- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #30196 üzenetére
Előtted nincs titkunk úgy látom.
Bubci: Még mindig jobb sok egyéb fetisizmusnál.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #30196 üzenetére
Ne irigykedj - inkább keress egy párat Magadnak
Mikulás: Nincs mese, úgy tűnik menthetetlenül kanna fetisisztának lettünk kategorizálva
-
tiv83us
veterán
En azt hittem Kelvin-t, csak kemiaban hasznalnak. Nem tudok olyan orszagrol, amely Kelvin-ben meri a homersekletet. Termeszetesen ettol meg lehet olyan.
Egyebkent itt egy kis tablazat ha erdekel, magam csinaltam. /A negativ Farenheit eleg ritka, de pl -40F megegyezik -40C-vel. Szoval erdekes ez./0F - K**aszott hideg
20F - Rohadt hideg, a takony a fejedre fagy /az atmenetek eleg enyhek/
40F - Puloveres ido, elmegy
60F - Puloveres, de rovid gatyo mar belefer
70F - Maga a tokely, szobahomerseklet
80F - Itt mar izzadas van, eleg meleg, strand ido.
90F - G*ci meleg, gatya rad tapad, ha vulgaris lennek akkor azt mondanam, hogy segg bepalik, golyok osszetapadnak, de mivel nem vagyok az, igy nem mondom.
100F - Izzadas mint az allat, tudo langol, rajoves, hogy kurvara delen vagy, legkondiba menekules amint lehet.Efeletti homersekleten mar csak pizzat szoktam sutni.
-
Killing
addikt
válasz
tiv61us #30181 üzenetére
Akkor add meg Fhrenheitbe,a Celsiust pedig szvsz többen használják mint a fahrenheitet.Küld PÜ-t és átváltom,csak a te kedvedért.
Vagy vegyél egy olyan hőmérőt ami celsiusba mér.Ha ott nincs majd küldök postán...
Egyébként gugliba beírod hogy 'Louisville weather' és kidobja celsiusban,első találatként.
Egyel utánam,Sipi:59 Fahrenheit tema lezarva. -
tiv61us
őstag
mniert is kene nekem igazodni barkihez egy nyilvanos forumon?
nekem itt ahol ELEK farenheit van, jelenl;eg 83 fok, deha amerika atter a celsiusra akkor azt hasznalom
ismerem a kelvint de meg eletemben nem hallottam, hogy gyerekek felkeltem es odakint 1265 kelvin van
a fahrenheitet hszanalja parszazmillio ember
tema lezarva -
Racecam
nagyúr
válasz
bandus #30164 üzenetére
Szerintem igen, elég nagy botrány volt belőle, hogy az összes fapados illeték nélkül hirdette a 100 forintos jegyet. De a Wizzair honlap szerint is. (Válaszd ki a jegyet és amikor megtörtént, bal oldali hasábban van az ár részletezése, benne az adó és illeték.)
u.i.: tildy ugyanezt írta.
-
tildy
nagyúr
Csináld végig a foglalási folyamatot: nem jön rá. Nem is jöhet rá, hiszen
"A (2008.) november 1-jén hatályba lépő új uniós rendelet értelmében megszűnnek a félrevezető repülőjegy árak. A meghirdetett viteldíjaknak a jövőben ugyanis tartalmazniuk kell az összes adót és díjat is, így nem lesznek többé „egyforintos” jegyek. A rendelet arra kötelezi a légitársaságokat és az olcsó repülőjegyeket hirdető honlapokat, hogy a repülőjegyek árában tüntessék fel az összes adót, illetéket és egyéb díjakat." -
pohár
félisten
Nah már itt is volnék
Itt volt egy kis vihar, minden finomsággal körítve, de hál' Isten jég nem volt -
werttzui
addikt
válasz
bolondember #30150 üzenetére
Boldog névnapot raf
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #30159 üzenetére
Nem tudtam. Sosem használjuk. A Kelvint még csak csak, de a Fahrenheitot sosem.
Gondoltam mi vagyunk többségben itt a fórumon, akik SI rendszert használunk, és gyakorlati ember révén úgy gondolom, egyszerűbb egy embernek a többihez igazodni, mint többnek egyhez.
De ha ennyire nem zavar mást, legközelebb fontban adom meg bizonyos dolgoknak a tömegét , lábban meg a különböző méreteket. Még akkor is ha magyar vagyok.
Aztán lehet beszólni annak, aki nekem véletlen szólni merészel , hogyfeleslegesen kötözködik
301 K -
ádyz
addikt
válasz
Akkor mar en is...
Boldog nevnapot.
-
tildy
nagyúr
válasz
Boldgóog névnapot , kedves Isteni gyógyító
-
bolondember
MODERÁTOR
nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a felköszöntést...
-
Kasza08
őstag
válasz
Bubu79 #30146 üzenetére
na, ilyen volt velem is, csak nem lőttem le a madarat. Csináltam a kávét, anyám kijött a gép hangjára. Kölcsönösen megijesztettük egymást
én nem számítottam rá, hogy a hátam mögött lesz, ő meg arra, hogy 5kor serénykedek a konyhában
Edénybe nem kellett pisálnom, de a pupilla vizsgálat, lehellet ellenőrzés meg volt, nem szedtem-e be valamit. Nem. Egyszerűen ez egy ilyen reggel volt. 4 órát aludtam, és annyi elég is volt
-
Bubu79
addikt
válasz
Kasza08 #30144 üzenetére
Én is, én is!
Hajnal volt.
A fák a ház előtt még sötétségbe burkolóztak, de a horizonton már fel-felbukkantak a kelő Nap első sugarai.Csend ülte meg a tájat - csak bámultam némán szobám ablakából, s éreztem: valami történni fog.
Nem rögtön és nem váratlanul ( hiszen éreztem! ), de valami történni fog!
Pitymallott.
A halvány kékes derengést felváltotta a kezdeti szürkeség, s akkor belehasított a csendbe valami istentelen lárma - felébredtek a madarak a völgyben, s rágyújtottak szokásos reggeli nótájukra, a Tilláromhajj-ra
Ekkor tétova mozdulatokkal nyúltam a hátam mögé, s ragadtam meg távcsövemet, mellyel meghosszabbíthatom tekintetemet, s fordítottam a fák irányába...
Majd hirtelen egy durranás törte meg a dalnokok kottából olvasott rikácsolását, s lefordult az ágról az első rigó...
-
Kasza08
őstag
válasz
Kasza08 #30141 üzenetére
Egyébként teljesen kihalt az off topic
Rátok is tartozik, hogy mi történt velem reggel, úgyhogy:
2009-06-20 05:11:14
azt hiszem megkattantam.
fél 1kor feküdtem le, ehhez képest fél 5 óta vagyok fent. Itt ülök a gép előt és az ablakból nézem a napfelkeltét. Még azon is elgondolkodtam, hogy esetleg elkéne menni motorozni ilyen szép időben. Még sosem motoroztam hajnalban, pláne nem a napfelkeltében.
De biztos, hogy az itthoniakat felb*sznám vele.
Egyébként jó reggelt mindenkinek! -
Bubu79
addikt
-
zolynet
veterán
napot
szerencsére ma nem kiabálásra ébredtünk, nem nem, ma nem arra, ma lakásfelújítás zajára keltünk 8:06kor
ma is nézünk albérletet, hétfőn is...már az h mennyibe kerül nem is nagyon érdekel
BE: ha igaz akkor bulldog névnapot
TL
-
tiv61us
őstag
06.20.09.
5.24 AM
82 fahrenheit
tema lezarva -
bnss
veterán
Sziasztok, boldog névnapot bolondember!
-
Pisztillus
senior tag
Szép napot mindenkinek!
bolond: Boldog névnapot!
Tildy: Egy kalappal az államvizsgára így előre, de jó naggyal!
-
Killing
addikt
válasz
kételkedem #30125 üzenetére
Tankolj Ukránba,megspórolod az út árát.
-
rarri
senior tag
válasz
kételkedem #30122 üzenetére
Engem meg kihagysz ?
léptem Bettikével évzáróra...Mindenkinek vidám, szép napot kívánok !
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #30114 üzenetére
Boldog Rafi-napot!
Megiszok az egészségedre egy pohárka Bols vodkát ha nem bánod! -
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #30114 üzenetére
Isten éltessen, haver!!
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #30109 üzenetére
És te miért nem alszol? Én aludtam délután.
MEg tanulgattam, egész jól haladtam, de már csak négy napom maradt.... -
tildy
nagyúr
válasz
Killing #30062 üzenetére
A napsütés nekem is hozza, főleg ha max 20 C°-al párosul.
Node sebaj, majd jövőreSipi: svédeknél levelező típusú angol nyelvű bsc, msc képzés van-e?
Tiv61us: ez viszont magyar fórum, többségében itt élőkkel, kevés ámerikáival, szóval ha SI-t használnál, azt megköszönnénk.... -
Sipi16
őstag
Na most értem haza. Kul volt a grillezés. Látom egetrengető téma nem volt amíg távol voltam. El is teszem magam mára.
Jó éjt mindenkinek!
-
Mindjárt lépek aludni, mert tegnap reggel hét óta ébren vagyok. Hajnalban feküdtem négy környékén. Mostanra mosogatórongy a testem és az elmém.
Sáliláb.
Uborkaszezon van.
-
BlacKSouL
addikt
Na, megjöttem egy másfél órás KFT koncertről. Élveztem. Egyedül. Sehol ismerős. Ott álltam egyedül mint fasz a lagziban. De jó volt. Mármint a Fő téren volt sok ember, de én egyedül voltam.
Most meg valóban, a péntek esti bulik kezdésének ideje van, én meg már megint itthon ülök a négy fal között, és mérgemben vodkamartinit nyalogatok olajbigyóval, pedig hogy megfogadtam hogy nem iszok már. De igaz, azt fogadtam meg hogy buliban nem iszom. De most cseszik buli lenni, úgyhogy iszok még egyet, már ha van elég jégkocka. Ha nincs, akkor meleg lesz, akkor viszont csak szopogatom, mert kettéáll tőle a fülem. Meleg pia..
Emlékszem régen míg Pesten dekkoltam albérletben - egyedül ismétcsak, úgy látszik nekem ez visszatérő motívum - egyszer ősszel vagy tavasszal csináltunk egy gyógyítós partit, mert kicsit meg voltunk hűlve. Szilvapáleszt jól megmézeztünk mézes szilvának, aztán behagyítottuk a mikróba, ráizzítottunk egy picit, és úgy szürcsöltük. Mit mondjak, már a gőzét beszippantva is beálltunk mint csákány az agyagba.
Ettől már csak a buborékos vodka volt izgibb, még 2000-ben, akkor ismerkedtem össze későbbi lakótárs-házigazdámmal és jóbarátommal. Náluk csináltuk klasszikus szódásszifonba vodka beönt, majd szénsavpatron belebüfiztet, jól összeráz, aztán fogyaszt..vajmi kevés szénsav lesz benne, de azért megy bele, és meglepő íze van tőle.
Na, most már majdnem kitöltöttem a szerkesztőablakot. Gyorsan teleírom, mielőtt még jobban megkívánom a vízkét. De mindegy, már úgyis csak egy adagra való van. Ellenben olajbogyó..meg szójagranulátum..tényleg, ki tudja, lehet manapság olyat kapni, hogy granulátumos szójalecitin? Régen szerettem. Asszem betelt az ablak, hozom a 007-est. -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
tiv83us #30099 üzenetére
Beépített birizga van az ujjaiban: automatikus pöcök pöckölő.
A feketékre nagyon bukik, a karcsúakra pláne. De ha a fekete hattyúval kezd, annak igen rossz vége lesz... A balettban is láttam, ahogyan a fickónak nagy terpeszből átment a lába 210°-ba. Nagyon durva volt!
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest