- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kendeee
aktív tag
Hardveraprón keresgess, van bőven lehetőség. Nem biztos, hogy a legdrágább a legjobb minőség, nézd meg a hsz-ekben a "véleményeket" a hirdető munkájáról. Dióhéjban ennyi.
5e-től egészen 20-ig van lehetőség.....Kérj rá garit is, de nem hiszem, hogy 3 hónapnál többet ajánlana bárki is. Sok sikert. -
Imy
veterán
Levenni a BGA-t, újragolyózni, visszarakni, ahhoz felszerelt műhely kell, illetve az újragolyózáshoz stencil... Ha szerencséd van akkor flux + rámelegítés segíthet, ha nem akkor újragolyózás, de ha nem forrasztási gond, hanem BGA, akkor az szívás szerintem....
Nem garis a gép?? -
afv
csendes tag
válasz
BlueAthlon #693 üzenetére
Köszi, és jó lenne, de 100-110-nél többet nem szeretnék laptopra költeni.
Filmnézésre, letöltésre, ilyesmi kellene csak.Úgy látom, a legtöbb PB-hez csak 1 év garancia jár, ez nem tetszik.
-
590227
aktív tag
válasz
BlueAthlon #693 üzenetére
Jó vétel.
Azért az óvatoság nem árt,mert nagy az áresés,és HP-ket kiárusítják.
-
afv
csendes tag
Jó-e, nem-e?
http://www.notebook.hu/notebook/packard_bell/easynote-tk81-sb-213hg -
kendeee
aktív tag
Üdv, nem akarlak elkeseríteni, de ez noti valószínű bga-s lett. A videóvezérlővel lesz a gond. Ha garis a gép, vissza kellene vinni. Egy fujitsu-siemens produkált egyszer ilyet nekem, csak a reball segített neki. Ha a biosnál is megjelenik, azt akkor már azonnal le lehet szűrni, hogy nem szoftveres a gond.
-
molmiro
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!!! Az eddig tökéletesen működő PB-laposom a minap elinduláskor a képen látható képernyő "tagolással", furcsasággal fogadott. A 7-s recovery elsőre megoldotta ( a képernyő visszaállt de a rendszer nem tudott elérni alapvető dolgokat sem mint a vezérlőpult) de újraindulásnál visszatért a képernyő gond. Sajnos ez a képernyő jelenik meg már a BIOS betöltésekor is. Próbálkoztam a 7-s újratelepítésével de nem oldotta meg a problémát, sőt most már nem is áll fel a rendszer sem. Elindul a továbbra is osztott képernyőn a 7es betöltése majd ráfagy a nagy feketeség
-
trassher
addikt
válasz
sketchifun #686 üzenetére
Szóval:
Anyagfelhasználás szerintem rendben van. Nem nyekereg, nem ropog, nem csuklik sehol. Formája, kialakítása fiatalos de mégis visszafogott.
Nem egy gamer laptop de pl Witcher 2-t low beállításokkal tökéletesen viszi. Mást nem próbáltam még rajta. Nem játszok már sokat így nem láttam értelmét erősebbet venni.
Kijelző jó, sok mindent nem tudok róla mondani.
Írjátok mire vagytok kíváncsiak konkrétan és válaszolok. -
trassher
addikt
Sziasztok!
Mától boldog tulaja vagyok egy Packard Bell EASYNOTE F4081-SB-213HG laptopnak. Eddig nagyon jó, kicsit féltem a minőségtől de időtállónak tűnik. -
Bangesz
csendes tag
Üdv!
Nemrég, kb. 3 hónapja én is boldog tulajdonosa lettem egy ilyen kütyünek.
Több infó az adatlapomon. 91k volt az egész 2 év garanciával. Pontosabban 1 év bolti és 2 év gyártói szervíz garancia. Tehát szerintem is az Acer és Packard Bell laposok rendelkeznek a legjobb ár/érték aránnyal.
-
toroB86
csendes tag
válasz
kenu man03 #681 üzenetére
Szerintem nem bánod meg ha megveszed, tök normális gép. Csak még véletlenül se telepítsd a packard bell supportjáról a hozzá tartozó hangkártya-drivert, és másik videókari driver van fenn. Kb egy hete van meg. nehezen sikerült megetetnem windózzal, nem olvasta be a lemezt, amit másik két (régebbi) gép igen, és amit másik két (újabb) gép nem. kicsit furán működik a multitouch, de 3 fajtával szerelt változatok vannak, itt a synaptics-os van. HA jó áron tudod megvenni, ne habozz.
-
kenu man03
tag
Sziasztok!
Most készülök venni egy PackardBell EasyNote Tk81-et. Sajnos a pontos típusát nemtudom.
A véleményetekre lennék kíváncsi. Megbízhatóság? Minőség? Nekem hosszú távra kellene. Ilyesmikre lennék kíváncsi.Nagyjából a specifikációk:
P360 Athlon2 dual-core 45nm 2x2300mhz
2+1GB ddr3 ram
500GB 5400rpm HDD -HD sentinel 100/100-
DVD-RW
HD4250 DXVA gyorsítós integrált vga 1080p ready
GB LAN, N wifi
Webcam
3 USB, Dsub, HDMI, mikorfon/fejhallgató csati, kártyaolvasó
6 cellás 4400mAH akuA válaszaitokat előre is köszönöm
-
toroB86
csendes tag
más bootolható dolog elindul, de azóta kiderült, hogy valószínűleg az író volt deficites amin annak idején írtam a telepítőlemezt. az a meghajtó olvassa, de szinte semmi más nem. újraírtam egy másik gépen a telepítőlemezt, így már jó. fura hiba de "megoldódott".
Kössz a választ!
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Most kaptam egy Packard Bell Easynote F4081-SB-232HG-t.
Olyan gondom lenne hogy a mikrofon az állandóan megy szóval vissza hallom magam pedig a figyelés opció ki van kapcsolva már mindent átnéztem a hangbeállításoknál, de semmi! Csak elnémítani lehet. Az asztali pc-n be van dugva mindig a miki, de ott csak akkor szól ha valami program használja pl.: Skype!
Aztán az is érdekelne, hogy ez a notebook monoban szól 1 hangszórórol vagy valami nincs rendben a hangkártyával/hangszóróval? -
toroB86
csendes tag
Sziasztok!
Frissen vásárolt Packard Bell laptopomra nem tudom telepíteni a win 7et. Biosban beállítottam a boot sequence-t, de egyszerűen nem indítja a telepítő dvd-t. másik laptopon indul. Próbáltam a sata módot is átállítani idere, kevés sikerrel. a gép maga érzékeli a meghajtót, lemez felpörög, led villog, de mindig a linuxnál köt ki. Kérlek segítsetek, mert meg vagyok lőve, pedig nem vagyok "zöldfülű".
Köszi!
-
zsepii
tag
Sziasztok!
Tudnátok véleményt mondani egy PB-rôl (http://www.laptop.hu/index.php?q=termek/packard-bell-easynote-tk85-ju-535hg-w7)!? - Megéri megvenni, vagy keressek valami mást?
Alapvetôen a fenti és egy HP (http://www.laptop.hu/termek/hp-compaq-presario-cq56-110sh-xh171ea-w7-4gb) között nem tudok dönteni, bár felszereltségre a PB szimpatikusabb.Válaszokat elôre is köszi!
-
Imy
veterán
válasz
Gabesz1019 #672 üzenetére
A gyári állapotba rakja vissza, majd s frissítéseket Neked kell újra feltenned.
Ajánlatos majd egy imaget csinálni, s akkor legközelebb frissebb lesz a win7ed. -
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Tavaly szeptemberben vettem egy Packard Bell EasyNote TM85 -JN-642HG notebook-ot, eredeti Win7-et. Alapból ugyebár rajta van a Win7 nekem csak be kellett írnom a felhasználónevet és kész. Eddig még nem volt újrarakva a rendszer most viszont újra szeretném. Telepítőlemezt nem kaptam állítólag a Win7 egy rejtett partíción van. Vagy egy olyan lehetőség, hogy visszaállítás a gyári állapotra, gondolom ez jelenti azt, hogy újrarakja a Win-t. Kérdésem, hogy ha ezt a gyári állapotra való visszaállítást választom akkor az összes frissítést ami tavaly szeptember óta megjelent újra fogja rakni? Mert azóta kijött egy pár és gondolom, hogy azt nem kevés idő lesz letölteni és telepíteni.
-
Péter123
csendes tag
Sziasztok!
én is most vettem egy easynote_f4036-bv-111-hg Packard bellt.
Fel lett rá rakva a win7 elég nyögvenyelősen de a wifit,hogyan tudom aktiválni vagy használni?
A gépen volt valamilyen ingyenes program de nem ért sokat. Le lett törölve. Nem tudtam patricionálni mert 320GB és ezen belül van valami ami 4gb nem tudom mi lehet (lehet bios?)Néztem a PB honlapját le is töltöttem a drívereket. Tudtok még ilyen oldalakat???
A választ köszönöm előre is!!! -
ciry
őstag
Erről mit tudni?
-
G-lader
tag
Na, beszéltem a Packard Bell-el, és akár náluk, vagy az EC-CO Kft.-nél is cseréltethetem a billentyűzetet. Szuper
-
Bikkrom
senior tag
Manapság minden második gép ilyen.
A beépített processzorba integrált(intel core i magokban: intel HD3000, AMD-nél 4200-4250 és hasonló integrált lowprofile kártyák) keveset fogyaszt, melegedése elhanyagolható és elég mindenre ami nem játék vagy komolyabb grafikai meló. Megjegyzendő, hogy a HD3000 intel kártya elég komoly lett. Egy AMD5470-es körül mozog. Ha meg kell akkor bekapcsol a durvább nVidia vagy amd kártya és megvan az erő. Az aksi üzemideje, a gép élettartama, a felhasználó elégedettsége ezzel csak nő.
-
Bikkrom
senior tag
nVidia esetén nem lehet úgy váltani mint az atinál. Itt a gép automatikusan végzi helyetted. De be lehet állítani, hogy melyiket használja inkább, vagy programonként is meg lehet adnia preferált kártyát.
Jobb klikk az asztalon/nVidia vezérlőpult/3d beállítások/3d beállítások kezelése
Itt a globális fülön megadhatod, hogy általánosan melyiket használja inkább a gép.(automatikus az alap, lehet a beépített vagy az nVidia is előnyben részesített)
Programbeállítások fülön pedig ugyan ezt beállíthatod programonként. -
G-lader
tag
Sziasztok!
Hol tudnék magyar nyelvű billentyűzetet venni egy EasyNote TS-hez?
Jahh meg hogyan lehet a videokártyák között váltani?
-
590227
aktív tag
[link] Csak belinkelem a német árakat,az op.rendszerrel.Jól átvagyunk itthon qrva.
-
GombócArtúr
senior tag
Van valakinek tapasztalata a packard bell szervizzel< elromlott a fel eves gepem merevlemeze ay osszes adattal rajta... A menetere vagyok kivancsi illetve hogz mennzi idot emeszt fel.
Kosyi elore is$ -
ginus07
csendes tag
Sziasztok.
Múlthéten vetetm egy packard bell f4081-rb-111hg laptopot.
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/packard-bell/tk-f4081-rb-111hg-p45693207/termek-leiras.html
Az lenne a problémám hogy nem kaptam hozzá telepítő cd-t így a drivereket nem tudom telepíteni. Sajnos így a wifi se működik.Én meg nem nagyon értek hozzá :S
Aki tud segítsen köszönöm. -
-
jugamir
csendes tag
Nekem gma x4500hd van benne ha jól tudom. Hát annyira nem fontos hogy ezért lecseréljem, de így nem sok játék indul el.
-
_Balou_
csendes tag
A mai napon érdekes dolgot vettem észre a Packard Bell notimon, aminek nagyon nem örülök.
Van a gépnek egy felső rétege a billentyűzeti oldalon ugye, az a fényes műanyag. Na, ez a réteg nekem azon a részen, ahol a venti nyomja ki a meleget, szépen elrepedt! Szeptemberi a gép, és NEM vágtam földhöz, se semmi ilyesmi...Nem nagy hiba, csak bosszantó, hogy még egy éves sincs a gép, de már így meggyengült az anyaga. Én arra tippelek legalábbis, hogy a meleg szépen lassan elgyengítette ezt a műanyagot...
Ráadásul kétlem, hogy az ilyen sérülések garanciálisak lennénekTapasztalt már valaki ilyet?
-
vater1123
csendes tag
Sziasztok, szép jó napot mindenkinek!!
Kinéztem magamnak egy Packard Bell F4083-SB-232HG-t, érdekelne h mennyire megbízhatók a PB-k és h érdemes-e venni? Édesapám nem rég vett egy TJ65-öt nézegettem,használgattam és eddig nekem nagyon tetszik és szerintem árkategóriában is elég jónak tűnnek(bár nem vagyok hozzáértő), tehát hozzá értök és PB használok véleményére lennék kíváncsi!
Link:
http://www.aqua.hu/packard-bell-easynote-tk-f4083-sb-232hg-notebook-piros-142713.htmlElőre is köszönöm
-
jugamir
csendes tag
Üdv!
Packard bell easynote tj65 gépem van és szeretnék bele rakni egy videókártyát.
Szerintetek mivel kompatibilis? Valaki próbálta már esetleg? -
mennyi ez idöben?a csere?pacaard bell easy note th36-au-010ge
pontos tipusa! -
jo lenne ha holnap meglenne tudom nagy kérés de hátha
-
SOS lenne
-
Laptop szerelöt keresek!A problémám a következö lenne van egy Pacard Bell laptopom amiben mind a két USB port belseje ki van törve ezt kellene nekem cserélni ki tudna benne segiteni nekem?PÜ-t irjatok légyszi
-
pintyesz
senior tag
Hello mindenki!
Lenne egy problémám...
Adott egy Backard Bell EasyNote TM85 (i3-370-HD5470 512Mb-4Gb DDR3)
Win 7 64bit alatt ti hogyan oldottátok meg,hogy fent legyen a Catalyst és az Adobe Flash Player is?
Youtube-os video lejátszásánál fagy,vagy ha agyon flash-elt weblapot nézek (portfolio.hu),fagyi majd képernyő ki és csak a kézi power off marad.Ja Catalyst nélkül tökéletes nem fagy,csak hát a teljesítmény.....
-
_Balou_
csendes tag
Mai mérések eredményei kb 1 héttel a portalanítás után, Everest tesztek:
Proci+Vinyó terhelés: 2 perc után 70fok, és stabilan megállt ott.
Full terhelés (Proci,FPU,cache,memória,vinyó): 2 perc után max 85, de azt se fixen, inkább csak néha érte el.
Terhelés befejezése után 1-2 perccel már csak 45-50.Hűtőpad még nincs, a pasztázást kihagynám egy fél éves gépnél. A venti működik, hallom is, érzem is.
-
válasz
davidsonic #624 üzenetére
Miközben leveszed,és ha aközben vibrál,akkor az teljesen normális,ha levétel után is vibrál,akkor vannak bajok...
-
davidsonic
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő: amikor leveszem a fényerő a notin, akkor vibrálni kezd a kijelző (leginkább a fekete színtartományban vehető észre). Amikor felnyomom a fényerőt maxra, akkor meg nem, vagy legalábbis nem érzékelhető. Mit lehet ilyenkor tenni? A frissítés 60hz, ez a max...
-
_Balou_
csendes tag
Szia!
Nekem is egy TM85-öm van, csak az i5ös verzióból. Semmi baj nincs vele, szeptember óta van meg. Az egyetlen hátránya,hogy ujjlemnyomat-vadász. Nekem külön öröm, hogy teljes értékű billentyűzete van!
Csendes "kis" gyors gép! Én főként grafikázásra (photoshop, illustrator, indesign) és néha-néha játékra használom, és eddig nem igazán volt vele gond! (Persze azért nem egy Macbook Pro,de a kettő nem is egy kategória)
-
_Balou_
csendes tag
Megtörtént, most alapjáraton 45-50 között ugrál a hőfok a két magon. Tegnap Mass Effect 2 után (kb 1,5 óra játék) 95 fok környéke, de nem ment 100 fölé. Azért majd veszek valami hűtőpadot is, csak nem tudom még, hogy melyiket. A fő bajom velük,hogy nem igazán tudom egyszerűen magammal vinni, ha úgy megyek el.
-
AccA88
csendes tag
Helló!
Konkrétan ezt a gépet néztem ki magamnak, de kissé idegenkedek ettől a hát lássuk be nem túl patináns márkától. Viszont Pár hete HP a HP Pavilionom füstölt el, és amúgy sem hiszek a presztízsmárkák minőségbeli fölényében, ezért gondoltam, hagyom magam meglepni.
Szívesen fogadnék mindeféle tapasztalatot, véleményt!http://www.aqua.hu/packard-bell-easynote-tm85-jn-503hg-notebook-124019.html
Köszi:
AccA
-
_Balou_
csendes tag
A másik, ami még mindig érdekelne, hogy ez normális hőfoknak minősül-e ezeknél a gépeknél, vagy valami gáz van? (most csak netezek, és így 55-56 fog a proci 2 magja, a GPU dióda meg 65fokot mutat)
-
_Balou_
csendes tag
Sziasztok!
Van egy EasyNote TM85öm,és a következő lenne a kérdésem: Mi a normális hőfoka ezeknek a gépeknek? Illetve inkább úgy kérdezném: meddig egészséges a melegedése? Ugyanis, ha komolyabb igénybevételnek van kitéve (pl. játék, komolyabb grafikai munkák), akkor hajlamos az Everest szerint felmenni a hőfok 80-90 fokra proci-GPU dióda ügyben. Mondjuk amikor az ölemben van a gép, ezt Everest nélkül is megmondanám, mert szénné égeti a combomat...
-
cudar07
senior tag
LaunchManager és a PowerSmart Manager-t hol kell bekapcsolni?
mármint azt látom hogy automatán elindul, de se ikon se semmi!
ez akkor most mire jó?előre isk öszi
-
Imy
veterán
Naná, hogy megéri.
Nekem ez: Packard Bell http://ipon.hu/?product_id=132330 + Win7 Home Basic 32 bit állt meg 170e-ből. -
TCr
veterán
145-ért ez megéri? KATT
Amire legjobban ki lesz használva: HD filmek HD (DTS HD, Dolby True HD) hangokkal.
Ezért kell minimum az Ati 5470-es vga. -
Imy
veterán
válasz
stratova #597 üzenetére
"Ha mindenképp ilyet akarsz akkor e kettő közül az Acer."
Logikus....
Acerre 1 év garancia van, Packard Bell-re meg 2. Ebből az következik, hogy az ACER jobb?
Nem kommentálom, akinek volt az ismeretségi körömben ACER-ja annak 90%-ának tönkre ment, vagy pedig a maradéknak problémája van vele. Én Acert soha, semmi pénzért NEM vennék!
Packard Bell bepróbáltam, a bolt ahol vettem nagyon korrektek, és ők is dicsérték, ismerősöm is előtte 1 hónappal vett és ő is dicsérte.. Nekem eddig 13 hónap alatt semmi probléma, maximálisan meg vagyok vele elégedve!
Tudtommal a minőségi sorrend Acer által birtokolt márkáknál: emachines, Acer, Packard Bell...
-
cudar07
senior tag
LaunchManager és a PowerSmart Manager-t hol kell bekapcsolni?
mármint azt látom hogy automatán elindul, de se ikon se semmi!
ez akkor most mire jó?előre is köszi
-
cudar07
senior tag
válasz
Spider1990 #606 üzenetére
az se gond ha driverrel előtelepített XP Cd van
-
cudar07
senior tag
válasz
Spider1990 #605 üzenetére
az a sok betü: az a linux!
xp-t meg se próbálj felrakni!
win7 tel minden jó lesz
formázd az egész winyót és kész -
Spider1990
csendes tag
Közbe megoldottam
Nem IDE volt beállítva a BIOS-ban hanem AHCI
-
Spider1990
csendes tag
Sziasztok.Van nekem egy Packard Bell Easynote_F4081-RB-111HG Model
EW96.Tegnapi darab de egyszerűen nem akar elindulni.Azért adták hogy megcsináljam de ilyennel még nem találkoztam.Elkezd betölteni midenféle adatot:
EXT2-fs error (device sda1): ext2_lookup: deleted inode referenced: 3694559És végig ilyenek vannak.A másik hogy amikor az XP-t szeretném feltenni akkor meg kék halál a Fájl betöltése után.Ha kihagytam volna valami információt akkor kérdezzetek.Ha tudtok segítsetek.Köszi.
-
cudar07
senior tag
DRIVER gondod van?
ha nem tudod
milyen gyármányú alkatrész van a gépedben
ez segítpicit
http://global-download.packardbell.com/FilesDownload/HWID/HWVendorDetection.exe -
cudar07
senior tag
sziasztok
vettem egy TM81-et
sajna a honlapon csak x64-es driverek vannak!
de azért elindítottam és feltelepültek
és rendben működneka nagyobb bajom, hogy a webkamerához nem talállok drivert!
valaki tud segíteni?amúgy egy jól kinézős, halk, fincsi noti
-
Stevee83
aktív tag
Hali! Keresőt már használtam de nem ad ki találatot! Van egy Packard Bell EasyNote TK F4081-RB-111HG laptopom de az istennek se jön elő a bios menű bármit nyomok. Hogy lehetne elővarázsolni?
A válaszokat előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest