- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoshi_HUN
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is egy Packard Bell laptopom van, mégpedig EasyNote TK81 típusú, AMD Athlon II X2 P340 (gyári) processzorral, valamint a gyári ATI Mobility Radeon HD 5470, 512 MB-os VGA-val.A problémám a következő. Kb egy éve kipróbáltam a Windows 8-at. Tetszett, használtam, működött kb. 3 hónapig. Aztán egyszer csak úgy döntött, nem kapcsolódik wifivel sehova. Nem bekapcsolásnál döntött így, hanem használat közben. Megnéztem, a hálózatokat látja, de nem kapcsolódik. Kábelen keresztül semmi probléma. Beraktam a gyári driveres lemezt, mondván arról felrakom az eredeti drivert, és nem engedte, mert azt mondta, nem PB gyártmányra akarom rátenni. Sebaj, kábelen keresztül lehúztam a drivert, telepítem, szintén ez a probléma. Support annyiban tudott segíteni, hogy használjak win7-et. Jelenleg ez van a gépen, viszont már esedékes lenne újrarakni a gépet, és reménykedek, hogy esetleg tudnám újra a 8-ast használni.
Szóval a sok rizsa után a kérdésem: Van valami ötletetek, hogyan tudnám megoldani ezt a problémát?
(Ne írjátok, hogy csak kábelen keresztül netezzek, sajnos nem megoldás). Valakinek volt hasonló problémája? Hogyan oldotta meg?Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Dalra fakad, zenét szerez a Gemini
- Hamarosan AI fogja intézni a terméktámogatást az Intelnél
- Amazon Prime Video
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 Core i7
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- GARANCIÁLIS MSI Bravo // RTX 4060 // Ryzen 7 7735HS // 1TB SSD // 16GB RAM
- Bontatlan Dobozos Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémházas Laptop 16" -30% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest