Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtiGef
senior tag
Sziasztok!
Holnap boldog tulajdonosa leszek ennek a gépnek: [link]
Auchanba láttam meg és 150 000FT az ára. Szerintem nagyon jó áron adták. Valaki használ ilyet, vélemény róla? -
Thore
csendes tag
-
Thore
csendes tag
hyhy nekem az lenne a kerdesem hogy tehető e nagyobb proci az alábbi alaplapra Alaplap neve Packard Bell SJV52_DN pl két magos? vagy egy erősebb egymagos? ez egy Packard Bell EasyNote TK-F4081-RB-001HG laptop
jelenleg CPU típusa AMD V140, 2300 MHz

-
Oz Nagyúr
csendes tag
Folyamatosan kell hogy világítson.
-
aky1992
csendes tag
Sziasztok
Van egy Packard Bell EasyNote TM laptopom, és egy olyan problémám akadt vele, hogy egy rendszer újratelepítés után a Win 7 nem telepített hálózati kártya illesztőprogramot, eszközkezelőben ismeretlen hardverként van feltüntetve. Próbáltam külön letölteni hozzá drivert, de az sem segített
. Ötleteket, tapasztalatokat várnék!
Köszi előre is! -
Zenador
csendes tag
válasz
HellGreg
üzenetére
Játékra biztos, hogy nem fogják használni. Alap programok (böngésző, Skype stb.) futnak majd rajta, esetleg filmlejátszás.
Lehet, hogy tud szerezni jogtiszta Windows 7-et az imserősöm. Ebben az esetben ez is beleférne 125 000 Ft-ért:
Toshiba Satellite C660-1X6
Ez mennyire megbízható? Jó az ár-teljesítmény viszonya?
Előre is köszönöm az újabb választ.
-
HellGreg
őstag
válasz
Zenador
üzenetére
esetleg?
Aspire 5742ZG-P623G32MN
http://www.notebooksarok.hu/notebook/acer/aspire-5742zg-p623g32mn-lxr9202031/5116
vagy itt van talán a legjobb:
-
Zenador
csendes tag
Ezek valamivel izmosabb processzorokkal vannak ellátva:
Lenovo Ideapad G575AL 59-311896 129.900 Ft
Lenovo Ideapad G575GL 59-311888 119.900 Ft
Mindkettő árában benne van a Windows 4 Home Premium Edition 64 bites verziója.
Ezek megérik a pénzüket? Alap felhasználásra mennyire gyorsak? Esetleg HD filmet le tudnak játszani?
-
Zenador
csendes tag
válasz
HellGreg
üzenetére
Megnéztem, hogy a belinkelt laptopokat az a baj, hogy nem adnak hozzá Windows 7-et.
Olyat laptopot keresek, aminek az árában benne van a Windows 7, mert nem tudok szerezni operációs rendszert. Aki használni fogja a gépet teljesen kezdő, Linux-ot nem akarok rátenni. Elképzelhető, hogy régebbi játékokkal játszani fog, azok nagy része viszont nem fut Linux-on vagy csak körülményesen. Szóval a Linux több okból kilőve.
Max 120 000 Ft-ért milyen laptopot tudtok ajánlani, ami megbízható, és amin van Windows 7 operációs rendszer. Fontos, hogy 64 bites legyen, hogy később lehessen bővíteni a RAM-ot.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
HellGreg
őstag
válasz
Zenador
üzenetére
Kis info róla: http://www.notebookcheck.net/AMD-E-Series-E-300-Notebook-Processor.60141.0.html
nagyon gyengének írják, az athlon 2 és a celeron dc is erősebb, ugyanazon az órajelen is.
esetleg ezek jobbak lennének, ha minimálárasról van szó:
http://www.grando.hu/packard_bell/packard_bell_15_6_hd_led_easynote_f4081_rb_132hg_1474209615.html
és
http://www.grando.hu/packard_bell/packard_bell_easynote_ts_f4085_gn_350hg_notebook_1490046294.html
-
Zenador
csendes tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm laptopot vesz és megkért, hogy segítsek neki egy olcsó és használható laptopot kiválasztani.
Ezt néztem ki:
Packard Bell Easynote TK11-BZ-230HG 100 000 Forint
Win 7 64 Home Premium operációs rendszer
2 GByte RAM
AMD Dual-core E-300 1,3 GHz 1 MByte L2 cache
320 GByte HDD
Ati Radeon videókártya (központi RAM-ből veszi el a videómemóriát)Elég olcsónak tűnik, főleg hogy jogtiszta Windows 7 is van az árában.
A gép egyébként nem tűnik túl erősnek. Az AMD-rendszerre épülő laptopokról nincs tapasztalatom. Az Intelnél rosszabbak? Jobbak?
Abszolút kezdő használná a laptopot, semmi extra igénye nincs azon felül, hogy minél olcsóbb legyen. 3D-s modern játékokkal nem fog játszani. Internetezésre, Skype-ra fogja használni.
1080p-s HD filmeket mennyire bír el ez a gép?
Érdemes megvenni ezt a gépet? Esetleg érdemes 4 GByte-ra bővíteni, tekintettel arra, hogy a központi memóriát használja a videómemória?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
danna.
csendes tag
Értem srácok, köszönöm a segítséget! Szerintem maradok ennél... nőből vagyok, nekem számít h szép is legyen, és ennyiért nem találtam még fehér gépet.

-
HellGreg
őstag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Szerintem fölösleges a milyen notebookot vegyek topikba menni, mert ha pl. 125 ezerért akarsz gépet venni, 150 ezreseket fognak ajánlgatni, hogy annyit még megér rádobni. Én is jártam ott, engem is óva intettek a Packard Belltől, mégis bekockáztattam, mert erősebb gépet akartam jó áron, és eddig bevált. Egyébként meg nekem az 1 év gari is bőven elég, mert ha naprakész akar maradni az ember, 1 év múlva még viszonylag kis ráfordítással tudja újabbra cserélni a gépét.
-
V.Stryker
nagyúr
Esetleg kérdezz rá a milyen notebookot vegyek topikba, hogy ilyen áron mit ajánlanak. Azt előrebocsátom, hogy nem ezt fogják ajánlani, mert a sok sznob a Dell-t, Lenovo-t és egyéb termékeket fog ajánlani és csak azt szajkózzák majd a kis buksidba, hogy Garancia! Garancia! Garancia!

-
daniel20
tag
-
danna.
csendes tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Értem, köszi! Akkor végülis szerinted az első is elég arra, amire nekem kell, jól értem, ugye?
Persze a nagyobb kijelző miatt jobb lenne a második, csak kérdés hogy az megér-e nekem +25 ezret. Van még 2 hetem eldönteni..
Köszönöm a segítséget! Egyébként ugye ajánljátok a gépet? Mármint engem levett a lábamról a külsejével, de nyilván az ember nem 1-2 évre vesz notebookot, nem szeretnék befürödni vele. Az előző gépem (Lenovo) 5 éve jól bírja, csak a HD videókat nem játsza le és én meg sok olyan közvetítést nézek online, amiket HD-ben adnak és akadozik mint a fene...
-
V.Stryker
nagyúr
Szia,
Én csak AMD-t szoktam venni. Nem rossz az egyáltalán. A céljaidnak mindkettő megfelel. A 25-öt nem is az Intel mivoltja miatt éri meg, hanem a nagyobb kijelző miatt. Jobb lesz rajta a film nézés, a gépelés. De nehezebb lesz cipelni.
Alapjába véve az Intelesnek némileg jobb lenne az akku ideje, de a nagyobb kijelző miatt ez már nem igaz. Talán kb ugyanott lesz.
Amit biztosra állítok, hogy amire te akarod használni, arra tök mindegy, hogy Intel vagy Amd és ez az esetek 95%-ra igaz. -
danna.
csendes tag
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni.
Teljesen beleszerelmesedtem egy Packard Bell EasyNote TS44-SB-451HG fehér nootebookba. Viszont azt mondják, hogy az AMD proci nem olyan jó, mint az Intel, így kinéztem egy Packard Bell EasyNote LM98-CP-451HG-t, szintén fehérben, aminek már a képernyőre is nagyobb és Intel proci van benne, viszont 25 ezerrel drágább. Megéri ennyit ráfizetni, vagy nem olyan rossz az AMD proci sem?
A képernyő mérete nekem nem fontos, játékra egyáltalán nem használnám. Leginkább netezés, szövegszerkesztés (munka) és HD filmek/sportközvetítések nézésére használnám.Köszönöm előre is a segítségetekt.

-
X Sügi X
tag
Hali!
Nekem egy TK81-es SB-465HG van, a négymagos AMD és 6650M-es kártyával.
Van a jobb felső sarokban a kis nyalóka-ember figurás gomb, ami a közösségi oldalakra vezet. Mivel én már letúrtam az egész gépet (és nem, nem csináltam backupot
, partíciók törölve ), valaki meg tudná osztani velem az eredeti szoftverjét? Nem találom sehol. -
DJGABI
addikt
Persze, teljesítményben bőven elég lenne nekem is az i3 (még a Pentium B950 is, csak amellé nem nagyon tesznek GT540-t, de ez más tészta), tényleg inkább az energiagazdálkodása ami kíváncsivá tesz... Volt egy Llano-s gépem, tudott 6-8 órát netezéssel, alacsony-közepes fényerőn. Persze a proci nem is volt benn ilyen erős.
#1060 Ez a 3 óra ezzel a 4400mAh-s akksival, végül is ja, ennyi az annyi. -
skul0
aktív tag
Szvsz tökéletes az i3, még a legújabb játékokat is élvezhetően viszi ez a kombó. Persze Te tudod hogy mire akarod használni. Filmezésnél nekem 32%-ot merült 1,5 óra alatt, csökentett fényerőnél, és természetesen nem full hd, az már jobban meríti.
Egy tesztet azért én is szívesen elolvasnék. -
DJGABI
addikt
Ez a sokat emlegetett Packard Bell F4085-GN-459HG Logout teszt megjelenik még egyáltalán idén? Egyedül az előző gen i3, ami visszatart a vásárlástól, illetve hogy akku időben mit tud, az érdekelne. PH!-s teszt alapján (igaz az TK széria, AMD-s gép volt) a ház pár éves Acer minőség, ami Acer 5536G-ről váltás után nekem bőven jó lenne. Illetve az 1 év garancia sem igazán izgat, az előző gép 2 éves volt, semmi baja nem volt, ha ezt hozná, már elégedett lennék. Meg persze szeretném minél előbb megvenni mielőtt még kifut/feljebb megy az ára... [link]
-
HellGreg
őstag
nem szabad reggel bekapcsolni

-
daniel20
tag
Ma reggel a masina ébresztet
Reggel félkómásan bekapcsoltam és nem bootolt hanem HANGOSAN sípolt
Restart és el is múlt de nem volt kellemes élmény 
-
hmb
aktív tag
thx. megpróbálom, nekem csak 3 game van rajta: fallout3, bad company2, battlefield3....a falloutnál nem is néztem asszem alap beállításon van, a bc2 1366*768 minden low aa:1x anitrop filt:1x HBao
ff min fps:70 max 130 de általában 80-90 között, nagyon ritkán a pálya betöltés után az elején van amikor leesik 45-50fps-re.Multizni bőven jó. a singlét ne kérdezd ezen a gépen el se kezdtem.Nos a bf3 az sajna minden low, kikapcsolva és időnként 30 alá leesik, főleg utcai mapokon amikor összetömörödik a tömeg.Kompromisszumokkal lehet játszani nagy átlagban 40fps körül fut,úgyis annyi hiba van a játékban nem veszed észre azért halnál meg mert kevés az fps....sokkal többet számít neki a nagy sávszélességű net és a kis ping.A single az médiumon folyamatos,nem szórakoztam vele hogy mi a legjobb minőség amin még jól fut, 24-28 fps között megy.A win. pasziánsz meg 19-24 fps....:-))) -
laszlo168
senior tag
Azt meg tudná nekem valaki mondani, hogy a wifi visszajelző ledje, az folyamatosan világit, vagy villog? Mert nekem ujratelepités óta villog, holott eddig nem villogott.
-
pike1
csendes tag
Hát nem tudom nektek miért megy így a Skyrim.
Feltettem mindent Highra mégcsak nem is ultra. AA AF off gt540et használ, csúszkák maxon és az első városba beérve 30felé nem is ment az fps...
25-27 körül van végig. De még kint is csoda a 40körüli fps.
Mi lehet a gáz? Hardveres gond lesz? Ez marhára kiborít, hogy ugyan olyan géppel nem ugyan olyan a teljesítmény. -
daniel20
tag
Nem tudom ki honnan szerezte a Skyrimet
de nVidia vezérlőpultnál külön be kell állítani hogy ne az integrált vgat hanem a gt540et használja, úgy hogy a program listához hozzá adod a Skyrim.exet NEM A LAUNCHERT!!. Amúgy látod az optionsben hogy éppen melyik VGat használja a játék. Ha így sem jó akkor globális beállításoknál kell hogy minden program a GT540et használja. Plusz Teljesítményre van állítva a VGA a vezérlőpultban és kiegyensúlyozott energiában van
Ha nem megy valami akkor szóljatok.U.i.: Csekkoltam én voltam hülye a shadows és a decals valami van highon minden maxxon minden csúszka akadásig, víz mindent tükröz
-
Rambi
tag
na megnéztem a skyrimet, megy mint forró kés a vajon highon, ilyen anizotrópikus szarokat, meg élsimitást levettem 0-ra, a laptop15"-ös monitorján úgyse az a fontos. 35alá nem igen megy az fps

nagyon megérte ez a kis masina az árát, még nem találkoztam olyan játékkal ami nagyon megakasztotta volna...

-
hmb
aktív tag
Sziasztok egy tk 81-es életem első notija, és az a gondom hogy frissitenei akartam a vga-drivert de hiába szedtem le az amd oldaláról(a phenom n970- hd 6650-es verzióju a gép) a telepítés közben nincs ilyen hardver üzenettel leáll a drivertelepítés...mi a megoldás?
-
pike1
csendes tag
Nézegettem drivereket, hátha amiatt vannak a problémák mivel többetek által írt játékok sem tökéletesek.
Ez a driver fontos ? Intel(R) 5 Series 3400 Series Chipset Family SMBus Controller. Ez az egy ami fontos és hiányzik.
Mert Bulletstorm is maxon 720p elsimitás nélkül 2. fejezet első pályán 30-40fps között van.
De gyakran beakad, a merevlemezes dolog már megcsináltam. De be beakad.
MW2 is elég változatos fpseket produkál. Nálam lenne a bibi? vagy másnak is ilyen?
A Rio-i pályán a benzinkutnál 720p 2xaa vsync olyan 30fps körül mozog. átlag 30-50 között, ha vsyncet kiveszem kicsivel talán több.
Obliviont írták hogy maxon ment, én már úgy éreztem hogy igen kevés az fps, és nem simán fut.
NFS:MW maxon 720p olyan 50fps körül, ahhoz képest, hogy nem mai játék...
Nektek ezek, hogyan mennek? Mert félek más bibi van nálam. -
pike1
csendes tag
válasz
daniel20
üzenetére
Én is kipróbáltam, beállítottam úgy ahogyan te, de közel sem ilyen értékeket kaptam. Dungeonba, legalábbis az elején inkább 40körüli fps, kint 20-35 között az elején.
Valami gebasz van akkor. Leírnád részletesebben miket állítottál? Mert ekkora különbség nem lehet egyazon gépek között. -
skul0
aktív tag
Szerintem érdemesebb az nvidia oldaláról leszedni a drivert. Főleg ha a mellékelt cd-n lévő driverekre gondolsz. Azok már lehet hogy több mint fél évesek, éppen ezért már "elavultak" lehetnek. Igaz ez a többi driverre is.
Ajánlom figyelmedbe a DriverAgent nevezetű kis programot. Csak futtatod, majd egy böngésző ablakban tudatja veled, hogy melyek azok a driverek amik frissítésre szorulnak. Ezután már csak az adott driverekre rákeresel és felteszed őket. -
meta86
csendes tag
sziasztok
egy olyan kérdésem lenne így kezdőként, hogy szerintetek a packard bell hivatalos driverét érdemes telepíteni, vagy pl. az nvidia oldaláról leszedett legfrisebb vga driver is ugyanolyan jó lesz?
nem szeretnék nagyon kísérletezni, ezért kérdezném
vga: gf8400m
üdv,
Attila -
daniel20
tag
Hát Shadows és Texture highon amúgy minden maxxon és 720p-ben 35-70 FPS (kinn a vadonban 35-40 épületekben dungeonokban 50-70) xD
-
pike1
csendes tag
Akinek F4085-GN-459HG van, és megvan vagy meglesz a TES Skyrim írja már meg, hogyan fut rajta. Kíváncsi vagyok minimumnál jobb grafon eldöcög-e a játék.

-
nagysandor88
tag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Maradhat.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
nagysandor88
üzenetére
Köszi. Nyelv English UK-n maradhat, vagy Other?
-
nagysandor88
tag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Itt beállítasz mindent, letöltöd, és telepíted. Kér majd egy újraindítást, és meg is vagy.
-
Gabesz1019
senior tag
Laptopomban lévő nVidia GeForce GT 320M videókártyám drive-ét hol tudom frissíteni? nVidia vezérlőpultban keresetem de nem találtam ilyen opciót.
-
skul0
aktív tag
válasz
nagysandor88
üzenetére
Ezt nem tudtam.
De hát mindenki magából indul ki. Mondjuk nekem egy 5-ösért tettek fel a boltban "eredeti" windows-t, ténylegesen eredetit nem is lehetett rá kapni helyben. Magyarország...
-
zotja22
csendes tag
nem fagy totálra le... mondjuk netezek,megfagy a mozzilla. mellette letudom tenni asztalra, nézelődni..de mást megnyitni nem tudok.. kb 15 mp és villan egyet a kép és megy tovább,mindig amit használok az fagy le
-
zotja22
csendes tag
hali sziasztok. win 7 x64 sp1 van fennt nekem. Kb 20 percenként lefagy 25-30 másodpercre.
2 giga ram. Amd athlon II p360 proci- 320 giga winc.
Azóta már újra raktam de folyamatosan ezt csinálja és idegesítő..
Filmek közben is leáll. Egy notebookrol beszélünk-- packard bell f4081-rb-113hg- Zsir ujMi lehet a problem? Vki drivert irt. A merevlemez kikapcsolás opciót már kikapcsoltam.
Ja és játék közben nem fagy le!
Ha van kérdés válaszolok
-
HellGreg
őstag
Újabb info,
Cities XL, full graffal 8x AA, 1600*900 mint kés a vajon. Ha túl sokat építkezel, akkor már kiakad egy kicsit, a 4gb ram olyankor már kevés neki, de ez az asztalinál is így volt.
Ja, ez az LS széria, i5, 6650. -
skul0
aktív tag
A röccenést már írták feljebb, elméletileg a speciális energiagazdálkodási beállításoknál kell kivenni a pipát a merevlemez kikapcsolásánál.
Nem kell többet várni egy kb 120 ezres géptől, ez is szép teljesítmény szvsz, ne feledd, ez csak i3, nem biztos hogy csak a videókari a ludas. -
pike1
csendes tag
na teszteltem en is eddig 2 jatekkal.
Nem tudom masnak is voltak ilyenek, de eleg kevesnek tartom nehol az fpseket amiket produkal ahhoz kepest amiket itt irtak.
Bulletstorm maxon 2x aa atlag olyan 30fps korul. Nehol lement 24-25-re.
Elsimitas nelkul 5-6fpsel több, de ennyi. Nem valami folyamatos.Cod:MW2 az elso palyan is lemet maxon 720pben 2xaa olyan 13-15fpsre. Hazban neha felment 80 kornyekere, de nyiltabb terepen megint olyan 35-40 koruli atlagot hozta.
Ez se valami folyamatos. Amit furcsa, hogy mind a ketto jatek alatt bizonyos idonkent megakad, roccen egyet. pedig elvileg legfrisebb driverek vannak fent. gt540et valasztottam mind a ketto jateknal.
Masnak ezek hogyan mentek? -
nagysandor88
tag
Csak az integrált VGA foglalja le azt a kb 300 megát. Nem vágtak át nyugi. A bios-ban elvileg ki lehet kapcsolni az integrált VGA-t, de annak semmi értelme, mert azzal többet nyersz, ha le tudja kapcsolni a geforce-ot Azon a 300 megán semmi nem múlik. Ami elmegy olyat szerintem nem fogsz a gépen futtatni, aminek kellene a 4GB és problémázna, hogy csak 3,7 GB van neked.
Használd egészséggel. -
pike1
csendes tag
hello!
Vettem én is a már sokat tárgyalt masinából(F4085-GN-459HG).
Lenne egy érdekes kérdésem vele kapcsolatban.Nézegettem gépigényeket a neten mikor feltűnt, hogy a gép a ramnál bukik el.. A 4gb helyett csak 3,7gb-ot írt. Megnéztem everesttel ott pedig 3766mb.
Ez miért van? Olvasgattam hogy ha 32bites win7 van a gépen akkor lehetnek gondok a rammal, ezért direkt 64bitest tettem fel.
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném! -
Hawerr
tag
senki nem tudja megmondani ?^^
-
Bangesz
csendes tag
válasz
DamonBounce
üzenetére
Benne van a dobozában, a doboz pedig a szekrény tetején van.
Remélem nem lesz rá szükség. Most fél éves a gép a P4-es gépem kiváltására vettem (91k-ért), tehát asztalon van, nem sokat mozgatom. A venti rését 3 naponta kifújom, eddig semmi gondom vele. Kopp-kopp! -
skul0
aktív tag
válasz
Atomreaktor
üzenetére
Még nem volt olyan játék ami ne futott volna rajta élvezhetően. BF3, Cod Black Ops, Left 4 Dead 2, Dirt 2, GTA IV, Fifa 11, eddig nagyjából ezek voltak rajta.
@DamonBounce
Ez van, lehet választani, vagy kell az árkategóriához képest nagyobb teljesítmény gyengébb anyagminőség mellett (ami szerintem nem vészes) és az egy év gari, vagy egy általad említett 3 év garis minőségibb külsejű gép integrált GPU-val. A kettő előnyét egy gépben nem igazán kapod meg ebben az árkategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Dell Latitude 5480 gyors üzleti notebook magyar billentyűvel i5/8GB/240GB/WIN11 1 év garancia
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ötleteket, tapasztalatokat várnék!

, partíciók törölve ), valaki meg tudná osztani velem az eredeti szoftverjét? Nem találom sehol.
ff min fps:70 max 130 de általában 80-90 között, nagyon ritkán a pálya betöltés után az elején van amikor leesik 45-50fps-re.Multizni bőven jó. a singlét ne kérdezd ezen a gépen el se kezdtem.Nos a bf3 az sajna minden low, kikapcsolva és időnként 30 alá leesik, főleg utcai mapokon amikor összetömörödik a tömeg.Kompromisszumokkal lehet játszani nagy átlagban 40fps körül fut,úgyis annyi hiba van a játékban nem veszed észre azért halnál meg mert kevés az fps....sokkal többet számít neki a nagy sávszélességű net és a kis ping.A single az médiumon folyamatos,nem szórakoztam vele hogy mi a legjobb minőség amin még jól fut, 24-28 fps között megy.A win. pasziánsz meg 19-24 fps....:-)))

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)