- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Aktív témák
-
NoLF
veterán
szívesen mennék valami strandra, eszeveszett meleg van. még jó hogy klímás a tütü, kényelmesen lehet jasszolni
-
ngabor2
nagyúr
a vasárnapi üzlet letudva, most egy gyors zuhany.
-
venember83
nagyúr
Jó ebédet az étvágyhoz. Meg egészséget utána.
-
nike_
addikt
Szép napot Nektek.
-
rarri
senior tag
válasz
bolondember #24580 üzenetére
Nagyon kedves vagy Raf, és te is Race.
Köszönöm hogy ilyen véleményetek van rólam.
Valóban nem fetrengtem, hanem hazasétáltam.Nagyon jó buli volt, a koncert után a Kormorán tagjaival beszélgettem is. Az énekesnek azt mondtam, hogy ő valójában teljesen olyan, úgy énekel, mint egy igazi rockzenész. Erre kiderült, hogy tényleg rockzenész , és van egy rockzenekara is.
A másnaposságot is megúsztam.
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83 #24589 üzenetére
Nem is a fetrengéssel volt a bajom, bár ennek a szónak eléggé pejoratív értelme van. De az adott szövegkörnyezetben és értelmezésben kifejezetten sértőnek találtam.
Nem vagy Te szocializálatlan, engem ugyan nem csapsz be. -
Racecam
nagyúr
válasz
venember83 #24587 üzenetére
Nem tudom, nekem ha valaki az árokban fetreng, az nem klassz. Legyen az akárki.
De mindettől függetlenül, nekem már a feltételezés egy hölggyel szemben is kiveri a biztosítékot. Nem így szocializálódtam.u.i.: Ha pedig nem vonatkoztatunk el, akkor pláne!!
-
Killing
addikt
válasz
bolondember #24527 üzenetére
És honnan?
-
ngabor2
nagyúr
vasárnap van, és mindenki alszik...
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #24578 üzenetére
Eddig hülye voltam, de most vettem egy 360 fokos fordulatot!
Jó éjt!
Jut eszembe, szerintem rarri már olyan részeg hogy egy árokban fetreng az utcabálon
-
Pisztillus
senior tag
No, újabb 90 fokos fordulat, azaz mentem aludni. Jó éjt mindenkinek!
-
Pisztillus
senior tag
válasz
neduddki #24576 üzenetére
Valahogy úgy. Az ilyen a végletekig frusztrált, tele kisebbségi komplexusokkal, és hát ha neki szar, legyen másnak is az. Ha én nem lehetek jókedvű, más se legyen az. Tipikusan a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitás. Ez majd csak az emberiséggel együtt fog kihalni...
-
neduddki
nagyúr
HI!
komojjan mondom nem ertem, van egy jo kis tytik de elobb utobb mindig elokerul egy ... es mer neki nem teccik az az egesz elkezd beleszarni es ahogy a tapasztalatok mutassak el is tunnek melegebb egtajukra, csak arra lenenk kivasnsi cme faj ez nekik??? /me magyarok vagyunk???? ehhhhhhh:- (((/
udv
neduddki
-
Pisztillus
senior tag
válasz
bolondember #24569 üzenetére
De régen játszottam olyat... mint barbár harcos. Akkor most féljek, vagy ne?
Race: Azok a gépek is tetszenek.
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #24572 üzenetére
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #24569 üzenetére
Ezután is legyen.
Az Omega (nem a zenekar, de az sem volt rossz) annak idején a kedvencem volt, ahogy ma a Superb. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #24565 üzenetére
szerepjátékban az egyikben Sárkánysámán a karakterem - szerinted félek a sárkányoktól?
@Kukuc: jaja, de nem Vectra. A Omega. mákod volt a faszival, korrekt - jó, h vannak még ilyen emberek!
@Mityulátybátyi: jaja, eddig jó!
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #24533 üzenetére
vettél egy másik vektrát?
-------------------
Én ma elindultam egy 270 kilométeres útra, Üllőig jutottam, ahol realizáltam, hogy csapágyas a kocsim, és búg, mint az állat, már 60-nál is, 90-nél már elviselhetetlenül. De szerencsére találtam egy szerelőt, aki csekkolta, elvitt (a saját kocsijával) vissza a X. kerületbe, a szombat délután is nyitva lévő alkatrészboltba, meg vissza, beszerelte az új csapágyat, megnézte a többi potenciális problémát is, majd elkért ezért 3 ezer forintot (az alkatrész-áron felül)
Asszem mostantól hozzá járok szervizelni a verdát...
Pesten ezért elkértek volna 15 rugót, minimum, de szombaton lehet, hogy 20-at...Amúgy jó nap volt. Megérkeztem.
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #24563 üzenetére
Jaja.
Te meg hallom vettél autót?ádyz:Szép álmod lesz, jó éjszakát.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
bolondember #24563 üzenetére
BE: Ez már kicsit más... Egy ilyennel nem állnék le vitatkozni...
Gratulálok a kocsihoz, használd egészséggel!
Ádyz: Jó éjt! De vajon hogy fogsz ébredni?
Arckép: most néztem, szép adag született...
fokukac: Omega-t vett.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Pisztillus #24555 üzenetére
Javítás: kételkedem, bocsi az elírásért...
-
ádyz
addikt
válasz
kételkedem #24558 üzenetére
Nekem is az előbb tűnt fel.
venember83:
-
ádyz
addikt
Philo mikor kapott new arcképet?
Jo lett by the way. -
Pisztillus
senior tag
És ez fordítva is igaz (mármint a nézés). És (ez egyben válasz kétekedem-nek is) ilyenkor senki nem szabályoz semmit...
OFF-ra: Könnyen lehet, hogy így jártok jobban. Ha mindkettőtöknek örömet szerez, akkor ne sajnáld! A pénzt újra össze lehet gyűjteni, de egy elszalasztott boldog pillanatot...
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #24551 üzenetére
Simán lenindzsázom, az tuti
Na svédre gyüjtött pénzt jól elköltjükMindegy, nagygép talán elmegy 60ért....
Komolyan mondom egyes férfiak tudnak olyan aranyosan nézni, hogy bármit megtenne az ember értük. Sóhaj.
Fene a dolgotokat, hogy leveszitek a nőket a lábukról -
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #24551 üzenetére
Ne legyél benne biztos!
Majd azt én szabályzom! by Esm -
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #24548 üzenetére
Az asztaliját is eladjuk. Csak kicsit kölcsön kell adnom neki a befolyt casht.
És irigykedek, mert 1.5szer jobb a grafikája , mint az én pi2530asomban.
125ezer forintért piszok jó vétel. Szerintem.Ha nem vettem volna meg a sajátom 3 hónapja.... Hát ez a gép nekem is szimpi. 250 gigás vinyó, 2 giga ram alapból, gef9300as kártya benne....Azt beszélik a PI sorozat egész jól sikerült. Én is elégedett vagyok a sajátommal.
Amúgy azért adtam el, mert nincs szükségem rá, nem tudok egyszerre két laptopot használniPisztillus: Már mondtam neki.Próbáltam rávenni, vegye meg az enyém olcsóbban, de úgy csillognak a szemei, és a válasz egy mosoly kíséretében egy határozott nem volt.
-
tildy
nagyúr
Jahm , én meg eladtam a laptopom
Könnyes búcsút vettem tőle, dehát ez van. Cash egy ilyenbe megy bele: [link] És most irigykedek picit -
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #24544 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun #24536 üzenetére
Jaja, a mi szívódízel Granadánk is ugyanúgy gyorsult 50-ről sebességi fokozattól függetlenül (hátramenet és 1-es kivételével), leginkább sehogy. De ennek megvolt az oka, a nagynyomású pompa számtalanszor fel lett újítva, már cserére szorult volna, csak az új kb. háromszor annyiba került volna, mint amennyit a teljes autó ért.
-
tildy
nagyúr
válasz
Képet
-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun #24541 üzenetére
BE azt írta, hogy ez az első autó, amiben normálisan elfér úgy, hogy nem kell teljesen hátrarolni az ülést. Szerinted ez a Calibrára igaz lenne?
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #24540 üzenetére
Átvert a gugli
Örihari sosebocsi -
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun #24539 üzenetére
Omega.
-
Winner_hun
félisten
válasz
bolondember #24538 üzenetére
Calibra?
Sok balesetmentes km-t -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #24534 üzenetére
nem.
C20NE.
benzines.
@Motkány: mert én megszoktam, h tekerős, ilyen-olyan - ezen meg három csuszka, minden logika nélkül... nyócvanas évek ,mondom én..
@ll-kde-M: h egy klasszikust, Douglas Adams-et idézzem: "a pángalaktikus gégepukkasztó hatása olyan, mintha az ember agyát szétvernék egy lédús citromszelettel, melyet előtte egy vaskos aranytéglára rögzítettek"
-
kételkedem
addikt
válasz
Használd örömmel!
"most olyan vagyok, mint akit agyonvertek egy szívószállal, amibe higany volt töltve..." erről is írhatnál egy blog bejegyzést, ilyet még úgysem láttam -
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #24534 üzenetére
Én is dízelt mondok, de nem a fogyasztás miatt hanem az 50-ről gyorsulás 3-asban vagy 5-ösben ugyan úgy miatt. Vagy turbós benzines
-
Winner_hun
félisten
válasz
Milyen autót vettél?
Szellőzés: ha az ablakleeresztés neked bonyolult..ps: ez akár érvényteleníthető is
-
venember83
nagyúr
válasz
Milyen motor pontosan?
szerk.: Gondolom, hogy valami dízel, fogyasztás láttán.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #24529 üzenetére
lesz.
tuti lesz...
de legkorábban holnap, most olyan vagyok, mint akit agyonvertek egy szívószállal, amibe higany volt töltve...
De nagyon nem semmi ahogy megy - ötödikben 50ről éppúgy megiramodik, mint harmadikban... Nagykanizsa-Balatonfenyves-Fonyód-Somogybabod-Budapest, köbö 7 liter. Pályán sokat mentünk, óra szerint 120-140.
Hely, mint állat, az első autó, amiben nem kell teljesen hátratolnom az ülést.. Még egy fokozat van...Persze a belső dizájn masszívan nyócvanasévek, a szellőzésen nem igazán ismertem ki magam, most se nagyon, de kívülről, hát, hat évesnél nem tűnik idősebbnek!
-
ngabor2
nagyúr
voltam ma Zoli bátyámnál, kicsit pakoltunk, selejteztünk... aztán 3 doboz cucc nálam kötött ki. alaplapok, kábele, házak, egyéb alkatrészek. asszem nem fogok unatkozni...
vén: tervben van, de aztán beindul az eladási láz... remélhetőleg
-
venember83
nagyúr
válasz
Blogbejegyzést az autóról.
ng2: Dobj össze még magadnak 2-3 gépet, elfér.
-
Sipi16
őstag
válasz
És mikor látjuk őket?
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #24524 üzenetére
Akkor van autó. Használd egészséggel.
-
Killing
addikt
válasz
bolondember #24524 üzenetére
Hova utaztál?
-
bolondember
MODERÁTOR
óemeffgé.
kivagyok, mint a liba.
négy óra alvás, nagy utazás, nézegetés, alkudozás, meglepés, örülés, cipekedés, utazás, vásárlás, rosszallás, most fórumozás.
mindezt 13 óra alatt.
jajj.
-
Killing
addikt
válasz
Winner_hun #24519 üzenetére
Uff...
Okítsd!Lenne mit tanulnia.Kovácsolt patája van?
-
Winner_hun
félisten
Haver mondja nem igazán jó a DVD írója, kéne valami.
Mutatom neki a hirdetést, kérdezi megbízható a tag? Mondom igen.
Aztán ezt írta:a SATA meg jó márka tudtommal
Képben van
Később ezt írja: nekem patám van
Mondtam szerintem körme de nem vitatkozok, lehet már patkója is van -
pohár
félisten
Kihalt a totyik?
Nah akkor beindítom
rarri... jó itókázást, és jó mulatozást estére!
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #24510 üzenetére
Köszönöm.
-
rarri
senior tag
-
zolynet
veterán
-
BlacKSouL
addikt
Aktív témák
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!