Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
trance89
üzenetére
Amiket ajánlottam azok itthon megvehetőek. Azért a korona helyzetben eléggé elhúzódik a kínából szállítás, munkatársam már 2 hónapja vár egy Oukitel C21-re, csak a napokban érkezett meg az országba, aztán innen még lehet 1-2 hét is míg megkapja, amilyen a magyar posta. Persze ha lehet az adott cuccot eu raktárból rendelni akkor már más a leányzó fekvése
Nekem ezekkel a kínai routerekkel egy bajom van hogy nem nagyon van normális recovery-ük, illetve alig dokumentált, könnyebben téglásíthatók mint egy Asus, illetve ugye kínai táp jár hozzájuk, jobb esetbe eu átalakítóval, de azok meg olyan gagyik amit adnak mellé hogy jó eséllyel kicsúszkál belőle a dugvilla. Nem pártolom az átalakítós tápokat routernél, mi van ha véletlenül, akár részben, kicsúszik, túlmelegszik, tüzet okoz stb, ott van az asztal alatt nem vesszük észre ha kicsúszott. Mobilnál még elmegy ez az átlakítózás, de egy 0/24 eszköznél háát... A mediatek-es Asusoknak elég bolondbiztos recovery-ük van, többször flasheltem oda vissza OpenWrt-t padavan-t, gyárit, nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Arc Raiders
- Ford topik
- AliExpress tapasztalatok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem ezekkel a kínai routerekkel egy bajom van hogy nem nagyon van normális recovery-ük, illetve alig dokumentált, könnyebben téglásíthatók mint egy Asus, illetve ugye kínai táp jár hozzájuk, jobb esetbe eu átalakítóval, de azok meg olyan gagyik amit adnak mellé hogy jó eséllyel kicsúszkál belőle a dugvilla. Nem pártolom az átalakítós tápokat routernél, mi van ha véletlenül, akár részben, kicsúszik, túlmelegszik, tüzet okoz stb, ott van az asztal alatt nem vesszük észre ha kicsúszott. Mobilnál még elmegy ez az átlakítózás, de egy 0/24 eszköznél háát... A mediatek-es Asusoknak elég bolondbiztos recovery-ük van, többször flasheltem oda vissza OpenWrt-t padavan-t, gyárit, nem volt gond.