- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
daniel20 #1850 üzenetére
daniel20
Itt olvashatsz néhányról :
http://logout.hu/cikk/premium_kategorias_hutopaszta_teszt/nyomtatobarat/teljes.html
talán ad némi segítséget. Ugyanakkor kényes, vita indító kérdés ez, mert mindenki másra esküszik. A gépeinket is eltérően terhelve használjuk, eltérő üzemidővel, eltérő klimatulajdonságú helyeken. Éppen ezért lehet, hogy valakinek teljesen megfelel egy 2-300 Ft -os is. Van akinek pedig nem. Más, ilyen témát feszegető fórumokon is megy az egymás fikázása, és a szokásos "troll" -kodás....... Korántsem biztos, hogy ha valaki ajánl neked most valamit -mert nála régóta bevált- akkor azzal te magad is elégedett leszel. Én pölö OCZ -t használok, de simán jó lehet akár 4-5 másik gyártó terméke is, mondjuk 800-2000Ft közt.
Azzal én magam sem értek egyet, hogy kvázi tökmindegy, mit kenünk fel, mert bizony azért vannak különbségek a hővezetési képességekben. Nálam volt már olyan, hogy napi 5-6 óra használat mellett a felkent cucc ~2hét alatt kikeményedett, és lehetett ismét tisztítani, és újrakenni mindent. Pedig, addig a 2 hétig jól teljesített az is. Szóval ilyesmi is lehet szempont.....
-
gabe_
őstag
-
wdtwrd
tag
válasz
daniel20 #1694 üzenetére
Üdv,
Mikor volt utoljára kitakarítva?
Ha pörög a ventilátor és a kimeneti nyílásnál kezeddel érzed vagy valamit odatartva látod, hogy erősen fújja a levegőt, akkor nem feltétlenül kell tisztítani, de emellett a hűtőpaszta csere is szóba jöhet.
Persze csak ha találsz megfelelő szétszedési útmutatót/videót.
Hatékony-e a hútő? Ha forognak a ventilátorai akkor teszi a dolgát... (Ha használatbavétele után tapasztaltál javulást, akkor annyi a hatékonysága.)Nem írtad hányszor és milyen gyakran kapcsolt le, de nem tesz jót az alkatrészeknek, ha rendszeresen fordul elő.
Egyébként milyen programmal nézed a hőmérsékletet és állandóan fut-e?
w.ui: Az furán hangzik, hogy régebben 82 foknál kapcsolt le és később meg 76 foknál.
-
válasz
daniel20 #1532 üzenetére
Na kipróbáltam telepítettem a windows 8 at,már kezdtem anno lemondani a laptopomról,mikor két éve vettem tök gyors volt ugye bár windows 7 volt rajta aztán nyár eleje óta valamiért teljesen le volt lassulva,már tiszta ideg voltam,és ez most dúrva a windows 8 al mintha újra született volna,megint gyors meg tuti alig hiszem el,azt hiszem windows7 nél az átlag 4,9/5,0 volt itt meg csak 4,7 de ilyen adatokat az nem írt ki ott a windows 7 nél azt hiszem a winyóra írta a leglassab eredményt itt a videó kari de a számok szerintem magukért beszélnek tök jó
-
nagysandor88
tag
válasz
daniel20 #1426 üzenetére
Hülyeséget ne beszélj. Nekem már nem egy notim volt, amin volt grafikus felület, és jelenleg olyan alaplapom van amihez meg nem tartalmaz a driver saját felületet. (Eddig minden eszközömben realtek hangchip volt).
A megoldás viszont tényleg az amit leírtál, de ott is széles skálán mozognak a beállítási lehetőségek eszköztől függően. -
skul0
aktív tag
válasz
daniel20 #1368 üzenetére
Ha a BF3 miatt melegszik, akkor szerezz be egy jó hűtőt. Persze mondják, a notebook nem játékra való, de én csináltam egy két ventis hűtőt, a ventik pont a szellőzőnyílásokba fújják a levegőt, és simán megy a BF3 medium beállításokkal 25-30fps-t.
Hűtő nélkül elérte a proci a 75 fokot, és ilyenkor bizony a védelem közbeszól, és visszább vesz a teljesítményen, ami megmagyarázza, hogy miért laggol. -
_Balou_
csendes tag
válasz
daniel20 #1246 üzenetére
Hát, akkor nem idegeskedek annyira. Az a baj, hogy anno amikor megvettem, nem néztem a hőfokot, pedig az lehetne a mérvadó.
Amúgy én tegnap találtam az enyémhez egy szétszerelési útmutatót, de ahhoz,hogy meg tudjam rendesen pucolni a ventit,le kéne kapnom az alaplapot és még a billentyűzetet is! Ezt meg azért inkább kihagyom és fizetek egy szervíznek 2ezret, de ők "rontsák el"
-
Murphys2
tag
válasz
daniel20 #1177 üzenetére
A 80 fokos GPU már elég aggasztó szerintem.
Kettővel feletted írtam egy jó tesztprogramot. Azzal is ellenőrizd, mert a HDD-t meg a CPU-t is tudod akkor mérni visszamenőleg is.
Ha ez a melegedés egy új jelenség, akkor mindenképpen szervíz (ha garis), vagy szétszedés és tisztítás. A hűtő ventillátor működik rendesen? Hallod, hogy felpörög? -
pike1
csendes tag
válasz
daniel20 #1037 üzenetére
Én is kipróbáltam, beállítottam úgy ahogyan te, de közel sem ilyen értékeket kaptam. Dungeonba, legalábbis az elején inkább 40körüli fps, kint 20-35 között az elején.
Valami gebasz van akkor. Leírnád részletesebben miket állítottál? Mert ekkora különbség nem lehet egyazon gépek között. -
skul0
aktív tag
válasz
daniel20 #907 üzenetére
Hát igen, sajnos igen kelendő, az enyém is utolsó darab volt. Egyébként szerintem érdemes keresni, mert az árához képest valóban egy jó laposról beszélünk. Még mindig a már említett gépelés hangossága az, ami nem tetszik, minden más rendben van eddig.
Cod 4, 6, Black Ops maxon futott, a GTA IV viszont már megizzasztotta egy kicsit fullon, véleményem szerint itt a proci a kevés. -
skul0
aktív tag
válasz
daniel20 #901 üzenetére
notebook.hu, de iponon olcsóbb volt, amíg ott is el nem fogyott a minap...
Wifihez pedig a driver ami nekem bevált:
Menj fel ide, majd notebook->easynote->EN TK85. Kiválasztod az oprendszert, és a Broadcomos wifi lan drivert leszeded. Pontosabban nekem ez vált be, egy próbát lehet hogy megér. -
-
skul0
aktív tag
válasz
daniel20 #858 üzenetére
Én ma néztem meg élőben, engem meggyőzött külső minőségre is. Volt mellette egy hasonló tudású asus (k53sv), ami valóban minőségibb érzést keltett a fém belsejének meg a billentyűzetének köszönhetően, de annyi többletköltséget szvsz nem ér meg.
Az eladó is egy ilyen f4085-ös laptopot vett, azt mondta csak jó véleménye van róla és hogy szerinte ez a legjobb ár érték arányú masina a piacon. -
HellGreg
őstag
válasz
daniel20 #843 üzenetére
Mondjuk az enyém ilyen lett 190k-ért:
17", i5-2410, 4gb, hd6650m 1gb, 750gb, win7, office starter. Szerintem még ez sem számít drágának, ahhoz képest hogy jó tudású konfig. Gondolom egy 20-ast dobott rajta a szoftver.
Érdekes ha rákeresek a saját gépemre: LS11-HR-050GE, a magyar oldalak csupán az én ph-s oldalaimat hozzák ki, meg a saját hozzászólásaimat. Most ez mi? Egyedül nekem van ilyenem az országban?
-
skul0
aktív tag
válasz
daniel20 #840 üzenetére
Tudnál akkor róla írni bővebben? Anyaghasználat, minőség, teljesítmény, hátrányok, esetleg üzemidő?
Látom mások is rátaláltak erre az igen jó ár/érték arányúnak tűnő gépre, nagyon bíztatónak tűnik, de már gyanús ez az alacsony ár. Ha valaki bevállalta akkor tényleg ossza meg a tapasztalatait legyen szíves! -
Rambi
tag
válasz
daniel20 #838 üzenetére
daniel20: most nézem hogy mi egy gépről beszélünk, írtad hogy ismerősödnek van és láttad mire képes. Írnál róla bővebben? (melegedés, gyorsaság, anyaghasználat, játéktesztek? )
kgergely23: iponon még olcsóbb : [link]
így leírás szerint nagyon jónak tűnik, annyi hogy még az előző generációs proci van benne, de úgy egészében best buynak néz ki ennyi pénzért ^^
Új hozzászólás Aktív témák
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Predator Helios 300 17.3" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe+1TB HDD magyar vbill gar
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest