Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Ismerősömnek van egy PB-EN_Tk85ös laptopja, ami a következőt produkálja: gépezés közben mindenféle előjel nélkül kikapcsol, akksiról, illetve hálózatról is. Mi lehet a gond?
Pécsen hol lehet szervizeltetni?
A gépet Tescoban, csomagban vették (táska, laptop, scanner..).
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm! -
Hoshi_HUN
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is egy Packard Bell laptopom van, mégpedig EasyNote TK81 típusú, AMD Athlon II X2 P340 (gyári) processzorral, valamint a gyári ATI Mobility Radeon HD 5470, 512 MB-os VGA-val.A problémám a következő. Kb egy éve kipróbáltam a Windows 8-at. Tetszett, használtam, működött kb. 3 hónapig. Aztán egyszer csak úgy döntött, nem kapcsolódik wifivel sehova. Nem bekapcsolásnál döntött így, hanem használat közben. Megnéztem, a hálózatokat látja, de nem kapcsolódik. Kábelen keresztül semmi probléma. Beraktam a gyári driveres lemezt, mondván arról felrakom az eredeti drivert, és nem engedte, mert azt mondta, nem PB gyártmányra akarom rátenni. Sebaj, kábelen keresztül lehúztam a drivert, telepítem, szintén ez a probléma. Support annyiban tudott segíteni, hogy használjak win7-et. Jelenleg ez van a gépen, viszont már esedékes lenne újrarakni a gépet, és reménykedek, hogy esetleg tudnám újra a 8-ast használni.
Szóval a sok rizsa után a kérdésem: Van valami ötletetek, hogyan tudnám megoldani ezt a problémát?
(Ne írjátok, hogy csak kábelen keresztül netezzek, sajnos nem megoldás). Valakinek volt hasonló problémája? Hogyan oldotta meg?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok!
Van egy Packard Bell TS-13 HR -235HG laptopom, aminek sikeresen ráléptem a kijelzőjére. Van valakinek esetleg kapcsolata, ahonnan lehetne alkatrészt szerezni vagy bármilyen úton-módon tud segítséget adni? Ha csak egy pontos kijelző típust, fajtát kapok, nekem az is nagy segítség lenne.
Köszönöm! -
Lontika
csendes tag
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt vagyok, és eddig egy Packard Bell gép a legszimpatikusabb ár/érték arányban. Szeretnélek megkérdezni titeket, hogy mennyire jók/megbízhatóak ezek a gépek?
Régebbi hsz-eket már elolvastam, több fórumot is átnéztem, de ez az egyetlen hely, ahol nem ócsárolják a PB-t. Szeretnék biztosra menni, mivel hosszú távra tervezem használni a gépet. Elsősorban főiskola mellett, programozásra, némi filmezésre, internetezésre.
Őróla lenne szó:
http://www.laptop.hu/termek/packard-bell-easynote-f5211-hc-459hg-n100Válaszokat előre is köszönöm!
-
Nudlee
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a legerősebb proci ami beszerelhető (és működik is) az alábbi laptopba?
Packard Bell EASYNOTE TM85-JN-642HG.
Jelenlegi paraméterei:
Processzor típus: Intel Core i3
Processzor jellemzők: 330M (3MB cache, dual core) 2.13GHz
Processzor frekvencia: 2,13 GHz
Processzor FSB frekvencia: 2.5 GT/s
Chipkészlet: Intel HM55A Packard Bell support passzolta a kérdést, miszerint más procival nem tesztelték.
Előre is köszi!
-
MahlerZoli
csendes tag
Sziasztok!
Ezúton szeretnék szólni, hogy a #1990 hozzászólásbeli hirdetmény már nem aktuális.
-
ilatko
csendes tag
Sziasztok!
Van egy EASYNOTE TK F4081-SB-455HG laptopom.Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges e kicsikarni belőle a HDMI csatlakozón 5.1 hangot? -
MahlerZoli
csendes tag
Sziasztok!
Eladó egy Packard Bell EasyNote F4081-SB-213HG típusú notebook.
Paraméterei:
- OS: nem tudom, hogy jelenleg van-e rajta, mert utoljára ismerősömnél volt javításon(sajnos
sikertelenül..), és nem tudom, hogy telepített-e rá valamilyet
- Processzor: AMD Athlon II X2 processor P340
- LCD: 15,6" 16:9 HD LED LCD
- Videókártya: ATI Mobility Radeon HD 5470, 512 MB VRAM
- RAM: 3 GB DDR3
- HDD: 320GB
- Optikai meghajtó: DVD-Super Multi DL
- 2 in 1 kártyaolvasó
- 802.11b/g/n
- 1.3 megapixeles webkamera
- 6 cellás Li-ion akkumulátorA notebook-nak annyi problémája van, hogy a videókártya tönkrement benne, de a többi alkatrésze működőképes.
Ha szeretnél képeket látni róla, akkor email-ben tudok küldeni.
Ára: 60.000 Ft
A továbbiakat majd megbeszéljük.
Elérhetőségek: email: zoltan.mahler@gmail.com
mobil: 06 70 322-9766 -
tikshow
addikt
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Ismerősömnek van egy Packard Bell TK11BZ laptopja. Ennek a WIFI-jéhez keresnék drivert. A gyártó oldalán található drivererekkel NEM működik. Elvileg egy Atheros modul van benne, szétszedtem, szám alapján ebayen találtam hasonlót Atherosként hírdetve.
Az összes drivert felraktam az oldalról, de valamiért az Atheros driver a telepítés végén azt kéri, hogy válasszam le és tegyem be újra a WIFI-t. Szerintem itt lehet a gond, mit tudnék csinálni vele?
Win7 64bit, ha kiszedem a WIFI modult akkor eszközkezelőben sem látszódik, szóval a modul elvileg jó.
Szerk.: Külső USB WIFI megy rendesen, de ugye ez csak félmegoldás.
-
varmi2
nagyúr
üdv!
Van egy easynote sj51-b-095, és szegény jobb létre szenderült már pár hónapja, és szét akarom szedni, hogy ami még menthető belőle, azt eladom, de egyszerűen nem akar szétjönni, pedig látszatra minden csavart kivettem. Mi a trükkje?
-
Zingor
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nem ismerem ezt a márkát ezért szeretném kérni a segítségeteket.
Ismerősöm kért meg arra, hogy keressek neki 120-130ezer forint körül egy jó laptopot. Végignézve a kínálatot és ebben az árkategóriában a Packard bell adja a legjobb konfigurációt.
Ponotsan "Packard bell EasyNote F6211-HC-346HG" ezt a gépet néztem ki.
Erről szeretném kérni a véleményeteket.
Előre is köszönöm. -
gerner1
nagyúr
V.L.
Erre így nem lehet exact választ adni. Próbálgatni kell, hogy milyen kombinációval működik. Értelem szerűen, erre olyan helyen van lehetőség, ahol rendelkezésre állnak RAM modulok, esetleg CPU -k is.
A P8600 1066Mhz es FSB -vel rendelkezik. Elképzelhető, hogy a probléma eleve abból ered, hogy a P8600 nem tudta az FSB-hez szinkronizálni a korábban említett RAM -okat. Ehhez a CPU -hoz, nagy valószínűséggel 1066 Mhz -es RAM kell. Az viszont már DDR3.
A TJ65 specifikációja szerint azonban DDR2 -es RAM-Slot -okkal van szerelve. Tehát DDR3 kizárva. Tehát valszeg ez miatt nem fog működni a P8600 sem. Neked olyan CPU-t kell választanod, amely GM45 chipset támogatással bír, és 800Mhz az FSB -je, mert az compatibilis a DDR2 800Mhz -el (PC2-6400) .
-
V.L.
aktív tag
válasz
gerner1 #1979 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Ez az alaplap és cpu kombináció van most benne. Vásároltam itt a PH.-n egy használt P8600-as cpu-t amivel nem indúl a laptop. Most ez a ram van benne. Ez van most abban a foglalatban ami közelebb esik az alaplaphoz, ha ezt át teszem a másik foglalatba már nem indul el a gép. Ha ezek a plusz infok esetleg segítségedre lennének, hogy mi lehet a galiba kérlek oszd meg velem.
-
gerner1
nagyúr
V.L.
Részvétem .
Az alaplap 30-38e közt van. Használtban gyakorlatilag nincs, de ha van, akkor is lutri, hogy valóban minden porcikája 100% -os e. Én nem javaslom a deszka cserét, mert noti jelenlegi piaci értéke alig több, kifogástalan állapotban.
A jelenlegi alaplappal próbálnék operálni, ha már ez a helyzet. A CPU szerintem nem lehet gond, hiszen írtad is, hogy valamivel működik, tehát csak keresni kell egy megfelelőt, ami GM45 kompatibilis ( intel GM45 által támogatott CPU -k : [link] ), és a TDP -je is még megfelelő. Szóval tartok tőle, hogy amit vettél, az nem belevaló....A RAM Kitt -tel kapcsolatban pedig azt tudnám javasolni, hogy meg kellene próbálni másik modul párossal is. Én mostanában gyakran belefutok gyárilag hibás RAM modul kitt -ekbe, pedig Geil, Corsair, stb nevek kapcsán nem gondolnánk ilyesmikre. Én többek között ezért sem szoktam elvállalni RAM rendelést csak úgy. Kizárólag a notiba belepróbálva. Volt már nálam is ugyen ilyen helyzet, hogy első-másodikra is azt gondoltam, hogy az egyik RAM foglalat nem jó, de a tulajdonosaik szerencséjére, mindegyiknél a RAM modulok cserélgetésével kiderült, hogy mégiscsak jó mindegyik.
-
daniel20
tag
Sziasztok!
Nah, fölteszem a kérdést negyedszerre is hátha végre kapok választ (értelmeset remélem).
Adott egy Packard Bell TK85ös gép, hardver szerintem mindegy. Amikor frissen vettem 80 fokon lekapcsolt a GPU mert ugye túl melegedett, vettem alá egy hűtőpadot, megoldotta.
Aztán így is előfordult, nosza, kitakarítottam a ventilátort meg amit kellett. Minden szép és jó.
Most már 72-75 fokon kapcsol le a GPU viszont alkalmazás függő (pl. BF3 multi 72-75 fok körül kapcsol le, de GRID 2 80 fokon megy jó sokáig)
Szóval a kérdésem: ötlet?
megjegyzés: pasztázás még nem volt, nem értek hozzá
-
V.L.
aktív tag
Szervusztok!
Egy ilyen Packard Bell tj65-ösöm van. A story: Beadtam szervizbe még februárban, olyan hibával, hogy a jobb hangszórója nem szólt, és a fülhallgató csatlakozója elromlott. Árajánlatot kértem rá. Olyan összeget mondtak amit nem fogadtam el. Vissza került a laptop. 1 hónappal ez előtt került a kezem közé ismét. Nem használtuk. Jöttek a gondok! Nem az a proci volt benne ami benne volt, nem annyi, és nem az a típusú ram volt benne ami benne volt. Telefon jobbra-balra. Nem kell mondanom, hogy nem értem el semmit mivel februárban adtam ki a kezem közül. Semmi bizonyítékom nincsen a szervizzel szemben. Ott tartok hogy beszereztem hozzá procit, és ram-okat is. Bele raktam a procit, fekete képernyő fogadott. Vissza raktam ami benne volt, működött. Bele raktam a 2x2 gb ram kit-et, nem megy. Kivettem az egyik modult, működött. Átraktam a másik ram foglalatba a működő ramot, el se indult. Vissza raktam a másik ram foglalatba, és most megy. Ott tartok, hogy van új procim, van új ram-om és nem tudom használni. Mivel integrált VGA van rajta (GF G210M) és a gpuz ezt mutatja, az a sanda gyanúm, hogy az alaplapot is kicserélték benne.
A lényeg, hogy szeretném ismét a régi laptopomat olyan állapotba hozni amilyen volt.
A kérdésem az lenne! Tudjátok e, hogy ebben a laptoban milyen alaplap volt eredetileg? Keresgettem a neten, de nem találtam pontos típust.Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Atikusz
senior tag
Sziasztok!
Laptopot szeretnék venni itthoni használatra (netezés, szövegszerkesztés, semmi komolyabb extra), erről mi a véleményetek? Érdemes-e megvenni, úgy néz ki egész jó árban van.
Az a lényeg, hogy ne akadozzon rajta a windows és a böngészés. Ez a gép jól ki tudna szolgálni?
Rákerestem a neten erre a típusra, mindenhol 2GB RAM-ot ír, az akciós újságban viszont 4GB van. Elképzelhető, hogy az akciós újságban el lett írva? 2 év gyártói garancia jár a termékhez? -
bim
veterán
hy!
Lányom kapott egy f5211-es easynote-ot. Elvileg minden működik rajta mert az eszközkezelőben nincs se kérdő se felkiáltójel.a webkamerát mivel tudom tesztelni. Van rá valami progi?
win7 64 bit lett rátéve. -
gerner1
nagyúr
válasz
olywer.smith #1968 üzenetére
olywer.smith
Megoldottad, és ez a lényeg.
Végül is, hellyel-közzel, egy adott hardwer-egység gyártójának az oldaláról származó driver lett mégis a megoldás, és nem a PB oldaláról letölthetőek közül valamelyik . - #1964 -es hsz. 9-10 -es mondatok..... -
nyaki01
tag
Üdv Mindenki!
Egy Packard Bell Easy Note R4 series R4622, vagy R8740 drivereit keresem, mert úgy kaptam kézhez, hogy egy formázott vinyóval hozták.
Ha valki tudna ebben segiteni, azt nagyon megköszönném.
Köszi -
meszes90
csendes tag
Helló lenne egy packard bell easynote en tv11hc laptopom és nem tudok bele menni a biosba mert olyan gyorsan elindul a win8 és felszeretném tenni a win7 et mert azon egy kicsit több dolog megy!! Kérlek titeket akinek van valami ötlete hogy hogy tudok belemenni a biosba az írja meg!!!
-
olywer.smith
csendes tag
válasz
warriordrone #1967 üzenetére
Köszönöm a tippet, a gyakorlat azt mutatja, hogy semmi sem marhaság microsoft háza táján, hiszen én magam is jártam úgy egy msi laptoppal, hogy nagy szenvedések után kiderült, hogy azért nem ismeri fel a webkamerát, mert még nem volt feltelepítve a modem driver. Nem volt semmi.
És hát örömmel jelenthetem, hogy megoldódott a problémám a Packard Bell notebook wifi-vel is, bár már feltelepítettem mindent, ami a pb oldalán volt, sikertelenül, nem indult. És ekkor teljesen véletlenül megláttam egy korábban egy teljesen másik laptophoz letöltött Win7 Atheros 9285 wifi driver-t a pendrive-omon és kiváncsiságból megpróbáltam. És csodát láttam. De a Packard Bell-nek azért sem árulom el
Mindenkinek köszönök mindent !!!!!
-
warriordrone
csendes tag
válasz
olywer.smith #1966 üzenetére
Szia!
Lehet marhaságnak hangzik, de volt hasonló gond egy ismerősöm PB T81-es laptopján, amit csak úgy lehetett megoldani ha az összes PB oldalán fenntlévő drivert felraktuk rá. Annak ellenére, hogy abban is Atheros vezérlő van. Azért is volt fura, mert nekem is olyan gépem van és simán csak az Atheros driver van felrakva. Sőt most Win8 alá nem is kellett feltenni, mert alapból felismerte és kezeli rendesen hiba mentesen.
Egy próbát megér. Esetleg nézd meg Win8 mellett is hibás. -
olywer.smith
csendes tag
Hát, szóval, várnék még ötletet, mert sajnos az eredmény negatív.
Win7-et újratoltam, sorrendet betartva, mindig újraindítva telepítettem a drivereket, de sajnos a hálózati vezérlőeszköz továbbra is sárga felkiáltójeles. Próbáltam többféle módon (a win7-et mindig újratolva), először a chipset driver, után a többit. Volt, hogy mindhárom (Atheros, Broadcom, Relatek) wifi drivert felraktam, volt, hogy csak az egyiket, vagy másikat. Minden próbálkozás eredménytelen. Lehet, hogy a pb oldalon lévő driverek nem is jók ehhez az eszközhöz ? Teljesen tanácstalan vagyok. Próbáltam win7 után rögtön a wifi driverek chipset driver nélkül, úgy sem volt jó. Érdekes módon az alap win7 telepítése után, a bluetooth, a webcam és a hangeszköz már működtek. Ezen csodálkoztam mert a notebookon lévő matrica szerint a wifi és a bluetooth egy chipen van: "Acer Nplify 802.11a/g/n + BT4.0". Legalábbis én úgy értelmezem.
Ami továbbra is gyanús, az az Atheros driver, ami a "varázsló előkészíti a telepítést" (gondolom kicsomagol) üzenet után egyszerűen kilép és nem csinál semmit, nem látom, hogy futna bármilyen telepítés. Ugyan ezt a verziót megtaláltam más oldalon is a neten, letöltöttem, de ugyan ez az eredmény.Köszönöm tehát a tanácsot és nagyon várok még további tippet a problémám megoldására.
-
olywer.smith
csendes tag
válasz
gerner1 #1964 üzenetére
Kedves Gerner1 !
Köszönöm gyors és részletes válaszodat, ennek alapján most neki is kezdek az újratelepítésnek.
A notebook pontosan Packard Bell EN TE11HC-B962G50Maks (NX.C1FES.056) és az összes drivert a pb oldalról szedtem le tegnap, mivel a csomagolásban gyári driver cd nem volt. Azt hiszem a sorrend is hasonlatos volt az általad leírttól, abban mindenképpen, hogy a chipset driver ment fel elsőnek (én is így szoktam), a többi sorrendje nem biztos. DE ! Nem szoktam és most sem indítottam újra a gépet egy driver után sem, csak az utolsó után. Nem is volt ezzel problémám soha sem, de igazad lehet és ez is okozhatja a problémámat. Az ördög nem alszik!Még egyszer köszönöm a segítséget, hamarosan jelentkezem az eredménnyel, hátha másnak is hasznos információval szolgálhatok.
-
gerner1
nagyúr
válasz
olywer.smith #1963 üzenetére
olywer.smith
Gyakori probléma a driver -ek telepítésénél, hogy a winfos település után, azonnal, nem az alaplapi chipset driver-t telepítik elsőnek. Peding, a pontos rendszerleírás alapját, ez teszi lehetővé az OP rendszer számára.
A Packard Bell Easynote TE11HC -en, intel HM77 -es chipset figyel. Tehát neked, az intel chipset driver legfrissebb változatát kell telepítened, ahhoz, hogy a többi hardver driver -ei is , biztosan, megfelelően tudjanak települni.Mondjuk azt nem jelezted, hogy van-e valamilyen VGA chip még a készülékben. Tehát, hogy pontosan milyen változata a PB EN TE11HC -ének, amit birtokolsz.
Az b/g/n és az a/g/n közt az a különbség, ami látható is. Az első nem feg tudni csatlakozni olyan router-hez, ami csak "a" - szabványt tud. Értélem szerűen a második nem fog tudni csatlakozni egy csak "b" -szabványt tudóhoz.
Én most, azt tenném, hogy letölteném a legfrisebb driver -eket a gyártói oldalakról. Értelem szerűen, az intelchipset drivert, az intel oldaláról, az nVidia legfrisebb driver -ét az nvidia oldaláról. A többit pedig már amúgy is lerántottad a PB oldaláról .... Most mindent telepítenék, hogy egyszer legalább minden jó legyen, és megfigyelném, hogy melyik drivercsomagok telepítőjei azok, amelyek a masinádhoz tartoznak. Azokat pontosan megnevezett könyvtárakba szervezve elmenteném. Majd ezt követően ismételten feltelepíteném a win7 x64 akármit, annak tudatában, hogy tudom pontosan, hogy mindenhez megvan a megfelelő driver, és csak azok. Sallangok, találgatások nincsenek. Pendrive -ról, ez amúgy sem sok idő még egyszer...
A Te esetedben, mivel a CPU-d VGA -val bír, ezért ahhoz is kelleni fog a legfrissebb intel HD Graphics driver is.
A Winfos települése után, én az alábbi telepítési sorrendet javasolnám, még akkor is, ha sokan azt gondolják, hogy ez nemigazán lényeges .... :
- Tehát win7 után:
- intel chipset driver / gép újraindít, akkor is ha nem kéri...
- intel HD Grpaphics driver / gép újraindít, akkor is ha nem kéri...
- nVidia driver, ha van a gépben / gép újraindít, akkor is ha nem kéri...
- hangoskodókártya driver / gép újraindít, akkor is ha nem kéri...
- LAN
- WiFi
- Bluetooth
- Touchpad és WebCAM
- kártyaolvasóEzt a sorrendet, én is úgy lestem el. Nem saját okosság, de gyakorlatban, eleddig, mindíg jól bevált. Valami oknál fogva ugyanis, a továbbiakban mindíg, a winfos hellyel-közzel ebben a sorrendben fogja majd boot -oláskor , a rendszer többi összetevőjével együtt, betölteni a driver -eket.
-
olywer.smith
csendes tag
Most látom az eszközkezelőben a hálózati kártyáknál van egy Broadcom Netlink Gigabit Ethernet kártya és egy Broadcom Virtual Wireless Adapter is. Ez mi lehet ? Vagy lehet, hogy mégis broadcom a wifi, de akkor mi van az Egyéb eszközöknél Hálózati vezérlő megnevezéssel sárga felkiáltójellel és miért nincs wifi ? A broadcom wifi drivert már korábban telepítettem, de azzal nem oldódott meg a problémám. Ez már sok nekem
-
olywer.smith
csendes tag
Sziasztok ! Segítségeteket szeretném kérni, teljesen tanácstalan vagyok.
Ismerősöm 2 napos notebook-ját telepítettem win7 ultimate x64 op.rendszerrel.
Gép: Packard Bell Easynote TE11HC, driverek telepítve a pb oldaláról,
minden rendben működik, a wifi-t kivéve. Már telepítéskor furcsa volt a dolog,
mivel 3 driver van a pb oldalán (és máshol is ahol eddig találtam), letöltöttem az
Atheros drivert, mert azt olvastam, hogy ez kell a gépben lévő Acer Nplify 802.11a/g/n + BT4.0 wifihez.
Telepítéskor a szokásos zöld csíkok végigsuhannak kétszer, azután a telepítés megszakad,
se hiba üzenet, se befejezés, semmi, csak eltűnik.
Az eszközkezelőben a wifi továbbra is az egyéb eszközök alatt sárga felkiáltó jellel (nem működik).
Az F3 billentyűvel, (amire a wifi jele van festve) csak a bluetooth kapcsol ki be. Wifi meg se nyikkan.
Ezután feltelepítettem a másik két drivert is (Broadcom, Realtek), ezek szó nélkül probléma mentesen
települtek, az Atheros driverrel ellentétben a telepített programok listájában is látszódnak,
viszont a wifi továbbra sem működik.
Kábellel felengedtem internetre, eszközkezelőben illesztőprogram keresése sikertelen !!!
Ezen a ponton feladtam a küzdelmet, nincs több ötletem, ezért kérném a segítségeteket,
hátha valaki már végig küzdötte ezt a tortúrát.Mellékesen megkérdezném, mi a különbség a b/g/n és az a/g/n között ?
-
warriordrone
csendes tag
Sziasztok!
Van egy PB EasyNote f4081-rb-132hg laptopom. Alapból van benne egy AMD Athlon II P360 -as proci, integrált ATI Mobility Radeon HD4250, meg 3GB DDR3 1333MHz RAM.
Szeretném benne cserélni a procit erősebbre, meg több ramot és ssdt belerakni. A gond az, hogy sehol semmiféle információ az alaplapról nincsen. Egy PEW96 LA-6552P rev 1.0 lapról van szó. Elsősorban az lenne a kérdésem valaki hozzáértő nem tud olyan dokumentációról, mint amit normál esetben az alaplap mellé kapsz dobozban? Jó lenne tudni pontosan milyen és mekkora procit kéne bele vennem.
A mostani P360-as újrapasztázás után két 3 órás stressz teszt alatt sem melegedett 62 °C fölé (25W TDP)
Magasabb értékkel is megbirkózna a gyári hűtő, de van hely körülötte egy kicsit nagyobb módosított berakásához.Remélem tudtok segíteni!
-
gabe_
őstag
-
Teca06
csendes tag
válasz
Armin880511 #1945 üzenetére
Előző válasz neked ment csak félre nyomtam BOCSI!!!!!!
-
Teca06
csendes tag
-
ginuskaa
csendes tag
Sziasztok.
Ma vettem egy Packard Bell easynote TE gépet.
Segítséget szeretnék kérni hogy a BIOS-ba mit kell átállítani, hogy rendesen tudjam rá telepíteni a win7-et.
Előre is köszönöm a segítséget. -
gabe_
őstag
-
gabe_
őstag
válasz
morbias2 #1949 üzenetére
Csak egy összehasonlítás (Athlon II P360 25W 2mag - Phenom II N970 35W 4mag)
-
perge666
veterán
Sziasztok.
Barátnőmnek használtan vettünk 10 napja egy Packard Bell Easy Note F4081-SB-213HG laptopot.Hétfő este munkából hazaérve b.nőm kapcsolná be a gépet,de nem ad képet.
A bekapcsoló gomb világít,a készenléti led is,ha rádugja töltőre azt jelzi,de képet nem ad.
Többszöri újraindításra bekapcsol,és működik rendesen,sőt amikor kikapcsolom,és utána be,akkor is gond nélkül elindul.
Viszont következő/tegnap/ este ugyanezt csinálta,csak többszöri újraindításra lett jó!
Ma 6 órakkor keltünk,mert b.nőm készült hogy megy dolgozni,mondom bekapcsolom kicsit a gépet,de megint nem indult.
2x indítottam újra,de semmi,és hagytam is./sokadjára most is be jött volna biztos/Szerintetek mi lehet a baja /alaplap,vga,hdd,akku/??
Akitől vettem garanciát vállalt rá,de mielőtt elviszem neki,kicsit szeretnék informálódni.Előre is köszönöm a segítséget.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Armin880511 #1945 üzenetére
Armin880511
Az is elképzelhető, hogy nem driver probléma.....
Van most itt nálam több noti is , rendszer újra telepítésre, kijelző javításra, stb,stb. Az egyik Lenovo -ban a Wi-Fi kártya csak N -es szabványt támogat. Esélyem sincs csatlakozni vele a router -hez, ha a router vegyes üzemmódú Wi-Fi -re van állítva (sem Sweex, sem a linksys -szel... ), mert mindíg olyan csatornát használ, amelyet ez a Lenovo nem azonosít. Csak N -es üzemmódra állatva a router -t, semmi gond. Azonnali felismerés, és biztos kapcsolat. Egy D-link B-G -s router -rel esélytelen bármiféle kapcsolat, támogatott szabvány hiányossága okán (kipróbáltam ilyennel is... ) ..
Másik noti PB EN MB65 B-G -szabványos, intel Wi-Fi -vel. Egyértelmű, hogy router N -es üzemmódban nem lesz kapcsolat. Vegyes üzemmódban sincs kapcsolat egyik router -rel sem. Akkor sem, ha egyenként kipróbálom a routerek biztosította összes csatornát. B-G only üzemmódban van hálózat azonnal, és biztos kapcsolat is, mindenféle külön paraméterezés nélkül...
Harmadik, Dell Inspiron Wi-Fi B-G-N -es szabványokat támogató, intel gyártmány. Ezzel mindkét N-es router, összes wi-fi üzemmódban van hálózat, van kapcsolat is, de vegyes üzemmódban rendszeresen random megszakad, mint a véres hurka. Csak B-G -re, vagy csak N -es üzemmódban stabil minden szempontból...
Gond lehet még, ha a régebbi asztali gép, vagy noti MAC -címét, korábban, beadagoltad a router -nek, hogy csak a router listájára felvett MAC -címekről lehessen csatlakozni a router -hez... Az új notid MAC címe azonban egészen biztos, hogy más. Tehát itt javítani kell a router listáját, vagy a MAC cím szűrés funkciót kikapcsolod a router menüjében. Ezt többnyire akkor szokták használni, ha a lakókörnyezetben több Wi-Fi hálózat is van ( mondjuk leglább 2-5-stb db szomszédnak ) és valamelyik hálózatról, valaki rendszeresen próbálgat bejutni erre a hálózatra, akkor a router-ek többsége biztonsági protokollból, lekapcsol mindent. Tehát megszakad a NET elérés is. Ha MAC címes szűrés van alkalmazva, akkor a router alapból tudja, hogy bármifelé kísérletet milyen MAC -címről enged magához. Ezzel, az ilyen ok miatti leszakadások száma csökkenthető ...
Szóval, az is elképzelhető, hogy esetleg nálad is érdemes lenne körülnézni ezen a területen. Amennyiben az eszközkezelőben, az összes rendszerkomponens mellett nem találni felkiáltójeles figyelmeztetőt, akkor elvben az összes hardware driver rendben telepítve, minden üzemel a default driver beállítások szerint. Ha valamelyiknél gondot jelez, akkor természetesen első körben a megfelelő driver-t kell telepíteni.
Amennyibnen a gyártói oldalon, a típusodhoz többféle Wi-Fi, W-LAN driver is van, akkor töltsd le mindegyiket. Aztán egyenként kezd el a telepítésüket. Amelyik nem megfelelő, arra a rendszer amúgy is dob egy hibaüzenetet, tehát jöhet a következő. Amelyiket felnyalja gond nélkül, az lesz az, ami a Te gépedben figyel, tehát értelem szerűen a többit törlöd. -
morbias2
aktív tag
Sziasztok!
Nekem van egy easynote tk81/pew96 notim amiben egy amd athlon p360 proci van. Érdemes lecserélni egy phenom 4 magos procira? Gondolom ezt arra ,hogy a gyári hűtés bírja a 2 magos proci után a 4 magosat stb...
Teljesítményben is látható különbség lesz tőle? Vga ati radeon hd 6650m 1gb ddr3 van a gépbe.
Ha valaki tud segíteni ebben azt előre is megköszönném!
Üdv.
m2 -
Armin880511
csendes tag
Sziasztok! Vásároltam 2 napja egy Packard Bell EasyNote F6243-HC-845HG LX 6GB Red/White !
Adatok: Processzor: Pentium B980 (2400)
Memória: 6144 (DDR3) MB
Merevlemez: 500 GB
Kijelző: 15.6ʺ HD LED (1366x768)
Videokártya: 2048 MB NVIDIA GF GT630MJelenleg Win7 Starter van rajta,de ez bármikor modosítható ultimate 64re!
de van egy kis gigszer! A gép szép,gyors,okos,de csak hálozati kábelről van netem!
A wifit bekapcsolom F3al,kijelzi a képernyőn hogy wifi be van kapcsolva,de nem érzékel semmit sem!
Valószínüleg szar a driver amit a cd-hez adtak!
Próbálkoztam már pár driverrel,de nem jött még össze,és kicsit idegsítő hogy pont azért cseréltem le az asztrali gépemet,hogy ne legyek helyhez kötve,de még mindig egyhelyben toporgok a kábel miatt!
Ahogyan olvastam ez a wifi driver [/B]"alaphiba",ugyhogy ha valaki találkozott már ilyennel akkor írhat rá megoldást!
Előre is köszönet érte! -
Fefe29
csendes tag
válasz
Code: 47 #1943 üzenetére
Majd ha szakember megszakértette, akkor megtennéd, hogy leírnád, hogy mit javasolt, vagy mi is az oka ennek?
Engem is zavar nagyon ez a dolog, csak a közelemben nincs szaküzlet, vagy szakmabeli, plusz most érettségik miatt nem ér rá az ember.
Most már tényleg ez az egy dolog fúrja az oldalamat -
Code: 47
tag
Szia!
Egyelőre eléggé melegszik, max terhelés mellett (Aida stressz teszt) kb. 30 perc alatt eléri a 94 fokot... Az MX4 paszta mondjuk sokat segített. Most el akarom vinni egy szakemberhez, hogy kiderüljön a hiba oka! De lehet, hogy maga a venti/hűtő a gyenge.
Amúgy viszont én úgy érzem, hogy nagyon sokat javult a teljesítmény! kb. a duplája lett!BF3-at próbáltam, ami azért meghálálja a plusz 2 magot!
-
Genius007
őstag
válasz
Chrystall #1939 üzenetére
Nem hajlik (nem msi
) nem is csörög, és nem is zúg.
Szimplán csak amikor egy kézzel felemelem, akkor érzem, hogy aksi egy hangyányit mocorog, meg úgy minden, bár lehet csak én érzem így, de pl. Sonynál nem éreztem ezt, ott teljesen masszív volt minden, bár annak az anyaga (műanyag) is erősebb volt gondolom, lehet csak azért. -
Chrystall
senior tag
válasz
Genius007 #1938 üzenetére
Ezt a nem 100% patent összerakást mire érted? Nekünk van itthon 2 alapgép is, Lenovo G széria, 2009-es, meg HP 620, azok is ez az árkategória voltak, de elég masszívak. A régi Apple iBook-om nincs olyan maszív. Drágábban vettem Lenovo B560-at 1 éve, az hajlott, pedig drágább volt. Ezzel mi a helyzet, hajlik a gép? Vagy csörög, zúg?
-
Genius007
őstag
válasz
Chrystall #1935 üzenetére
Ugyan ilyen notit vettem 2hónapja, csak fehérben és win8-al!
Eddig tökéletesen megvagyok vele elégedve, so so rendesen össze is van rakva.
Bár ismerősömnek Sony van (szintén i3) az fogásra sokkal masszívabb, lehet érezni, hogy azt patentül össze tették, Packard bellnél pedig érzed hogy nem annyira 100% az összerakás, de ettől függetlenül én megvagyok vele elégedve. -
fodor0410
tag
Sziasztok!
Van egy Packard Bell Dot se3 netbookom. Újratelepítettem, driverek is rajta vannak.
A kérdésem, hogy mit kell telepítenem ahhoz, hogy amikor megnyomom az F3-at (wifi ki-be) vagy az F7 F8 F9 (hangerő) gombokat, stb. akkor a kijelzőn megjelenjen az ikon, hogy wifi áthúzva, meg a hangszóró ikon alatta, hogy mekkora a hangerő, stb.
Köszi előre is!
-
Chrystall
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a gépről? Árához képest meglepően jó cuccok vannak benne:
-
myke009
csendes tag
válasz
gerner1 #1929 üzenetére
Szia köszönöm a segítséged de nem lehet szétszedni 3 hetes a gép !Próbáltam életmentő dvd vel ami ramból indit egy csökkentett módú winfost ,de az kékhalállal végződik ( màsik gèpben működik)a telepìtőm is jól müködik másik gépen ! Vissza adtam a tulajának hogy vigye vissza gariba! De köszönöm a segítséget!
-
gerner1
nagyúr
válasz
Masni007 #1930 üzenetére
Masni007
Van driver mindenhez ( a 6-8 évvel ezelőtt gyártottakhoz is ), csak keresni kell. Egyébként, a Te általad felvetett probléma (#1923 -as hsz) az nem driver kérdése, de azok is megtalálhatóak.
A Tied pontosan TK85 PEW91 . Most néztem meg a PB oldalán [link] ahol az EN TK85 -öt kiválasztva a "Select Product Model" ablakban, az összes driver megtalálható. A típushoz dobott "driver" -es ablaknál balra az "Applications" -fülre kattintva pedig ott figyel a listában az "ePower Management Application" és a "LaunchManager Application" soft -ok is........
Mindegyik rendelkezésre áll, letölthetőek.
-
gerner1
nagyúr
válasz
myke009 #1928 üzenetére
myke009
Nos, akkor nem maradt más, minthogy elájult a HDD. Vagy erősen badsector -os, ami miatt a telepítő felírja rá, amit kell, de újrainduláskor már nem tudja olvasni. Megoldás lehet, hogy a HDD-t kiveszed. Átrakod egy PC-be. Újrapartícionálod valami winfossal, majd quick-format. Azért a gyorsformázás, mert a full-os elakadhat, ha olyan mértékű badsectorba fut. Gyorsformázást követően lefuttatni rajta egy teljes ellenőrzést úgy, hogy a szabad terület ellenörzése is kivan jelölve! Ekkor, azokat a badsector -okat kizárja a használatból, amelyeket az ellenörző talál a HDD-n. Utána vissza, és lehet újra próbálni a win telepítést.
Sajnos, mindezek hiába, ha a rendszer jelzi (hdd a gépre kötve, majd bekapcs után, amikor elindúl a boot), hogy a HDD-n a Smart funkció nem működik, vagy nem jól működik. Ez azt jelenti, hogy a HDD író-olvasó fejét mozgató kocsi-szerelvényen, az elő-erősítő elektronika elfingta magát. Ennek szimptomái: Lelassúló írás-olvasás. Szokatlan, hosszabb ideig tartó, gyakaran előferdülő fejléptető hang, a korábban megszokottól eltérően. Bizonyos file-ok olvashatatlanná válása. Mindezek miatti rendszer lassulás, random elfagyás.
-
myke009
csendes tag
válasz
gerner1 #1927 üzenetére
szia köszönöm de ezt már megcsináltam egy partició maradt és arra telepítettem ! Előtte linux volt rajta és már úgy kaptam hogy win7 volt rajta ,de majdnem lejárt a 30 nap azt monták hogy tegyek fel nekik egy új op rendszert ami win7 home premium legyen! formatáltam a vinyót és azóta ezt csinálja ! Olyan mintha nem tudna indulni mintha nem lenne semmilyen driver rajta
-
gerner1
nagyúr
válasz
myke009 #1926 üzenetére
myke009
Akkor indítsd el egy ismételt telepítést. Lépésről-lépésre precízen haladva láthatod, hogy melyik partícióra akarja magát telepíteni.
- Amikor ezt látod, akkor légyszi írd le ide, hogy milyen lehetőségeket látsz magad előtt. Ezen a video-n [link] 1:43 -nál egyértelműen látszik, hogy azon a HDD-n, amelyet a video készítője használt, azon 3 partíció van, mert sorban lefelé látható, hogy Disk 0 - van mind a 3 helyen. Fentebb írtam, hogy korábban valaki szívott ez miatt, mert nála -a video -n is látható- 100Mb -osra akart települni valamiért, ami ugye nonszensz.
- Avagy, bármit is mutat, Te kiválasztod a meghajtót, törlöd a partíciókat. A törlést követően, ha csupán kiválasztod azt az egy Disk -et, amit lát a rendszer, és elindítod arra a telpítést, akkor a telepítő maga elrendezi a partícionálást (1db partíció lesz, amit Te látsz majd), és formatálást is. De Te magad is elvégezheted a partícionálást, amelyhez a lehetőségeket, a video-n 1:43 -nál látható ablak jobb alsó része felé olvasható " Drive Options (advanced)" szövegrészre kattintva (ha magyar win7-et telepítesz, akkor értelem szerűen itt keresed annál is, a megfelelő magyar értlemezését ....), és elvégzed, amit kell. Majd ezek után, elindúl a telepítés, annak rendeje-módja szerint...
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
Masni007 #1923 üzenetére
Masni007
Ezek kijelzését egy PB progi teszi lehetővé. Külön kell telepíteni. Két progi valamelyike a felelős ezért : "Dritek LaunchManager" vagy a "PackardBell PowerManagement" .
Ezekből többnyire más verziók vannak az egyes típusokhoz. Mivel a hsz -odban nem írtad a notid pontos típusát, ezért nehéz keresni bármiféle link -et a letöltésekhez.
-
gerner1
nagyúr
válasz
myke009 #1922 üzenetére
myke009
Valaki, korábban már szívott ilyesmivel. Picit olvass vissza. Emlékeim szerint "nála" az volt probléma, hogy a HDD-n egy nem megfelelő méretű partícióra irányult a telepítés. Írom ezt annak fényében, hogy a hsz -odból nem derül ki pontosan, hogy Te mit értesz a "......felteszem a win7 et és utána nem indul el ...." alatt ??? Lefut a telepítő, majd az első újraindulást követően jön ez a baj, avagy odáig eljut a dolog, hogy látod a működő Win7 asztalt ????
-
Masni007
csendes tag
Sziasztok
van egy Packard bell laptopom.
eddig ha a billentyűzeten állítottam a hangot a monitoron a hang ikon aktív volt tehát láttam hogy le vagy fel veszem a hangot.
Újra lett telepítve a gép és azóta sajnos nem látszódik.
Tudna valaki segíteni mit kellene tennem? -
myke009
csendes tag
Sziasztok segítség kellene van nálam pb laptop felteszem a win7 et és utána nem indul el ,kidobja a packard bell logót és ennyi és utána megint és megint és megint és nem tölt be a win 7! tudna valaki segíteni?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Becksman #1919 üzenetére
Becksman
Sajnálatos, hogy még mindíg szivat téged, az a driver frissítő program. A "genius" mivoltát, ezek után már többszörösen megkérdőjelezném. #1800 -as hsz -om......
Ha jól tévedek, akkor Te, már ez miatt voltál a harci bráner rossz végén. Miért nem töltötted le előre, a megfelelő oldalakról a legfrissebbb driver -eket magad, win7 telepítese előtt ? ... -értem én, hogy ez kényelmesnek tűnik, de ha ilyen dolgokat kapsz élményként, konklúzióba, akkor azért nem biztos, hogy megéri a használatuk.....
Ezt most egy picit nem értem, azok után, hogy milyen precízen megosztottad a gyári telepítő disket ( és ezzel együtt a PB Social Network -ot ) ...... -
Becksman
őstag
Üdv!
Visszaraktam a win7et és az a gond hogy driver geniussal nem tom frissíteni a wlan drivert kékhalált dob..
ezután használhatatlan lesz a wifi
-
Genius007
őstag
válasz
kezdooo #1833 üzenetére
Ugyan ez van most nálam is, előbb simán neteztem, most pedig bármit csinálok nem megy ... pedig eszközkezelőben benne van, és nem ír hibát.
Ami a poén, hogy ugyan ez volt apum Packard Bell netbookjával is, hogy egyik pillanatról a másikra megállt az egér. Mindkettőre van garancia szerencsére, az övére mondjuk Svájcba, de Ő is ott van, szóval nem gáz.
Ha vissza viszem esetleg (1hónapos a laptop) akkor kicserélik egyből ez miatt a hiba miatt?
Vagy ha nem is egyből, addig kapok csere laptopot amit használhatok?Üdv.
(touchpad)
-
madmike
őstag
válasz
heurisztika1 #1916 üzenetére
Persze
-
heurisztika1
csendes tag
Sziasztok! Adott egy PB easynote f5112-hc-260-hg új notebook. valami linpus linux van alapból rajta. win 7 64b mehet rá gond nélkül?
-
gerner1
nagyúr
válasz
laszlo168 #1913 üzenetére
Nekem TJ75 van. ~ 3,5 éves. kb 2 évesen került hozzám, az új ár 1/3 -áért. Akku kuka volt, most is az. i5 volt benne, azt cseréltem le egy négymagos i7-re, kapott +4GB RAM-ot, SSD-t. Én is elégedett vagyok. Letöltő gépként teszi a dolgát, non-stop.
Az újabbak, amelyek már az ACER fúzió utáni tervezésüek, és gyártásúak, azokkal kapcsolatban nincsen személyes tapasztalatom, de elvétve hallani "cifra" dolgokat. Vannak szériák, amelyeknél a BGA tokozású chipek forrasztásai csapnivalóak, (még az anyacég ACER termékein is). Sanszosnak tartom, hogy az " olcsó huggynak, fing a leve.... " itt is könnyedébben érvényesül -ugyan úgy- mint a "nevesebb"-nek tartott Brand -ek low-end típusainál ....
-
laszlo168
senior tag
válasz
madmike #1912 üzenetére
Megkérdeztem a "Milyen notebookot vegyek?" topicban is, ott le le akartak beszélni róla,mert hogy a Packard bell-re jellemző, hogy a hűtésen és az anyaghasználaton spórol.
Persze hogy le akartak beszélni, abban a topikban csak a lenovót ajálják, vagy használtakat, szerintem azért hogy minél hamarabb vidd szevizbe.
Nekem van több mint 2 éves packardom, tökéletes hűtése van, csandes megbizható gép. -
madmike
őstag
Sziasztok!
Notit tervezek venni. Elsősorban 14"-ost keresek.
Ez a Packard Bell is a látókörömbe került. Ti mit gondoltok róla?
Megkérdeztem a "Milyen notebookot vegyek?" topicban is, ott le le akartak beszélni róla,mert hogy a Packard bell-re jellemző, hogy a hűtésen és az anyaghasználaton spórol. Hát nem tudom, ennyiért hasonlóan erős hardware-rel rendelkező gépet nem találtam, főleg úgy, hogy garis is.
Jut eszembe gari. Packard belléknél, hogy működik a gariztatás? Mi kell hozzá? Számla, gari levél, vagy simán csak gyári szám? -
gerner1
nagyúr
kpal
A rendszer, alapértelmezettként a CPU-ba integrált VGA-t veszi (kivéve, ha a BIOS támogatja az elsődleges VGA beállítását, és ilyen esetben át is állítja a user). Így első lépésben tehát ezt a driver-t kellene telepítened. Azonban ez mit sem ér, ha nem megfelelő intel-chipset driver van telepítve (vagy nem is volt még ...) .
Csak ezt követően lehetséges az nVIDIA driver, a GT620M -hez. Miután mindekttő (az intel chipset és egyebekkel megelőzően, csak azokkal együtt következően) telepítése sikeres volt, akkor egy ismételt újraindítást követően át tudod állítani a "képernyőfelbontás" -nál, hogy a két VGA közül melyiket használja a rendszer. Jó driver -ek telepítése esetén, az Intel VGA -val is reccenés nélkül kell futnia a videoknak...Nem kizárt, hogy a fényerőállítás is azért nem működik, mert vagy nincsen telepítve az nVIDIA driver is. Vagy az intel VGA driver sem megfelelő. Avagy, eleve nem lát a rendszer bizonyos rendszer összetevőket, mert elégtelen az intel chipset driver, vagy ez nem is lett telepítve.... -Ez miatt, hiába jó valamelyik VGA telpítő, az nem települ megfelelően.
Töltsd le mindegyikből, a legfrissebb változatot. Amennyiben kapunk egy pontos típust, akkor a szükséges driverek letöltésében (a PB hivatalos oldalán kívül) is segíthetünk, esetleg. Avagy, egy javasolt driver telepítési sorrend összeállításában....
-
kpal
nagyúr
tudna segiteni valaki , Új notit vettem fel van telepítve minden de a fényerőt nem tudom állítani, + win 7 automata frissítésbe Intel vga-hoz való drivert ajánlott ezzel egyetembe a vidok is mintha nem lenne olyan folyamatos és tiszta pedig Nv GT620M 1GB van benne.
-
gerner1
nagyúr
válasz
pmikloska #1902 üzenetére
pmikloska
Vidd be a notoidat egy helyi shop -ba, ahol árulnak ilyesmiket (RAM) . Előadod, hogy vennél, de nem tudod működne-e a gépedben. Biztosan bepattintanak neked 1-2 db-ot, ott a helyszínen. Amennyiben gond van a RAM-mal, akkor az így ki is derül....
Költség= amennyibe a noti odavitele kerül. Fingom sincs, hogy ez neked helyileg autózást, vagy tömegközlekedést, vagy gyalogtúrát jelent... Rövidrezárod az ügyet, és a kapott eredmény birtokában lépsz tovább. Odaát, ez, vagy hasonló, pláne nem lehet különösebb mutatvány. -
pmikloska
aktív tag
válasz
Code: 47 #1901 üzenetére
No way... én most az USA-ban vagyok, és itt egy sima bevizsgálás is sok-sok dollárba kerül, egyszerűbb, ha veszek egy modult, de ha kiderül, hogy a gép rossz, akkor meg feleslegesen vettem meg. Mindegy, majd lesz valami, de lehet, hogy egyszerűbb egy újat venni, mert a javítás többe kerülne ezeknél, mint egy vadonatúj laptop.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest