Új hozzászólás Aktív témák
-
Ron Swanson
senior tag
válasz flegga92 #11749 üzenetére
És tableten kellett aláírnod vagy papíron? Mert nálam konkrétan arra hivatkozott az ügyintéző, hogy már nincs papíralapú hiteligénylés és a tableten nem írhatom alá a feleségem helyett... pedig pont ez lenne a meghatalmazás lényege és tök egyértelműen le van írva a weboldalon.. na mindegy..
A panaszt megtettem, de végül délután elrángattam a feleségem és elintéztük az igénylést, várom a hívást hogy mikor mehetünk aláírni a szerződést... -
vnorbi
aktív tag
válasz flegga92 #11556 üzenetére
Valószínűleg nem éri meg az OTP-nél visszaváltani. Helyette nyitsz az Államkincstárnál számlát, oda átviszed a PMÁP-ot transzferrel 1189 forintért, a Kincstárban visszaváltod, és a pénzt visszautalod ingyen az OTP-be. Személyes számlanyitással együtt ez a mutatvány belefér 3 munkanapba, és 1%-ot nyersz vele ahhoz képest, mint ha az OTP-nél váltod vissza. Ha elég nagy a tőke, és van idő rá, akkor megéri ez az extra meló.
[ Szerkesztve ]
-
-
emeritus
tag
válasz flegga92 #11536 üzenetére
Ha sikerül az OTP kártyát a Curve mögé tenned, akkor az topupra tartósan és megbízhatóan használható, gyors, nem kér hitelesítést. Az eredeti telekód az adott kártyához tartozó bankszámlaszám utolsó 3 számjegye, azonban meg kell változtatni más tetszőleges három számra, hogy online vásárlásnál használható legyen. A változtatás végrehajtható online.
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
namenlos
tag
válasz flegga92 #9493 üzenetére
Nekem 1,5 millióit kellett felvennem, három napig tartott, mert a bankkártya felső limite 500 ezer / nap volt. Én Takarekos és Budapest bankos ATM-bol vettem fel. Valami frekventált helyen érdemes, ahol rendszeresen töltik. Más költség nincs, sőt nekem jóval kevesebb lett, lehet azért mert munkáltatói kedvezményem is van, bár az ezt nem tartalmazza hivatalosan, én meg nyilván nem panaszkodtam utana.
Új hozzászólás Aktív témák
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen processzort vegyek?
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN