Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gerner1

nagyúr

válasz V.L. #1977 üzenetére

V.L.

Részvétem .

Az alaplap 30-38e közt van. Használtban gyakorlatilag nincs, de ha van, akkor is lutri, hogy valóban minden porcikája 100% -os e. Én nem javaslom a deszka cserét, mert noti jelenlegi piaci értéke alig több, kifogástalan állapotban.
    A jelenlegi alaplappal próbálnék operálni, ha már ez a helyzet. A CPU szerintem nem lehet gond, hiszen írtad is, hogy valamivel működik, tehát csak keresni kell egy megfelelőt, ami GM45 kompatibilis ( intel GM45 által támogatott CPU -k : [link] ), és a TDP -je is még megfelelő. Szóval tartok tőle, hogy amit vettél, az nem belevaló....

A RAM Kitt -tel kapcsolatban pedig azt tudnám javasolni, hogy meg kellene próbálni másik modul párossal is. Én mostanában gyakran belefutok gyárilag hibás RAM modul kitt -ekbe, pedig Geil, Corsair, stb nevek kapcsán nem gondolnánk ilyesmikre. Én többek között ezért sem szoktam elvállalni RAM rendelést csak úgy. Kizárólag a notiba belepróbálva. Volt már nálam is ugyen ilyen helyzet, hogy első-másodikra is azt gondoltam, hogy az egyik RAM foglalat nem jó, de a tulajdonosaik szerencséjére, mindegyiknél a RAM modulok cserélgetésével kiderült, hogy mégiscsak jó mindegyik.

Új hozzászólás Aktív témák