Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• olywer.smith

csendes tag

Sziasztok ! Segítségeteket szeretném kérni, teljesen tanácstalan vagyok.

Ismerősöm 2 napos notebook-ját telepítettem win7 ultimate x64 op.rendszerrel.
    Gép: Packard Bell Easynote TE11HC, driverek telepítve a pb oldaláról,
    minden rendben működik, a wifi-t kivéve. Már telepítéskor furcsa volt a dolog,
    mivel 3 driver van a pb oldalán (és máshol is ahol eddig találtam), letöltöttem az
    Atheros drivert, mert azt olvastam, hogy ez kell a gépben lévő Acer Nplify 802.11a/g/n + BT4.0 wifihez.
    Telepítéskor a szokásos zöld csíkok végigsuhannak kétszer, azután a telepítés megszakad,
    se hiba üzenet, se befejezés, semmi, csak eltűnik.
    Az eszközkezelőben a wifi továbbra is az egyéb eszközök alatt sárga felkiáltó jellel (nem működik).
    Az F3 billentyűvel, (amire a wifi jele van festve) csak a bluetooth kapcsol ki be. Wifi meg se nyikkan.
    Ezután feltelepítettem a másik két drivert is (Broadcom, Realtek), ezek szó nélkül probléma mentesen
    települtek, az Atheros driverrel ellentétben a telepített programok listájában is látszódnak,
    viszont a wifi továbbra sem működik.
    Kábellel felengedtem internetre, eszközkezelőben illesztőprogram keresése sikertelen !!!
    Ezen a ponton feladtam a küzdelmet, nincs több ötletem, ezért kérném a segítségeteket,
    hátha valaki már végig küzdötte ezt a tortúrát.

Mellékesen megkérdezném, mi a különbség a b/g/n és az a/g/n között ?

Új hozzászólás Aktív témák