üzenetére
Fel is tettem a 2024 Q1-es buildet és mint ha a netem is picit fürgébb lenne. Kérdésem hogy a Enable Band Steering opciót érdemes aktiválni? Olvasgattam róla a neten, de vegyesek a vélemények. Ugye ez elvileg összevonja a 2.4 és az 5G hálózatokat azonos név alatt. Itthon csak a két nyomtatóm csatlakozik 2.4 ghz-en, minden más már 5 ghz-en csatlakozik a routerhez, ezért is kérdem érdemes e aktiválni, vagy jobb ha külön kezeli a két hálózatot a router?
-
válasz
Norby86 #4266 üzenetére
Üdv!
Én ezt így nem tudom leírni neked, mert egyrészt kismillió dolog változott, másrészt mindenkinek más a prioritás, lehet nekem huszadrangú dolog, amire te épp két éve vársz. Itt van a commitok listája, ebben visszaolvashatsz, hogy mik változtak azóta. Amúgy eget verő funkcionális újdonságokra nem számíts, itt inkább csomag frissítésekről, biztonsági javításokról van szó. Persze kerültek be újabb funkciók is, de csak apróságok, mint pl. az iperf3 sebességméréshez, vagy a vlmcsd szerver KMS Windows aktiváláshoz.
-
Norby86
őstag
válasz
Intruder2k5 #4208 üzenetére
Helló!
Kicsit lemaradtam a frissítéssel és most kíváncsiságból átolvastam a hozzászólásaidat hogy van e érdemleges változás a firmware-ben, érdemes e frissíteni a közel 1.5 éves buildet a Mi Router 3G-n. Olvastam a 2023 április 1.-i hozzászólásodban hogy már újításképpen tartalmaz magyar nyelvet is, aztán persze leesett hogy poén volt.
(Sajnos) De kérdésem az lenne hogy a 2024 Q1 build milyen főbb újításokat tartalmaz a jelenleg routeremen lévő 3.4.3.9L-102_a82cfca build-hez képest?
Ja és nagyon köszönöm a munkád!
-
Kifli1986
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4263 üzenetére
Bakker telitalálat!! Ember ez nem jutott eszembe!!!
(GMT+01:00)Belgrade,Bratislava <---
Köszönöm és bocsi a sok agybajért. Köszönöm. Végre a páromnak nem kell idegeskedni amíg nem vagyok itthon a gyerek miatt. Legalább az egyikért. -
-
Kifli1986
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4260 üzenetére
Ha így adom meg:
Accept-ben:D4E6B76659D5 00:00 - 19:00 Mo, Tu, We, Th, Fr, Sa, Su
Most 19:38-kor ás van net ugyanúgy.... Bármilyen eszközön.
-
Kifli1986
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4260 üzenetére
Igen de az nagy.. rejecttel továbbra se akarja...
-
-
Kifli1986
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4258 üzenetére
Na sikerült megoldani van usb ezzel a verzióval:
3.4.3.9L-101_289c95a -
-
Kifli1986
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4253 üzenetére
Privátban kereshetlek?
-
válasz
Kifli1986 #4254 üzenetére
Nekem nincs. 101-esből az utolsó Alexey build van.
RT-AC1200GU_3.4.3.9L-101-289c95a_with_MC.zip -
Kifli1986
csendes tag
válasz
ezt találtam a logban
Write cache: disabled, read cache: enabled, doesn't support DPO or FUA -
Kifli1986
csendes tag
válasz
Ez véletlen nincs meg neked?
RT-AC1200GU_3.4.3.9L-101_aaad80b.trx
Vagy valahonnan nem lehet beszerezni?Valamiért nincs samba nem enged be se ftp-n és még az ssh is fos...
Arról tudnak a gyerekek mesét nézni st top boxokon. és holnap hajnalban megyek hetelni....
-
válasz
Kifli1986 #4251 üzenetére
Passz, nem tudom mi történik nálad. De a tárhelyemen vannak régebbi, még akár más repo-ból fordított kiadások is, esetleg próbálj meg másikat, vagy akár keress mástól egyet.
Pl. a Stepan Timofeev repo utolsó állapotából fordított fw:
RT-AC57U_3.4.3.9L-102-4cf065d0ba_with_MC.zip -
Kifli1986
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4248 üzenetére
A routeren se villog az usb...
-
Kifli1986
csendes tag
válasz
Na sikerült feldobni de az usb ssd-t nem tudja életre kelteni sehogy....
csak pörög sehogy nem tudom elérni.. Valami ötlet?
-
Kifli1986
csendes tag
válasz
De még ssh-n is felmásolom a tmp mappába kiadom neki a parancsot erre ezt dobja vissza:
Segmentation fault -
Kifli1986
csendes tag
válasz
Nem rakja fel semmi.. már bánom a firmware cserét nincs
padavan többet....
-
-
Kifli1986
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4246 üzenetére
the wireless router is not in rescue mode
-
válasz
Kifli1986 #4245 üzenetére
portable_asus_firmware_restoration_tool.zip
Egyébként meg letölthető az asus weboldaláról, valami utility csomagnak a része, a firmware-ek mellett.
-
Kifli1986
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4244 üzenetére
át tudod küldeni a progit? nem találom sehol.
-
-
Kifli1986
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4242 üzenetére
megvan csak most padavant nem tudok rárakni valamiért nem engedi upgradelni a menüben..Már gépről vagyok.
Nem tudom melyik firmwaret szedjem le hozzá..
-
válasz
Kifli1986 #4241 üzenetére
Pedig ha villog a power led, akkor elvileg restore módban van a router. Próbáld meg úgy reset-elni, hogy áramtalanítva lenyomod a WPS gombot, nyomva tartod, majd bekapcsolod a routert, miközben még mindig tartod a WPS gombot 10-15mp-ig, majd elengeded, és újraindítod a routert.
-
Kifli1986
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4239 üzenetére
Valamiért nem látja az 1tb ssd-t rendesen.. a tied.. és nem találom a régi firmwarem... baxa meg most nincs szambam....
-
válasz
Kifli1986 #4238 üzenetére
Nekem 3.4.3.9L-102_e34add1, a saját buildem. Ebből az ASUS összeállítások itt elérhetők.
-
Kifli1986
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4237 üzenetére
ez a verzióm van fenn 3.4.3.9L-101_aaad80b
Egy asus RT-1200GU ac57u
-
-
Kifli1986
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4234 üzenetére
Így soha nincs net a tableten.:
12E30C5B5E6B
14:00 - 23:59Mo, Tu, We, Th, Fr, Sa, Su
Ezzel van net
12E30C5B5E6B
00:00 - 23:59Mo, Tu, We, Th, Fr, Sa, SuDe asztali számítógépnél is tapaszalom. ezt a hibát a padavanban.... olyan mintha a router nem tudná feldolgozni.
-
Kifli1986
csendes tag
Ez a gép van neki,de nem találom a wifi beállításban ami kell..
https://www.alza.hu/tcl-tab-10-wifi-464gb-dark-grey-d7469016.htm -
Kifli1986
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4230 üzenetére
igaz. Amúgy valamiért a gyerek tábletje is továbbra is lázad ha ide rakom be de minden más meg jó. Annyiba gáz,hogy ha jönnek hozzánk hiába írják be a jelszót a wifihez nem lesz netjük
Pozitívum:
Az itthoni szerver biztonságosabb Tehát külső eszköz nem tud behatolni. Mivel az ssh ftp és minden port nincs kiengedve netre. Tehát 50-50% megoldás.
Köszi. Majd a Tablet után kell néznem mert pl nincs eszköznév csak egy *
-
válasz
Kifli1986 #4222 üzenetére
Szerintem így állítsd be: [kép]
Illetve mivel ez fehér lista, tehát nem a blokkolandó hanem az engedélyezett klienseket és időszakokat tartalmazza, így a te gépedet, és minden más eszközt is fel kell venni rá, mert csak akkor lesz rajtuk net. Viszont így hiába ügyeskedik a gyerek a MAC/IP címekkel.
-
válasz
Kifli1986 #4228 üzenetére
Jó kérdés... Teszteltem, nálam működik.
Beállítom, hogy este 22:00-tól másnap 16:50-ig ne legyen net [kép], és 16:48-kor nem is kap netet a teszt telefon. Sőt, a client status oldalon listázza is a router, mint blokkolt készüléket. [kép] Igaz, ez a lista annyiban nem valós, hogy 16:50 után is rajta van a telefon, de ekkor már van net.
-
Kifli1986
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4227 üzenetére
Ezt nem értem megcsináltam a filtereket és nincs netje...
Ha csak ennyit rkok be már nincs net soha...
-
-
Kifli1986
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4225 üzenetére
Na ez az. Router nem úgy van megcsinálva,hogy agyermekeket le tudjuk korlátozni.
-
válasz
Kifli1986 #4224 üzenetére
Nem, a MAC címet nem tudod rögzíteni, kábelen se. Routerben kizárólag az IP címet tudod az éppen használt MAC címhez kötni, de a MAC címet a kliensben lehet módosítani. Azt tudod csinálni, hogy blacklist helyett whitelistet használsz, vagyis nem a tiltott klienseket és időpontokat veszed fel a listára, hanem épp az engedélyezetteket, és minden más pedig tiltva lesz. Annyi, hogy így akkor a saját eszközödet is engedélyezni kell, de ha a gyerek MAC címet és/vagy IP címet cserél a tableten, akkor semmikor nem lesz nete.
-
Kifli1986
csendes tag
válasz
jan herz #4223 üzenetére
Az a baj a gyerek rakott rá arc felismerőt meg húzó kombinációt... Bakker én vettem neki erre lezárja. Így estig sunnyog a szobában. 9 évesen megpróbál az apjánál okosabb lenni.
,,Habár lehet igaz"Köszi de routerben nem lehet lerögzíteni a mac-ot?
Lan-t azt tudom lehet asszem 24 órán át fixen tartja.DHCP Lease Time (sec): 86400 [120..604800]
-
jan herz
tag
válasz
Kifli1986 #4222 üzenetére
A MAC filter mode: Reject a beállított időpontban tiltja le a netet, neked azokat az idősávokat kell megadnod, amikor nem akarod, hogy hozzáférjen. A tabletnél tiltsd le a véletlenszerű MAC címet erre a kapcsolatra, különben egy újraindítás után nem biztos, hogy működni fog a szabály. Tapasztalat
-
Kifli1986
csendes tag
Sziasztok Valaki tud segíteni? Kisfiam tablettjét szeretném internetet korlátozni.
pl:
Hétfőtől péntekig csak délután 14-21-ig
szombat: 08-22
Vasárnap 08-21 -igItt találtam meg De valamiért ne mnyomja ki nála a netet:
-
Zsocó
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4219 üzenetére
Más IP tartományban vannak, azonosan nem tudom hogy kell beállíteni.
-
-
Zsocó
aktív tag
Az egyik router-ről kapcsolódok a másikra hídban.
Bővebben lenne elképzelésed beállításokkal kapvsolatban? -
-
attires
tag
Sajnos nem tudom hogy Access Point módban működik e ez a funkció (jelenleg ki sem tudom próbalni), de ha a routerre "felteszed" (beleforgatod) a [link] Virtualhere szervert a PC re meg a Virtualhere klienst, akkor a PC-n láthatod a routerre "akasztott" meghajtót mint usb ezközt. (Én így használom 200Km távolságból.)
Ez nem pont amit te szeretnél, de remélem valaki meg tudja mondani hogy az általad leírt "konfiguráció" életképes e.
-
Zsocó
aktív tag
Van kettő Padavan-os routerem, az első kábellel csatlakozik a fő PC-vel, a második Padavan-os router vezeték nélkül hídba van kapcsolva.
Az lenne a kérdésem, hogy beállítható-e úgy a második router, hogy az elsődleges PC-n tudjam csatolni mint hálózati meghajtó? Így mind a kettő routeren lévő meghajtót elérném egyszerre.
Válaszotok előre is köszönöm -
attires
tag
Már egy ideje máshol van...
Wireless/General
Vagy/és be lehet állítani.
Customization/Scripts/Run after router Started
### Roaming assistant for mt76xx WiFi
iwpriv ra0 set KickStaRssiLow=-85
iwpriv ra0 set AssocReqRssiThres=-80
iwpriv rai0 set KickStaRssiLow=-85
iwpriv rai0 set AssocReqRssiThres=-80(RM-AC2100, 3.4.3.9L-102_2424338)
-
-
AcCEsS
senior tag
válasz
Felraktam (AC2100), eddig hibátlan, hálás köszönet!
Lehet, hogy valamikor kikerült a firmware-ből a Fast Roaming funkció? (Előzőleg a 3.4.3.9L-102-6226cc8d35 volt fent.) Vagy csak nem találom?
-
-
rErEaT
senior tag
válasz
Köszi!
-
2024 Q1, a szokásos összeállítás, a Sergey Hadzhioglu repo mai állása szerint.
Xiaomi Mi Router 3G..: MI-R3G_3.4.3.9L-102-e34add1876_with_MC.zip
ASUS RT-AC57U........: RT-AC57U_3.4.3.9L-102-e34add1876_with_MC.zip
ASUS RT-AC1200GU.....: RT-AC1200GU_3.4.3.9L-102-e34add1876_with_MC.zip
Redmi AC2100.........: RM-AC2100_3.4.3.9L-102-e34add1876_with_MC.zipHardver hiányában tesztelni kizárólag a Mi-R3G verziót tudtam.
-
-
rErEaT
senior tag
Tényleg az Asus DDNS pedig kikerült a Padavanból? az asuscomm.com DDNS címet lehetett regisztrálni, de most ilyen nincsen, duckdns-t szoktam használni backupnak, de most látom ez lett a main is egyben ha nincs asus-os
-
rErEaT
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4203 üzenetére
Hát, hogy hol kap értéket
Mert akkor valahol itt állítja össze a tömböt hozzá amiből majd később kiolvassa a default értékeket, nem akartam letölteni, de persze úgy jóval egyszerűbb lett volna -
nekem nem sikerült neten megtalálni
Mármint ezt a változót, illetve ennek a változónak a helyét?Én nem a gitlab-on kerestem, hanem letöltöttem zip-ben a transmission mappa tartalmát, és lokálban kerestem rá a string-re notepad++ -al a mappában lévő file-okban.
-
rErEaT
senior tag
válasz
Intruder2k5 #4201 üzenetére
Ez elég erős tipp, mert valószínűleg (kb 100%), hogy nem írta több helyre be a változó értékét, azzal magával cseszne ki
(nekem nem sikerült neten megtalálni
)
De remélem az Issue bejelentésre reagálva "false" ra írja át a switch case metodikában -
válasz
attilav2 #4199 üzenetére
Tippre azt mondanám, hogy ezt kell átírni fordítás előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Mini PC
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest