Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlo168
senior tag
válasz
Ninja-Metal
üzenetére
-
laszlo168
senior tag
válasz
Ninja-Metal
üzenetére
Nekem van egy TK81-es hibátlan házam, az nem jó hozzá?
-
laszlo168
senior tag
Úgy kezdődött, hogy elszált belőle az internet, se a wifi, se a lan nem ment, hogy mitől nem tudom, nem én használtam. Aztán egyszer már be sem kapcsolt, elindult a venti meg világitott a led, de kép már nem volt.
Most már el sem indúl. Valószinü megfőtt benne valami, mert ez még tavaj nyáron történt, és egy tetőtérben volt használva, ahol elég meleg volt. -
laszlo168
senior tag
válasz
madmike
üzenetére
Megkérdeztem a "Milyen notebookot vegyek?" topicban is, ott le le akartak beszélni róla,mert hogy a Packard bell-re jellemző, hogy a hűtésen és az anyaghasználaton spórol.
Persze hogy le akartak beszélni, abban a topikban csak a lenovót ajálják, vagy használtakat, szerintem azért hogy minél hamarabb vidd szevizbe.
Nekem van több mint 2 éves packardom, tökéletes hűtése van, csandes megbizható gép. -
laszlo168
senior tag
válasz
citromocska
üzenetére
De mire akarod használni?
-
laszlo168
senior tag
válasz
citromocska
üzenetére
Lemezt kaptál a notihoz?
Mert azon rajta van a megfelelő driver a kamerához, amivel az asztalon be lehet kapcsolni. -
laszlo168
senior tag
Azt meg tudná nekem valaki mondani, hogy a wifi visszajelző ledje, az folyamatosan világit, vagy villog? Mert nekem ujratelepités óta villog, holott eddig nem villogott.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest