- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Én recovery módból raktam most fel az általam forgatott no-skins fw-t, a beállítások maradtak, nem resetelődtek, meg is lepődtem. Nem az admin/admin -al hanem a régi név/jelszóval tudtam belépni és maradtak a beállítások. Gyorsan nyomtam egy resetet, utána néztem egy memória foglalást:

Hát olyan sokkal több memória szerintem nem lett, visszatöltöttem a beállításaimat amit a régi fw alól mentettem, újraindult a router, utána így alakult a memóriafelhasználás:
A beállított skint egyébként szerintem valahova az adott böngésző cache-jébe menti, mert volt hogy átállítottam alap asus skin-re, és másik böngészőből(de akár másik címről, my.router a 192.168.1.1 helyett) bejelentkezve a régi sötét hátterű és színvilágú skin fogadott.
Nagyon sok értelme szerintem sincs ezeknek a skineknek. Azért tettem most fel a no-skins fw-t mert a full-skins fw-n lement a szabad memória 88mb-ról 86mb-ra. Kíváncsi vagyok ez a skin mentes fw tartja e a 90mb szabad memóriát.Egyébként amikor a skines fw volt fenn akkor a kezelőfelület betöltésénél látszott egy pillanatra hogy először az alap asus skint próbálja betölteni, majd utána lép át a választott skinre. A no-skins fw-vel a felület betöltése gyorsabb lett pár mp vel
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Witcher topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest