- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
Nincs különösebb bajom a Net számlacsomaggal, a webkártya és a takarékszámla kimondottan tetszik. Ezek miatt pont nem lenne jó a Grátisz számla.
Egyedül ez az előre aláíratott, majdan fizetőssé váló app idegesít.
Emiatt nézegetem mi a helyzet más bankoknál. -
herdsman12
őstag
Az valami más megoldás lehetett, nálunk az asszony és az nevem szerepel közös tulajdonosként. (Net számlacsomag)
Nézném, hogy más bankoknál van-e közös számla, de egyik keresőben se találtam ilyen opciót. -
herdsman12
őstag
Találkozott már valaki olyan bankszámla keresővel, ahol 2 tulajdonos opció létezik?
-
-
herdsman12
őstag
válasz
Grande Ale #19253 üzenetére
Felénk működik. [kép]
-
herdsman12
őstag
válasz
Winnie The P #19038 üzenetére
Nincs bankkártyád a Net számlacsomaghoz, vagy más a trükk?
-
herdsman12
őstag
válasz
Winnie The P #19027 üzenetére
Net csomaghoz ingyen van a webkártya. Éjjel-nappal oda-vissza pakolgathatod a pénzed, állíthatod a limitet.
Mi az előnye a virtuális kártyának? -
herdsman12
őstag
Jól sejtem, hogy a számláim közötti utalás csak munkaidőben működik, és a 7x24 bankártyák közötti utalást még nem tudja OTP app?
-
herdsman12
őstag
OTP Direkt csak az új webkártyát (fizettem már vele) mutatja, az appban ott van még a régi is. Kártya letiltása lehetőséget látok. Mi az eljárás, le kell tiltani vagy már nem használható és majd törlik a rendszerből?
-
herdsman12
őstag
válasz
zolnagy #17787 üzenetére
Nem értem mire készülsz...
Asszony telefonján üzemel az app és a Te telefonodra küldi a kódot?
Egyébként a közös számla használatának van(?) saját azonosítós használati lehetősége, akkor meg akár használhatnátok mindketten saját azonosítóval a közös számlát.
Aztán lehet, hogy ezt csak én találtam ki, majd a végére járok előbb-utóbb. -
herdsman12
őstag
Az eddig is használt OTP Bank app tök ismeretlenként kezelt, újra PIN kód, biometrikus azonosítás engedélyezése, külföldi használat korlátozása, stb.
Normális ez, másnál is ez van? -
herdsman12
őstag
Én se értem, de nem írnám meg senkinek, ha nem muszáj.
Tuti, hogy létezik a visszatérítésre szabályos megoldás, másképp az OTP se írná:
"A Net webKÁRTYA számlán jóváírás kizárólag bankon belül vezetett számláról, valamint internetes vásárlás értékének visszatérítéséből érkezhet,..."
Esetleg a kérdésre a választ tudod? -
herdsman12
őstag
Internetes vásárlás értékének visszatérítésén megakadt egy üzlet.
Megadtam nekik a vásárláskor használt webkártya számlaszámát, de azt írják, hogy arra nem megy el az utalás.
Gondolom, hogy nem utalás, hanem valami spec megoldás az "internetes vásárlás értékének visszatérítése", ezt meg valamiért nem akarják.
Megadhatnám a normál számlaszámot is, de azt meg én nem erőltetném, ha nem kötelező.
Tudja valaki miért utalni és nem visszatéríteni akarnak? -
herdsman12
őstag
Nézem a díjkimutatást. [kép]
Mitől ez a sok külföldi kártyás vásárlás? Megcserélték a belföldi - külföldi adatokat?
Másnál, mizu? -
herdsman12
őstag
válasz
luciferk #16223 üzenetére
Hol találtad ezt a "havonta csak 1x lehet visszavezetni, utána már fizetős" dolgot?
Szerintem a visszavezetés az "Eseti átutalási megbízás elektronikus úton", (már, ha weben vagy az alkalmazásból intézed) ami az aktuális hirdetmény szerint "bankon belül, saját számlák között" díjmentes. [link]
Persze, ha a fiókban intézed, akkor van valami költsége.
Vagy nagyon félreértek valamit? -
herdsman12
őstag
Párszor használt iCsekk "Belső hiba-t" ír.
Előfordul ez sűrűn vagy csak most nincs szerencsém? -
herdsman12
őstag
válasz
herdsman12 #15650 üzenetére
Béna vagyok, a Promóció mappába érkeztek a kódok.
-
herdsman12
őstag
Érintettségről nem kaptam emailt.
Belépni nem tudok, mert a biztonsági kód nem érkezik meg. Elfelejtett jelszóra se érkezik semmi.
Egyetlen emailre, visszajelzésre nem válaszolnak.
Ügyfélszolgálattal csak akkor sikerült beszélnem, amikor total leállt az egész rendszerük, így semmit nem intéztem.
Mindenkinél rendben a Simple Classic? -
herdsman12
őstag
Köszi, akkor nyugodt vagyok, hogy nem csak nálam...
#15502Llew
Spam üres, nem kaptam érintettségről emailt.#15503rothfb
Az elmúlt másfél évtizedben sikerült úgy beállítani, hogy nincs spam, csak az érkezik a fiókba, aminek kell. Google fiókokba lényegesen több spam érkezik. [kép] [kép]
Ez takarítás nélküli állapot, az első reklámon és a második tájékoztatón kívül a többi vásárlás, és számla értesítő. Ettől függetlenül lehet leváltom.#15505PaksiPeter
Kicsit bővebben írnál erről, mi az összefüggés a freemail használat és a jelszó visszaélés között? Sokszor próbálkoznak, de eddig nem sikerült feltörni a fiókomat.
Kb minden előírásnak megfelelő, nem azonos jelszavakat használok, eddig egy Google fióknál jelzett a haveibeenpwnd, hogy valami történt.
És igazad van, hogy röhögsz, én is azokon, akik Facebook-on élik az életüket. Fura emberek vannak. -
herdsman12
őstag
Azt írja ez a Simple, hogy a biztonsági kódot elküldték a regisztrált email címre, de oda nem érkezik semmi. Lehet a "freemail" a probléma? Működik valakinél?
-
herdsman12
őstag
Csekkes QR kódot nem tudok fizetni (Víz, kuka, Simple Classic és OTP Bank), képernyő QR kódos fizetés működik.
Vizes kóddal már volt hiba, de a kukás eddig jó volt.
Nincs szerencsém vagy másnál is van gáz? -
herdsman12
őstag
válasz
PedroPascal #14998 üzenetére
Nálam is ez van.
-
herdsman12
őstag
válasz
PedroPascal #14460 üzenetére
Amennyiben előfordulhat, hogy valakivel közös számlát akarsz, akkor maradj a Net-nél.
-
herdsman12
őstag
Szinte csak Parkolás fizetésére használom a Simple Classic verziót.
Van értelme frissítenem? -
herdsman12
őstag
válasz
alex devil #13798 üzenetére
Három éve ez volt a magyarázat, gondolom most is érvényes. [link]
-
herdsman12
őstag
Létezik valami alkalmazás, ami QR kódot generál egy sárga csekk adataiból, hogy bankkártyás fizetéssel befizessem?
-
herdsman12
őstag
válasz
MasterMark #13344 üzenetére
Okoskodásban különösen jól teljesítenek páran.
Megpróbálom másképp, a limitként beállított összeget kellene megemelni.
Ezen a limit vagy összeg kérdésen nem kéne már rugózni, aki ezt nem érti, az ne válaszoljon.
Sokkal inkább a megoldás érdekelne. -
herdsman12
őstag
Egy "új OTP ügyfél" komám a kezembe adta a tabletjét, hogy segítsek átállítani egy csoportos beszedés összegét.
Nincs telepítve app, csak neten intézné az ügyeit, csak az új felületen tud belépni.
Ennyire balf... vagyok, hogy a lassan két éve fejlesztett rendszerben nem jutottam semmire, vagy ez direkt ilyen? -
herdsman12
őstag
HBO Max havi díjat nem látom a havi előzményekben, csak az első (03.31.) kártyás fizetést.
Ez így normális? -
herdsman12
őstag
Mi a különbség az "AZONNALI ÁTUTALÁS BANKON BELÜL, F.9926" és a "ÁTUTALÁS (OTP-N BELÜL), F.9923" között?
Időpont lenne, munkaidő - hétvége?Saját számlák közötti (Net-Takarékszámla) utalás régebben díjmentes volt, most látom, hogy változott a helyzet.
Az utóbbi 3 évben 518-ról 598-ra inflálódott a havidíj, aláíratták, hogy szeretnék önként havi 500 Ft-ot fizetni az eddig ingyenes mobil alkalmazásért.Szétnézek más bankoknál mizu, jöhetnek ötletek.
[ Módosította: radi8tor ]
-
herdsman12
őstag
válasz
KillerATi #11061 üzenetére
Milyen hülye rendszer, hogy nem lehet bármit, bármikor intézni. Jó, hogy ki nem találják a páros hét - páratlan nap... és fordítva rendszert.
Nálam akkor lesz aktuális a bankváltás, ha sikerül a Net számlacsomag árát megemelniük ezzel az 500 Ft-os, új OTP Bank hozzáféréssel. -
herdsman12
őstag
válasz
atos30 #10698 üzenetére
Amíg nem értesülnek a tulajdonos elhunytáról, addig bárki partizánkodhat, utalhat, költhet a számláról, ha van hozzáférése.
A hagyatéki leltárnak tartalmaznia kell a számla aktuális állapotát.
A havi díjat biztos leszedték maguknak és biztos, hogy kell adjanak valami elszámolást amiből kiderülhet, hogy milyen mozgás volt a számlán a kérdéses időpontban vagy utána. -
herdsman12
őstag
válasz
viktorhu #10593 üzenetére
Engem nagyon zavar ez a történet. Egy semmi extrát nem mutató, sőt talán a réginél gyengébb alkalmazást bedobnak, ahol egyből aláíratják, hogy ezt majd havi 500 Ft-ért tudod használni, mivel a régit kivezetik.
Kib…tt körülményesen próbálnak valami áremelést lenyomni.
Lenne valami jogi akadálya, hogy egyszerűen bejelentsék az áremelést? -
herdsman12
őstag
válasz
Martin Eden #10590 üzenetére
Szerintem az lesz, hogy akit most sikerül bepalizni, az önként fizet többet, a többieknek kénytelenek lesznek valami minimál online bankolást engedélyezni.
-
herdsman12
őstag
Mindig felhúzom magam ezen az "ÚJ, de fizetős" megoldáson.
Nagy mutatvány lesz az otp-től, ha ezt simán lenyomják az ügyfelek torkán.
Gondolom nem 80-90%-os csomagdíj emelésként, hanem valami önkéntes befizetésként/adományként adják elő az egészet. -
herdsman12
őstag
Nem találok semmi infót az ATM-es készpénzbefizetésről.
Nem akarom elhinni, hogy ezt nem vámolja meg az OTP.
(Net számla) -
herdsman12
őstag
Pénteken Aliexpress fizetésnél találkoztam a tranzakció jóváhagyással.
Elsőre nem jött össsze, hiába ment a jóváhagyás, pár perc múlva még mindíg jóváhagyásra vár volt a kínai üzlet üzenete. Második jóváhagyás ok, szerencsére a pénzt csak egyszer vonták. -
herdsman12
őstag
válasz
Flowtation #8746 üzenetére
A SmartBank telepítésnél figyelmeztet, hogy más nem használhatja, de működik.
-
herdsman12
őstag
A decemberben lejáró Maestro kártya helyett (Net szla) vajon mit osztanak mostanában?
Azt látom, hogy kikoptak a Maestro kártyák a kínálatból, chat-en meg telefonos érdeklődést javasoltak. -
herdsman12
őstag
Más bankoknál is fizetős a mobil alkalmazás használata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia