Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Norby86
üzenetére
Ez jó kérdés, én nem tapasztaltam eddig ilyet. Bár azt nem tudom kinek mi a sok és mi az apró, de másoltam már oda és vissza is a régebbi, még digit fényképezőgéppel készült családi fényképeket, ami nálam egy közelítőleg ~15GB méretű mappa, és szerintem 8-9 ezer file biztosan van benne, nem volt vele probléma. Ettől apróbbak legfeljebb a dokumentum könyvtáram mentésében vannak, de ott meg max. 50 file-ról van szó.
-
válasz
Norby86
üzenetére
Szerintem biztosan be lehet, mert ugye a webes felületen van is erre dedikált gomb, szóval csak onnan kéne kilesni a parancsot, és azt időzíteni cron-ban. De én a magam részéről ezt nem piszkálnám, mert a kernel jól beossza a rendelkezésére álló memóriát, és a fennmaradó rész minden bizonnyal cache-re van használva, hogy ezáltal is gyorsuljon a rendszer, de ha valamire kell, akkor azt gyorsan tudja is üríteni. Ergo ha ilyen időzített tisztításokat állítasz be, akkor lehet lassulni fog a rendszer, bár szerintem ez nem lesz konkrétan érezhető. Viszont teljesen mindegy, hogy naponta 1x, 2x, vagy 5x üríted a RAM-ot, egy-egy memóriaigényes feladat úgyis másodpercek alatt meg fogja azt tölteni, szóval felesleges körök ezek. De a RAM azért van, hogy használjuk, nem azért, hogy üresen álljon.
-
-
válasz
Norby86
üzenetére
Üdv!
Én ezt így nem tudom leírni neked, mert egyrészt kismillió dolog változott, másrészt mindenkinek más a prioritás, lehet nekem huszadrangú dolog, amire te épp két éve vársz. Itt van a commitok listája, ebben visszaolvashatsz, hogy mik változtak azóta. Amúgy eget verő funkcionális újdonságokra nem számíts, itt inkább csomag frissítésekről, biztonsági javításokról van szó. Persze kerültek be újabb funkciók is, de csak apróságok, mint pl. az iperf3 sebességméréshez, vagy a vlmcsd szerver KMS Windows aktiváláshoz.
-
-
válasz
Norby86
üzenetére
Szia!
Mi-R3G-re itt a legújabb firmware-em: MI-R3G_3.4.3.9L-102-f54ee7e_with_MC.zip
-
attilav2
őstag
válasz
Norby86
üzenetére
Intruder legújabb fw-jét próbáld meg, az valószínű felmegy minden gond nélkül. Ha nyomsz egy resetet akkor az én legújabb fw-met is megpróbálhatod: Link
a felrakása után is nyomj resetet, az alap ip 192.168.1.1 lesz(erre fel is hívja a figyelmet resetelés előtt). Reset előtt a wifi és pppoe felhasználóneveket jelszavakat másold ki egy szövegfájlba, így egyszerűbb lesz újra beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- JBL STAGE 2 9634
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest