- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Erre azt tudom mondani, hogy azért van pénzük, mert nem dolgoznak. Aki dolgozik, az nem ér rá pénzt keresni, így nincs is neki.
De inkább ebbe ne menjünk bele, mert könnyen elharapóznak az indulatok, ha a "kisebbségről" - egyem a csirájukat - van szó.
pohár: Köszi, akkor megegyeztünk.
-
ádyz
addikt
Na visszatertem, nagyon jo volt, megerte.
Szep napot.
-
tildy
nagyúr
Nagyon durva. Tegnap lenn voltam szentgyörgyön, cigánylagzi is volt a faluban.
Az egy dolog, hogy Bódi család, meg LL Junior, meg Bangó Margit is le volt hívva (5 milliót költöttek rájuk) , de hintóval vittéka faluban a polgári esküvő a főtéren volt, a szökőkútnál stb. Templomban Emilio énekelte za ave mariat. Hogy honnét van ezeknek ennyi cash nem tudom, de mintha régebbről rémlene az, hogy benne volt valakii a családból az olajmaffiéban.. Nem semmi.
Aztán átmentünk délután barátnőmmel Jászladányra (na ilyenbe sem megyek bele többet, nem volt kedvem hozzá, de menjünk, meg tüzijáték, ad studio stb... Megígértem muszáj volt. ), hát ott meg szinte féltünk, 10 emberből 8 roma... Jameg persze hangosbemondón bemondták, hogy kultúrházból elloptak pénztárcákat, bankkártyákat, fellépőruhákat..... Hát öö izé...
Vidékinek vallom magam, és büszke vagyok rá, hogy az vagyok, de ez már nagyon vidák . (szemetelésről még nem is beszéltem... ) MEg hát ilyen témák, én is egyedülálló vágyok-é? Meg van-e férjem? Meg mé nincs itt?
Fuck.... -
Bubu79
addikt
Az ördög ritkán leledzik falon - jobbára köztünk tévelyeg, könnyen felismerhető, mivel sosem alszik, ezért állandóan karikásak a szemei
A maceszkát pedig határozottan visszautasítom - mi lesz a következő? Tündérmackóm? Nem vágyom melegségre
Lumpy: Igazságod vagyon, ebéd után kell is a szieszta - alighanem én is hagyom elpihenni a bablenyót és a palacsintát - megtekintem belülről a szemhéjamat és lehet, hogy mozizok egyet a nyaralás képeit vetítve reájuk
-
Vistaboy
veterán
válasz
venember83 #31982 üzenetére
Az öregembereknek pedig még mélyebben...
...kellene aludniuk.
-
pohár
félisten
Napot!
-
TexT-BoY
addikt
válasz
venember83 #31956 üzenetére
hát, volt egy T42es masinám, de nem éreztem stabilnak, meg minden bajom volt vele, de ez aT400 elképesztő hogy tudnak ennyire tökéletes laptopot épiteni.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Bubu79 #31977 üzenetére
Nem látod a két vízszintes kötőjelet? Ez csak amolyan kiegészítő kérdés, hogy miért nem a szexről beszéltek kaja helyett, de mivel éppen dél van - ugyan mi a csodát lehet még csinálni a rakott káposztával azon kívül, hogy megeszed? -, ezért gondoltam, hogy éppen idevágó téma.
De ha neked piszkos a fantáziád...
-
Bubu79
addikt
válasz
Vistaboy #31974 üzenetére
"szex téma nincs?
-, és mivel én éppen most ebédelek, ezért találó a téma.
"
Most akkor Te tulajdonképpen mit is csinálsz azzal a rakott káposztával? Amerikai pite honosítva?
Jó étvágyat
Lumpy: Rántva én is szeretem a cukkintől kezdve a patiszonon át a mezei tökig mindegyiket - csak a főzelék olyan, hogy...
#31978: Nekem egyáltalán nem piszkos a fantáziám, assetudom az mi fán terem - gyógyítható legalább?
-
Vistaboy
veterán
Üdvözletem, már régen nem firkáltam ide semmit - úgyis csak zavarok
-, úgyhogy most belerondítok egy picit a topikba.
Mi újság van errefelé? Látom mindenki kajáról beszél - szex téma nincs?
-, és mivel én éppen most ebédelek, ezért találó a téma.
Jó kis fincsi rakott káposzta, nyamm...
Jó étvágyat mindenkinek!
-
Bubu79
addikt
Velük nem találkoztam - bár azt hiszem elakadt volna a szavam egy méretes csibor mellett úszkálva
Sajna az ízeltlábúakkal nem igazán vagyok jóban - kevés szépet látok bennük
Szép a tó, a környezet - az egyetlen ami kissé beárnyékolta a dolgot, hogy rengetegen voltak, a tömeget pedig nem igazán szeretem ( én így hatan pedig már alapban is tömeg vagyok
)
-
Bubu79
addikt
Sógorjelölt szerint tutira van egy-két kóbor vízi hulla is a forrás környékén - én csak a békalencsék alá néztem be, de nem volt alattuk senki
Ami érdekes volt, hogy rengetegen voltak a tóban, de csak egy csónakot láttam, amin vízi mentő volt...
Apró halakat viszont konkrétan láttam benne
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #31959 üzenetére
Most játszok az első résszel, tényleg megvan a kis Kör-ös fílingje...
Bubu: ha már a hévízi tóban fürödtetek, igazán felhozhattátok volna anyám tízegynéhány éve harminchat méterre lemerült szemüvegét...
-
Bubu79
addikt
válasz
ladybug #31960 üzenetére
Köszönöm kérdésed, nagyon jó volt - szerencsére az eső is csak rövidebb időszakokra zavarta meg a kánikulát.
Elkerült minket a nagy vihar is és bár időnként mintha vízesés lepte volna el az utcákat, úgy szakadt, mégis jobbára nagyon kellemes idő voltCsodálatosan szép a környék, rendezett utcákkal, hangulatos sétákat lehetett tenni - a helyi marketingjárattal, Dotto "vonattal" már első nap bejártuk a környéket
A Kilátónál lévő kis vendéglő már akkor megtetszett, egy pohárka borra be is tértünk, megkóstoltuk a balatoni dimbek-dombok, hegyek levét, majd pár nap múlva visszatértünk oda vacsorázni is, a Dotto masinisztájával meg lehetett beszélni, hogy egy későbbi járattal menjünk csak vissza a szálláshoz
A fürdő hatalmas, rengeteg medencével, mindenki megtalálhatja a számára megfelelő pancsolót - a termálvizes medencék 24-32 fokig kínálták az enyhülést a pihenni vágyóknak
Átruccantunk Hévízre is, az ottani termálfürdőben is úszkáltunk cseppet - és bár koromból adódóan még nagyjából rendben vannak a csapágyaim, mégis jólesett a víz, jólesett az úszkálás.
A tó maga a legmélyebb pontján 36 méter mély, ezért párom kérésére 6 éves korom után újra megismerkedhettem az úszógumi viselés élményével ( a beépítettet kevesellte, pedig akad szépen a két oldal szalonna alatt)
A fürdőzés mellett szakítottunk időt a kultúrára is - ellátogattunk Keszthelyre is, ahol megbámultuk a Vadászati kiállítást a múzeumban ( a kitömött állatok látványa valahogy nagyon nem jött be, borzongató volt látni a sok szép állatot, amit pusztán kedvtelésből öltek meg ). Érdekes volt, de állatbarátként valahogy nagyon kegyetlennek tűnt - nem is gondoltam volna...
Megnéztük a Festetics Kastélyt is, gyönyörű...
A zalai emberek nagyon kedvesek, közvetlenek - ez egy nyaralóhelyen természetes, de a környező kis falvakban, ahol nem igazán a turizmus a lényeg ugyanazt tapasztaltuk - Zalaváron csámborogva türelmesen, kedvesen elbeszélgettek velünk, amikor cseppet tanácstalanul sétálgattunk. Megszólítani sem kellett Őket, segítőkészen érdeklődtek
Kevés volt ez a pár nap, azt hiszem járunk még arra, mert rengeteg a látnivaló
BE: A zene itt is szólt, szóval nem kizárt a rokonság
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Bubu79 #31958 üzenetére
a járólapozás olyan, mint a csűrdöngölőzés?
amúgy kipróbáltam a F.E.A.R. 2-őt... Amilyen jó volt az egy, annyira, hát, nem tudom. Annyira középszer ez... Hangulata nem sok van, szebb lett, málnaszörp fröcsög rendesen.. Csak a fegyverek teljesen mások (hiába az első résszel köbö egy időben játszódik)..
hmm.
ez eddig nem kimondottan újrajátszós...
-
Bubu79
addikt
Pálinkás gyóreggeltet!
Enyhe izomláz, sajgó medvetappancsok és sok-sok sikerélmény a tegnapi nap jutalma - járólapoztunk Bátyáméknál
Kéne még egy hét szabi, hogy kipihenhessem a pihenés fáradalmait
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #31956 üzenetére
jaja, ha lesz egy fölösöd, passzold át ide, pls...
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #31955 üzenetére
Jaja, jól jönne egy lovepad, vagy lóvépad.
Különben jó reggelt, rég voltam fizikailag ilyen fáradt, de nem baj, szeretjük a fizikai fáradtságot, jót tesz az izmoknak meg az egész szervezetnek.
TexT-BoY: Ez sosem volt kérdés, minden tulaj imádja a vágódeszkáját, akik meg nem szeretik, azokból meg csak az irigység beszél.
-
TexT-BoY
addikt
I love thinkpad....
-
Killing
addikt
Jóreggelt!
Megmondtam hogy jövök. -
BlacKSouL
addikt
Hopp.
Most vasárnap van. Majdnem mondtam, hogy szombat este hova tűntek az emberek, punnyadnak, vagy mivan. Aztán leesett, hogy már vasárnap. Most mentek el a vendégek, kb fél órája. Jó volt. Lagzis videót néztünk. Meg iszogattunk. Most meg egyedül itthon. Anyámék nyaralnak. Egy hét. Én meg itthon vagyok. És marhára nem izgat hogy egyedül vagyok, az már sokkal inkább, hogy magányos. Most szitkozódhatnék, de nem teszem. Csak lassan lefekszem aludni.
Ennyi, ki is ürült az agyam, amivel még fél órája pörögtem mint a rokka.
Jóéjt, jóreggelt. -
pohár
félisten
Imádom ezt a filmet, nem sok jobb film van a saját kategóriájában...
Amúgy az Ál/arcról van szó...
-
-
frame>24
addikt
"What items are prohibited from being carried in the Cabin of the aircraft?
Passengers are not permitted to carry the following articles into the security restricted area and the cabin of an aircraft: Guns, Firearms & Weapons; any object capable, or appearing capable, of discharging a projectile or causing injury, including: All firearms (pistols, revolvers, rifles, shotguns, etc.) Replica and imitation firearms, Component parts of firearms (excluding telescopic sighting devices & sights), air pistols, rifles and pellet guns. Signal flare pistols, Starter pistols, Toy guns of all types,ball bearing guns, industrial bolt and nail guns, cross bows, catapults, harpoon and spear guns, Animal humane killers, stun or shocking devices, e.g. cattle prods, ballistic conducted energy weapons (laser), lighters shaped like a firearm."
(nyilvánvaló, de az energy weapons-nál már visítottam a röhögéstől)
-
bnss
veterán
Szép estét! Úgy néz ki, ma nem lesz vihar, pedig már hozzászoktam a monszunhoz.
-
pohár
félisten
válasz
bolondember #31940 üzenetére
Hát hallom szép idő van Pesten is, szerencsére szerda este megúsztuk
-
nike_
addikt
szépnapot all
Hú, de meleg van..
-
McKane
senior tag
Üdvözlet!
Bogárirtási segítségre lenne szükségem..
A noti kijelzője alá bemásznak azok az apró csúszómászók.... találkozott már valaki ilyennel? Hogy lehet ezeket onnan kiirtani?Köszi szépen előre is!
Üdvözlettel: McKane
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember #31931 üzenetére
Kicsit érdekes a sorrend. Sörre anyós és rá a fagyi...
-
tiv61us
őstag
válasz
bolondember #31931 üzenetére
es melyik a harmadik
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember #31929 üzenetére
Télen meg az lesz a bajod, hogy hideg lesz...
-
-
BlacKSouL
addikt
Ha valakinek megvan ez a szám, az küldje már el az emailcímemre, vagy írjon egy privit.
Köszi -
pohár
félisten
Nyami, vár a finom ebéd, megyek is enni
-
NoLF
veterán
milyen nap van?
-
AMD Power
titán
Érdekes egy lépés...
Felfüggeszti a devizahitelezést a K&H -
rarri
senior tag
Sziasztok !
Vidám, szép napot szeretnék kívánni mindenkinek !
Mi uszodába megyünk ...
-
Szép jó napot mindenkinek!
Megyek ki a piacra.
Sáliláb. -
tildy
nagyúr
Hm, a Stadionok buszpályaudvar ma inkább a balatonra emlékeztetett... 20 centis vízben kellett trappolni....
-
htc S710 (Vox)
Szegény telefon, olyan kis nyomi a hátlapja nélkül... Így esély sincs rá, hogy új gazdát találjon.
Az elsétáló sim-kártyák közül az egyiket én adtam az ismerősömnek.
Arra vagyok dühös, aki elvitte.
Érlelődik bennem, hogy kicsit keményebben adok üzletvezetési tanácsot neki.
Pl. írtam neki egy jó szöveget, amit kitehet a kirakatba: pl. telefont csak egyező imei-számos dobozzal, tartozékaival veszek meg, bizományi és hitel nincs stb. Ezt szépen megszerkesztettem és azóta sem tette ki.
Komolyan mondom, direkt hagyja átverni magát, mert annyira jó szívű. -
Vihar a biliben effektus van rajtam, de menten kisöpröm magamból azzal, hogy leírom.
Az ismerősöm későn vette észre, az egyik átvett telefonról időközben lekerült az akkutakaró hátlap és így került hozzá. Amikor ismét kivette a dobozból és megnézte a mobilt (az előző tulaja tette vissza, a kis piti #&@&), akkor vette észre, hogy a csupasz akku néz vissza rá, ha megfordítja a telefont.Egy htc gépről van szó, ami így eladhatatlan. Hiába kutatok a hálón, külön hátlapot nem találok.
Így segíteni sem tudok az ismerősömnek. Persze övé a bosszúság és a kár, enyém pedig a mérgelődés, hogy hogyan lehet valaki annyira piti, hogy beadja a telefont, de elviszi a hátlapot!
Szerk.: A pitiánerség persze fokozható, ellopják az érintős telefonok ceruzáit, vagy úgy adják be a telefont, hogy nincs benne a ceruza. Elviszik a sim-kártyákat, amikkel a függő mobilokat kapcsolja be. Lopott készülékeket adnak be és váltig állítják, hogy az övék. Rábeszélik, hogy bizományiba vegyen be mobilt, aztán soha napján kiskedden jönnek érte.
Elég gyakran fogom a fejemet, a sok-sok piti dolog miatt.Valószínűleg, jó magam kevésbé lennék angyali ennyi &@đ[ szemben.
-
pohár
félisten
-
Volt már sok telefonom, de egyiknél sem éreztem, hogy a tárggyal együtt vettem volna életérzést is.
Örültem nekik mint kommunikációs eszköznek és mint játékszernek.
De hogy attól lettem volna a Jani a gáton, mert van nálam egy hiper-trendi, kávét is főz, kütyü...
Tudjátok, mikor vagyok Jani a gáton, amikor letekertem 20 km-et, és utána még kedvem volna ordítani, mert olyan jó érezni az életet. Ez az életérzés.
Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest