Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
A tiedre TK81 kell.

-
osoma
csendes tag
Üdv! Lenne egy nem tudom mekkora problémám. Vettem egy hete egy Packard Bell Easy Note TK-F4081-RB-132HG laptopot. Linpus Linux OS volt rajta gyárilag, amit egy Win 7-el cseréltem le, de csak úgy tudtam, hogy töröltem a Linux-os partíciót (ez nem tudom, hogy mennyire furcsa). Az elmúlt egy hétben drivereket vadásztam mindenhol, de egyszerűen nem találok olyat ami érzékelné akármelyik hardvert. Lehet, hogy a törölt partíción voltak driverek? Ha igen, akkor hogyan tudnám ezeket visszahozni? Ha nem, akkor mit tudok tenni?
-
590227
aktív tag
válasz
stratova
üzenetére
Végül is te értessz hozzá.Belépő színtű gépek.Tök egyforma lehet az összes gép belseje,csak a név más.Ezekben ASUS alaplap van,és minden alkatrész márkás,kivétel nélkül.Aki drága gépet akar venni hosszú távra,az vegyen.Nagyobbat bukik.Lehet venni +3 év garanciát,amit én 9000 ft-ért vettem meg.25 mp alatt teljes üzemkész a W7.Gyors,keveset eszik.Én elégedett vagyok vele.A HP-kből már sok tönkre ment.80 000 FT egy alaplap hozzájuk..és nekem mind MSI gyártmány volt.
-
stratova
veterán
Általánosságban a notebook vételével kapcsolatban létezik egyébként topik.
Az első hozzászólást elolvasva beírhatnád mire kellene mennyid van rá és mik az elvárásaid (nem utolsó sorban mennyi időre szoktál sz.gépet vásárolni).
Személy szerint némi előítélettel vagyok Acer/PB irányában. Ha mindenképp ilyet akarsz akkor e kettő közül az Acer. Ha nincs rá nagy keret megnézhetsz egy belépő szintű Dell-t vagy más gyártót (talán HP) ami legalább 2-3 év garanciát ad a gépeire.
A 2 év garanciát kínálók között is van eltérés Asus pl a cserélt alkatrészre 1 MSI fél évet vállal.
A belépő szint egyik márkánál sem az örökkévalóságnak szól, de mégiscsak jobb ha még garanciális a géped, ha Isten ne adja valami baja lesz.
Ahol lehet én megkérdezném a garanciabővítési lehetőségeket (hány évre/mennyiért és a vásárlástól számítva meddig lehet/kell megvásárolni a kiterjesztést). -
stratova
veterán
válasz
don.sancho
üzenetére
Akár proci akár videokártyát nézve az Aspire 5742ZG erősebb. Ha játszani is akarsz vele, mindenképp (belinkeltem a videokártyákat megnézheted, melyik mit nyújt adott játékok alatt). A videókat is eredményesebben gyorsítja a HD 5470 (elvileg Flash videókat is, már ha érint). E kettő közül az Acert venném. A RAM-ot és a HDD-t később még bővítheted / cserélheted. A PB videokártyáját nem, a processzorát pedig csak magasabb fogyasztás árán.
-
don.sancho
csendes tag
Tehát melyik a jobb? Melyiket érdemesebb venni? Kezdő vagyok, nem nagyon tudom melyik jobb!
-
stratova
veterán
válasz
don.sancho
üzenetére
Ami jelenleg a Packard Bell márkát illeti.
Packard Bell:
VGA: HD4250 egy IGP.
CPU: Athlon II P360Aspire 5742ZG:
VGA: HD5470
CPU: Pentium P6100
A PB több memóriájával és nagyobb háttértárral szemben az Acer CPU-ban és VGA-ban is erősebb (hiába 512 MB-os mindkettő).
Ami még érdekes lehet az a fogyasztás, ebben vélhetően a HD4250 jobb mint a HD5470, viszont nem tudom, hogy lehetőség van-e már átváltani a P6100-ban lévő GPU és a diszkrét HD5470 között. -
don.sancho
csendes tag
Sziasztok!
Packard Bell Easynote F4081 RB 132HG
vagy
Acer aspire 5742ZG
számomra ez a nagy kérdés?! A PB-ben 3G memória van az Acerben 2G, a PB-ben a vinyó 500G mig az Acerben 250, a procinál is van egy kis elenyésző különbség! A videokártya az Acerben 512-s ATI de a Packard Bell-ben is 512-s ATI! Elsőre nyilván a PB a jobb de sajnos nem ismerem ezt a márkát! Az ismeröseim között sincs senkinek így hát nem tudom mennyire megbízható! Ehez szeretném a ti segítségeteket kérni! Előre is köszönöm!!!
-
lui001
csendes tag
Valaki meg tudja mondani hogy a TK85-JU-535HG és az F4085-JU-315HG tipusú notik valójában hogy néznek ki? Mert van ahol teljesen matt feketén mutatják, és van ahol matt-enyhén fényes kombó,króm gombbal.
(Pl. edigital oldala szerint előbbi tipus króm gombos,utóbbi teljesen fekete)
-
Zofren
aktív tag
Nálam most ilyen laptop van: Pb EasyNote TK Model NO
EW92 és még ez van irva: F4036-BV-111HG
Ennek mi a típusa, hogy megtaláljam a PB honlapján is? Lehet hogy en tk36? -
Folt
csendes tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Ez nem az a Notebook, de azért köszi.
Gondolom a jobb oldalon is kell lennie hangszórónak, lehet, hogy gyári hibás, valamilyen programmal nem lehet tesztelni őket?
-
nightshadow
veterán
Nincs ilyen laptopom, csak pont ma olvastam a tesztjét. Idézet az F4081-es tesztből:
„Az F4081 sztereó hangszórói közepes hangerői viszonylag jól érzik magukat, de utána már hajlamosak egy picit a burkolattal együtt koncertezni, így zenehallgatásra csak visszafogottan alkalmas, filmnézésnél viszont nincs ilyen gond.”
forrás: [link]
-
Folt
csendes tag
Sziasztok
Vettem egy TK F4081 SB 213hg-t, feltelepítettem a drivereket, de elég gyengén szól a hangszóró. Állítólag 2 stereo hangszóró van a gépben, de csak a bal oldalról érkezik a hang.
Valaki tudja mi lehet a gond, vagy benéztem valamit és ennek ilyennek kell lennie?
Köszi előre is! -
Encsikő
csendes tag
A fentebb említett noti pontos típusa: EasyNote_F2465-CU-230HG
Köszönöm a segítségeteket! -
Encsikő
csendes tag
Sziasztok!
Épp vásárlás előtt állok és megtetszett ez a gép, de kíváncsi lennék a véleményetekre. Szóval:
EasyNote TJ65 laptop
-intel pentium processor T4400
-15,6 " 16:9 HD LED LCD
-500 GB HDD
-4 GB memória
-DVD -Super Multi DL drive
-webkamera
-Multi -in- 1 card reader
-GEFORCE G210M CUDA 512 MB
A gazdája szerint 4 hónapos. Van egy kis szépséghibája, h az akkumulátor töltő dugaljban lévő kis tüskét véletlen kitörték, így javításra szorul, de tölt(láttam is személyesen).
Amire én szeretném használni, net, filmezés régebbi játékok(pl.: SA., NFS, Maffia) futtatására.
Sajnos pontos típusszámot nem tudok, de igyekszem megtudakolni
Ennek kb a javítása milyen árban lehet? Ti mennyiért vennétek meg egy ilyen gépet, ill. amire én használnám (itt most főleg a játékra gondolok, mer a többire tom,h ok) arra jó?
A segítséget előre is köszönöm
-
törölt tag
Sziasztok! A Packard Bell infoCentre-t szeretném letölteni.Tudna valaki segíteni,esetleg egy linket feltenni? Előre is kösz...
-
DA3MON
tag
Sziasztok! Mivel nekem is Packard Bell notim van, jelenleg TM81-es egész jó kis gép, ha az ár/teljesítményt nézzük. Az igaz, hogy a honlapjuk nagyon gagyi, de nekem adtak hozzá driver cd-t is, viszont az sztem nem kompatibilis a többi PB-s notival...

-
Inno93
csendes tag
Sziasztok, nemrégiben kaptam egy Packard Bell Easynote TK F4081 Notebookot. Ugye alapból valami noname linux disztribúció volt rajta, szal felraktam rá egy 32 bites win7et. Telepítéskor az adott két partíciót töröltem, és itt vagyok Drivekerek nélkül, ugyanis a hivatalos oldalon lévő support az 1 nagy rakás...., szóval lényegeben van de minek kategória. Valaki ki tudna segíteni egy driver cd-vel légyszi.
-
590227
aktív tag
Minden segítséget megköszönök,de sajnos nagy a tudatlanság a fórumokon.Mindig kizárólag jószándékkal viszonyulok a segítségek kéréséhez,és adásához.Elég Trék lettek a fórumok,szinte mindenhol.Megvettem a Hitachi HDD-t (500 Gb/7200f.14 800 ft bruttó)2 Gb-os gyárival egyenértékű Samsung ramok,4700 ft-tól kaphatók itthon.
-
590227
aktív tag
A HDS progit nem fogadják el,ezt tudnod kellene.Csak a WD saját HDD vizsgáló programja hivatalos,ha a HDD WD gyártmány.Kizárólag a saját programjuk teszteredménye számít.Elküldtem a gyárnak(WD),és ők válaszolnak.Ez a hivatalos eljárás.A garanciákkal kapcsolatos leírásaimat érdemes elmenteni,a tanácsaim megfogadni.
-
590227
aktív tag
Itt lehet letölteni a HDD vizsgálatához szükséges programot.
-
590227
aktív tag
-
perzeus
tag
Sziasztok!
Gyors kérdés.
A Tescoban lesz most Packard bell F4085 99.990.-Ft-ért. Szerintetek megéri? Milyen gép?
Most Acer Aspire 5730z (160Gb) használok.Köszi
-
590227
aktív tag
A garanciális javításoknál nagyon fontos,hogy legyen jótállási jegy.A bejelentés időpontjától,az átvétel napjáig,legyen ráírva az időpont,és a meghosszabbítás új dátuma.Az átvételnél soha ne írjuk alá,hogy kijavított állapotban átvettük,mivel a tartós kipróbálásra,még nincs lehetőségünk.Az esztétikai hibás készüléket ne vegyük át semmiképp sem,ha a szervízelés során sérül a készülék,ragaszkodjunk a cseréhez.Itt leírom a véleményem.Ha lehetséges,csak a lakhelyünk közelében vásároljunk meg mindent,ha többe kerül akkor is.Így van lehetőségünk,közvetlenül a forgalmazónak visszavinni a készüléket,és neki átadni,jegyzőkönyvileg.A postai szállítást senkinek sem ajánlom.151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról -
590227
aktív tag
Mivel nem tudtatok választ adni a garis javításokra,leírom a véleményem.Nem tetszik az ACER-es garancia,főleg,hogy Brünoba viszik javítani.Ez teljességgel elfogadhatatlan,főleg amiatt,hogy a HDD csere 5 perces munka lenne,+telepítés,amire nincs gari.A tapasztalatot azért kérdeztem,mert nekem az ACER szervízeléssel már voltak gondjaim.Annyira felidegesítettek,hogy kidobtam a még garanciális készüléket.Általában itthon fogyasztóellenes magatartás jellemző,szinte minden cégre,forgalmazóra.Itt a Packard Bellnél is sok minden nincs rendben.Belinkelem a garanciális javítások módját.Ezt azért is teszem,hogy tudjátok,hogy mi az eljárás,meg alaposan kell megvállasztani a vásárlás helyét.[/Műszaki cikkek és a garancia.L]
-
590227
aktív tag
Garanciális tapasztalat van valakinek?Most nézem,hogy Csehországba viszik javítatni a készüléket..Tapasztalatom:Egy nagy szar a szervíz.Már kidobtam egy ACER készüléket,mert képtelenek voltak megjavítani.Elsőre minden baromsággal bepróbálkoztak.Csak a balkáni országok javítatnak itt,már a lengyelek is Németországba szállítatják a készülékeket.Az alaplap ASUS gyártmány.
-
TRob1
veterán
Azt honnan tudom meg hogy milyen Touchpad van a gépben? (mert a kedves gyártó 3 féle drivert is mellékel az oldalán)
-
Skynet258
veterán
Na, akkor a driver és a bios volt a ludas, nem értettem igazából, hogy azonos hardvernél hogy lehet ekkora különbség (driverek és bios nálam a is legfrisebb).
Egyébként igen, 64bit-es Win 7 van fent, akkor a proci "különbség" ennek köszönhető - azért az idézőjel, mert ez a különbség csak papíron létezik szerintem. 
Egyébként jó kis noti ez, bár játékra nem használom, ott az xbox360 - de minden másra tök jó (szoktam .nef file-okat is kidolgozni, ott is megfelelő).
-
Gino20
őstag
Sikerült megoldani a problémát és már működik f2-re is.
Feltelepíttem az új NFS Hotpursuitot és amikor telepíttem megfelelt minden követelmények, de mikor elindítanám valami dll hibát ír ki és nem indul el.
Ez az ati radeon 5470 kártya ugye támogatja a shader 3.0-t?
Van valami ötletetek, hogy miért nem fut a játék? -
edM0290
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!Van egy PAckardBell EasyNote Mx-36 Laptopom, és olyan gondom van, hogy a hivatalos oldalon kerestem drivert de ehez a tipushoz nem volt =/.
Ha valaki tudna nekem ebbe segíteni megköszönném.Win 7 rendszer van fenn. Touchpadhoz,Billentyűzethez,Webcamerához kellene driver.Előre is köszi

edM
-
csibor
addikt
Miattam lehet Intel,de akkor is V140 van a kiállított gépben.Egyébként hogy érdemben is szóljak hozzá
TK-F4081-RB-112HG Szerintem nagyon jó kis gép,legalábbis amíg feltelepítettem rá mindent apósomnak.Ami nagyon tetszett nekem az hogy ~ 3óra alatt nem hallottam a ventilátort. -
590227
aktív tag
-
590227
aktív tag
-
590227
aktív tag
[link] http://ninite.com/ Innen minden letölthető egyszerre,csak ki kell pipálni ami kell.
-
590227
aktív tag
-
Gino20
őstag
Az lesz. Este megnézem.
Tudom, hogy az Intel procija egy picit gyorsabb, de elenyésző és laptopról van szó amit nem fogok tuningolni így nem baj, hogy amd, mert ugye intelt nagyon jól lehet húzni asztalin (mondjuk nem tudom laptopoknál ez, hogy működik).
A másik ami nekem nagyon fontos volt, hogy ne egy fos intel gma4500 legyen benne hanem valami értelmes vas. Ebbe egy ati radeon hd5470 512mb-os kari van ami szerintem laptopokban nagyon jónak számít főleg, hogy 120ft volt maga a gépAkkor nincs más ötlet, hogy kell biost előhozni?
-
TRob1
veterán
Ezt nem mondod komolyan hogy te ilyen-olyan markokból élsz
Nem bántásból, de egy "komoly" ember nem néz semmiféle ilyen "szemetet", ellenben a tízenéves gamer kissrácokkal, már bocs (tudom, te nem vagy az). A videókártya pl. neked ezekszerint semmit nem számít, meg a memória... Szerintem elég rosszul nézed, mi a jó és mi a rossz notebook: proci sok pont, akkor király...Amin egy Photoshop CS5 meg CorelDraw frankón működik, akkor az nem hiszem hogy olyan hú de xar.

(#521) ujtzjani: Nézd meg a biosfrissítéseket, ha jól emlékszem volt vmi erre a problemre.
-
ujtzjani
tag
Üdv mindenkinek..
Korábban volt egy Bluetoothos problémám amire nem találtam megoldást, a gond az hogy a masina nem jegyzi meg a Bluetooth adapter bekapcsolt állapotát és minden gépindítás után be kell kapcsolni. Nem egetverő nagy probléma de kényelmetlen, kellemetlen.

A kérdésem az lenne a sokat tapasztalt társakhoz: mivel a bekapcsolást az Fn+F2 parancs launch manager program segítségével végzem, nem lehetne valahogyan kideríteni hogy a launh manager progiban szereplő kapcsoló milyen hivatkozású? Gondolok arra ( lehet hibás a gondolat menetem) hogy ha tudnám a hivatkozását akkor esetleg egy parancsikon készítése után azt bemásolnám az indító pultba és gép indulásakor bekapcsolná az eszközt.
Ha tudna erre valaki megoldást mondani vagy ezt kiváltó dolgot azt megköszönném, sajna a saját szervíz se tudott használható infót adni... Packard Bell TM85-JN-642HG-ről van szó.
Lényeg az lenne hogy a gép indulásakor bekapcsoljon a Bluetooth automatikusan.
Előre is köszönöm. -
Imy
veterán
Sehogy sem megy, többször nyomkodd egymás után, annak mennie kell...
120k-s árék jó érte 140k körül vannak, jó boltot csináltál.
Habár nem tudom, AMD-s notebook, én maradok az intelnél, nekem P7450-es proci dübörög
CPU sebességteszt A P320-as procid 1320 pontot ért el, az Intel pedig 1570 pontot.
Még a T4500-as procival szerelt TJ65 is jobb. De 120e-ért jó vétel, de 140k-t nem adnék érte.
Te jó üzletet csináltál 120k-ért.
-
Gino20
őstag
-
TRob1
veterán
Miért akarod leszedni a gyári win7-et? Ha csak az angol miatt, akkor felesleges, kell magyarítani és kész. Vistalizator
Leszeded a progit, meg a magyar mui-t az oprendszernek megfelelően, pár perc alatt megcsinálja. (Eredeti Svéd Win7 Starter-en kipróbálva)szerk: Nem is láttam még Win oprendszerrel ezt a gépet (nekem is ilyen van). Mennyi volt így? Microsoft matrica meg minden kutyafüle van hozzá/rajta?
-
Gino20
őstag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni.
Vettem ma egy Packard Bell TM81-SB-122 HG laptopot az auchanban.
A problémám a következő lenne:
Gyárilag van rajta egy angol win7
Ezt a windowst szeretném lecserélni csak az a gond, hogy egyszerűen nem tudok belépni a biosba, hogy átállítsam a boot-ot dvd-re.
Se Dell gombra se F2-re, F12-re nem lép be pedig kis füzetkéjében ezt írja.Tudjátok esetleg a választ a problémámra, hogy hogyan kell belépni a biosba?
A válaszokat előre is köszönöm

-
590227
aktív tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Valószínűleg hiányosak.Csak eredeti telepítőt szabad használni.A többi nem ide tartozik..Ezért nem szeretem a HP gépeket.Silány alaplapok,gyári oprendszer.Ez saját tapasztalatom,és véleményem.3 db-al szívtam,elég volt egy életre.Nem éri meg javítatni,mert egy új gép árába kerül.Ezért vettem Packard Bell gépet,és szigorúan 5 év garanciával.Remélem ezeket nem Csehbe viszik javítatni,ha elromlanak.
-
590227
aktív tag
-
bantuedu
csendes tag
hát ez érdekes megnézem hogy mit csinál akkor nekem a driver. a win7 hez csak annyit hogy nekem asztalin xp van elmondom miért. mivel codozok dodozok fontos az fps és a ping. még a win 7 el lagoltam mint a picsa, xp stabil . +40 fps és a pingem is stabil 40-30 win7 el 60 70 es ping . az hogy fagy hát nem tom évente érdemes újrarántani. szal nekem nagyon nem jött be a win7.
-
TRob1
veterán
válasz
bantuedu
üzenetére
Én meg tegnap tettem fel az amd oldaláról a decemberi drivert és simán ráment. (ugyanaz a lapos)
(#503) cellpeti : Véleményem szerint is sokkal jobb a win7, asztalin is megjelenése óta használom, meg a laposon is mióta megvan (xp-t ne is lássak soha többé, még vista is sokkal jobb-tudom,mert kb 2 évig használtam)
-
cellpeti
nagyúr
válasz
bantuedu
üzenetére
hát ln nekem a fostaliga w7 van fent, de nekem semmi bajom nincs vele, nem fagyogat, mint a régi XP. Szóval nekem egyértelműen jobb, mint az XP.
Hát azt kellene megpróbálni, hogy megint teljes format. Újra rakni a W7-et, de a Professional-t nem az Ultimate-t, mert az tényleg nem annyira jó.
És mikor feltetted az OS-t, akkor elősször az Eszközkezelőből fellőni rá a drivert, majd utánna az ATI oldaláról megint megpróbálni.
-
bantuedu
csendes tag
válasz
cellpeti
üzenetére
sajnos fostaliga win7 van rajta mivel az xp-t erre nem lehet feltolni mert nincs hozzá driver. a vidkártyán ddr3 -as ram van Ati Mobility Radeon HD 5470 512mb vram . én telepítettem mindent mert üresen vettem. a hivatalos oldaláról töltöttem fel mindent nem a win pakolta fel. szal egyszerűen nem értem. ezenkívül mit lehetne
jaaa azt elfelejtettem hogy amit leszedtem az ati oldaláról drivert azt nem engedte felrakni azzal a címszóval hogy nem érzékeli. aztán leszedtem a PB oldaláról és azzal megy. szal ez is furcsa nekem. -
cellpeti
nagyúr
válasz
bantuedu
üzenetére
1. milyen OS van fent?
2. lehet ki kéne ganajozni az OS-t
3. meg kéne nézni, mert lehet, hogy csak sima ddr2 ram van a VGA-n(azt hiszem Everest progival megnézhető), attól meg ne várj sokat.
4. TE tedd fel a drivert és ne hagy, hogy az OS tegye fel, mert azok szart se érnek.
5. Ha megvan indítsd újra a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

EW92 és még ez van irva: F4036-BV-111HG

,Lényegtelen lesz,mert ckhdsk-val indul a gép.???
(Synaptics)

)

V140,2gb ram,250HDD,így igaz.Apósomnak a madaras tecsoban vettünk 110K-ért ilyet,mármint a 2 magos verziót.