Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Code: 47
üzenetére
Szia, köszi szépen. Sajnos akkor valószínűleg nálam a gép rossz (az alaplap), mert ugyan nekem sem kapcsol ki a gép, világít a LED, de minden leáll benne.
Vagy ez a gép máshogy viselkedik, de ezt nem fogom megtudni egy másik RAM nélkül (igaz nem is tartom elképzelhetőnek, hogy egy RAM csak úgy elromoljon egy kikapcsolás után). -
Becksman
őstag
sziasztok!
feltettem a windows 8at a TK81es Packard Bellre és a videókárttyát 7400Mnek érzékeli ez természetes?
-
pmikloska
aktív tag
Sziasztok!
Nekem van egy PEW96-os gépem. Amikor bekapcsolom, a merevlemez és a hűtőventillátor is felpörög kb. egy másodpercre, aztán minden leáll. A képernyőn nincs kép, addig már el sem jut. A bekapcsolást jelző LED tovább világít. A tápot cseréltem, akkuval próbáltam, akku nélkül táppal próbáltam, külső monitorcsatlakozással/monitorral próbáltam, kivettem a HDD-t, úgy sem indul, kivettem a memóriát, úgy sem indul, sőt, kivettem a BIOS elemet is, úgy sem.
Egyetlen dolog, amit nem tudtam kipróbálni, hogy ha a memória rossz, akkor mit reagálna a gép. Ha rossz, és így reagál (felpörgés majd csend), akkor hiába is veszem ki, nem kapok róla más visszajelzést. Kipróbálni viszont nem tudom, mert nincs a közelemben egy új, biztosan jó DDR3-mas modul.
Van valakinek valamilyen ötlete? Esetleg valaki meg tudná nézni, hogy kivett memóriával mit csinál egy Packard Bell? -
Fefe29
csendes tag
Sziasztok!
Packard Bell TK81-hez melyik procit ajánljátok inkább játékhoz? Phenom 2 N970 és társai (N950, N930), vagy inkább a két magos Phenom 2 N660?
AMD Athlon 2 P360-ról cserélnék.
Üdv! -
IZGŐ-MOZGÓ
csendes tag
Sziasztok
Hasonló melegedési problémákkal küzdök. Hozzáteszem, hogy sokáig gond nélkül működött a gép.
Most szétszedtem és bepasztáztam. Igaz nem MX4-el. A gép így is kikapcsolt
A proci 95 és 100 fok között ingázik. Nem tudom hogyan tovább. Van esetleg tippetek?Ami furcsa, hogy bekapcsoláskor amíg a vezérlés nem indul el teljes fordulaton pörög a ventil, azonban 95-100 fok környékén se emeli meg a fordulatot arra a szintre.
-
tag
Koszi!
Lehet, hogy akkor tenyleg ez lesz! Egyszer mar korabban, a regi procival ujra pasztaztam, akkor nem volt ilyen gond!
Alapjaraton a processzor 50 a vga pedig 45 fokon megy... A jarekot elinditottam es par perc utan 75 es 70 fok volt...
Szerzek normalis pasztat, aztan utana meglatjuk! Remelem megoldodik, mert amugy meg szarnyal a gep
-
dodoroli
aktív tag
Sziasztok!
Tud e valaki Tk-81-be bluetooth/wlan kombo kártyát?
Válaszokat köszönöm! -
-
tag
Sziasztok!
Vettem a gépembe (TK81) az Athlon II P360 helyett egy Phenom N970-et...az a problémám, hogy melegszik a gép és kb. 30 perc játék után ki is kapcsolt...
Mit tudnék tenni ez ellen? Az MX4 paszta sokkal jobb, mint egy olcsóbb? Vagy esetleg a belső hűtő/venti helyett lehet kapni valami izmosabbat?Előre is köszi!
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Ma vásároltam a következő laptopot: [link]
Olyan problémám lenne, hogy nem találok hozzá drivereket. A videókártyáét letöltöttem a geforce.com-ról viszont a többit foglalmam sincs honnan lehetne beszerezni?! -
skul0
aktív tag
Üdv!
BIOS frissítésről mit érdemes tudni. Rövid olvasgatás után arra jutottam, hogy újabban vannak windows alól indítható frissítések is, amiket csak egyszerűen le kell futtatni. Találtam is a gyártó oldalán friss BIOS-t, aminek szintén van egy windows-os frissítési lehetősége és azt írja, hogy csak futassam le. Mikre kell figyelni, milyen veszélyei lehetnek? -
daniel20
tag
Sziasztok. Packard Bell TK85höz kellene SOSben egy LCD tápcsatlakozó! Csak a csatlakozó + egy kevés vezeték. A csatlakozó egy 4 pines kb 8 mm széles csatlakozó, nem értek ezekhez ezért pontosabbat nem tudok mondani. Képet tudok esetleg ha végkép nem tudja senki, hogy miről beszélek. Előre utalok, de SOSben lenne rá szükségem. Pesten keletiben még át is veszem.
-
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék!
Szerintetek mennyi a reális ára ennek a gépnek? LINKElőre is köszönöm!
-
morbias2
aktív tag
Sziasztok!
Nekem van egy easynote tk81 pew96 gépem. Olyat csinál folyamatosan mintha az esc gomb beragadt volna és állandóan behülyíti a gépet. Pár bill. nem is működik rajta. Valaki tudna ebben segíteni? Előre is köszönöm!
üdv.
m2 -
gerner1
nagyúr
válasz
Becksman
üzenetére
Becksman
Akkor jó, bár az korántsem biztos, hogy x -ideig futtatva egy tesztprogramot, ugyanazt a max terhelést éred el, mint amikor a gép valemennyi alkatrésze egyszerre izzad, mondjuk egy fps alatt... Lényegesen nagyobb hő terhelés keletkezik , rövidebb idő alatt, amikor minden chip, és hardware a maxiumumon dolgozik. Gyakran, ezért buknak el ezek a tesztprogram eredmények. A max hő képzésben, és a hőterhelés miatti dilatációból eredhető hibáforrásokkal nem tudnak mit kezdeni.
Remélem a Te esetedben véletlenül sem erről lesz szó. Lehet, nem is folyamatos sípolás volt az, amit írtál .
A billentyűzetet már kitakarítottad?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Becksman
üzenetére
Becksman
Érdekes, de a lényeg, hogy most tulajdonképpen jól működik. A folyamatos sípolás az RAM Hiba. Billentyűzet hiba is hasonló, de ennél hosszú sípolás rövid megszakítással a hibaüzenet, általában.
Billentyűzetet pucoltad már? A beragadás miatt, lehetett, akár az utóbbi is....
Volt itt olyan gép, amelyben Geil modulok, egy idő után ( melegedés miatt ) megálltak. Amíg vissza nem hűlt 7-10 °C -t, addíg sípolással jutalmazott
. Az eredeti Samsung modulokkal pedig, teljesen mindegy milyen terhelést mérve a gépre, egyeltalán nem volt probléma. Pedig noti hűtő sem volt. Végül a tulajdonos visszavitte, gariba cserélték neki. -
Becksman
őstag
üdv az mitől lehet hogy kikapcsoltam a notit és be aztán folyamatosan sípol?(azért kapcsoltam ki mert beragadt a space:S,,,) aztán teljesen áramtalanítottam most meg megy tökéletesen...
-
Becksman
őstag
Akinek kell nyugodtan töltse le google driverol a packard bell recovery-vel lementett DVD-m iso-ját... 64 bit home premium rendszerre tökéletes.. 32 biten csak néhány driver megy:
https://docs.google.com/file/d/0B5cPHXnke3gEanptUGdXUHJKdUU/edit?usp=sharing
-
matyiroli
tag
Sziasztok!
Packard Bell EasyNote F6243-HC-345HG-vel kapcsolatban tapasztalt valaki olyat, hogy videó/film közben szétesik a kép és gyakran kockákat lehet látni? Intel HD Graphics 4000 videókártya okozhatja( legfrissebb driver van fent) ?
Köszi!
-
Hosssszu
őstag
Eladó Packard bell laptopom: [link]
-
weiszpocok
csendes tag
Packard Bell NB EASYNOTE_F5211-HC-260HG 15.6" LED, Intel Celeron B830 1.8GHz, 4GB, 500GB, DVD-RW SM, Intel UMA, fekete
Valaki tud róla, hogy mennyire hangosak ezek a gépek?
-
gerner1
nagyúr
markip
Én belefutottam ilyenbe egy szektorhibás hdd miatt. Bár nem közvetlenül winfos telepítése után azonnal, hanem egy már régebben telepített rendszer kapcsán. Az lett gyanús, hogy minden egyes normál hdd ellenőrzés, majd az ezeket követő rendszerkép visszaállítását követően, szintén megfagyott boot -olás közben, s újraindúlt. Normál, teljes format esetén nem is futott végig a formázás, egy PC-be behelyezve sem, mert mindíg hibaüzenetet dobott, teljesen random %-os állásnál. Gyors megoldás az lett, hogy a HDD-t egy másik PC-be helyezve gyorsformáztuk. Majd winfos alól, kértünk rá egy ellenőrzést, amelynél a "Szektorhibák keresése és kísérlet a javításukra" opció is ki lett pipálva. Ekkor, a hibás szektorokat kizárja a használatból, ezekre a regisztrált területekre nem ír a HDD. Ezt követően lett eszközölve egy ismételt rendszerkép visszaállítás. Utána működött minden, de nem túl sokáig, mert egy újabb VGA driver telepítését követően, a hdd már ismét olyan területre írt, amelyen a legutolsó szektrorellenőrzés után keletkezett újabb szektorhiba.
Az a baj, hogy ha egy HDD -n elindúl ez a folyamat, akkor az hamarosan kuka lesz. Persze ez nagyban függhet, akár a napi üzemóráktól is.
Win8-at nem próbáltad még feltenni? Alap driver -ekkel nagyon jól el van látva. Esetleg elképzelhető az is, hogy az a win7, amit telepítenél, valamilyen ismeretlen okból, nem megfelelően telepít valmit . Ennek kizárására talán egy próbát megérhet.
Lehet más oka is, majd a többiek is referálnak. Nem készpénz, hogy nálad is pont a fent leírtak leszenek igazak.
-
markip
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kell!
PB EASYNOTE TE11-HC win7-es oprendszere nem indult, és sajnos a HDD teljesen újra lett particionálva, azaz minden gyári partíció megszűnt. win 7 lett rá telepítve, szépen végig is megy a telepítés de a rendszer az első indulását már nem éli meg. mindig újraindul... Találkozott már valaki ezzel a problémával? -
fifi1216
csendes tag
Üdv azt szeretném kérdezni hogy egy cpu: Intel® Pentum® Dual Core™ B980 / 2,40GHz / 2MB Socket G2
menyiért lehet eladni? előre is köszönöm a választ -
gabe_
őstag
-
gerner1
nagyúr
válasz
Becksman
üzenetére
Becksman
AMD Athlon II P360 teszt :
[link]AMD Phenom II X4 P960 teszt:
[link]A két link -ben szereplő cikkek tartalma alapján, a nyers CPU teljesítményben olyan ~62-68% körüli a növekedés.
Egy noti, amelyben AMD Phenom II X4 P960, és ati HD6470 figyel :
[link]
A cikkben szereplő értékeket összevetheted a saját, mért eredményeiddel. A konklúzió a tiéd. -
Becksman
őstag
Kérdés :
Procicsere AMD P360ROL AMD X4 P960ra mennyire éri meg? Kb mekkora lenne a javulás teljesítményben? (mert még csak procit tudnék tuningolni) -
gerner1
nagyúr
válasz
daniel20
üzenetére
daniel20
Itt olvashatsz néhányról :
http://logout.hu/cikk/premium_kategorias_hutopaszta_teszt/nyomtatobarat/teljes.html
talán ad némi segítséget. Ugyanakkor kényes, vita indító kérdés ez, mert mindenki másra esküszik. A gépeinket is eltérően terhelve használjuk, eltérő üzemidővel, eltérő klimatulajdonságú helyeken. Éppen ezért lehet, hogy valakinek teljesen megfelel egy 2-300 Ft -os is. Van akinek pedig nem. Más, ilyen témát feszegető fórumokon is megy az egymás fikázása, és a szokásos "troll" -kodás....... Korántsem biztos, hogy ha valaki ajánl neked most valamit -mert nála régóta bevált- akkor azzal te magad is elégedett leszel. Én pölö OCZ -t használok, de simán jó lehet akár 4-5 másik gyártó terméke is, mondjuk 800-2000Ft közt.
Azzal én magam sem értek egyet, hogy kvázi tökmindegy, mit kenünk fel, mert bizony azért vannak különbségek a hővezetési képességekben. Nálam volt már olyan, hogy napi 5-6 óra használat mellett a felkent cucc ~2hét alatt kikeményedett, és lehetett ismét tisztítani, és újrakenni mindent. Pedig, addig a 2 hétig jól teljesített az is. Szóval ilyesmi is lehet szempont.....
-
gabe_
őstag
-
gerner1
nagyúr
válasz
Becksman
üzenetére
Becksman
Te nemrég telepítetted újra a win7 -et , vagy nem ? Milyen verzió is működött nálad, ezt megelőzően ? Most, mit raktál fel ? .....-csak mert, az x86 -os verziók 3GB -ot mutatnak max. Mivel 4GB -ot tudnak max megcímeztetni a prockóval, amelyben benne van a konfig összes RAM-ja. Tehát a VGA -é is, meg az összes port által használt is. Win7 x64 Home 16GB, a többinél x64 -esnél 192GB a RAM címzési limit. Nem lehetetlen, hogy valami ilyesmi van a háttérben.
A kéretlen hibaüzenet kikapcsolására, meglett a megoldás ?
-
daniel20
tag
Sziasztok. Közel jövőben beruházok egy laptop takarításra. Ehhez keresek egy jó és lehetőleg olcsó pasztát. Mit tudtok ajánlani?
-
Becksman
őstag
na srácok az mitől lehet hogy a windows 7 telepített ramnak azt irja 3GB(ebből felhasználható 1.99GB)
Holnap kap a gép 4GB ramot pluszba
-
pc.master04
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy EasyNote TE laptopom van, AMD E-450 APU-val.....Nos az APU-m működése számomra valahogy nem az ideális. A legzavaróbb ez a hülye kerregés szerű hang, ami jön az apu-ból....Tudjátok, mint a régi processzoroknál....Ősszel vettem zsír újonnan a notit. Szerintetek ez a hang mitől van? Ma ránéztem egy AIDA-val, és a processzor órajele a szoftver szerint 1300-1650MHz között ugrál! Ez normális?? Asztali gépemnél én ilyet nem láttam!
-
Sonic*
aktív tag
Nekem llowon 30fps bőven jó. Melyik fut el?
-
Sonic*
aktív tag
Egy ilyet fogok venni Packard Bell EASYNOTE TM81-SB-120HG
Mik a tapasztalatok?? Egy call of duty black ops 2-ot elvisz? Battlefield 3? A proci cserélhető?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Becksman
üzenetére
Becksman
Írd be a keresőbe (nem ie) a "*****.exe" nevét, ami a hibaüzenetet dobja (tehát file keresés a gépen). Az összes találat elérési útvonalát ( pölö C:\ ........ ) írd fel. Majd indítsd újra a winfost SAFE módban. A feljegyzett helyekről likvidáld az *.exe -éket. Újraindít , bodottá ....
-
Becksman
őstag
2 hete tökéletes a laptop... Webcammal sincs probléma

Esetleg vki tudja hogyan kell a win7be az exe hibát kilőni? Néztem gugli-ba de ott nem találtam meg azt a leírást amit régebben használtam
-
kezdooo
csendes tag
hirtelen meghalt a touchpadom, valaki valami help?
-
gabe_
őstag
Video driver a legújabb van fent?
-
Becksman
őstag
szerintetek az mitől van hogy feltettem a laposra a GTA 3-at és darabosan megy néha? (egy ideig frankó aztán 1 idő után meg elkezd beakadni elég zavaróan .. utánna megint jó )
Eredeti Steames verzióról van szó!!
GTA Vice City is beakadt , de az csak ilyen füstöknél máshol tökéletesen ment...
Most a Fable-t tolom és az tökéletesen megy még ráadva a 4x.-es élsimitást is..
-
wdtwrd
tag
válasz
Becksman
üzenetére
Szerintem 99% hogy jó lesz, nálam az alap 1+2GB is dual-ban ment (CPUZ memory résznél kiírja hogy dual, AIDA meg az alaplap -> alaplap résznél, busz szélesség=128bit), aztán az 1GB helyett lett 4GB, úgyis dual volt, aztán most van 2x4GB Hynix és Kingmax szintén dual-ban. A 2GB-os nálam is a polcon van egyelőre.
-
gabe_
őstag
Én már az egyiket lecseréltem
[ Módosította: mukibuci ]
-
gerner1
nagyúr
válasz
Becksman
üzenetére
Becksman
2db azonos méretű (xGB) modul esetén van dual-channel RAM elérés. Lehetőleg a gyártójuk és típusuk is azonos legyen, akkor nagy valószínűséggel nem akadnak össze. Tehát dual-channel pölö = 2x4GB Kingston 1066Mhz, vagy 2x2GB Micron 1333Mhz.
Ez alapján azt mondonani, hogy neked a link -en szereplő jó, nem tudni. Hiszen nem írtad még , hogy most mi van benne. -
Becksman
őstag
ezt a ramot néztem még a laposba:
http://szamitastechnika.vatera.hu/laptop_notebook_netbook_alkatresz/memoria/uj_4_gb_os_laptop_netbook_ddr3_ram_garanciaval_1717665719.htmlEzzel menni fog?
vmint a dual channel ddr3nál hogy van?? -
gabe_
őstag
válasz
doctorwho87
üzenetére
Takarítás, pasztázás volt már?

-
doctorwho87
csendes tag
Sziasztok!
Van egy másfél éves Packard Bell TK 81 AMD Phenom X4-es notebookom.
Az normális, ha a CPU alapállapotban 56 fokos?
A hűtök is valamikor eléggé pörögnek.
Új korábban nem nagyon csinálta ezt. -
wdtwrd
tag
válasz
gerner1
üzenetére
gerner1
Köszönöm!
Letöltöttem, de sajnos úgy elkezdett BSOD-ozni visszaállítás alatt is, hogy újratelepítés lett belőle, és a 8-at úgyis ki akartam próbálni, így most ez lett feltéve.
Drivereket még nem frissítettem (2012.06 haviak), egyelőre a videokártyát 7400M szériásnak ismeri fel. Az élményindexet a rend kedvéért lefuttattam, RAM, HDD nem változott, CPU 5.5-ről 5.1-re csúszott, VGA 6.2-ről 6.1-re, de nem nagyon érdekel. A driver frissüléssel biztos ugrik egy-két tizedet.
A többi majd alakul.
(A rendszer kinézete teszik is meg nem is.)Becksman:
Letöltöttem az SNS-t is. Ki fogom próbálni. Köszönöm! -
gerner1
nagyúr
wdtwrd
Úgy gondoltam, hogy hosszas leírás helyett, letöltöm neked én. Feltettem ide a Radeon Catalyst v13.1 x64 driver-t :
http://filefeltolto.hu/letoltes/af9ec2c20e91687e/amd.exe
Csomagold ki (auto-kicsomagolós) gyökérbe (a gyári telepítő is oda teszi), aztán "setup.exe" - futtatása rendszergazdaként.
Ezen kívül, könnyen lehet, hogy neked is telepíteni kéne , még ezt megelőzően az AMD chipset driver-t. Annak ugyan is oka van, hogy valamiért nem látja a megfelelő VGA chip -et a rendszeren keresztül.
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/raid_windows.aspx 26.4 MB
-
wdtwrd
tag
válasz
Becksman
üzenetére
Még egy dolgot nézz meg légyszíves, a BIOS verzióját (AIDA -> Alaplap, vagy CPU-Z - > Mainboard résznél) 2.14 a legfrissebb, 2.11-esnél volt valami javítás a webcam modulok támogatásával kapcsolatban, 2.00-ás az első. Szóval hátha régebbi és akkor érdemes kipróbálni egy frissítést.
(van windows alól futtatható, így nem bonyolult elvégezni) -
wdtwrd
tag
válasz
Becksman
üzenetére
Egyenletesen meleg végig a tetejénél, vagy csak egy része?
A háttérvilágítást LED-ekkel oldják vagy fénycsővel oldották meg, a fénycsöves technológia melegedhet, a LED-esnél nem jellemző, talán ha nagy fényerőn használják huzamosabb ideig,Próbáld kisebb fényerőn használni, mondjuk felére vedd vissza a maximumnak, szólj változott-e.
-
Becksman
őstag
Még 1 kérdés:
Az természetes hogy melegszik az LCD kijelző ha megfogom felül a müanyag burkolatott? (anno szervizelve volt a laposom alaplap és LCD hibával :S , de azóta semmi baja ... De érdekes volt ugy kb fél év után kijött 1 pixelcsomóhiba és ahogy visszakaptam az volt a szervizlapra irva alaplap + LCD csere.. )
-
wdtwrd
tag
válasz
Becksman
üzenetére
Ügyes húzás, gratulálok!
Vagy a driver-ekhez mellékelt szöveges fájlban lesz infó, hogy milyen rendszerekre jó, vagy telepítéskor jelzi, hogy nem kompatibilis az operációs rendszer, de ahogy néztem rendszerint a 32 és 64 bites változatokat is tartalmazzák szóval nagy eséllyel működni fog.
A Social Network-re kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e működésre bírnod.
Sok sikert! -
Becksman
őstag
Üdv!
Le tudtam menteni a gyári drivereket packard bell recovery managementel

Ezek fognak működni 32 bites home premiummal? mert a holnapi napon felteszem
Ez is 1.35GB és a gyári Social Network is rajta van!!! + Még a Recovery Management is!
Csak vmiért az Atheros Wifi driver és a Chicony camera hiányzik a listából.. -
wdtwrd
tag
válasz
gerner1
üzenetére
Itt is ilyen gép van mnt Becksman-nek:
Sajnos ha az AMD oldalról akarom letölteni a drivert
(Notebook Graphics -> Radeon HD Series -> Radeon HD 6xxxM Series -> Win7 64bit)
akkor egy AMD Mobility Radeon™ Driver Verification Tool-t tudok letölteni ami ezt írja ki:Vagy te az asztali/desktop verzióra gondoltál? (még nem próbáltam, de ismerősök laptopjaira nem fogadta el, csak ha ATI Mobility Modder programmal lett módosítva, sajnos ez egyelőra HD 4xxx-esekig jó, újabbakra nem)
-
Furious
tag
Sziasztok !
Packard Bell EasyNote TJ65-öm van , lassan több mint két éve , Windows 7 Home Premium 64bites op rendszerrel . Comodo ISP , és Dragon van fent , egy utorrent , vlc, tcm , és winamp .
A lényeg a lényegben , hogy LoLlal ( League of Legends) szoktam néha játszani , egyébként csak meló meg böngészés megy rajta , de néha az is megakad ha egyszerre 4-5 ablak van nyitva , és játék közben az lett az új szokása , hogy 3-4 percre szaggat mint az állat , utána megint rendesen fut .
Frissítettem a videókártyadrivert , kikapcsolatam a Comodo ISP-t , lefuttattam a víruskeresőket is , egyszóval mindent megtettem , de gőzöm sincs mi okozhatja a problémát .
Ezért is írok ide , hogy esetleg valakinek valami ötlete arra , hogy miért működhet így teljesen friss rendszerrel ???
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hardcore café
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen routert?
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Az eredeti Samsung modulokkal pedig, teljesen mindegy milyen terhelést mérve a gépre, egyeltalán nem volt probléma. Pedig noti hűtő sem volt. Végül a tulajdonos visszavitte, gariba cserélték neki.