Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .tnm

addikt

nah, elvileg révbe értem Crysis és Crysis Warhead ügyben (azért írom bele minden posztba, hogy a keresés kidobja, ha majd ezt valaki később visszanézi)

szal felhívtam a megadott számot (ez az EA support száma: 1-866-543-5435). egy perc híján egy órát voltam a vonalban, tehát ha valaki nekifut csak skype-on próbálja és számoljon vele, hogy sok idő rámehet. (Skype-on viszont ingyenes minden ingyenes amcsi telefonszám hívása és a minőség is elfogadható).
    Az elején megkérdezi az automata, hogy van-e már ügyem (1-es gombot kell nyomni), vagy sincs. Szal már volt ügyem (ügyszámom) és így is kellett várni vagy 30 percet mire kapcsoltak egy ügyintézőt (persze lehet a másik sor rövidebb lett volna).
    Megkérdezte a nevemet, amit elsőre nem értett (pedig teljesen "angol" nevem van, ha ékezettelenítek és megcserélem a tagokat :) ), aztán elmondtam, hogy live chateltem korábban egy game adviser-rel és ő mondta, hoyg hívjam fel őket, megadtam az eset számát. ő is elkérte a biztonsági kérdést az acc-omhoz, és utána a kódokat akarta, mondtam neki, hogyha látja a transcript-jét a korábbi chat-nek, akkor abban benne van minden, kért egy pár percet. 5 perc múlva kért még egy pár percet :), aztán mondta, hogy most átmeneteileg megváltoztatja a jelszavamat, de majd visszacsinálja és kér még egy pár percet. Újabb 5 perc, kérte, hogy lépjek be a Origin-re a klienssel, beléptem és ott volt a két játék. Nem tudom, hogy a másik support ticket-et látta-e (ahhoz volt csatolva kép a borítókról), de most képet se kellett küldenem és játék kódot se kellett bediktálni (hálistennek...).
    viszont csinált egy másik EA classic screen name-et is és pár perce jött egy e-mail, hogy regisztráljak pogo-ra (amire már regitsztráltam a hétvégén, ugyanavval a mail-lel) és kapok pogo-ra 5000 Bonus Token-t (még nem tudom ér-e bármit is), ha regelek. jah, ez lehet csak egybeesés és pont a korábbi regisztrációra jött, ha feliratkozom a hírlevélre

Azt nem írtam, de mind a live chat-hez, mind a telefonbeszélgetéshez "rutinosan" kell angolul kommunikálni, tehát ha valaki ilyen helyzetbe kerül és nem képes erre, akkor kérjen meg valakit (vagy lehet létezik más nyelvű support is, ha valaki abban jó).

Most már csak az van hátra, hogy finoman leírjam a magyar EA help-nek, hogy nincsenek a toppon...

Köszönöm mindenkinek a hasznos tanácsokat. Crysis-t már töltöm is (most jönnek majd a technikai problémák... :D )

Új hozzászólás Aktív témák