Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Föcsök
aktív tag
Sziasztok!
Volt valakinek mostanában szülinapja?
Vagy van valakinek felesleges 10 vagy akármennyi eurós origin kódja? Én az enyémet kitöröltem (fail azt hittem nem fogok originen keresztül vásárolni, és szerintem az e-mailt kitöröltem), viszont most szeretnék originen keresztül vásárolni. Ha esetleg valakinek nemsokára lejárna, és nem vásárol addig semmit, az nyugodtan megkereshet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Opel topik
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vagy van valakinek felesleges 10 vagy akármennyi eurós origin kódja? Én az enyémet kitöröltem (fail azt hittem nem fogok originen keresztül vásárolni, és szerintem az e-mailt kitöröltem), viszont most szeretnék originen keresztül vásárolni. Ha esetleg valakinek nemsokára lejárna, és nem vásárol addig semmit, az nyugodtan megkereshet.