- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tényleg nézz be a tápos topicba, 8ezer környékén már vannak minőségi FSP tápok, azok megérik az árukat, de az ilyen HKC meg társai tápokat hanyagold. Sokan beleesnek abba a hibába(régebben én is ) hogy tápra nem jutott pénz vagy ha meghallt akkor bement első áruházba vagy számtech boltba és megvette a legolcsóbba. Kicsit keresni kell és olcsón lehet jót venni.
off vége.
ON.
Szerintetek idővel változni fog az origin felhasználói felülete? Mit kellene még beépíteni a programba? Steam-ben is van egy olyan opció ha jól tudom hogy kiírja mennyit játszottál a játékkal, illetve aznap mennyit toltad. Ez jöhetne ide is szerintem. Ezen kívül talán még hírek amik jöhetnének, vagy mondjuk itt is elérhetnénk az EA fórumait.
Bármi egyéb ötlet szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Android szakmai topik
- OTP Bank topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel topik
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest