Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
nah, elvileg révbe értem Crysis és Crysis Warhead ügyben (azért írom bele minden posztba, hogy a keresés kidobja, ha majd ezt valaki később visszanézi)
szal felhívtam a megadott számot (ez az EA support száma: 1-866-543-5435). egy perc híján egy órát voltam a vonalban, tehát ha valaki nekifut csak skype-on próbálja és számoljon vele, hogy sok idő rámehet. (Skype-on viszont ingyenes minden ingyenes amcsi telefonszám hívása és a minőség is elfogadható).
Az elején megkérdezi az automata, hogy van-e már ügyem (1-es gombot kell nyomni), vagy sincs. Szal már volt ügyem (ügyszámom) és így is kellett várni vagy 30 percet mire kapcsoltak egy ügyintézőt (persze lehet a másik sor rövidebb lett volna).
Megkérdezte a nevemet, amit elsőre nem értett (pedig teljesen "angol" nevem van, ha ékezettelenítek és megcserélem a tagokat
), aztán elmondtam, hogy live chateltem korábban egy game adviser-rel és ő mondta, hoyg hívjam fel őket, megadtam az eset számát. ő is elkérte a biztonsági kérdést az acc-omhoz, és utána a kódokat akarta, mondtam neki, hogyha látja a transcript-jét a korábbi chat-nek, akkor abban benne van minden, kért egy pár percet. 5 perc múlva kért még egy pár percet
, aztán mondta, hogy most átmeneteileg megváltoztatja a jelszavamat, de majd visszacsinálja és kér még egy pár percet. Újabb 5 perc, kérte, hogy lépjek be a Origin-re a klienssel, beléptem és ott volt a két játék. Nem tudom, hogy a másik support ticket-et látta-e (ahhoz volt csatolva kép a borítókról), de most képet se kellett küldenem és játék kódot se kellett bediktálni (hálistennek...).
viszont csinált egy másik EA classic screen name-et is éspár perce jött egy e-mail, hogy regisztráljak pogo-ra (amire már regitsztráltam a hétvégén, ugyanavval a mail-lel) és kapok pogo-ra 5000 Bonus Token-t (még nem tudom ér-e bármit is), ha regelek.jah, ez lehet csak egybeesés és pont a korábbi regisztrációra jött, ha feliratkozom a hírlevélreAzt nem írtam, de mind a live chat-hez, mind a telefonbeszélgetéshez "rutinosan" kell angolul kommunikálni, tehát ha valaki ilyen helyzetbe kerül és nem képes erre, akkor kérjen meg valakit (vagy lehet létezik más nyelvű support is, ha valaki abban jó).
Most már csak az van hátra, hogy finoman leírjam a magyar EA help-nek, hogy nincsenek a toppon...
Köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsokat. Crysis-t már töltöm is (most jönnek majd a technikai problémák...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- ASRock B250M-HDV / MSI B150 PC Mate
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- ASUS ROG G70S retro gamer laptop 17 dual GPU SLI ritka különlegesség
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), aztán elmondtam, hogy live chateltem korábban egy game adviser-rel és ő mondta, hoyg hívjam fel őket, megadtam az eset számát. ő is elkérte a biztonsági kérdést az acc-omhoz, és utána a kódokat akarta, mondtam neki, hogyha látja a transcript-jét a korábbi chat-nek, akkor abban benne van minden, kért egy pár percet. 5 perc múlva kért még egy pár percet
)