- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaud
aktív tag
Üdv!
Barátnőm Packard Bell EasyNote EN TV44 HC (F6244-HC-840HG) Laptopjában cseréltem processzort.
Egy Pentium B980 helyére ment egy I3 3110M, de a laptop random időközönként kikapcsol vele. Teljesen mindegy, terhelve van-e, vagy nincs, hőfok elvileg jó, nem megy 60 fok fölé max terhelésen sem, ráadásul ezt a szériát szerelték ezzel a processzorral. Ráadásul a két cpu max TDP-je is azonos, 35W. Próbáltam biost frissíteni, a Packard Bell oldaláról, szériaszámra keresve dobta ki ezeket:Mivel nem windows8 fut gépen, nem UEFI kell, hanem bios, így a 2.17-et próbáltam feltenni, amire közölte, hogy a bios 1.x verziójú, amit nem lehet V2.x verzióra frissíteni, keressek V1.x verziójú biost. Kérdés: honnan szerezhetnék frissebb biost, amivel esetleg mehet az i3 ebben a laptopban, vagy nem fog? Ügyfélszolgálatot felhívtam, egy hölggyel beszéltem, nem vagyok hímsoviniszta, de ő kijelentette, hogy ezen a laptopon nem lehet biost frissíteni. Írtam az ügyfélszolgálat email címére is, kíváncsi leszek...
-
-
INMOTEP
őstag
Továbbá még 1 kérdés ,mivel 3 GB ram van benne Windows 7 32 vagy 64 bit-et érdemes felrakni rá ?
-
INMOTEP
őstag
Üdvözletem ,a mai nap sikerült igen jó áron vásárolnom egy packard bell Easynote tm85 ös gépet jó állapotban .Mire érdemes figyelni ennél a típusnál ? Valahol olvastam így utólag hogy a déli vagy az északi híddal akadnak problémák ennél a típusnál ? .Ha van ilyen hiba hogy szokott ez előjönni ? Core i5 ,3 gb DDR3 ,Ati radeon 5470 es videókártya, 500 GB Hdd stb
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni húgom gépét újra tettem, de nem találok hozzá Drivereket !! Win7 x64 , Packard Bell EasyNote TK87, GT520M -s . Köszönöm a segítségeteket.
A Segítséget előre is köszönöm szépen!!
-
siki007
csendes tag
Sziasztok, rég nem jártam erre, de most újra segítségetekre szorulok.Van egy PB tk81-es laposom, 4gb ram 2x 2.3ghz amd. Tegnap driverek telepítése közben aida szerint 93-95 fokos volt a proci... a ventilátor mégsem tekert gyorsabban. Azzal is tisztában vagyok, hogy a 95 fok nagyon abnormális és az hogy a ventilátor fordulatszám szabályzása nem megy az sem hinném hogy normális. Járt már valaki így? Mit tehetnék ezek ellen?
előre köszönöm segítségeteket! -
wdtwrd
tag
válasz
Maris 84 #2189 üzenetére
Nekem még nem volt gond a PB laptoppal, de ilyesmikkel el is vennék a kedvemet, hogy legközelebb PB-t vegyek.
Ha tényleg nem gyári a töltő akkor valahol-valaki sáros: vagy a boltból, vagy a szervízből.
Most nem emlékszem, de megnézem majd laptop papírdobozán, hátha ott a töltőnek is feltüntetik a vonalkódját amivel csomagolták. Ha így van akkor az alapján reklamálhatnál, hogy pedig a dobozban ez volt.Vagy a szervíz meg kell hogy adja a töltő valamilyen azonosítóját, mivel biztosan rögzítették melyik laptophoz melyik töltőt csomagolták és ez alapján mondják, hogy nem az adatbázisukban szereplő azonosító van az általad küldött töltőn.
Nem teljesen ide tartozik, de ismerősnek a gyárilag fóliázott Tenda routeréből hiányoztak az antennák. Már többbet is használunk a környéken és nem volt eddig gond. Idáig...csak 1-2 ezres tétel, de akkor is.
-
Maris 84
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Vannak valakinek az Acer szervízzel rossz tapasztalatai? A problémám az hogy beküldtem az easynote te típusú packard bellem, mert fél év használat után nem vette a töltést. Megállapították, hogy nem gyári töltővel használtam, ez okozta a hibát, ezért a javításért fizessek neki közel 15 ezer forintot. Nos én pedig semmilyen más töltővel nem használtam, csak azzal amit kaptam hozzá a boltban. Erről azt állítják nem gyári. Létezik hogy a bolt ahol vettem nem gyári töltőt adott hozzá? Original csomagolásban volt! Rákerestem a google-ba, és a töltő amit adtak hozzá tök úgy néz ki mint a képeken a gyári töltő. De persze tévedhetek is. Mondtam küldjék vissza javítás nélkül (így utólag nézve már kár volt, így is úgy is meg kell csináltatnom), és küldjenek hivatalos szervízvéleményt a hibáról, amivel mehetek vissza a boltba reklamálni. Ahol persze valószínű hogy le fogják tagadni hogy ők nem gyári töltővel adták. Ki tudja ezek azt a töltőt küldik-e vissza nekem amit én küldtem el? Én már mindent kinézek mindenkiből......
-
cellpeti
nagyúr
üdv
Packard Bell TJ61eshez kellene nekem az alsó műanyag. Tudtok ilyesmit hol lehetne venni?
-
wdtwrd
tag
Az ilyenfajta foglalatú processzorokat az alaplapra forrasztják, de az előbb írták, hogy vannak cégek akik vállalják chip-ek újraforrasztását, gondolom nem kell az ország másik felére átmenni, biztosan van közelebb.
Itt van a processzorcsalád, lehet keresgélni:
http://www.cpu-world.com/CPUs/Bobcat/index.html
Talán az E2-2000-es lehet a csúcs, de az is kb. 20-25%-kal lenne gyorsabb, és minden költséget beleszámolva inkább eladnám olcsóbban a jelenlegit és a várható költséget megfejelve 20-30ezerrel, gyorsabb és garanciális gépet kapsz. -
Gablex
csendes tag
Sziasztok.
Adott egy Packard Bell EasyNote te11bz
laptop, amd dual-core e1-1200 tipusú processzorral. Lehetne komolyabb procit beletenni, ha igen milyet lehetne? BGA413 a foglalat. -
gistvan92
csendes tag
Problem Solved.
Tróger kiszolgálás és ügyfélhez való hozzáállás mellett is 13k-ért a vidikártya chipjét reballozták, "rézlapot helyeztek alá", és elvileg kitakarították (,amit kétlek, mert ugyanúgy 60 fok alapjáraton a gép.. szóval ez rám vár). Ha bírjátok a pökhendiséget, a nemtörődömséget, és a kibaszott magas lóról való beszédet, ajánlom hasonló problémákra a 3MérnökTerminál Kft.-t Nyíregyházán. -
gistvan92
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy milyen alaplap van a következő termékben:
Packard Bell Easy Note F4081-SB-335HGBarántőm gépében ment tönkre az alaplap egyik napról a másikra.
A gépből az aksit kivettem, bedugtam a tápkábelt, benyomom a bekapcs gombot, beindul, de nem pittyeg, nem zúg, képet abszolút nem ad(még háttérvilágítással feketét sem), ram-ért sem kiabál ha kiveszem belőle, csak egy alap üzemi-zajjal operál, merevlemezt nem tekeri, szóval valószínűleg az alaplap halt meg, nem a proci.Egy picit az elején felpörög a procihűtő, és csekkolja a dvd írot, de ennyi.
Ha tudnátok bármilyen építő/segítő kommenttel támogatni, megköszönném.
Üdv.: István
-
gerner1
nagyúr
válasz
logitech25 #2176 üzenetére
logitech25
A driverspace -es linket most próbáltam meg, szépen sorban, csak a 32bit -es változatokat, és gond nélkül jönnek le. Semmiféle drivertoolkit nem akarja magát telepíteni...
Nem teljesen tiszta, hogy nálad miért lehet másképp...
A #2175 -ös hsz-ban megadott link pedig nem is neked lett címezve, így érthető, hogy nem is találtad a sajátod....
-
logitech25
tag
válasz
logitech25 #2176 üzenetére
ezen a linken nincs az én típusom
ftp://ftp.download.packardbell.com/NOTEBOOK/
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
logitech25 #2173 üzenetére
logitech25
Talán itt, valamelyik ezek közül, megfellelő lehet :
http://drp.su/drivers/notebooks/?v=Packard%20Bell&m=Cuba%20MS-7301&id=36764&l=en
http://www.driverscape.com/manufacturers/packard+bell/laptops-desktops/cuba-ms-7301/3747
-
logitech25
tag
Sziasztok!
nem találtam h hova írjak,de hátha itt választ kapok a rég bajlódó problémámra!
Asztali pcm van mikor betölt Packard bell logó jelenik meg!Alaplap típus
Ms 7301 rev 1.0ehhez kellene nekem driver
chipset
audionagyon fontos lenne mert minden indításnál keresi a drivert aggasztó egy probléma légyszí segítsetek!
köszönöm!
-
Petyyyyy
addikt
Üdv lányok, srácok!
Szeretném segítségetek kérni, mivel fogalmam sincs hogy megy a BIOS frissítés ezen notiknál. Konkrétan egy EasyNote LM 85-ről volna szó.
-
Pocee
senior tag
válasz
gerner1 #2169 üzenetére
köszi,közben eszembe jutott,hogy everest vagy aida megmondja.és úgy is lett.easynote bg46,a vicc,hogy úgy indul mint egy vista,betöltés után win7et látok sajátgépen jobb gomb úgy is aktivált win7et mutat,az aida viszont azt mondja xp media center servicepack 3 van rajta...nem tudom ki volt ez a mágus,vagyis tudom,ráadásul számtechbolt...egyszerűen nem tudok rá internetet csiholni,szal nyilván format c lesz a vége szűz win7tel.a másik probléma hogy a hivatalos oldalon csak bg35 illetve bg48as támogatás van,melyiknek a drivereit próbáljam hozzá leszedni?nyilván a win7 sok mindent felismer de ha valami nem menne kelleni fog a gyári driver.
és köszönöm előre is!
-
Pocee
senior tag
továbbmentem,az akksi típusára rákerestem és ezekhez a modellekhez passzol
ackard Bell Easynote BG35 BG45 BG46 BG48 namármost mennyire driverspecifikusak illetve mi lehet a különbség köztük,gondolom a win 7 eleve sok drivert megold de pl wifi meghajtó meg ilyenek,mindegy melyikét szedem le szerintetek?
-
Pocee
senior tag
Srácok!
javalnom kellene egy pb lapost,a hátulján pont az a címke kopott el amin sztem a sorozatszám volt,hogy tudnám a típust kideríteni?a gazdája szerint régebbi már,ránézésre 13-14 colos lehet ezüst színű Limited edition van rányomva,tudom,hogy ez semmit nem mond de a packard bell honlapjáán nem találom,intel centrino duo proci vistaval adták ki.
-
sifu91
aktív tag
Sziasztok, eladóvá vált egy TK81-es lapos.
Bekapcsol, de képet nem ad.
3gb ddr3-ram, nagyon szép ház, eredeti töltő, másfél órás akku. Hibátlan kijelző.
Ki mennyit adna érte? -
flash-
veterán
sziasztok
adott egy Packard Bell EasyNote F5211-HC-459HG notebook.
az egyik alap probléma az volt hogy bekapcsolás után eltelt 45 másodperc és csak azután jelent meg a packard bell felirat(addig semmi kép nem volt hiába nyomtam f2őt vagy mást), majd azután töltött be a windows 7.
formázás,újratelepítés után is ugyanez volt a helyzet.(hdsentinel szerint hdd 100%os)gondoltam biosba belépek (ahhoz is ugyebár kellett 45 máosdperc)
na reseteltem,majd a hiba továbbra is fennált.
akkor gondoltam network boot-ot disabled re tettem, mint ahogy a d2d recorvery-t is,és lehet hogy a quiet boot ot is átállítottam.továbbá volt valami videó beállitás opció ugyancsak a main lapon,azt is átállítottam.
mentettem.
azóta a gép ugyan bekapcsol ugyanúgy de nincs kép továbbra sem és lekapcsol 10-20 másodperc után aztán vissza
és ezt csinálja ki-be...szóval gondolom a biost kellene resetelni de hogyan ha el sem tudok jutni a biosig?
és az alap problémát még akkor meg sem kérdeztem hogy az mitől lehet?
bár ez a második jóval súlyosabb gond... -
peestheee
tag
heló mindenki!
egy tj75ös géppel rendelkezem, amit egyébként a hardveraprón vettem, és évek óta hibátlanul működik.
Mostanában vettem észre, hogy amikor fel van dugva töltőre, 76% töltöttségnél megáll, és nem megy tovább, hiába írja ki, hogy csatlakoztatva, töltődik..mi lehet a probléma, mit tehetnék? -
lisztoo
újonc
u.i.: eszközkezelőben egyéb eszközként mutat sárga felkiáltó jellel 2 eszközt:"hálóati vezérlő" és "pcie...akármi" -t
-
lisztoo
újonc
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy újratelepítettem a wint/win7ultimate 64bit/. minden cuccot letöltöttem a gyártó oldaláról. a wifi mégsem működik. mielőtt újraraktam megnéztem a gyártót ami realtek volt,a hálókártya pedig broadcom... viszont a gyártó oldalán wlan drivernek a gépem típusához 3féle van/intel,broadcom,atheros, nem is értem mostmár hogy van ez/ már mind2at felraktam, raktam soksokféle realtek-et de mégsem működik :S pár éve bátyám laptomjával/toshiba/ pont ugyanígy jártam/akkor elvittem profihoz
/ biosban is turkáltam de semmi opció nincs a wlan kártya letiltásához,engedélyezéséhez...a gépem pb easynote ts11-hr-252hg
Válaszotok előre is köszönöm szépen! Üdv: Lisztó
-
cellpeti
nagyúr
üdv
van egy PB EN TJ65ös gép. Nem tudok rá W8at tenni, mert megáll, nem teszi fel. Ötlet? Illetve az alán lévő ram,hdd-t takaró műanyag megsérült és ahelyett kellene. Milyen típussal kompatibilis?
-
wdtwrd
tag
Gyorskeresésre nem találtam meg a modellt.
Eszközkezelőben nincsen Ismeretlen/felkiáltójeles eszköz?
(Ha van akkor duplaklikk rajta és a Részletek-Hardverazonosítók mező értékét másold ide.) -
K_eva
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérek. 2,5 éves Packard Bell notebookomnál eddig nem használtam a Bluetooth-ot, most kellett volna, és kiderült, lehet, hogy nincs is Bluetooth a gépen, illetve talán van, de a Windows7 nem találja, nem támogatja... Elvileg kellene lenni!
Modell: NLC20
Van valakinek ilyen gépe, vagy tapasztalata, mert én csak egy sima felhasználó vagyok.
Előre is köszi a segítséget! -
Storms
őstag
üdv
Egy ilyen notit szeretnék venni.
Packard Bell EASYNOTE TM85-JN-501HGVan valakinek vele tapasztalata? Nem melegszik nagyon?
-
nrgia
őstag
Sziasztok. Kérdésem a következő...szükségem volna egy monitor fedlapra ami nem a gyári hullámos hanem tök sima. Lehetőleg fekete. Nem tudom van e ilyen a piacon. Vagy ha ilyen nincs akkor gyárit lehet e egyáltalán pótolni az enyém sajnos túl közel került egy gyertyához és ezt úgy hálálta meg a műanyag, hogy picurkát megolvadt
. Köszönöm a segítséget !
-
laszlo168
senior tag
válasz
Ninja-Metal #2138 üzenetére
-
laszlo168
senior tag
válasz
Ninja-Metal #2136 üzenetére
Nekem van egy TK81-es hibátlan házam, az nem jó hozzá?
-
Ninja-Metal
tag
Sziasztok!
Adott egy Packard Bell EASYNOTE TM81 laptop. Sajnos történt vele egy kis probléma, miszerint a felső és alsóház közötti illesztésnél szétrepedezett, lepattogzott a felsőház. Jó volna megcsináltatni, de nem igazán találok hozzá alkatrészt, nem még jó áron. Ebay-en körülnéztem, de sajnos nincsen. EZT találtam, csak nagyon drágállom.
Tudtok javasolni egy olcsóbb megoldást esetleg?
-
gerner1
nagyúr
válasz
akoska23 #2130 üzenetére
akoska23
Sajnos ennek a chipset-nek az egzakt CPU támogatása nem egyértelmű. Illetve, nem találni pontos listát.
A Celeron M410- zel kompatibilis intel CPU-k : http://www.cpu-upgrade.com/CPUs/Intel/Celeron_M/410.html
ati chipset -ek (a beszúrt CPU-Z kép alapján ....):
RS400-A (V1.0) - http://www.cpu-upgrade.com/mb-ECS/RS400-A(V1.0).html
RC410-M2 (V1.0) - http://www.cpu-upgrade.com/mb-ECS/RC410-M2(V1.0).html
RC410-M2 (V3.0) - http://www.cpu-upgrade.com/mb-ECS/RC410-M2(V3.0).html
RC410L/800-M (V2.0) - http://www.cpu-upgrade.com/mb-ECS/RC410L_800-M(V2.0).html
RC410L/800-MGF (V2.0) - http://www.cpu-upgrade.com/mb-ECS/RC410L_800-MGF(V2.0).htmlJól látható, hogy a chipset szerinti CPU támogatottság egyrészt nem olyan egyértelműen feltüntetett, mint az, amely a meglévő intel CPU-d szerinti leválogatás, másrészt rengeteg eltérést mutat, de az sem kizárt, hogy csupán én nem igazodom el rajtuk egyértelműen . Ez miatt sem tűnik egyszerűnek, pedig simán lehetséges, hogy akár a Core Duo T2700 -zal is működik.
Én intel 945GM chipset-re tippeltem volna, és bevallom meglepett az ati express 200 .
Az első link-ben szereplő listából jól látszik, hogy gyakorlatilag az érdemleges CPU-k TDP-je 27W helyett 31W. Ez ~15% -kal több a jelenlegi CPU-dhoz képest. Ennyit a gyári hűtés, szerintem még simán elbírna.
-
gerner1
nagyúr
válasz
akoska23 #2128 üzenetére
akoska23
Még nem derült ki, hogy milyen alaplapi chipset van a gépében. A támogatott CPU-k típusai, leginkább ennek függvénye.
A Te hsz-odból sem derül ki, hogy pontosan milyen alaplapi chipset van a gépedben, noha azt írtad, hogy "ati", amely szerintem a dedikált VGA-t fedi le. Ennek hiányában nehéz érdemi vektort találni....
CPU-Z mit mutat ???
-
akoska23
aktív tag
válasz
teleahocipöm #2122 üzenetére
Sziasztok! Végül is mire jutottatok a Packard Bell Mz35 proci cserével? Nekem is egy Celeron M410 van benne mire tudnám ezt cserélni? Az én gépem is ATI chipsetes.
Üdv Ákos
-
Sziasztok!
Easy Note TM86-os laptopom van és az lenne a kérdésem, hogy van-e valami program, amivel tudom benne tuningolni a processzort?
HM55 chipset, i3 330M proci.
Setfsb-ben nincs benne gyárilag, Cpu tweaker nevű progival pedig csak a memória időzítéseket tudom állítani.Ha valakinek van ötlete, sokat segítene!
-
Gigabyga
aktív tag
Keresek EASYNOTE TK81 15.6"-os kijelző(működőt) akinek van elfekvőben írjon pü-t.
-
wdtwrd
tag
Persze, de inkább a meglévő merevlemezt tedd a DVD helyére szerelt keretbe, és az SSD-t az eredeti HDD helyére...
Ilyesmire szükséged lesz: raidsonic-icy-box, persze ha nem kell a dvd-nek usb ház akkor találsz olcsóbban is, vagy Kínából... -
wdtwrd
tag
válasz
Butcher82 #2113 üzenetére
Valószínű, hogy a driver valamiért nem megfelelő.
Ha nincs meg a mellékelt driver CD, és a Windows Update sem segít (esetleg Eszközkezelőben kézzel az illesztőprogram frissítése, vagy az AMD csomag teljes eltávolítás-reboot-újratelepítés) akkor próbáld a laptopmodell szerint a Driver Pack Solution-t:
http://drp.su/drivers/notebooks/?v=Packard%20Bell&l=en -
teleahocipöm
senior tag
gamer1
Valószínűleg ez az alaplapi vezérlő: ATI IXP450 SB450
RAM modul (cserélhető): ADATA DDR2 533(4) 1GX16
XP volt eredetileg rajta és azt is szeretném, WIN7-el kipróbáltam, de nagyon nem tetszett.
Zsanér: P B MZ35 http://piciurl.hu/78c, Toshiba Satellite L30 http://piciurl.hu/78d láthatóan egyformák.egy. Köszi a linket ákérdeztem, persze kicsit hezitáltam, mert úgy tűnik nem él már a hírdetés, de hátha. -
gerner1
nagyúr
válasz
teleahocipöm #2120 üzenetére
teleahocipöm
Nincs mit, bár érdemben nem sokat segítettem.
Korábban már bontottak olyan notit, ami neked is van. Én megpróbálnék firkálni 1-2 sort az egykori hírdetőnek, hátha akad zsanér is, olcsóbban . Pölö: http://hardverapro.hu/apro/packard_bell_easynote_mz35213d_argo_c_bontas
de ez is olcsóbb annál, amit írtál : http://www.notebook-alkatresz.hu/hu/packard_bell/easynote/packard_bell-easynote-mz35_argo_c/zsaner-fbbl015011___fbbl1016017/hasznalt .
Az alaplapi vezérlő chip típusát, ha megtudod nézni (hisz, amúgy is szétbontottad a gépet ...) akkor lehetne keresni a többit a kívánságlistádról....
Esetleg intel 945GM ????
Nem találni exact infót ... Illetve, most még annyi kiderült, hogy ha minden igaz akkor csak 1db memória bankod van. A jelenlegi 1GB pedig az alaplapra integrált. Te is ilyesmit látsz magad előtt?
Amennyiben igen, akkor 1db 1GB-os DDR2 PC2-4200 -as SODIMM(533Mhz) modullal lehet bővíteni max (értelem szerűen, .... - ennél kisebb kapacitásuakkal is). Lehet ettől gyorsabbat is, (PC2-5300,PC2-6400,PC2-8500) de az az újabb CPU FSB függvénye. Ezért kellene tudni, az alaplapi vez. típusát, mert az adja, hogy milyen CPU-k kerülhetnek szóba. Aztán, majd, a beszerzett CPU FSB-jéhez érdemes SODIMM típust választani. Az sem kizárt, hogy felesleges gyorsabbat, mert mondjuk ettől feljebb, a kompatibilisek is mind a meglévő CPU-d FSB-jét használják. A win 7-hez kell a 2GB, alatta túl sokat ingerli a virtuális memóriát, és ez miatt is laggol a gép. Szóval, én a legvégére hagynám a RAM-ot. -
teleahocipöm
senior tag
gerner1 köszi a segítséget!
Hát sajnos most még darabokban van így ...A proci egy Intel Celeron 410 1,46 Mhz-el, /'M/533.
Igen, ATI Radeon Xpress 200M van benne. A HDD 60GB-os és PATA. Nem játékra lesz használva, csak már idegesítően lassan töltött be, gyakran lefagyott.
Úgy tudom max 2 GB-t tehető bele, de Toshiba Stallite L30/L35 fórumokon olvastam, hogy nagyobb RAM-mal nemigen lett gyorsabb a gép, úgyhogy ezt még átgondolom, mert filléresnek gondolt a törött zsanér pótlása 16.000 Ftés amíg ez nincs kijavítva addig nem rakhatom úgysem össze. Érdekes módon az említett Toshibához sokkal olcsóbban kapható, látszatra pont olyan a zsanér, de a gyári számok teljesen eltérőek és sehol nem találtam említést az azonosságról.
-
Mikika
aktív tag
Sziasztok
Kinéztem egy ilyetACKARD BELL EasyNote ENLE69KB-45004G1TMnsk
Kérdésem hogy lehet-e pluszban beépíteni ssd-t? -
gerner1
nagyúr
ludla
Esetleg itt:
http://drp.su/drivers/notebooks/?v=Packard%20Bell&m=EasyNote%20TS11&id=130096&l=en
http://www.odrivers.com/2012/02/packard-bell-en-ts11hr-windows-7-64-bit.html
http://www.driverscape.com/manufacturers/packard+bell/laptops-desktops/easynote-ts11/46640
http://www.driversdownloader.com/packardbell-drivers/packard-bell-notebook-en-ts11hr
-
ludla
őstag
Sziasztok! Régebben fent voltak a packard oldalán a Win7_32bit driverek Model: EN TS11HR netbookhoz, de most csak a Lan driver van egyedül, esetleg tudtok valahol komplett letöltést hozzá?
-
gerner1
nagyúr
válasz
teleahocipöm #2114 üzenetére
teleahocipöm
Így nagyon nehéz lesz érdemi segítséget adni. Tudni kellene, a mostani CPU típusát. De, az egész ügyet, kompletten az alaplapi vezérlő chip típusa határozza meg.
Telepítsd a CPU-Z progit (http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html) . Ez pontosan kiolvas mindent. A Mainboard fülre kattintva a "Chipset" és a "Southbridge" sorokban található adatok a lényegesek. Ezeket írd be ide, és utána már könnyebb segíteni.
ATI Radeon Xpress 200M -es változat a tiéd?
Elvben az SSD sem akadály, mert adott esetben kapható PATA interface -es is, de ha már úgy is szétszedted, akkor a mostani HDD-t is megtudod nézni, hogy PATA vs. SATA csatolós.
Elvben ha valóban lehet 2GB RAM, és megvalósul az izmosabb CPU is, akkor SSD-vel egy jól használható, 55-70sec alatt betöltödő win7-est kaphatsz, de továbbra sem lesz játékgép.
-
teleahocipöm
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, egy öreg Packard Bell Easynote MZ35 Argo C1 tuningjához.
A gép gyötrelmesen lassú lett szétszedtem, kitakarítottam és felmerült, hogy kicsit „tuningolni” kellene. A billentyűzetről is hiányzik pár karakter, így vagy pótolni kellene vagy cserélni az egészet, de bontottat nem találtam az új meg horror áron van. Na mindegy így is használható.
Az 1,46 Mhz proci kivehető ezért kicserélném nagyobbra, látszatra sima pc-be valónak tűnik, talán a hűtés lehet így rizikós. Az 1GB RAM mellé tennék +1GB RAM-ot, és SSD is felmerült, mert a HDD hangja, mint a kávédaráló. Mekkora és milyen procit rakhatok bele és az SSD-t hogy tudok belerakni? -
Butcher82
senior tag
Sziasztok!Egy kis segítség kellene egy másik fórumban már feltettem de sajnos n
nem oldódott meg a probléma. Van egy PB Ts11 SB típusú notim.
Ugye két gpu-s egy integrált hd6480g és egy dedikált 6470m.
Ha feltelpítem a driverket mindkét kártyát leállítja a windows kód 43-al.
Ha a biosban Switchable-ről Integrated-re állítom magyarán csak a
Hd6480g menjen akkor minden ok de ugye akkor a másik gpu-t nem is
"látja" a windows. Jó lenne használni dualban őket. Driver frissítést próbáltam.
Van valakinek valami ötlete? -
wdtwrd
tag
válasz
forintuser #2111 üzenetére
Most irodából nézve tényleg van újabb (v1.30, 2012/11/13), majd este megnézem otthon is, mert onnét írtam...
-
wdtwrd
tag
válasz
forintuser #2109 üzenetére
BIOS-ból melyik verzió van? (legújabb: v1.23, 2011.05.23. dátummal)
-
wdtwrd
tag
válasz
forintuser #2103 üzenetére
Launchmanager-t telepítsd.
Alul: Notebook -> EasyNote -> EN TK85 -> Application
http://www.packardbell.hu/pb/hu/HU/content/downloadKözvetlen link (Win7 32-64bit):
LaunchManager_Dritek_4.0.12_W7x86W7x64_A.zip -
laszlo168
senior tag
Úgy kezdődött, hogy elszált belőle az internet, se a wifi, se a lan nem ment, hogy mitől nem tudom, nem én használtam. Aztán egyszer már be sem kapcsolt, elindult a venti meg világitott a led, de kép már nem volt.
Most már el sem indúl. Valószinü megfőtt benne valami, mert ez még tavaj nyáron történt, és egy tetőtérben volt használva, ahol elég meleg volt. -
forintuser
őstag
Sziasztok.Mit tudok csinálni, ha az FN+ gyorsbillentyűk nem működnek?Mit kellene telepítenem?EasyNote TK85.
-
sifu91
aktív tag
Most voltam szervízben, megnyugt6attak, valószínűleg alaplap hibás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged