- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
IZGŐ-MOZGÓ
csendes tag
Sziasztok
Hasonló melegedési problémákkal küzdök. Hozzáteszem, hogy sokáig gond nélkül működött a gép.
Most szétszedtem és bepasztáztam. Igaz nem MX4-el. A gép így is kikapcsolt
A proci 95 és 100 fok között ingázik. Nem tudom hogyan tovább. Van esetleg tippetek?Ami furcsa, hogy bekapcsoláskor amíg a vezérlés nem indul el teljes fordulaton pörög a ventil, azonban 95-100 fok környékén se emeli meg a fordulatot arra a szintre.
-
Code: 47
tag
Koszi!
Lehet, hogy akkor tenyleg ez lesz! Egyszer mar korabban, a regi procival ujra pasztaztam, akkor nem volt ilyen gond!
Alapjaraton a processzor 50 a vga pedig 45 fokon megy... A jarekot elinditottam es par perc utan 75 es 70 fok volt...
Szerzek normalis pasztat, aztan utana meglatjuk! Remelem megoldodik, mert amugy meg szarnyal a gep -
stracker06
aktív tag
Nem úgy van, hogy a lítium ionos akkumulátorokat már nem lehet "túltölteni"? Vagyis ha töltőre van dugva, akkor miután teljesen feltöltődött befejeződik az akkumulátor töltése és az eszköz csak simán hálózatról működik, mindaddig ameddig ki nem húzzuk a töltőt?
Kicsit utána is olvastam mégegyszer és elvileg csak a melegedéssel van gáz, viszont még így sem egyértelmű az, hogy károsodik az akkumulátor, ha pl 1-2-3-4 napig csak töltőről használjuk a laptopot. (Természetesen nem arról beszélek, hogy valaki éveken keresztül csak hálózatról használja, úgy, hogy benne van az akksi is)
itt egy kis olvasmány: http://makrotex.hu/Tevhitek-es-igazsagok-az-akkumulator-hasznalatarol.html+1: lehet, hogy nincs igazam, nyugodtam javítsatok ki
-
wdtwrd
tag
Próbáltam fogyasztásmérőt, átlagosan 25W alatt fogyaszt, de komolyabb terhelés alatt 35W fölé is felugrik (külön nem néztem csak a gpu és csak a cpu terheltségét ilyenkor), plusz ha tölti az akkut - akkor megközelíti a töltő névleges teljesítményét.
Bár a nagyobb procival kiadott gépekhez is 65W-os töltőt láttam, így biztos bírná, de a hűtésről nem tudok mit mondani. Valamennnyivel biztosan forróbb lenne, de hogy mennyivel lenne hangosabb... próba szerencse. -
wdtwrd
tag
Itt [link] vannak a megyegyező foglalatú processzorok, ezek jöhetnek szóba. Ha jól értelmeztem, akkor játékra a Phenom II Dual vagy Triple magosokat ajánlják, de ha olyan szofterhez kell ami négy magon is tud dolgozni akkor a Quad ajánlott. Mivel majdnem egyszerre dobták őket piacra, a chipseteknek mindet kezelni kell, legfeljebb a TDP-re érdemes figyelni.
-
skul0
aktív tag
-
Bibby
addikt
Ott már mindent átnéztem, de ilyesmi egyáltalán nincs. Arra van opció hogy tétlenség esetén halványítsa x perc után, de akkor is ha hozzáérsz újra a normál fényerőre kapcsol.
Most viszont pont hogy ezeket böngésztem, megint levette minimumra, alig 5-10 perce húztam le a hálózatról, akku 95%-on...Elvileg fel van telepítve egy olyan program, hogy "packard bell power management", de én ezt sehol nem találom, ez valami passzív dolog, ami a háttérben megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Borderlands 4
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LotRO - Lord of the Rings Online -=MMORPG=-
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 29 Hó garancia
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest