Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
temerole
csendes tag
válasz
dargelot
üzenetére
Szia!
Megpróbáljuk, hátha sikerül, mert enélkül max marad az, hogy írok redditen, meg nagyobb gamer híroldalaknak, hátha nekik már írtak ez ügyben és tudnának segíteni, ha meg nem, akkor legalább valami hírt hozzanak le erről, hadd lássa mindenki, hogy mekkora undorító cég ez az EA.
-
temerole
csendes tag
válasz
dargelot
üzenetére
Szia!
Ismerősöm soha sem vett kártyával közvetlenül az origines fiókján. Vagy humble bundle vagy eredeti DVD-s tokos változatban vette meg és azt aktiválta be.
Ingyenes játék az amíg volt az on the house-os játékok, azokat aktiválgatta be. Nem próbálgatott semmi "tuti jó ingyen játék youtube" módszert, tudja jól, hogy nincs ilyen.

A feltörős dologról, hogy a supporttal átrakatták a játékokat másik fiókra, nem hiszem, mert arról kapnia kellett volna e-mailt, hogy valaki beszélget az ő nevében az EA-val. Ezekről az üzenekről is kapja folyamatosan.
Hónapok óta be se tudott konkrétan lépni (egy ideig nem érdekelte, mert csak valami network hiba miatt nem tudott belépni origin szerint és mostanában kezdte már idegesíteni, hogy minden más ismerőse fel tud lépni originre csak ő nem)
Innentől kezdve nem tudom, hogy honnan vették ezt az egészet, hogy többszöri sikertelen fizetési kísérlet miatt bannolták.
Illetve kapott új emailt is...

Az EA lezártnak tekinti a dolgot.Hiába mondtam nekik, hogy IP alapján valszeg feltűnne, ha feltörték és hamis kártya adatokkal próbáltak fizetni. (Hacsak nem magyarországi volt az illető)
-
temerole
csendes tag
Sziasztok!

Egy érdekes sztori részese lettem a mai nappal.
Nemes egyszerűséggel haverom rám írt még most este steamen, hogy lökjem már fel magam teamspeakre... Fellépek, majd rögtön mondja, hogy küld is egy angol üzenetet és mondjam meg, hogy tényleg az van benne amit ő fordított.

A feltöltött képen láthatjátok (továbbíttattam az emailt haveromtól), hogy egy mondvacsinált okkal bannolták...
Kérdeztem ismerősömet, hogy vett-e, vagy próbált-e venni játékot originen az utóbbi időben? Válasz: nem, kivéve az ingyenes játékokat, de azért valljuk be, ott nincs "többszöri hibás fizetés"-re esély

Azt is mondta, hogy jó ideje nem tud belépni az originbe. Írt is hát ticketet a KEDVES (khm...
) EA supportnak. Harmadik ticketre végre válaszoltak. Első válaszuk az volt, hogy utána néznek. Jött a kövi válasz. Igen az a bizonyos üzenet.Nem küldtek előzőleg SEMMILYEN értesítést, ezzel kapcsolatban! Egyszer csak fogták magukat és bannolták a fiókot.
Ezután jött az a rész, hogy írok az EA-nak egy üzenetet. (haverom nem tud olyan jól angolul)
Erre az üzenetre még várjuk a választ.Lecsekkoltam közben az ominózus fiókot... semmi játék nincs rajta! Minden más ismerősömnél látom, hogy milyen játékuk van meg, kivéve a privát profilosokat. Nála nuku... semmi. Se achievment se játék...

Nevetséges!
Hogy a fenébe tehetnek meg ilyet?! Elképesztően felháborító!
Most már félek én is! Van egy rakat EA-s origines játékom és nem esne jól, ha csak úgy szó nélkül elvennék ezt! 
Gondoltunk arra is, hogy feltörték a fiókját, de az eredeti jelszavával be tudott lépni a supportos felületre. Márpedig eléggé logikátlan lenne, ha egyszer feltörnek egy fiókot, amin van egy rakat játék és nem változtatnak a jelszaván... Mindegy is.
Az lenne a kérdésem, hogy járt-e valaki így?
Van valakinek ötlete, hogy kikkel kellene felvenni a contactot ez ügyben? (Nem feltétlen EA supportra gondolok itt, ők kvázi magasról "ürítenek" a dologra)Nagyon fontos lenne ezt megoldani, mert tényleg nem két forintnyi játékról van szó!
Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- LG LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) EA supportnak. Harmadik ticketre végre válaszoltak. Első válaszuk az volt, hogy utána néznek. Jött a kövi válasz. Igen az a bizonyos üzenet.