Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attires
tag
Majdnem eltaláltad. A router kb. 220 km-re volt. Szerencsére sikerült elérnem telneten keresztül.
Amennyiben valakit érdekel a MI3G 1100MHz-n (az R27-es ellenállás eltávolítása nélkül)
System: MediaTek MT7621 SoC , CPU/OCP/SYS frequency: 1100/275/275 MHz
szintén tökéletesen működik nálam.
Az OPENVPN "megtáltosodott" most hogy mindkét router (MI3G, Redmi, AC-2100) 1100MHz-n "megy". -
Ja, akkora gond azért nem lehet vele, hogy ne indulna el a router, de apróbb hibák azért néha beeshetnek. Jellemzően a színtémákkal szokott előfordulni ilyen, pl. volt, hogy összezuhant a skin, ki tudja mitől, aztán ugyanabból a forrásból egy újraforgatást követően meg már jó lett. Vagy volt olyan is, amikor valamiért egy színtéma se került bele az fw-be, szintén nem tudni miért.
-
Forgattam egyet RM-AC2100-ra, betettem az előző hozzászólásba. Viszont eszköz híján tesztelni ugye nem tudtam.
-
Ha nem nagy megerőltetés, én mindenképp újrakonfigolnám. Már csak azért is, mert az én buildem teljes megfelelő működéséhez kell a módosított startup script (/opt mount) is például, ami meg csak akkor fog létrejönni, ha nincs jelenleg meglévő verzió, azaz kap egy reset-et a frissítés után. Ezen kívül módosítottam a webes felületet is, nálam más a "nyitólap" mint az eredetiben, más logók vannak benne, stb. Szóval működik sima frissítéssel is, de nem az igazi.
-
AcCEsS
senior tag
"A 4pda-n szintén ott volt a beállítás vezetékes kapcsolatra, hogy a wifit összehangoltan szórják."
Ezt szeretném én is megcsinálni, a meglévő MI-R3G és a most megrendelt RM-AC2100 lenne ethernet hálózaton összekötve, és így a ház mindkét szintje normális jelszinttel lenne lefedve. Nehéz megoldani? Említetted, hogy találtál ehhez leírást. Tudnál mellékelni egy linket?
-
trance89
őstag
Igen pont erre tökéletes a WDS. Nézegesd az aprót, néha felbukkan 1-1 R3G is
Ha pedig már vezeték is lesz akkor nem kell a WDS csak simán AP módba teszed a 2. routert, ha az ssid ugyanaz akkor a wifi roaming ugyanúgy működik mint WDS esetén, nálam így megy 2db R3G cca 2 éve -
trance89
őstag
Persze padavan alatt érvényes az amit írtam, szülőknél van használatban a MI-R3(MT7620, 100mbit portok), a 2.4 sávon van bridgelve és többnyire csak az 5g-s sávon van használva. 2.4g-n 25/25Mbit, 5g-n 50/50Mbit mindezt stabilan tudja, egyáltalán nem ingadozik, 4-5 ms ping, a 2 router között cca 8-10m táv és 2db 30-as fal, egy repeater-nél ezek kiváló értékek
És itt ugye az is hatalmas előny hogy egyetlen összefésült hálód van ugyanazon ssid-vel, a routerek között pedig szakadás nélkül vált még ha különböző csatornán is vannak -
trance89
őstag
Teljesen ugyanaz mint az R3G csak nincs rajta USB és feleannyi a RAM(128MB), BREED is ugyanaz megy rá(mint minden más) csak kicsit összetettebb a gyári fw-ről flashelés, itt találsz róla infót: [link]
A WDS kiválóan műkszik MT7628/MT7620/MT7621 platformok között, betonstabil a wifi adatkapcsolat, egy MI-NANO és egy MI-3 routert is használok WDS repeaterként (MI-R3G fő routerrel), sokkal jobb mint bármilyen gyári repeater megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Assassin's Creed: Valhalla
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Gumi és felni topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest