Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
yoogie
#1520: Feletted volt pont berakva egy link hűtőkről: [link] meg utánad még 1: [link] Egyébkénd a lapod pontos tipusa, nem véletlenül p5nd2 sli???
Manky956
#1522: 2 dolog lehet, vagy valamit rosszul állítgatsz, vagy antituning cuccot fogtál ki /szerintem az első lesz/ --> pontosan miket állítgattál, milyen értékre?
Az a 24 fok alapon, nekem is gyanús /vagy akkor a szobádban olyan 19-20 fok lehet, és a proci+lap nem házban van, csak úgy kint az asztalon
/
tlc
#1529: Szerintem pasztázd újra a hűtőt, és rakd fel normálisan. Az, hogy a proci throttingol: 1, nem adja le a max teljesítményét /tehát így nincs értelme a 3.4-es procinak/ 2, nem tesz neki jót, hogy 75 fok körül üzemel
Prego
#1534: Megnyitod az everestet, a felső menüsorban --> Eszközök/ Rendszer stabilitásteszt .
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
/