Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
nos, haladtam tovább...
3,05GHz volt a legtöbb amit eddig elértem, ehhez 1,525-ről 1,575-re emeltem a feszültséget és stabilan ment 100%os terhelés mellett 5 percig
a ramokat ekkor mégjobban vissza kellett osztanom, magyarul effektív 360 körül mentek a 400-as ramok
ezen a feszültségen tovább már nem jutottam mert a windows általában nem bírt bebootolni...
gondoltam emelek tovább így 1,6ra álítottam a feszültséget az órajelet meg 3,1 GHz re, itt a melegedés sem volt vészes, szóval az újrapasztázott gépezet 2,9GHz-n 40-44 fok körül volt/van 0% terhelés mellett itt pedig biosban 45-48 fokon volt... szal még ez sem volt vészes... de amikor a windows elindult én már megőrültem magamnak, beírtam a jelszavamat és akkor fagyott meg a rendszer és újraindult...
szóval kérdés: ez akkor processzor korlát lehet, hogy az alap feszültségen 2,95Ghz-ig tudom húzni és ha emelem a feszt akkor se megy túlzottan 3,0GHZ fölé???
vagy itt már más korlátoz?
és ha igen akkor mi lehet az?
a ramokat tudom hogy lekéne cserélnem mert kábé 7-8 MHz overclock után kipusztulnak és azmiatt nem képes elindulni a gép rendesen, de akkoris vissza osztva már más a szitu...
válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest