Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
empir3
tag
Sziasztok! Volna egy nagy problémám. Van egy pcchips M952-es chipsettel rendelekező alaplapom és van egy intel celeron 2.4 ghz-s procim 128 kb cache-vel rendelkezik. Le szerettem volna cserélni egy intel pentium 4 2.8ghz-s és 1 mb cache-val rendelkező processzorral! Beletettük az új procit és azzal a gép nem indult, és még jumpereltuk is manuálisan! Végül visszakerült a celeron processzor és a BIOS lenullázodott vagyis minden alapbeállitásra került! Visszaállitottuk a dolgokat és azóta indul újra a gépem kiszámithatalanúl. És mi lehet a gond ha egyszer minden visszakerült úgy ahogy volt azelőtt. Már 2 szer is újratelepitettema windowsot reménykedve, hogy azzal volt a baj, de nem.
És egy BIOS updateval valyon felismerné az új procit?
Amúgy a verzió számot nem találtam az alaplapon, vagyis kaptam egy olyant hogy REV 1.3B, ez volna a
verziószám?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És egy BIOS updateval valyon felismerné az új procit?
Amúgy a verzió számot nem találtam az alaplapon, vagyis kaptam egy olyant hogy REV 1.3B, ez volna a