Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoshi_HUN
csendes tag
Egy problémám van.
Packard Bell EN TK81 típusú notebookom van. Ma játszottam haverral (wow) és egyszercsak a gép kikapcsolt. Be volt dugva töltőre, mégis egyszer csak kikapcs. bekapcsoltam, és kidobta, hogy nem rendesen állítottam le, stb. Most a led pirosan villog. De a rendszer 100% töltöttséget ír.Miért villog, mi romolhatott el, mi a baja?
Valaki segítsen, kérem!Előre is köszönöm!
-
Hoshi_HUN
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is egy Packard Bell laptopom van, mégpedig EasyNote TK81 típusú, AMD Athlon II X2 P340 (gyári) processzorral, valamint a gyári ATI Mobility Radeon HD 5470, 512 MB-os VGA-val.A problémám a következő. Kb egy éve kipróbáltam a Windows 8-at. Tetszett, használtam, működött kb. 3 hónapig. Aztán egyszer csak úgy döntött, nem kapcsolódik wifivel sehova. Nem bekapcsolásnál döntött így, hanem használat közben. Megnéztem, a hálózatokat látja, de nem kapcsolódik. Kábelen keresztül semmi probléma. Beraktam a gyári driveres lemezt, mondván arról felrakom az eredeti drivert, és nem engedte, mert azt mondta, nem PB gyártmányra akarom rátenni. Sebaj, kábelen keresztül lehúztam a drivert, telepítem, szintén ez a probléma. Support annyiban tudott segíteni, hogy használjak win7-et. Jelenleg ez van a gépen, viszont már esedékes lenne újrarakni a gépet, és reménykedek, hogy esetleg tudnám újra a 8-ast használni.
Szóval a sok rizsa után a kérdésem: Van valami ötletetek, hogyan tudnám megoldani ezt a problémát?
(Ne írjátok, hogy csak kábelen keresztül netezzek, sajnos nem megoldás). Valakinek volt hasonló problémája? Hogyan oldotta meg?Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest