Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
válasz
tzsolesz
üzenetére
Nos nem vagyok nagy tuningos csak tippeket adok mert hasonló konfigom van mint neked csak nekem p5kc-vel.
1. de ilyen, hogy fsb trap to voltage nekem nincs "szerintem azt hadd úgy ahogy van. "
2. A C1E-t hagyd kikapcsolva továbbra is.
3. Szerintem az xp takarékos funkcióját ne vedd le mert ha már húzod szerintem az nem tesz jót neki. Meg próbáld ki ha húzod bios alól akkor az xp-ben az alsuite progival "gondolom, hogy neked is van" nem engedi ő sem az energiatakarékosság beállítását.
4. A 3.2 Ghz-t azt 16-os szorzóval kapja, ha jól tudom akkor "az eist engerigatakarékossági funkció" csökkenti a szorzót így lassabban megy nekem is így van a szorzót leviszi 12x-re.
Egyáltalán mivel szoktad nézni az fsb-t xp alatt?Jó lenne ha leírnád hogy pontosan miket is állítgatsz be bios alatt mikor húzod a géped!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest