Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gerner1
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Köszönöm válaszod! Nem nagyon értem én ám mi az a telepítési korlát para és mizéria, ha normál uninstallal olyan mint ha nem történt volna telepítés
Ez esetben azt sem nagyon értem, minek a EA De-Authorization Management Tool. Talán annak, hogy ha nem a jelenlegi pécédre akarod újra pakolni, vagy / és nem a jelenlegi Origin (EA, stb.) fiókodba 
Szépen kérek egy hozzáértőt, magyarázza ezt el nekem, mert a fórumban és guglin történő keresgélés alapján olvasottak csak összezavartak.Crysis2-nél megtaláltam a bin32 mappában az activation.exe-t, 5/5, bár soha nem uninstalláltam. És most jön, amit szintén nem értek: a steames Crysis esetén nincs ilyen sehol. Ha lefuttatom a EA De-Authorization Management Tool-t, ezt írja ki: "ERROR: This computer is not currently authorized for any EA products so there is nothing to de-authorize. For assistance, please contact EA Customer Support" Polonic fórumlakó társamnak köszönve: "ez a gép nincs aktiválva semmi ea produktum számára, ezért nincs is mit deaktiválni. Segítségért lépj kapcsolatba az ea támogatással"
Viszont a Crysis2 ugye eleve Origines, a Crysist és Warhaed-et steamen vásároltam, ennek ellenére az Origin ismeri őket (lehet anno ezt már én mókuskodtam össze valahogy):
Igaz az Origin Crysisben nem naprakész, mert ma játszottam a steamen:Tök össze vagyok zavarodva.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ps4 Slim 500GB Alza jótállás+ MM garis Nacon kontroller
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez esetben azt sem nagyon értem, minek a