Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
No, azt ugye már többször leírtam, hogy nálam legalábbis hiába van beállítva, hogy mentse le a telepítőt az erre kijelölt könyvtárba

Ma ugye reinstall volt a Battlefield 2- nek és a 2142-nek is - szerencsére a legújabb Patch-el jött le eleve az Originről, így az eddigi külön álló Official Patch-eket törölhettem is, nem kevés helyet felszabadítva.
Természetesen be volt kapcsolva, a hagyja meg a telepítés után a telepítő állományait de eddig semmit nem hagyott meg belőle, vagy legalábbis nem tudom, hova pakolja, mert nem vész el ilyenkor a szokásos várható pár GB adat egyik merevlemezről, SSD-ről illetve azok partíciójáról sem.
Egészen eddig így volt ameddig az NFS ProStreet-et újra nem kellett installálnom ugye az új kulccsal.
Aztán első körben nagyot néztem, mert ennek a telepítőjét már lementette. Más eltérés is volt. A Battlefield 2 és a 2142 telepítése annyiból állt, hogy letöltötte az Origin - és ugye semmi ilyenkor várt telepítési párbeszédablak nem jelent meg, sem arra irányulóan ,hogy hova települjön, oda települ ahova az Origin Kliensben be van állítva, sem DirectX telepítő ablak nincs, és a legújabb Patch-el jön le. Mondhatnám olyan mint a Steam.
Az NFS ProStreet esetében azonban máshogy megy a móka, ott letöltés után egy processzort és egyéb erőforrásokat sem kímélő pár perces kibontással folytatódik a történet - ugyanúgy mint a Direct2Drive-os verzió esetében történt - és itt elindul a klasszikus értelemben vett telepítő, mely párbeszédablakok számának tekintetében egy kivételével megegyezik a D2D-s változatéval, az az egy a licenc kulcs beírásának az ablaka. Itt ugyanis ez kimarad, nem kéri.
Szóval szerintem a helyzet az, hogy a korszerűsített, vagy ha úgy jobban tetszik Steam-esített játékok esetében a telepítőt nem őrzi meg, letölti és egyből lehet vele lényegében játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Mobilinternet
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 5 darab WIFI/LAN biztonsági kamera, 3 kültéri és 2 beltéri
- Xiaomi 15 fehér független mobiltelefon 2 év garanciával
- teljesen ÚJ Apple Watch Ultra 3 49mm Black Titanium !! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell WD15 type-c dokkoló 130W-os töltővel
- Apple iPhone 14 Pro Max - Silver - 128GB - ÚJ - Biztosító által cserélt
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest