Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Most megnéztem a saját gépemen a Shift 2 activation.exe-ét. Nekem is 5/5 van, pedig biztosan játszottam már a játékkal. Meg emlékszem rá, hogy korábban 4/5 volt. Viszont 37 napja nem játszottam vele.
Lehet, hogy havonta visszaadnak 1 lehetőséget, esetleg havonta visszaadják mind az 5-öt. Bár erre semmilyen hivatalos álláspontot nem találtam...
-
csaba951
veterán
>minek a EA De-Authorization Management Tool
A játékosok többségének lövése sincs a DRM-ről. Általában akkor szembesülnek vele, hogy van, amikor elfogy az aktivációs lehetőség. A power userek ilyenkor az ügyfélszolgálat segítsége nélkül tudja vele kezelni a helyzetet. Visszavonja az vakációt olyan gépről / felhasználói fiókról, amiről már nem használja a játékot. És ilyenkor nem kell uninstallálnia sem a játékot. Egyszerű és viszonylag gyors módszer, persze csak a hozzáértőknek. A többiek meg az ügyfélszolgálatot boldogítják.

>Crysis2-nél megtaláltam a bin32 mappában az activation.exe-t, 5/5
A képet megnézve jogos. Letöltötted a játékot, de még egyszer sem indítottad el. Ezért van így. Az első használatkor csinálja meg az aktiválást.
>steames Crysis esetén nincs ilyen sehol.
Erre nincs sok ötletem. Valószínűleg kihívás az EA számára kezelni az Originben a nem Originen vásárolt játékokat. Főleg úgy, hogy a Crysis már jóval az Origin előtt létezett, a Steamen vetted, a Steamen töltötted le. Ha az Originen töltötted volna le, és onnan használnád akkor - gondolom - úgy működne, ahogy elképzeled.
>Igaz az Origin Crysisben nem naprakész, mert ma játszottam a steamen:
Gondolom közben nem futott az Origin kliens. Mert csak akkor fogja ott is jelezni a használatot.

-
törölt tag
Hogy ne lenne.. most is van, csak kicsit érdekesen

-
törölt tag
Volt most Origin frissítés?
Vagy korábban volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Tőzsde és gazdaság
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Apple MacBook
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De szerintem ne is foglalkozz vele. Ha uninstallálni akarod, csináld rendesen, azt kész