Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bantuedu
csendes tag
srácok segítsetek légyszi mert szétbasz az ideg. vettem egy pb easynote tm81-sb-122hg-t és nagyon nem értem miért van az hogy a kb 3 éves játékokkal lehet rajta tolni mikor elvileg kellene hogy bírja a vidkari. driver fennt van mindent feltoltam ami kell de pl a fifa 2006 minimumon is akad na az mipöcs

-
590227
aktív tag
[link] 1 nap alatt leesett az ára.Érdekes.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
CharlieDrop
üzenetére
úgynevezett dedikált vga, igen jól látod és ráadásul nem is a szar fajtából van benne. Persze kérdés milyen a saját vram-ja? ddr2 vagy ddr3

-
590227
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Én nem láttam,de olyan gépet akartunk venni.Állitólag az Inteles változat lett akciós.Ez Magyarország,ahol nincs fogyasztóvédelem.Itt mindenki szabadon garázdálkodhat,átverhet,minden következmény nélkül.

-
590227
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Szerintem meg van benne HDMI is.Gyakorlatilag,2-3 hónapos gyártásúak az alkatrészek.Nem egy régi tipus akciózva.A leírások hibásak.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Az enyémen sincs, mégis tök faca

-
590227
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Így van hírdetve,de Tapolcán csak az Inteles változat volt.109 000 ft öt év garanciával.Simán 99 999 ft.
-
590227
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
-
cellpeti
nagyúr
Esetleg engem érdekelne valami jó konfigban:
valami erősebb VGA-val, nem tudjátok hol lehetne ilyet nézni?

-
590227
aktív tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Packard Bell TK-F4036-BV-111HG Nem tudom jó vétel-e.HP-t semmiképpen nem vennék,mindig nagy ráb.szás volt a vége.Az 5 éves gari fontos.Olyan nagy eltérés nem látok a márkák közt,csak a köntöst.A felső kategóriák,meg ennél az árnál többet vesztenek,már a megvételkor.Végül is, kevés használatra vettük meg.
-
pumesz83
csendes tag
hi
van egy notis gondom...lehet nem is gond
kellene ehhez a típushoz easynote f4081-rb-112hg driver
alapból linux-szal vette a gyerek
de hát.....nem ismerem,ő se ismeripls segítsen nekem valaki hozzáértő
kösz előre is
-
TayRol
nagyúr
Udv. mindenkinek!
Velemenyt szeretnek errol a geprol. anyosnak kellene netezni (a webkamera kovetelmeny) es 100k a keret.
A markat nem ismerem, ahogy lattam 2 ev elszallitos gari van ra. osszeszerelesileg erdekelne, illetve van-e valami amire oda kell figyelni.koszi!
TayRol
-
cellpeti
nagyúr
üdv
van egy PB EasyNote TJ65 noti. Az a gondom vele, hogy mikor egeret csatlakoztatok rá...és kikapcsolom a touchpadot, majd lehúzom az egeret a gépről és vissza kapcsolom a touchpadot nincs egerem...Feltettem már a Synaptic sw-ét is,de semmi.
-
bela5
senior tag
válasz
andreaszabo
üzenetére
Én a Pólusban láttam... Ott a MediaMarkt-ban. Karácsony előtt volt egy jó kis PB noti 88k.-ért...
-
andreaszabo
csendes tag
Sziasztok!
Packard bell netbookot szeretnék, de a neten alig találok... hol van belőle nagy választék? -
Deucalion
csendes tag
Sziasztok Most vettem meg az alábbi típust [link]
Eddig nagyon jó. A képe szép, éles fényes. Kényelmes a billentyűzeten gépelni (laptopokon ez nálam ritka), kellően gyorsnak tűnik. Opensuse 11.3 -at használok rajta, minden működik. Bluetooth adapter nincs a gépben, egy Thrust modellel pótoltam, azóta Bt egérrel, és sztereó headsettel megy rajta minden (beleértve a skypeot). Ahhoz hogy a bt egér és headset egyszerre üzemeljen két parancsot ki kellett adni, azóta szaggatásmentes.A felület kialakítása miatt nem karcolható könnyen össze.Nagyon szép, és elegáns megjelenésű.
Egyetlen szépséghiba, hogy a képernyőn lévő védőfóilával a műanyag is szeretett volna lejönni az alsó részen.
Viszont lenne egy kérdésem. A gép alján találtam egy lakat jellel ellátott kapcsolót, aminek a funkciójára nem jöttem rá. A user guide ban sem találtam rá utalást... Tudja valaki mi lehet az?
-
szaboba2
tag
válasz
laszlo168
üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy milyen progival nézed? Csak azért, mert én kettővel próbálkoztam, az egyik SpeedFan, a másik Everest home, hdd ről egyiknél sem kaptam adatot a hőmérséklettel kapcsolatban...ezt mondjuk furcsálom is, viszont a proci hőmérsékletet mind a kettő máshogy mérte

-
szaboba2
tag
Sziasztok!
Van egy Packard Bell EASYNOTE TM81-RB-120HG- lapotopom és a következő problémát vettem észre. Valami miatt másolás közben lefagy a gép. Win7 professionalt használok (x64eset). Nem mindig fagy le, de ma pl elég sűrűn csinálta. Ilyenkor az történik, hogy besötétül a kép, tehát egy feketés kép jön be, és ennyi, kész, game over... A mai esetben konkrétan pendrive-ra akartam másolni, de nem hinném, hogy ennek bármi gondot kellene okoznia.
Van esetleg valami ötletetek, hogy mi lehet?
Előre is köszi a választ!
Balázs
-
alienpapa
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Úgy értem webkamerával. Msn-en működik de azon kivül sehol nem találok webcam funkciót. XP-n pl ott volt a sajátgépben, mint beviteli eszköz.
-
-
Pusszedli
csendes tag
Segítsetek léccii!Ha webcamal csinálok képet,azt elmenti valahova automatikusan a gép?És ha igen akor hova?Már mindenhol kerestem szinte és sehol sem találom..:S
-
Relisys
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ez hasznos információ volt. Köszi!
Az igazság az, hogy már van notim, egy fuji v5555. Még laptop-net akcióba vettem a t-nél. De ez elég gyenge és ezt szeretném valami komolyabbra lecserélni, ami évekig jó lesz és nem kell rá költenem.
Végülis az Asus-ról és minőségéről nem írtál
-
Aceré az eMachines "márka" is, illetve a "felsőbb kategóriás" notikat Packard Bell néven árulja.
Asus azért mert szintén A betűvel kezdődik, nem ugyanaz.

Olvasnivaló eMachinesről:
http://logout.hu/cikk/pokoljaras_emachines/teljes.html
És ez megeshet akármelyik Tescos Acerrel is.
Jelenleg az Acer termékei képviselik a legolcsóbb notikat, az elektronikai üzletláncok ezekkel töltik meg a katalógusaikat.
Talán nem véletlenül van csak 1 év garancia az Acer cuccaira. Akkor adnak 3 év garit rá, ha egy új terméket akarnak bevezetni: pár hónapig (akciósan) 3 évet adnak hozzá, aztán szépen csendben visszaállnak az 1 évre.
Dell, HP, Toshiba, Lenovo: nem olvasni ilyen szériahibáról, mint a fenti eMachines, az tuti. Lenovo vette meg az IBM noti üzletágát, ezért nincs már IBM notebook.
Például sokan azt gondolták, h majd ezzel szépen a minőségnek is annyi lesz, de szerencsére attól, h kinai lett, még mindig nagyon jó gépeknek számítanak.Semmi baj az Acerrel, csak ha egy év után elszáll valami az alaplapján, kuka, mivel a javítás (alaplapcsere) annyi, mintha egy új gépet vennél. :/
Képzelj el egy átlagos német állampolgárt az ottani fizujából vesz egy Acer gépet átszámítva mondjuk 130ezer körül olyan Karácsony tájékán.
Egy év múlva vesz magának egy újat.
Mert egyrészt megteheti, másrészt van annyi esze, h egy év múlva a technikai fejlődésnek köszönhetően már egy jobb/gyorsabb notit kap.
A régit meg odaadja a gyereknek, vagy a feleségnek, vagy egyéb valakinek. Ha elromlik, kidobják. Ha nem, az asszony, gyerek, stb elszüttyög vele amíg működik.
Aztán egy év múlva megint vesz egy újat.
Ott nem gond az egy éves termékciklus idő, van rá "keret".
Idehaza viszont más a helyzet.
Az átlagember egy év alatt sem tud összegyűjteni egy notiravalót a minimálbéréből. Ha ráadásul a nehezen összekuporgatott pénzéből egy Acert vesz, meg van az esélye rá, h rossz vásárt csinál.
-
Johnee
csendes tag
Sziasztok!
Notebook vásárlás előtt állok és kinéztem magamnak ezt a gépet: LINK
Mi a véleményetek róla? Leginkább netezéshez, filmezéshez, autocadhez, meg egy kis játékhoz (rfactor) kellene. Érdekelne még az is hogy körülbelül mennyit bírhat az aksija? -
Relisys
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Sokan mondják, hogy rosszak ezek a márkák, bár a Packard-ra még nem halottam panaszt. De mi a gond ezekkel? mert most már kíváncsi lennék...
Asus-al mi a helyzet? -
Ennyi pénzért sajnos nem fogsz játékra is használható gépet kapni.
160ezer körül vannak azok.
Packard Bell, Acer, Emachines, MSI márkákat pedig ha lehet akkor kerüld.Egyébként olyat keress ami Core i3-as procival, és HD4570/HD5470/HD5145 VGA-val van szerelve. Dell n5010 például 155ezer alatt volt nemrég (ez volt a bestbuy), de aztán a kormány bohóckodásának köszönhetően most a forint annyit gyengült, h már 165ezerre is visszamászott az ára.
-
Relisys
senior tag
Tudnátok, akkor ajánlani valamit helyette? Ebben az árkategóriában. Amit szeretnék, hogy legyen benne: min 3gb ram, hdmi, webkamera illetve egy jó videokártya meg egy jó processzor. Nem fontos hogy ez a márka legyen.
-
bela5
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Thunderzolee véleményét osztom én is... A processzor nem játéka való, és nem is lehet rajta nagyon játszani...
-
alienpapa
senior tag
Lehet használni játékra, minden elfut rajta persze nem maxon, de ugye ez nem egy játékos notebook. Én ugyanezt a gépet néztem ki, de az eladó lebeszélt róla és helyette ezt ajánlotta. Ez ugyanazzal a belsővel van( proc ram vga) csak újabb szériás a burkolata, ami az eladó szerint sokkal megbízhatóbb, erősebb és megéri a 10k felárat. Azt h a kedven játékod hogy fog futni rajta meg tudod nézni a notebookcheck.net-en. CSak rákeresel a vga-ra és megnézed a teszteredméyneket.
-
notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.html
Hát a VGA az megfelel játékra is, de a processzor elég harmatgyenge. -
Relisys
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az alábbi notiról?
[link]
Játékra ezt mennyire lehet használni? -
alienpapa
senior tag
válasz
twinspark51
üzenetére
A packard bell updator nevű programot honnan tudnám letölteni? A google nem talál normális letöltőoldalt a packard bell honlapján meg nincs ilyen progi.
-
twinspark51
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
ro_bert17
őstag
válasz
twinspark51
üzenetére
Ha megfelel a vista, és nincs vele gondod, akkor természetesen felesleges újat venned. Van lehetőséged arra, hogy "tükrözd" a jelenlegi merevlemezed tartalmát rendszerrel együtt, majd kicserélve egy nagyobb HDD-re, visszaállítsd rá.
Itt a téma topicja. Ajánlom az olvasgatását, az ajánlott alkalmazások használatát illetően.Szerk.: (#408) bela5:

-
bela5
senior tag
válasz
twinspark51
üzenetére
Illetve mégsem... A géped alján van licenc...
-
bela5
senior tag
válasz
twinspark51
üzenetére
Szerintem hagyd így az egészet... Ha winchestert cserélsz, akkor eldobsz magadtól egy Vistát- jogtisztát-... Szerintem nem éri meg...
-
twinspark51
csendes tag
Üdv!
Van egy régi MX36-R-018-asom gyárilag telepített Vistával (a Vista a gépen egy rejtett partíción van).
Nem igazán értek sajnos ezekhez a dolgokhoz, de szerintetek van rá lehetőség, hogy a gépben lévő 80 GB-os merevlemezt kicseréljem egy nagyobbra, úgy, hogy arra gyakorlatilag "tükrözzem" a jelenlegi vinyó teljes tartalmát (lehetőleg a Vistával együtt).
Vagy hagyjam a hivatalos Vistát a fenébe, és inkább telepítsek egy új oprendszert az új vinyóra?
Előre is köszi a válaszokat.
-
alienpapa
senior tag
Köszi! Mondjuk nem értem miért nem adnak a géphez telepítő cd-t.Ezt senkinek sem adnak vagy csak nekem? Mindent sikerül telepítenem így is, kivéve a webkamerát. Az eszközkezelőben látom(gondolom a windows felrakta), de a win7ben sehol nem tudom előhozni. Kéne az az illesztőprogi, meg egy kis segítség.

-
alienpapa
senior tag
Sziasztok. Megvettem ezt a gépet, viszont nem kaptam hozzá semmi telepítő cd-t. Az oldalukon se találtam semmit. Tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Razer Blade 15 gamer laptop, Core i7-10750H, RTX 3060, 16gb Ram, 144hz 15.6" FHD
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- Új! HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) Bocsi...