Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Az eszközkezelő az első, amit megnézek ilyen esetekben. Nem volt felkiáltójel, de ettől függetlenül frissítettem a drivert. Attól sem javult meg, és mivel friss rendszer volt a gépen, nem voltam rest gyorsan újrahúzni rajta az XP-t, de az sem segített.
Viszont az F gombok variálását nem próbálgattam, és launchert sem. Egyébként keresgéltem google-ban, de erre a típusra nem találtam Launcheres dolgot. Anno hasonló problémával találkoztam egy Fujitsu Siemens notebook-nál, de ahhoz rengeteg ilyen leírást találtam, és simán meg is oldódott a dolog. Viszont annál az OS-el volt gond. Mert a hivatalos driver-ek Vista-hoz készültek, viszont Én Win7-et raktam rá. De ennek a Packard Bell-nek a hivatalos driverei XP-re készültek, és XP is van fent rajta. Szóval érdekes a szituáció. Most nincs nálam a notebook, de lehet rákukkantok még. -
wdtwrd
tag
Itt láthatod mivel van kb. egy szinten a vga: (mobil: GeForce 540M, asztali: HD4670, HD5570)
Passmark Benchmark 6650M
Vissza kell venni a grarfikán, de az új játékokkal sem lesz gond.Szerintem árban megéri (én is ilyet szerettem volna, akkor nem volt sehol a közelben), de ha garanciaidő is fontos, akkor ezt mérlegelni kell.
-
wdtwrd
tag
Az eszközkezelőben (futtatásba: devmgmt.msc) ismeretlen vagy felkiáltójeles eszköz van?
Ha igen, innét letölthetők a régi típusokhoz a driverek: ftp://ftp.download.packardbell.com/NOTEBOOK/
L4 a legvégén...Ha így sem megy, akkor még az lehet, hogy az FN gomb működéséhez telepíteni kell QuickLaunch, vagy LaunchManager vagy hasonló nevű programot... más gyártóknál is előfordult.
Bagatell, de sok BIOS-ban fel lehet cserélni a FN+funkciógombok működését, így alapértelmezésben ha F1-F12-t nyomsz, akkor úgy veszi, mintha nyomnál mellé FN-t is, ha FN-el együtt nyomod, akkor meg a sima F1-F12 funkció működik.
Legrosszabb eset, hogy a wifi-t cserélni, kell, de remélhetőleg csak szoftveres a gond.
-
crash6
csendes tag
sziasztok láttam egy pb easynote tk-t amd athlon II p360 amd radeon hd 6650m 1gb vram--mal ill.500 gb hdd-vel 100.000 ft-ért szeretnék játszani ill. filmet nézni . lehetséges? köszönöm
-
<Mateus>
tag
http://hardverapro.hu/apro/packard_bel_uj_gamer_gari_amd_dual_2_4ghz_6g_ram_k_3/hsz_1-200.html
erről a gépről tudna valaki valami infot szállítani nekem?
-
wdtwrd
tag
válasz
Murphys2
üzenetére
Köszönöm az ötleteket!
Az openhardwaremonitor tetszik.
Az AMD vision engine control center gondolom a drivercsomag része, a packard bell driver tartalmazta, vagy az AMD oldalról töltötted le?
Nálad jóval erősebb a vga (6650m <> 6470m) de az a része nem is zavarna annyira, inkább a processzor hűtője (napközben nem is hallom, csak este, amikor minden más elhallgat, de azért akkor sem porszívó....csak pár fokkal lejjebb nagyon csöndes lenne).
Mégegyszer kösz! -
belakiraly
tag
Írásos formába öntöttem az elmúlt 2,5 hónap tapasztalatait egy NX69 társaságában itt: [link]
Talán segíthet annak, aki vásárláson töri a fejét
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek van egy Easynote L4-es notebook-ja, amihez felraktam a legújabb wireless driver-t (XP-hez), de nem látja a valójában biztosan elérhető vezeték nélküli hálózatokat, és bekapcsolni se lehet a wi-fi-t, hiába nyomom az Fn+F2-t.
Valakinek van valami ötlete? (Régebbi driverrel sem működött.) -
Soldika30
tag
Szaisztok tudna nekem valaki segiteni?
Nem találom a telepitő lemezt és már nagyon halott a rendszerem
Packard Bell TK-F4081-RB-112HG .. köszönöm. -
Soldika30
tag
Szaisztok tudna nekem valaki segiteni?
Nem találom a telepitő lemezt és már nagyon halott a rendszerem
Packard Bell TK-F4081-RB-112HG .. köszönöm. -
Brianiac
aktív tag
Hali!
Erre tud írni valaki valamit h mitől lehet, esetleg hasonló tapasztalat?
-
nagysandor88
tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ez azért van, mert úgy nézi meg a hőmérsékletet, hogy nyom egy alt+tab ot, ilyenkor leveszi a terhelést a gpuról a windows, és kb 1 másodperc alatt esik egy kb öt fokot a gpu hőmérséklet. CPUID HW monitorral nézzetek rá, az kiírja a min max és pillanatnyi hőmérsékletet.
kendeee: Az meg hogy a noti nem játékra való, akkor mi a rákra kell az erős GPU? Az meg egy más kérdés, ha valami szarul van megtervezve, ezért tulmelegszik, és lekapcsol, vagy megnyúvad. Én nem láttam, egy noti használatijában sem ,hogy ne hajtsa a júzer a gépet 100% on tartósan! Amúgy meg amíg nem jött el a sok nem refhűtéses VGA meg a hőcsövek kora, addig sok diszkrét VGA nem volt "alkalmas" játékra, mert nem volt elégséges a hűtése, mégis arra vetted,és játszottál is rajta. Az ilyen emberektől kapok agyf@szt.
-
-
daniel20
tag
Persze a másik nagyobb problémával nem foglakozik senki
mármint hogy sárgák az utak
de amúgy a 80 fok tényleg nem vészes már megérdeklődtem a márkaszervíztől -
Murphys2
tag
válasz
daniel20
üzenetére
A 80 fokos GPU már elég aggasztó szerintem.
Kettővel feletted írtam egy jó tesztprogramot. Azzal is ellenőrizd, mert a HDD-t meg a CPU-t is tudod akkor mérni visszamenőleg is.
Ha ez a melegedés egy új jelenség, akkor mindenképpen szervíz (ha garis), vagy szétszedés és tisztítás. A hűtő ventillátor működik rendesen? Hallod, hogy felpörög? -
daniel20
tag
Nekem a 459HG-m hűtése hát nem tudom hogy jó-e még, a cpu hőt nem tudom, de a gpu ilyen 65fokon kezdi aztán 2-3 óra után felszalad 80köré
De pl battlefield 3 75-80fok körül mozog, skyrim 70, wow 60
bár mostanáság észrevettem hogy mintha hamarabb melegedne, lehet kéne takarítani és pasztáztatni
És még annyi hogy a Battlefield 3 multiban a földutak sárgák és láttam videót más laptopokon amikben ugyanúgy gt540m van és érdekes ott nem fordul ez elő
itt van mire gondolok:
http://kepfeltoltes.hu/120107/bf3_2012-01-07_13-32-58-04_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ezen látszik hogy a hiba csak egy bizonyos távolság után jön elő
http://kepfeltoltes.hu/120107/bf3_2012-01-07_13-33-31-87_www.kepfeltoltes.hu_.jpglegújabb driver meg minden és tessék, utolsó patch óta szörnyű a játék ...
remélem tud valaki valami ötletet
-
skul0
aktív tag
Sziasztok, újabb kérdéssel fordulok hozzátok. A minap hd filmet szerettem volna nézni, és sajnálattal tapasztaltam hogy ez nem fog menni, ugyanis a gt540m nem kapcsol be akkor amikor kéne, pedig ez eddig tökéletesen működött amíg újra nem raktam a gépet, és így az integrált kártya nem bírja és szétesik a kép, csúszik a hang stb. Próbáltam az nvidia vezérlőpultban átállítani azt hogy a kmplayer ne az integrált kártyát használja de erre nincs lehetőség mert nem engedi módosítani. Mi az amit nem tettem fel szerintetek, mert eddig működött, a gép pedig bírja.
-
Murphys2
tag
Szia! Nekem is TK81-em van. Nem megy 70 fok fölé a hőmérsékletem soha sem, na jó, 2-3 óra Skyrim után már néha belekóstol a 70,5-be.
A tesztet a http://openhardwaremonitor.org/ -ról letöltött tesztprogrammal csinálom. Grafikonon is ábrázolja a hőmérsékleteket, így visszamenőleg is pontosan lehet tudni, hogy mi hány fokos volt.
Még a legújabb játékokhoz is elég a processzor (persze nem max beállításokon). Így én visszavettem a teljesítményét az AMD vision engine control centerrel. 2,2 helyett csak 1,6 MHz-t engedek neki. Így is tökéletesen fut minden. Mivel a grafikus kártyát teljesen ki tudja szolgálni (HD 6650m), felesleges feljebb tolni. A GPU játékok alatt 100%-on üzemel.
A másik meg egy laptop hűtés. Én a Cooler Master NotePal X2-t használom. Amikor a proci 2,2-n megy maxon és a hűtőt is max fordulatra álítom, 74 fok volt a legnagyobb hőmérséklet. Szerintem jól működik.
A gyári leírásban mindenhol a max 70 fok szerepel a proci üzemhőmérsékleténél, de akkor miért kapcsol a hűtés 70 fokon a maximum fordulatra? Miért nem 68 vagy 65 fokon? Ezért is gondolom, hogy a hetvenegy-két fok még nem peobléma.
Alap internetezés mellett a gép 47-50 között dolgozik nekem, mivel 50 foknál kapcsol be a hűtés. Alá csak akkor lehet menni folyamatosan, ha szoftverrel ezt az értéket átállítod. Ilyent még nem találtam.
-
wdtwrd
tag
Hát kipróbáltam (volna) pár alulfeszelésre alkalmas programot, de sajna win7 x64-el egyik sem akar együttműködni, se NHC, se RMClock. A CPUGenie x64 meg üzeni, hogy nem támogatott az eszköz.
Egyedül a speedfan indult el (ez mondjuk nem kimondottan alulfeszelésre készült, hanem a névben említett ventilátor szabályozásra - bár elméletileg van feszültségállítási lehetőség), de azzal nincs még tapasztalatom, majd még próbálkozok.Ubuntu alatt még lehetne bűvészkedni, de nem akarok most több oprendszert egyszerre használni, majd ha linux-ra váltok (nem kell hozzá sok), sor kerül erre is.
Kérdésem kicsit módosítva:
Easynote TK81-re vagy hasonló modellre (P360, 6470M) sikerült valakinek szoftveresen hőmérséklet csökkentést elérnie? (53-55C-ról 50C-ra vagy alá levinni) -
Rambi
tag
Szia n3o4!
Szerintem is mérd le a gép játék közbeni hőmérsékletét, szerintem tuti túlmelegszik, és azért kapcsol ki. Ahogy írták előttem is újra kellesz pasztázni, ha sokat hajtottad a gépet, biztosan kiszáradhatott.
Nekem is ugyan ilyen gépem van, 3 hónapos szerencsére még nem találkoztam ilyen problémával.. -
wdtwrd
tag
Nemrég lettem én is PB tulaj (egy olcsóbb TK81 modellre futotta, P360-al és 6470M-el).
n3o4:
Ha melegedésre gyanakszol, a GPU-Z kijelzi a videochip hőmérsékletét, az Aida64 2.0 (vagy Everest 5.5) programmal meg pluszban a processzor, merevlemez hőmérsékletét is látod.
Szerintem akkor lehet gond ha 70C fölé megy, nézd meg!Na de hogy nekem is legyen kérdésem:
Használ valaki alulfeszelésre sikeresen programot a fent említett modellhez hasonló gépen?
Ha ilyen hideg időszakban is 50C felett van a processzor meg a video akkor mi lesz nyáron?
Ami érdekes, hogy a merevlemez csak 33-34C.Próbáltam már párat még az előző ASUS F5 gépen de nem volt egyik sem hibátlan...
RMClock szétcseszte a kijelző fényerőkezelését, CpuGenie-vel véletlenszerűen (kb óránként 5mp-ig) akadozni kezdett film, zene, játék, NHC meg úgy általában nem kezelte az eszközöket.
Talán ezzel a modellel valamelyik működni fog.
Kösz a figyelmet! -
Gyakorlatban a fél éves paszta már nem 100%-os, felkeményedik, nem vezeti a hőt, hanem szigetel. Lehet nem ártana elvinni egy olyan helyre (vagy a PB szervízbe) ahol adnak neked a tisztítás után levonós plombát a gépre. Így elvileg tovább él a gari.
Egyébként a laptop nem játékra való...de ezt párszor már leírtam másoknak is. Nincs meg sajnos a megfelelő hűtés.
-
n3o4
csendes tag
Sziasztok, egy olyan problémám lenne, hogy van egy Packard Bell EASYNOTE F4085-GN-459HG laptopom (i3,4GbDD3,gt540m) és játékoknál egyik pillanatról a másikra kikapcsol a gép. Még nincs 4 hónapos, és eddig semmilyen problémát nem találtam a játékok futtatásánál, a driverek fel vannak telepítve, újra is raktam a rendszert, de még mindig ugyanez a problémám. Én arra gondolok, hogy az 540m-mel lehet a probléma, talán túlmelegszik, de szét szedni meg a garancia miatt nem szeretném. Ha valaki találkozott már ilyen problémával, és tudna tanácsot adni, azt megköszönném.
Üdvözlettel: Zoli -
skul0
aktív tag
Intel(R) 5 Series/3400 Series Chipset Family SMBus Controller - 3B30 Nem értek a dologhoz, de gondolom jobb, ha ennek is fent van a drivere, esetleg tudna segíteni valaki hogy ez mi? Mert drivert azt sehol se találtam hozzá.
-
-
Mikisys
őstag
Röviden: NEM.
Nem érdemes egy notebookba nagyobb processzort tenni, még ha belemegy, akkor sem.
Minden más változatlan marad, tehát nem lesz sem gyorsabb, sem többet nem fog tudni, mint a gépben lévő többi cucc. Felesleges pénzkiadás is ráadásul.
Ha elavult, vagy lényegesen gyorsabb gép kell, akkor el kell adni a meglévőt és venni kell helyette egy nagyobb tudásút, újabb, gyorsabb, nagyobb tudású processzorral.
-
Egy notebookba ami fejlesztés megéri, tehát egyáltalán érdemes vele foglalkozni, az a memória duplázása, már ha az lehetséges. Attól sem fog megtáltosodni a gép, de nagyobb számításigényes, vagy telepítési feladatoknál gyorsabb lehet, akadás és lefagyás-mentesen fog működni.Üdv!
-
V.Stryker
nagyúr
Szerintem igen, de én írnék a packardbell-nek, vagy felhívnám őket vagy az acer-t, hátha van ott vki értelmes. Belemenni belemegy, mert a foglalat stimmeld. De ott van még a proci tápellátása, a chipset, stb, ami ki tudja,hogy hogy van és mihez kialakítva.
Szóval erre kicsit rá kéne menni komolyabban. De ha a kérdésed,hogy belemegy-e, akkor a válasz igen, fizikálisan simán bele.

-
Thore
csendes tag
igen ugy latom csak en nem kapok valaszt

-
daniel20
tag
Sziasztok!
Olyan érdekelne hogy valamilyen USB-s 5.1 átalakító, hogy laptopról lehessen élvezni az 5.1 et, na szóval hogy tud valaki valami ilyesmi ketyerét?
-
scope2007
addikt
válasz
scope2007
üzenetére
nos ez a gép lenne az...
Packard Bell EASYNOTE F4085-GN-350HG Notebook
64 vagy 32bit win7 home vagy profot érdemes hozzá megrendelni? -
Sziasztok.
Keresztanyám nemrég vett egy TK81-RB-132HG.
Felraktuk neki a win7-et, azonban nem működik a wifi, illetve a hálózati kártya.
Leszedtem az AIDA-t, ami kimutatta, hogy Broadcom netlink BCM57780 típusú hálókártyája, és Realteck RTL8192SE wifije van.
Az AIDA nem írta ki honnan lehet őket leszedni, de találtam valmiket a neten.
Azonban ne települnek.Mi lehet a gond?
-
jure
csendes tag
Ez lenne az:
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/packard-bell/tm-f3085-gn-414hg-p46934433/termek-leiras.html#properties -
jure
csendes tag
Sziasztok!
Találtam egy PB notebookot 110 ezerért, mondanátok róla véleményt? Első gépem lenne, netezni szeretnék rajta, meg filmeket nézni, játszani nem.
Köszi!
-
scope2007
addikt
üdv!
egy 3GB rammal, 2ghzes dualcoreral megáldott packard belles géphez milyen win7et érdemes venni? pl. 32 vs 64bit, prof vagy home?
a lényeg az, hogy minél jobban fusson rajta.. bár gondolom ha csak 1gb ram lenne akkor szenvedne jobban -
Thore
csendes tag
en meg nem kaptam valaszt SOS

-
Brasco86
csendes tag
Sziasztok,
lehet, hogy volt már róla szó, sőt tuti, de egyszerűen sehogy se találom.
A gondom a következő: Packard Bell EasyNote MX67-P-087 a típusa, anno Vistával adták, de most már meguntuk és Win7 került rá, viszont nem ismer fel pár drivert. Főként a beépített mikrofont, és a webcamot.
Tudnátok ajánlani oldalt, honnan tudom leszedni főként a webcam drivert? Már az idegbaj kerget, hogy beírom szépen a paramétereket és semmi

Köszi előre is.
-
daniel20
tag
Olyan dolog merült fel hogy lehetne e egy i3-as laptopba i5ös procit tenni??
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek vettünk egy Packad Bell Easynote tk11bz típusú notit,és pár hete elkezdte csinálni azt,hogy egyszer csak kék halált bevágja de van úgy,hogy becsíkoz és úgy vágja be a kék halált és valami "1a" kódot ír.Újraindulás után mindig azzal fogad,hogy a rendszer súlyos hiba után állt helyre..
Újraraktam neki a rendszert 64bites win7-el 32-essel is simával illetve sp1el is csinálja...
Találkozott valaki ilyennel?Még garos irány a garancia? -
daniel20
tag
Lehet meg van a probléma, játék alatt egy idő után megugrik 100%ra a cpu használat az fogja vissza gémet valakinek valami ötlete a proci tuning helyett? mert laptopon nem nagyon akarok tuninggal kísérletezni
-
daniel20
tag
Gyerekek, van olyan aki eredeti Battlefield 3 at nyomat egy F4085-459GH-n? (i3, GT540M)
Nekem olyan gondom van mint az eredeti Bad Company 2 vel, hogy 5-10 percig nagyon baresz, aztán a GPU használat leseik 99%-30%ra :S és csak egy game restart oldja meg ... Remélem valaki tud segíteni -
jagada
addikt
A notimban egy 1 GB-os ATI 6650-es VGA van. A RAM egy 1 és egy 2 GB-os modulból áll. Akkor a VGA használja az 1 GB-ost vagy az teljesen független ettől?? Ha vennék egy 4 GB-os modult és kicserélném az 1 GB-al, akkor működne rendesen 6 GB-osként és maradna a VGA 1 GB-osnak?
-
csibeszke75
csendes tag
Sziasztok!Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy Packard Bell Tm 85 jn 512 hg típusú laptopom és olyan problémám lenne vele, hogy leformáztam a merevlemezt és eltűnt az eredeti Windovs-om. Ha valakinek volna egy ilyen tipusú gépe vagy legalább tm szériás akkor ha készített recovery cd-t és feltudná rakni nekem ide azt nagyin megköszönném!Előre is köszönöm a segítségeteket!Vagy ha kapcsolatba szeretne velem lépni írjon itt privát üzenetet!!!!!
-
csibeszke75
csendes tag
szia az a baj hogy leformáztam!
-
Boxi88
őstag
válasz
csibeszke75
üzenetére
Ehhez nem kell lemez! Van a merevlemeznek egy elkülönített része, ahonnan vissza tudod állítani a gyári állapotot (már ha nem formáztad le)! Keress rá, hogy melyik billentyűkombinációval tudod ezt előhívni...
-
csibeszke75
csendes tag
Igen ha valaki csinálna egy biztonsági mentést, a saját gépéről vagyis egy Recovery Megament cd-t akkor azzal én újra tudnám rakni az eredeti Windovs-t a gépemen.Persze ha nem törölte le a gyári Windovs-át.
-
HellGreg
őstag
válasz
csibeszke75
üzenetére
Hát szerintem senki nem kapott hozzá lemezt, ahogy én sem. más biztonsági mentést akarsz fölrakni?
-
HellGreg
őstag
válasz
csibeszke75
üzenetére
A win7 kulcsa nincs meg valamelyik papíron, amit kaptál a notihoz? mert akkor letöltesz egy home premiumot, és használod hozzá. Így esetleg nem működik?
-
skul0
aktív tag
Üdv emberek! Van egy ilyen típusú gépem. Vettünk egy samsung full hd-s 3D-s tévét. Ha csatlakoztatom a gépet HDMI-n keresztül a tévéhez és full HD filmet szeretnék nézni, abból lehet valami probléma? Bírja a gép, nem lesz baja?
-
csibeszke75
csendes tag
sziasztok!
lenne egy olyan problémám hogy van egy packard bell tm 85-jn-512-hg-tipusu notim de sajnos letöröltem az eredeti win 7-et és nem csináltam recoveri-vel cd-t ha véletlenül lene valakinek egy ilyen lemeze és el tudná jutatni nekem azt nagyon megköszönném!
előre is köszönöm csibeszke75.
email címem pory85@citromail.hu -
szkorhetz
őstag
sziasztok srácok!
Az lenne a kérdésem, hogy mit ajánlotok inkább ezt [link]
vagy inkább ennek a TK81-es verzióját a négymagos N970-nel és 6650M-el?
Árban nincs nagy különbség, nekem a szívem AMD felé húz, de ahogy néztem szintetikus teszteket, mind prociban, mind GPU-ban az inteles/nvidiás megoldás a jobb. -
csibeszke75
csendes tag
sziasztok!
lenne egy olyan problémám hogy van egy packard bell tm 85-jn-512-hg-tipusu notim de sajnos letöröltem az eredeti win 7-et és nem csináltam recoveri-vel cd-t ha véletlenül lene valakinek egy ilyen lemeze és el tudná jutatni nekem azt nagyon megköszönném!
előre is köszönöm csibeszke75.
email címem pory85@citromail.hu -
Thore
csendes tag
Én még nem kaptam választ....

hyhy nekem az lenne a kerdesem hogy tehető e nagyobb proci az alábbi alaplapra Alaplap neve Packard Bell SJV52_DN pl két magos? vagy egy erősebb egymagos? ez egy Packard Bell EasyNote TK-F4081-RB-001HG laptop
jelenleg CPU típusa AMD V140, 2300 MHz

például ?
mostani proci
http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-V%20Series%20V140%20-%20VMV140SGR12GM.htmllehetséges utód?
http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Phenom%20II%20Dual-Core%20Mobile%20N640%20-%20HMN640DCR23GM.html -
Boxi88
őstag
válasz
ambudriver
üzenetére
Szerintem itt találsz, csak ki kell választani a laptopod típusát.
-
daniel20
tag
Megkaptam egyik barátom eredeti Bad Company 2-jét, felraktam csilli-villi minden, annyi bajom van hogy gpu használat 4-5 perc játék után vissza esik 95-99%ról 45-50re és ugye ezzel az FPS is. Próbáltam Control Panelben a power menedzsmentet maximális teljesítményre állítani de nem javított semmit. Ötlet? GT540m ...
-
ambudriver
tag
Sziasztok!
Kaptam egy packardbell f4085-gn-350hg gépet. Hol lehet ehhez win 7 drivert találni?
Valami linpus van rajta
Megköszönném ha segítenétek...
Üdv! -
jagada
addikt
Sziasztok!
Van nálam egy EASYNOTE F4081-SB-335HG típusú noti és csak a bal oldali hangszóróból jön hang a médiáknál. Normális ezeknél a tipusoknál, vagy valami hiba lesz? Hangkártya drivert leszedtem úgy is produkálja, Win7 van rajta. Van ezekben egyáltalán két hangszóró?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mármint hogy sárgák az utak