Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attires
tag
válasz
kikinda2
üzenetére
Szia!
Ahogy az IPV6 "áll" még az unokáink sem fogják megérni az IPV4 kivezetését
.Családban és az ismerősöknél (én vagyok az ügyeletes rendszergazda) több VPN kapcsolatot alakítottam ki. Általában a távoli "eszközök" dupla NAT mögött vannak. Eddig úgy oldottam meg a dolgot hogy a távoli rendszeren volt az OVPN kliens nálam meg a szerver. Ez azért volt jó mert ha a szolgáltató alaphelyzetbe állította valami oknál fogva a szolgáltatói eszközt (törődött a port forward), akkor is létre tudott jönni a VPN kapcsolat.
Ezzel csak az volt a gond hogy szelektív VPN-t kell(ett) alkalmaznom, hogy csak a "szükséges eszközök" fogyasszák a "szűkös VPN" sávszélt. Most hogy sikerült a tailscale-t beüzemelnem a padavan eszközökön bridge módban azt vettem észre, hogy a tailscale jobban/gyorsabban/megbízhatóbban működik az esetemben ha az eszközöknek IPV6 címe (is/vagy csak az) van. Tudom... lehetne jobb/drágább eszközt is használni, de felesleges. A MIR3G, Redmi AC-2100 tökéletes. AP-nek is tudom használni őket a szolgáltatói router mellett, megbízhatóak (több éve nincs velük gondom, csak "rendes" tápegység kell a gyári helyett) és a wifi lefedettségük is elég jó családi házban.Megjegyzés: Csak a "belső" hálózaton használok IPV6-ot a "nagyvilág" felé csak a baj van még vele. (Saját tapasztalat
) -
kikinda2
tag
válasz
attires
üzenetére
Kösz az infót!
Egyhamar nem lesz szükségem itthon IPv6-ra. Elég az IPv4 pedig sok az eszköz.
Kissé feleslegesnek is érzem az egészet magánhasználatra. És még a hibás adaptációk miatt még veszélyes is lehet.
Nyilván ezért nem is jelenik meg grafikus felületen, mint beállítási lehetőség.
Neked egyébként mire kell, ha nem titok?
Csak érdekelt a mégis hogyan csináljam? -
attires
tag
válasz
attires
üzenetére
Az utókor számára amennyiben valakit érdekelni fog...
Igy lehet engedélyezni bridge módban hogy a IPV6 címet kapjon DHCP-n keresztül:
sysctl -w net.ipv6.conf.default.disable_ipv6=0
sysctl -w net.ipv6.conf.lo.disable_ipv6=0
sysctl -w net.ipv6.conf.br0.disable_ipv6=0
sysctl -w net.ipv6.conf.br0.accept_ra=1
sysctl -w net.ipv6.conf.br0.accept_ra_pinfo=1
sysctl -w net.ipv6.conf.br0.use_tempaddr=2 -
attires
tag
válasz
lac14548
üzenetére
Én a következőt csinálnám:
1. frissíteném a padavan rendszert a routeren (a tiéd ha jól látom 2023.12.31.-én készült)
2. Az összefoglalóban található leírás alapján beállítanám az OpenVPN-t.
3. OpenVPN alternatívája: Tailscale, Wireguard. Talán egy kicsit nehezebb beállítani. -
lac14548
aktív tag
MI-R3G routerem van Padavannal.
firmware: 3.4.3.9L-102_e34add1
Szeretném a biztonságos távoli elérést bekapcsolni.
Mobilról bárhonnan lássam, ki mikor lépett fel rajta keresztül a netre, oszthassak ki időt/lehetőséget az internet elérésre.
Hol találom és hogyan állítsam be ezt a lehető legbiztonságosabbra?
Köszönöm, -
attires
tag
Sziasztok!
Esetleg tudja valaki, hogy hogyan lehetne ipv6 címet adni a routernek ami bridge mode-ban van? A webes felületen nem lehet, ssh-n belépve meg nem találom a config filet.
Cserébe fel tudok ajánlani egy leírást, hogy hogyan lehet működésre bírni a Tailscale-t bridge módban (MIR3G, RM-AC2100-on kipróbálva) amennyiben érdekel valakit.
-
Kifli1986
csendes tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem,hogy az egyik lan címen fut itthon a szerverem (domain). Emellett futtatok 3 call of duty 2 szervert.
A kérdés az lenne mivel nincs pb támogatás ezért az nem játszik. Hogy ROUTER-ben tudok egy szabályt létrehozni pl egy 28960 portra. PL Rcon-felé spammolnak,hogy ne tudjon az admin belépni és kidobni csalót. Tehát floodolják.
Az a baj kérdezték és nem találok a logban semmit ami ezt a tevékenységet jegyezné.Próbáltam a szerveren ubuntu - fail2ban szabályt csinálni de nem tud olyan file-t keresni meg pontos találatot megadni ami megfogná. Köszönöm a segítséget. Remélem ez belefér a témába.
-
lopertpeter
csendes tag
RT-AC1200GU_3.4.3.9L-102-2a7eaf3655
-
hardline
senior tag
Sziasztok!
Van egy vékonykliensem, ami routerként üzemel, openwrt fut rajta.
(Fujitsu futro s920)
Lehetséges lenne valahogy erre padavant varázsolni? Nem boldogulok az openwrt-vel, padavan eszközöm viszont 2 is van, évek óta problémamentesek. -
jan herz
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Mégegyszer köszönöm, 349 Ft volt az ára és legnagyobb döbbenetemre futárral hozták, már üzembe is helyeztem!
-
attires
tag
Akit érdekel...
Új firmware a tárhelyemen (openvpn: updated to 2.6.12), hogy ne csak a MIR3G és
RM-AC2100-hoz legyen mindig...RT-N56UB1_3.4.3.9L-102-2cce64b4d9
RT-N56U_3.4.3.9L-102-2cce64b4d9
RT-AC1200GU_3.4.3.9L-102-2cce64b4d9
DIR-860L_3.4.3.9L-102-2cce64b4d9Kipróbálni nem tudtam őket!
-
jan herz
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm szépen, jónak tűnik!
-
válasz
jan herz
üzenetére
Én Aliexpress-ről rendeltem még nyár elején ezt a 2A-es tápot, akkor épp nem volt 3A-es, de a "3 from US $2.99" akcióban 750Ft volt. Igaz nálam nincs OC, és a külső HDD is 3,5"-os saját tápos, de hibátlanul működik.

-
attires
tag
válasz
jan herz
üzenetére
Nincs mit.
Én is "benéztem", és ezer bocsánat érte. Örülök, hogy megoldódott (működik).
Amennyiben az olvass_el.txt-t nem vetted volna észre: Az OC verzióhoz ajánlott a gyári tápegység lecserélése egy "komolyabbra" (ami min. 500mA-ral többet tud leadni).
Amennyiben nem rontottam el akkor ha SSH-n bejelentkezve beírod a következőt:
/bin/echo -e "\033[5;30m `dmesg | grep OCP`\033[0m"
kiírja a cpu sebességet.
-
attires
tag
válasz
jan herz
üzenetére
"talán valami miatt nem fordult be a csomagba"
Ezek szerint nem nézted meg jól a config.txt-t. abban a verzióban ki volt #.
Mielőtt elutaztam csináltam neked egy másik verziót (OC) amiben minden benne van (nézd meg a config filet a zip- ben) kivéve az MC. MC-t vagy mást meg könnyedén telepíthetsz az összefoglalóban található
leírás segítségével.
-
jan herz
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Már kerestem, mert úgy emlékeztem, hogy volt ilyen kapcsoló, most szembesültem vele, hogy itt hiányzik. A nfs démon se fut, igazad van; talán valami miatt nem fordult be a csomagba. Úgyhogy tovább próbálkozom, bármennyire is vonzó az OC, valószínűleg a Te legutolsó változatod lesz a következő próba alanya

-
-
erikke17
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azóta ki derült h sötétben látni de nagyon haloványan szóval a led makkant meg
Vagy kosz mehetett rá hasonló 
Így nem is kínzom feleslegesen
-
-
-
jan herz
tag
válasz
jan herz
üzenetére
Bocsánat, közben nem volt időm géphez ülni a hétvégén. Ha jól emlékszem ext4-re formáztam, a FTP megosztás fül alatt látja is a fájlrendszert. Szambát nem használok, linux alól a NFS tűnt a legkézenfekvőbb megoldásnak, addig tökéletesen működött is amíg a digis router bridge-be rakva működött, az új felállásban viszont nem jövök rá miért nem. Az új fordítást szerintem holnap fogom tudni kipóbálni, de mindenképpen adok visszajelzést! Köszönöm szépen!
-
erikke17
őstag
Sziasztok.
Mekkora ez esélye annak h 4 év után el aludt a 2.4ghz állapotjelző led?
Restart után is maradt úgy...
ASUS AC1200GU -
attires
tag
válasz
jan herz
üzenetére
Sajnos sürgősen el kell utaznom, de még fordítottam (pakolás közben) neked egy alap verziót MC nélkül amiben nem csak EXT4 támogatás van.
Remélem megoldja a gondod.
[1100MHz_MI-R3G_3.4.3.9L-102-2cce64b4d9_NO_MC.zip] -
válasz
attires
üzenetére
Ja persze, hát van amire kevés, ezt nem vitatom, de általában elég. Anno én is néztem, hogy jó lenne beleforgatni egy qBittorrent-et, de sajnos teljesen reménytelen. Régebben párszor forgattam olyat, amiben volt rtorrent + lighttpd.
-
attires
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
„640 KB mindenkinek elég”
Nekem a 20MB is szükös sajnos., de nem mindenki olyan elvetemült mint én hogy távoli NFC olvasókat kössön össze amik a mir3g usb portján "lógnak"
.Hála neked és a leírásaidnak a különböző fórumokban
. -
válasz
attires
üzenetére
De szerencsére Mi-R3G esetében elég bőséges a hely (20MB), főleg ha entware-t se tesz bele, nehézségek inkább a 16MB-os vasaknál lehetnek, ott már könnyebben előfordul, hogy sakkozni kell a végén. Bár entware nélkül szerintem az is elég laza még. A 8MB-os TP-LINK C5v4-re meg már régen nem is forgatok, mert csak kínlódás, hogy már egy css, vagy egy shell script se fér el benne.
-
attires
tag
válasz
jan herz
üzenetére
Szia!
Megpróbálok segíteni… a gyakorlatban nem fogom tudni kipróbálni mivel nincs nálam MIR3G.
Milyen filerendszer van az SSD-n? A firmware-be csak az EXT4 van beleforgatva és nincs benne SMB sem, de szívesen testreszabom neked csak írd meg mire van szükséged.
A Telekom IPV6 beállításával kapcsolatban nem tudok mit mondani (DIGI-m van).
-
jan herz
tag
válasz
attires
üzenetére
Tanácsodat megfogadva fix ip-t kapott és DMZ-be tettem, de két dologgal napok óta kísérletezek, és nem tudom összehozni: nem érem el NFS-en keresztül a rákötött ssd-t (korábban minden bűvészkedés nélkül ment), pedig úgy láttam beleforgattad.
A másik, hogy a szolgáltatói routertől nem veszi át az ipv6 címet, próbáltam utána olvasni a helyes beállításnak, de nem találtam Telekom specifikusat; első körben a Digi alatt jól működő beállításokkal próbálkoztam. -
attires
tag
Csak nem bírtam ki...
MIR3G és Redmi AC-2100-hoz új firmware a tárhelyemen.
(commit: 2cce64b4, openvpn updated to 2.6.12) -
attika11
tag
Sziasztok. Frissítettem a MiR3G routerem az attires féle MI-R3G_3.4.3.9L-102-1781cbce57_with_MC (nem az 1100MHz verzió) verzióra, de sajnos a frissítés után csak folyamatosan "vibrál", újratölt a felület. Nem lehet a menüben sem navigálni az állandó képfrissítés miatt. Próbáltam újraindítani, nem oldja meg. Ötlet?
-
-
lopertpeter
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
igen, ez működik, köszönöm.
-
válasz
lopertpeter
üzenetére
Akkor stop_wan és restart_wan
-
woodworm
veterán
válasz
lopertpeter
üzenetére
A restart helyett stop-ot írsz?
-
válasz
lopertpeter
üzenetére
Nekem ez van a crontab-ban, ezzel minden hétfőn 0 óra 0 perckor csatlakozik újra.
0 0 * * mon restart_wan
-
attires
tag
válasz
lopertpeter
üzenetére
Én (szintén DIGI) csak restarttal tudtam megoldani (cron vagy Administration/System/Enable Reboot Schedule). Minden más esetben a DIGI-nél "beragad a kapcsolat" és 10-30 percig nem tudok csatlakozni.
-
attires
tag
Majdnem eltaláltad. A router kb. 220 km-re volt. Szerencsére sikerült elérnem telneten keresztül.
Amennyiben valakit érdekel a MI3G 1100MHz-n (az R27-es ellenállás eltávolítása nélkül)
System: MediaTek MT7621 SoC , CPU/OCP/SYS frequency: 1100/275/275 MHz
szintén tökéletesen működik nálam.
Az OPENVPN "megtáltosodott" most hogy mindkét router (MI3G, Redmi, AC-2100) 1100MHz-n "megy". -
lopertpeter
csendes tag
Van valakinek ötlete, hogyan lehet bontani és csatlakozni az DSL kapcsolathoz (DIGI optika) megadott időpontban?
-
attires
tag
FIgyelem!
A 8b4fe57f (2024.07.03) commit letiltja az SSH hozzáférést. (MI3G, Redmi AC-2100 routereknél sikerült belefutnom)
-
attires
tag
válasz
fireqpeg
üzenetére
Szívesen!
Csináltam egy (DIR-860L) 1100MHz-es verziót is (ha merész vagy).
. Nálam az RM-AC2100 1100MHz már több mint egy hónapja fut.Szeptember végéig biztos nem fogok fordítani, kivéve még a kért MIR3G verziót, ami kb. 1 óra múlva a tárhelyemen lesz)
Mindenkinek szép nyarat!
-
fireqpeg
csendes tag
válasz
attires
üzenetére
Hello. Kösz szépen felraktam 1enlőre stabilnak tűnik, illetve működik WIFI, internet minden. Sajnos most nemtudom meghajtani torrentel. Mivel nincs most rajta HDD, vagy (samba,ftp... stb) VPN ent meg nem használok. Továbbiakban nézegetem majd minden jól működik vagy nem. Ha van valami akkor majd visszaírok. Még 1szer kösz szépen.
Üdv.
rakok ide neked két infót a FW röl amit kaptam tőled:Linux version 3.4.113 (root@ubuntu-linux-22-04-02-desktop) (gcc version 7.5.0 (crosstool-NG MIPS32) ) #1 SMP Sun Jun 23 18:51:57 CEST 2024
MediaTek SoC: MT7621A, RevID: 0103, RAM: DDR3, XTAL: 40MHz
CPU/OCP/SYS frequency: 1000/333/250 MHz
CPU revision is: 0001992f (MIPS 1004Kc)/home/root # cat /proc/cpuinfo
system type : MediaTek MT7621 SoC
processor : 0
cpu model : MIPS 1004Kc V2.15
BogoMIPS : 663.55
wait instruction : yes
microsecond timers : yes
tlb_entries : 32
extra interrupt vector : yes
hardware watchpoint : yes, count: 4, address/irw mask: [0x0000, 0x0000, 0x0000, 0x0000]
ASEs implemented : mips16 dsp mt
shadow register sets : 1
kscratch registers : 0
core : 0
VPE : 0
VCED exceptions : not available
VCEI exceptions : not available
processor : 1
hardware watchpoint : yes, count: 4, address/irw mask: [0x0000, 0x0000, 0x0ff8, 0x0000]
core : 0
VPE : 1
processor : 2
hardware watchpoint : yes, count: 4, address/irw mask: [0x0000, 0x0000, 0x0000, 0x0000]
core : 1
VPE : 0
processor : 3
core : 1
VPE : 1
VCEI exceptions : not available -
attires
tag
válasz
Capricornhun
üzenetére
Csak kíváncsiságból... SSH-n bejelentkezve a cat /proc/cpuinfo parancsot lefuttatva mit ír ki?
-
attires
tag
kikinda2, kiir szívesen máskor is!
-
attires
tag
Volt egy kis időm.
Fordítottam új frimwaret commit: 481df133 (2024.06.15).
Hardware hiánya miatt csak az RM-AC2100 (880MHz, 1100MHz overclocked) verziókat tudtam kipróbálni!
A tárhelyemen megtalálhatóak:
Redmi: RM-AC2100
ASUS: RT-N56U, RT-N56UB1, RT-AC1200GU
D-LINK: DIR-860L -
válasz
erikke17
üzenetére
Szép! 114 napról találtam én is saját képet, de lehet ez még nem saját készítésű fw volt, akkoriban még ritkábban cseréltem. Most, hogy magamnak fordítok, már nem szokott ennyi lenni, általában 1-2 hónap után cserélek, most is épp 32 nap 22 óránál tartok.
Azért nekem Tomato-val is volt 1+ éves uptime-om, RT-N18U-val, de főleg az RT-N12 D1-el, mert azt csak AP módban használtam egy távolabbi szobában, és azon nem frissítettem mindig a firmware-t, már pedig az esetek nagy részében ezen szokott elbukni a dolog.

Szóval egyikre sem panaszkodom.

-
erikke17
őstag
Kis érdekesség mióta fut Padavan az AC1200GU-n, stabilabb mint előző routeremen Tomato
[kép] -
pmikloska
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Olyasmire gondoltam itt, hogy ha van kondenzátor a routerben, talán hamarabb kiszárad a folyamatos nagyobb áramerősség miatt, ami a nagyobb fogyasztó miatt fut át rajta. De már nézem az olcsó, nem feltétlenül márkás kisebb méretű nvme ssd-ket, ilyen célra még egy Gudga, Walram stb. is jó lehet...
-
válasz
pmikloska
üzenetére
Erre nincs garancia, függ a HDD-től, a háztól, na meg táptól is, amiről megy a router. A routert nem nyírod ki, legfeljebb ha kevés az áram, akkor le fog szakadozni a HDD. Én korábban használtam rajta 2,5"-os HDD-t külön táp nélkül, de pár éve már 3,5"-os lemezem van egy Sharkoon Swift Case PRO házban.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A router egyébként képes ellátni megfelelően táppal egy laptop merevlemezt egy külső házban? Van több régi HDD-m laptopokból és most ez lenne a gyors megoldás, de nem akarom kinyírni a routert hosszútávon egy "túl nagy" fogyasztóval...
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Valószínűleg meghalt a drive, újként került a routerbe, talán egy éve sincs, hogy használom. Bosszantó!
Lehetséges okok: [link]
-
válasz
pmikloska
üzenetére
Akkor sajnos passzolom! Még esetleg valami Linux alapú particionálót próbálnék meg, pl. GParted Live, de lehet akkor azzal se jutsz előrébb.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Sajnos más particionáló programok sem tudják írni, már kettőt is próbáltam a MiniTool-t és az Easeus-t, az fdisk /dev/sda pedig ezt a választ adja:
'/dev/sda' is opened for read only
The number of cylinders for this disk is set to 7528.
There is nothing wrong with that, but this is larger than 1024,
and could in certain setups cause problems with:
1) software that runs at boot time (e.g., old versions of LILO)
2) booting and partitioning software from other OSs
(e.g., DOS FDISK, OS/2 FDISK)
Command (m for help):
-
válasz
pmikloska
üzenetére
Szia!
Én pont ezért sosem javaslom pendrive használatát, mert elég könnyen összeomlik rajta a filerendszer. Vagy HDD, vagy ha sok pénz van akkor NVMe SSD. A SATA SSD azért nem okés, mert a TRIM megoldása macerás, ezzel szemben az NVMe ezt hardverből tudja.
Routeren a az fdisk-el tudod particionálni, alapesetben az fdisk /dev/sda paranccsal indul. Gépen pedig javaslom próbáld meg valami particionáló programmal, és ne a Windows saját lemezkezelőjével. Pl. MiniTool Partiton Wizard, vagy valami hasonló.
-
pmikloska
aktív tag
Sziasztok! Elég furcsa dolgot észleltem a routerhez csatolt 64 GB-os Kingston pendrive-val. Másoltam rá Windows alatt megosztott meghajtóként egy fájlt, történetesen egy videó fájl volt, de visszaolvasáskor (tv-n kezdtem el nézni) már hibás volt egy része, ezért töröltem és újra másoltam, egy másik fájlt, majd megnyitáskor az előző videó indult el a második fájl neve alatt, törötem, de újra megjelent... szóval úgy döngöttem, hogy formázom az egész drive-ot, de nem tudom. A routerről leválasztottam, olvasni mindent tudok, de írásvédetté vált a pendrive, és nem tudom formázni vagy akár rá írni a gépen.
Találkoztatok már ilyen problémával? Feltételezve, hogy a pendrive fizikailag jó...
Hogy kell formázni a routeren? A pendrive-on lévő adatokat már mentettem, szóval mehet minden róla. -
válasz
attires
üzenetére
Szívesen!
Amúgy e-közül a két repo közül valamelyikből van, de már nem tudom melyikből.
http://old.entware.net/binaries/entware/
http://pkg.entware.net/binaries/mipsel/ -
attires
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm szépen. Letöltöttem.
-
válasz
attires
üzenetére
A 16MB flash-es routerekhez egy régebbi entware összeállítást használok én is, sajnos az új már régen nem fér bele.
szerk.:
Feltettem ide az RT-AC57U /opt mappa tartalmát, én ezzel fordítok: opt.tar.gz
(ha leszedted törlöm)A konfigfile-t megtalálod bármelyik RT-AC57U fw-m mellett, abban meg tudod nézni, hogy én milyen opciókkal fordítom.
-
attires
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Csak entware és MC nélkül fér bele maximum file méretbe.
(Gondolom még gyomlálnom kell, majd még próbálkozom)2024_05_10_RT-AC1200GU_3.4.3.9L-102-0f9e99b980 [link]
-
-
attires
tag
válasz
lopertpeter
üzenetére
Azóta meg nincs semmi nagyobb változás...
Az elmúlt 2-3 napban meg állandóan változik valami. Felkerül a commit majd eltűnik... valami megint nem "kerek"... -
kiir
tag
válasz
attires
üzenetére
Asus RT-AC57u-ra (vagy 1200GU-ra) éppen van egy kéthetes verzió, köszönhetően a moderátor úrnak -- de ha ha senki más nem jelentkezik igénnyel, én mindig örülök egy frissítésnek
-
attires
tag
Fordítottam új firmware-t Redmi AC2100-hoz RM-AC2100_3.4.3.9L-102-bd7645272f_with_MC.trx , illetve a 1100MHz-es változat RM-AC2100_1100MHz_3.4.3.9L-102-bd7645272f_with_MC.trx.
(Még szoknom kell, hogy a tárhelyem gyökerére mutasson a link: Dropbox )
Amennyiben valaki igényli (most van rá szabad időm) tudok más routerre is fordítani (max. 3 db), csak írjátok meg a router típusát. Kipróbálni nem fogom tudni (a hardware hiánya miatt).
-
blac
tag
Sziasztok!
Ac1200gu-un szeretnék blokkolni a routerben a TCL frissítő linkeket !https://ap-global-tclupdate.cedock.com .....and..... https://as-api-upgrade-platform.huan.tv) Nincs itt a router, most nem tudom melyik Padavan van rajta.
Megoldható egyáltalán? -
-
attires
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ismerős "érzés"...
Most az M1 MacBook Air Parallels alatt:
Toolchain kb. 17 perc.
Maga a firmware kb. 15 perc. -
-
attires
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Gyorsan rendet raktam a tárhelyemen... Ha minden igaz akkor itt lehet elérni:
[link]Jövő héten lehet "Önök kérték"... kérhettek 3 routerre fordítást, csak írjátok meg hogy melyik 3 router legyen az
-
válasz
attires
üzenetére
Igen, a jelenlegi fejlesztő esetében ez tényleg jellemző, hogy visszavon commit-okat, én is sokszor észrevettem már.
Más...
Neked nincs tárhely linked, csak így külön-külön a file-okra? Beírtalak az összefoglalóba, hogy Te is szoktál közzétenni firmware-eket, de linket nem tudok hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.
)

Itt van, tessék.