Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• temerole

csendes tag

Sziasztok! :)

Egy érdekes sztori részese lettem a mai nappal.

Nemes egyszerűséggel haverom rám írt még most este steamen, hogy lökjem már fel magam teamspeakre... Fellépek, majd rögtön mondja, hogy küld is egy angol üzenetet és mondjam meg, hogy tényleg az van benne amit ő fordított.

:Y

A feltöltött képen láthatjátok (továbbíttattam az emailt haveromtól), hogy egy mondvacsinált okkal bannolták...

Kérdeztem ismerősömet, hogy vett-e, vagy próbált-e venni játékot originen az utóbbi időben? Válasz: nem, kivéve az ingyenes játékokat, de azért valljuk be, ott nincs "többszöri hibás fizetés"-re esély :U

Azt is mondta, hogy jó ideje nem tud belépni az originbe. Írt is hát ticketet a KEDVES (khm... :W ) EA supportnak. Harmadik ticketre végre válaszoltak. Első válaszuk az volt, hogy utána néznek. Jött a kövi válasz. Igen az a bizonyos üzenet.

Nem küldtek előzőleg SEMMILYEN értesítést, ezzel kapcsolatban! Egyszer csak fogták magukat és bannolták a fiókot.

Ezután jött az a rész, hogy írok az EA-nak egy üzenetet. (haverom nem tud olyan jól angolul)
    Erre az üzenetre még várjuk a választ.

Lecsekkoltam közben az ominózus fiókot... semmi játék nincs rajta! Minden más ismerősömnél látom, hogy milyen játékuk van meg, kivéve a privát profilosokat. Nála nuku... semmi. Se achievment se játék... :Y

Nevetséges!

Hogy a fenébe tehetnek meg ilyet?! Elképesztően felháborító! :W Most már félek én is! Van egy rakat EA-s origines játékom és nem esne jól, ha csak úgy szó nélkül elvennék ezt! :((

Gondoltunk arra is, hogy feltörték a fiókját, de az eredeti jelszavával be tudott lépni a supportos felületre. Márpedig eléggé logikátlan lenne, ha egyszer feltörnek egy fiókot, amin van egy rakat játék és nem változtatnak a jelszaván... Mindegy is.

Az lenne a kérdésem, hogy járt-e valaki így?
    Van valakinek ötlete, hogy kikkel kellene felvenni a contactot ez ügyben? (Nem feltétlen EA supportra gondolok itt, ők kvázi magasról "ürítenek" a dologra)

Nagyon fontos lenne ezt megoldani, mert tényleg nem két forintnyi játékról van szó!

Előre is köszönöm a segítséget! :)

Új hozzászólás Aktív témák