- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Aktív témák
-
Algieba
őstag
Vajon, ha végleg leállítják az űrsikló programot, a raktáron lévő hővédőcsempékkel mit fognak csinálni? Ha ugyan vannak fölösleges csempék. Nekem kell egy darabka az űrsiklóból.
Komolyan. A mai nap szabad perceiben azon töprengtem, hogyan szerezhetnék egy ilyen csempét.Ha végre tudok angolul, írok egy levelet a NASA-nak. Mennyi a csempe, a postaköltség, mert szeretnék egyet.
Szerk.: [link]
Így néznek ki. -
phanzetomox
őstag
Na Jó éjt mindenkinek !
-
tildy
nagyúr
Olé mit találtam
Hogy fogják hívni a Svédországban született gyermekem?
Hát, az attól függ, hogy hívják az édesanyját. Svédországban minden gyermek automatikusan az ANYJA családnevét kapja meg a szülőszobán. Hiába is szeretnéd máshogy, ezen ott nem lehet módosítani. Az asszonyok itt általában felveszik férjük nevét. Simán, úgy ahogy van, nem cifrázzák. Ezért a legtöbb esetben a gyerek neve megegyezik a férj (jó esetben ez egyenlő az apával) nevével. Gond csak akkor van, ha pl. egy magyar asszony neve mondjuk Kovácsné, vagy Kovácsné Tóth Mária. A gyerek is Kovácsné lesz a szülőszobán. Mondjuk Kovácsné Petike. Ennek a módosítására csak később lesz lehetőség, uis a Skatteverket, az iteni adóhivatal, ami a népességnyilvántartást is végzi, kb. 2 héttel a születés után kiküld egy űrlapot, amit kitöltve megváltoztathatjuk a gyerek nevét.[link]
-
ABE
őstag
Szép estét mindenkinek!
Fogyasztottam némi "nyomokban alkoholt tartalmazó üdítőitalt", erre csajom talált egy videót, és teljesen megőrültem tőle: Don Hertzfeldt - Billy's Balloon
De tényleg, mit kell ahhoz benyomni, hogy ilyet készítsen valaki?
Józanul tuti nem élveztem volna én sem...
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #25266 üzenetére
oh hai látom Szuflé megérkezett
Bár nekem is az tűnt fel mitn a többieknek
A macsekot úgy látom nehezen fogod levakarni magadról
Ezt találtam:Társaságkedvelő cica, ezért hosszú időre nem tanácsos egyedül hagyni vagy ha mégis, célszerű neki egy játszótársat beszerezni. Más fajtákkal és a gyerekekkel is jól kijön. Nem kell neki sok idő és még a macskaellenes rokonokat is hamar leveszi a lábukról néha már tolakodó kedvességével.
Na ez alapján nő lehet nem is kell a házhoz, hiszen az összes törődésed igényli a cicus , csak nem zavarhatod majd ki az ágyból ha épp ahhoz van kedve őfenségének
Viccet féretéve: tündéri macs -
phanzetomox
őstag
válasz
blokad #25285 üzenetére
igen már találkoztam a kötőtű jótékony hatásával
mikor még kosaraztam, akkor félévente volt valamilyen törésem
nem lesz könnyű tűrni a gipszet főleg mert jővőhéten 6 napot megyek horgászni a balatonra a barátaimmal( kaptam kikérőt suliból) érdekes lesz gipszel pecázni de majd meglátjuk
-
blokad
senior tag
válasz
phanzetomox #25279 üzenetére
Meglátod inkább írnál leckét, mint hogy gipszben van a kezed.
(én már háromszor csináltam:S)
jobbulást, ha nincs seb és viszket, akkor kötőtű. -
Racecam
nagyúr
válasz
phanzetomox #25282 üzenetére
Sajnálom.
Ez előfordul, de (bár nem tudom, milyen játék volt), de én a tesi tanárt sem dicsérném meg... -
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #25259 üzenetére
I am legend!!!
-
Racecam
nagyúr
válasz
phanzetomox #25279 üzenetére
Mit csináltál?
Gondolom a jóság jött ki ott rajtad. -
phanzetomox
őstag
Sziasztok ! tök rossz máma eltört a jobb karom
de legalább egy jóideig nem kell leckét írnom
-
Algieba
őstag
Így péntek estére már lyukas szita a memóriám.
Én csak egy miatt nem kívánom a nagy kijelzős modelleket, állandóan a kijelzőt félteném mindenféle hatástól. Nincs rondább egy szétfolyt kijelzőnél, főleg ekkora méretben.
Kényes jószágok az okostelefonok.
Jó nekem az alsó kategória. A W200 bírja a tempómat és kis mérete miatt meg tud bújni a zsebem sarkában.Szerk.: 2005 óta öt okostelefonom volt, az utolsó még megvan: SE P800, Nokia 7650, 3650, E61, E60. Én egy picit unom őket. Közben meg hiányérzetem volna, ha nem lenne okostelefonom. Fura az ízlésem.
-
pohár
félisten
Nah holnap sem lesz Sensation...
Haver 2 nappal a buli előtt mondta le a bulit, azt, amit már vagy 3 hónapja tervezünk, erre kampec a bulinak...
Még jó hogy jegyet nem vettem...De legalább megmarad a pénzem hogy vegyek telót
-
Algieba
őstag
A számokat tekintve, a Nokia termékeit kedvelő mobil használó vagyok, jelenleg is 4db Nokiám van, kettő használatban.
De. Ma kicsit falnak mentem az egyik teszttől.
Amióta kezemben volt (és hónapok óta öregem kiskedvence az L700) csöppet sem tartom a királynak a Nokiát. Az L700 egy olcsó középkategóriás cucc, és mégis dobtam tőle egy hátast, hogy ez meg már, de cool, fém meg ááá minőség bagóért.Valamit falhoz vágok. Nokia, #&@#&@
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #25266 üzenetére
Papírnadrágod van?
-
Sipi16
őstag
válasz
bolondember #25256 üzenetére
Milyen neműek is a macskák?
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #25264 üzenetére
A bőröd (és még még finom voltam) az?
-
Bubu79
addikt
Bolond - menekülj!!!
A gatyádra pályáznak
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #25251 üzenetére
Azt hittem nő van az öledben. A cicus is szép meg minden, félre ne értsd, de arra számítottam, hogy egy nőnemű ember egyed dorombol az öledben
Race: Ezek ilyenek, hallod... - Tim82
-
Racecam
nagyúr
válasz
Te most tényleg alsógatyában mutogatod magad nekünk és a macseknak?
-
Bubu79
addikt
válasz
Ha már elsőre így van Veled, akkor nagy baj már nem lehet.
Alom, kaja, innivaló legyen neki "kéznél" és akkor nem lesz semmi gond
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #25254 üzenetére
Óóóó bakker - nem fogod tudni levakarni Magadról
Azt hiszem az ágy alatt dekkolás, mint program részéről kilőve - legalábbis ha otthon vagy
Szép jószág
-
bolondember
MODERÁTOR
-
NoLF
veterán
hát ez a mai (hikk) rögtönzött partnertalálkozó (hikk) elég jól sikerült, azt kell hogy mondjam...
egész nap álltam ugyan, de nem csináltam semmit, az arcom megpirult olyan jó idő volt.
és a sör csak fogyott és fogyott és fogyott és fogyott... -
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #25251 üzenetére
Képet kérünk
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam #25229 üzenetére
Na.
a lényeg a lényeg:
Tegnap délután nekiálltak záporozni a hívások, h nem megy a Citrix. Oksa. Hívom vissza a júzereket, telepítem fel nekik a citrix program neighborhoud 10.20-at, de olyan szinten, h beszélek a nénivel, ő, miután feltettem neki, továbbad kollégának, aki szintén dolgom végeztével át akar kapcsolni a kollégának...
Ebből sok volt, más szar is volt, nagyon elfáradtam.
Ma, reggel fél kilenc, folytatódik az EGÉSZ, dettó ugyanez.persze egyből megy a hibakeresés, DÉLre kiderül, h tőlünk küldték ki az uninstallt. Csak nekünk nem szóltak.
Majd újabb egy órával később kiderül, h a client kérte ezt (csak ők, hiperbalf@sz módjára, le se szarták, h használnak csitrikszet a gépeken, vagy sem.Bónusz: kiderült, h az incident leader, akinek feladata lett volna MINKET felkészíteni, szekszualizált szólni. Én meg egyedül részesültem orális cekcben.
ENNYI.
csserébe macskusz csodaszépikusz itt fekszik az ölemben dorombolva.
-
Móci
addikt
Üdv mindenkinek!
Egyenlőre pihengetés van, szerintem az is marad egész délutánra, estére. -
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #25242 üzenetére
Háddevau - míg más aludt én dolgoztam keményen
Egyébiránt mire vonatkozik a kisbetűs reklamálás?
Ja, hogy ferka...
Khm - lehet, hogy amolyan Freudi elszólás lehet? Frusztrál még a léte is?
-
BlacKSouL
addikt
A legutolsó bekezdés alapján a világ 6 milliárd embere közül kb 6 milliárd 100%-osan meg tudná mondani, hogy ez bizony agyarországban történt:
A környék utcáit a rendőrség lezárta, az ott parkoló autókat sem lehetett elvinni, a helyi parkolási társaság (a ferraris botrányról [2] elhíresült Belváros-Lipótváros Parkolásszervező és Üzemeltető Zrt.) parkolási ellenőrei azonban elkezdték büntetni a parkolási időt túllépő autósokat, mondta el az Indexnek egy ott parkoló autós.
mod: [link]
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #25235 üzenetére
Ez egy nagyon jó ötlet, a helyet szívesen biztosítom, illetve valamennyi hp-t is.
Szia rarri, Timocicu!
-
Timocicu
senior tag
válasz
kételkedem #25235 üzenetére
Én benne is lennék!
Próbáltam csábítani Valakit, de még semmi reakció!
-
Timocicu
senior tag
válasz
kételkedem #25232 üzenetére
Miért is ???
Kicsit lemaradtam, egy gondolatnyit.
Különben pedig nem is lakunk olyan messze.
-
Killing
addikt
válasz
bolondember #25228 üzenetére
Mi a baj?Aggódok.MENTŐK!!
-
rarri
senior tag
válasz
Most hogy menjek így dolgozni? Egész műszak alatt érted fogok aggódni, hogy mi a baj ....
-
Racecam
nagyúr
válasz
Már megint?
Ismét elment előtted egy cukros nő, vagy sok a meló, vagy nem kellesz senkinek, vagy mi van?
-
bolondember
MODERÁTOR
kész.
végem.
-
bnss
veterán
Sziasztok, szebb napot!
-
Timocicu
senior tag
Szia Nektek!
Alaplap vagy tápegység az oka. Viszont le kéne küldjem Berettyóújfaluba, hogy az unokatesóm, aki össze is rakta, tudjon vele valamit kezdeni és mire vissza is kerül az alaphangon legalább egy hét.
Esetleg nincs Valaki itt a közelemben, Aki nyugodt szívvel megcsinálná és persze ért is hozzá
, mert természetesen nem ingyen gondoltam, az egyértelmű.
Nagyon szépen köszönöm a tegnapi segítséget Mindenkinek!
rarri: Bízom benne, nem szeretnék legalább 1 hétig gép nélkül maradni.
-
pohár
félisten
Sziasztok!
Most értem haza, holnap ha minden igaz, akkor Sensation White -
Móci
addikt
Szép délelőttöt!
Bár itt már kezd kicsit fátyolosodni az ég, remélem nem lesz ma eső napközben... -
ngabor2
nagyúr
"A kezdeti és végállapot közötti legrövidebb út a Generalkrach.” (A termodinamika V. fõtétele)".
ezért kellett bejönnöm melózni, holott normál esetben mostanában kelnék
-
válasz
venember83 #25217 üzenetére
2. link az , azért köszönöm (nem nekem kell, hanem egy másik emberkének, akinek csak Office 2000 van a gépén)
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #25214 üzenetére
Te vagy a Cleaner?
-
Szép napot mindenkinek.
Office 2000-hez emlékeim szerint van egy progi (frissítés, valami) ami segít abban, hogy meg tudja nyitni a docx, xlsx állományokat. Ki tudja hol találom ?
Megtaláltam
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #25209 üzenetére
Az első pár napban biztosan meg lesz szeppenve, de aztán előmerészkedik majd
Csak ezért kérdeztem...
Mikulás: Érdekes hangnemben akar kultúrát okítani...
No de tényleg el - alvás...
-
Racecam
nagyúr
(Többek között) Ezért is utálom az Indexet, mert ilyenek vannak a címlapon: [link]
(Nem a blogbejegyzéssel van bajom, mert nem azt is olvastam, hanem a címével. És nem nacionalista megfontolásból.) -
BlacKSouL
addikt
kétszavas zárójeles 'mellékes' megjegyzés hogy fel tudja baszni az ember agyát..
jó vaskos genyóságokkal vágna vissza legszívesebben, valami miatt mégis türtőzteti magát..beszív-kifúj..
holnap 4-kor kelek azaz 04:00-kor..[/end blog]
-
Bubu79
addikt
Bolond: Szuflé hogy áll az apróbb tárgyakkal?
-
ngabor2
nagyúr
dógozok
-
Bubu79
addikt
Dunaújváros: napsütés, madárfütty, 10-12 fok, a frizura még mindig tart ( radiális irányban, a gravitációnak megfelelő irányban - mint rendesen
)
Ja, nem az a topik - mindegy - gyümölcspárlatos gyóreggelt Nektek és jó éjszakát nekem
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!