- M0ng00se: És most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Timocicu #23173 üzenetére
Az nem kicsit gáz, hanem nagyon. Az én véleményem az, hogy vannak különbségek a férfi és a nő között, de épp az a lényeg az egészben, hogy kiegészítik egymást és így lesz kerek az egész. Én tudom magamról, hogy nem úgy gondolkodom, mint a feleségem, nekem sok olyan dolog "nem fontos", ami neki igen - és fordítva. Valóban, a helyzet ennél bonyolultabb, mintsem itt pár mondatban leírjuk.
De attól herótot kapok, amikor valaki a nőket valami másodrendű lénynek titulálja, aki csak arra teremtetett, hogy a FÉRFI-t kiszolgálja. Nem így van, csak sokan ezt nem akarják elfogadni. A férfi és a nő egymásért van, hogy boldogan éljenek együtt. (Ideális mód OFF)B.P. #23175: Szó nincs alárendelt szerepről! És ne legyél önostorozó, saját magadat ne add fel! Igenis mondj ellent, és követeld meg tőle te is azokat a dolgokat, amit nem kapsz meg! Állj a sarkadra, mutasd meg hogy te vagy a ...NŐ, rajtad (is) van nadrág! Határozott fellépés kell, másképpen nem lesz eredmény!
Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- M0ng00se: És most?
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Elektromos cigaretta 🔞
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 15.6 FHD Touch/Xeon W-10885M/64GB/512GB G4/Quadro RTX 4000 8GB WS tervező
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/12GB/VGA MX230/512GB SSD/Új akku/Pár gomb nehezen érzékel néha/
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 4K Touch /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ IPS
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo - Gyári garanciás
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- PS Plus előfizetések
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!