Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabi123
senior tag
Délutánt a kollégáknak! Ide is beírom, mert a P5WD2 topic elég halott...
Adott a következő problem:
Szal van egy ASUS P5WD2 (sima) alaplapom, és vettem hozzá egy P5WD2 Premiumban 4 GHz-re betesztelt 805D procit. Az információ szerint +0.1 V-tal vitte a 4 GHz-t.
Én 1.5125 V-on próbálkoztam maximum, 1,5 V-on ált. addig jutott el, hogy betöltött az asztal, és utána restart, vagy kék error kódos ablak. Egyszer sikerült az (közben mindenféle beállítást kapcsolgatok a BIOS-ban, FSB Voltage, MCH fesz, PCI-e CLK, PCI CLK), hogy betöltött a win és lefutott 1M-en a superPI. Utána PC mark 2005-öt futtattam, ott mindig a HDD-álalános tesztnél indult újra. Szal lehet hogy igazából a proci bírná a dolgot, csak vmi más beállítás zavar be?
PCI-E órajelet mennyire rakjam? PCI-nak mit válasszak: ''to CPU'', ''Auto'', ''33 Mhz''? A 33 Mhz fixed lenne az ideális, de asszem pont azon volt, mikor winyó tesztnél akadt ki.
Szóval mire kell figyelni, ha elvileg a proci bírja a tempót?
(RAM 533-ra vissza van osztva, szóval az nem kavarhat be
)
Előre is köszi a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)