- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Aktív témák
-
Timocicu
senior tag
válasz
venember83 #24890 üzenetére
ÉKE
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Algieba #24888 üzenetére
Nem egyedi eset sajnos
"Sajólád - Az elmúlt egy évtized alatt szó szerint széthordták a mintegy száznyolcvan hektárnyi területen fekvő tölgy és kőrisfák alkotta száz éves természet alkotta képződményt." A cikk (2007.12.19): "Füstbe ment" a sajóládi erdő
-
phanzetomox
őstag
Hali ! tök gáz máma elaluttam fizikán
aztán a fizika tanár odahajolt hozzám és bele kiáltott a fülembe én meg majdnem lefejeltem ijjedtem
szerencsére nem kaptam semmi beírást vagy ilyesmi
algeiba te meg visszajöttél?
-
Algieba
őstag
válasz
Killing #24886 üzenetére
Orvul kitermelt télen-nyáron. Vagyis élő fa, feketén vágva. A barátnőm ledöbbent, amikor látta a tarra vágott Natura 2000-es, védett erdőt. Ami volt, nincs.
Kíváncsi vagyok, hogy a tolvajok miből fognak élni, ha mindent elloptak? Éhen halnak? Bárcsak így lenne! Megérdemelnék. Az éhhalál szívás. Méltó büntetése a tolvajoknak. -
Algieba
őstag
68 köbméter fa hány mázsa?
-
pohár
félisten
Üdv emberek!
2 óra alvás után és egy zh után elég fittnek érzem magam a ma esti bulihoz... -
zolynet
veterán
elég is mára, hazadifundálok ... aztán megiszok tesómmal egy koktélt
-
frame>24
addikt
válasz
fokukac #24875 üzenetére
ezen most nem nagyon fogsz mulatni, de ez jutott eszembe
-
fokukac
nagyúr
jó nap volt ez. 10 percig nem figyeltem oda, és buktam egy valag pénzt a tőzsdén... nem nekem való sport ez.
-
tiv61us
őstag
most kinyirtam a topicot vagy a fel orszag tolt?
-
tiv61us
őstag
-
tiv61us
őstag
Mary es en
szeretem a klippet
http://www.sendspace.com/file/1hasuq -
Móci
addikt
Úristen ekkora tőgyek... durva! Ezekkel nem találkoznék este.
Szerver téma: a cégnél, ahol dolgoztam volt anno egy újabb, milliós értékű szerver. Rokonom (nő, de nem rosszindulatból írom le, vagy hátrányos megkülönböztetés miatt!), mivel munkatársam is volt egyben átköltözött az irodámba főnöki utasításra. Mi volt az első dolga? Elegánsan kirúgni majdnem az össze kábelt a szerverből! Csak úgy fröccsent, engem meg levert a hideg veríték... de hálisten nem lett semmi baj.
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Killing
addikt
válasz
bolondember #24794 üzenetére
Általánosságban.
Egyébként sértően ne célozz rám.
Miért nem szeretnél velem találkozni (ha kéne)? -
zolynet
veterán
válasz
venember83 #24855 üzenetére
várható volt h az érdemi része lesz feldolgozva
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #24855 üzenetére
Le is kapcsolták izibe!
-
zolynet
veterán
kollega szar szerverből húzta ki a kábeleket
... még jó hogy kapcsoltam
egy kis ebéd előtti pánik -
Móci
addikt
válasz
kételkedem #24850 üzenetére
Szerintem meg is fojthatja velük az áldozatot...
Áh, de nem szeretem a szilikont. -
fokukac
nagyúr
le ne vágasd, látod, mennyi mindenre jó?
Woman crushes objects using her breasts
Hofi megmondta :
"Egy olyan jó kis keménymellű...Honnan tudom, honnan tudom? Eltörte a térdem!"
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #24802 üzenetére
most asszociálok, hogy ez a nő ugyanaz...
http://velvet.hu/celeb/boobshu07/
"TV2 időjósa nem tartozik a természetes szépségek közé, mármint, ami a kebleit illeti. Gaál Noémi ugyanis nemrég úgy döntött, hogy kés alá fekszik. A plasztikai beavatkozás során történt egy kisebb malőr, ugyanis elcserélték az implantátumokat [16], így a híresség egy számmal nagyobb, míg a következő páciens egy számmal kisebb mellet kapott. "
visisítokmég szerencse, h mind a két darabot elcserélték (illetve nem cserélték meg), és nem csak az egyiket a párból!
-
bolondember
MODERÁTOR
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #24813 üzenetére
Talán nem jegyezhetem meg , hogy szép vagy nem szép? Főleg , hogy tudnom kell, milyen lenne az , ami esztétikus, ha majd egyszer a sajátom meg(vagy inkább le) műtetem.
Ha arra gondolsz: fogalmam sincs. Valószínűleg ha a helyzet azt adná , lehet még össze is jönne, de egyelőre egy nő iránt sem éreztem ilyen jellegű vágyat, az meg , hogy a jövőben mi lesz , fogalmam sincs
Bolond: akkor sem fogsz gyereket beszélni a hasamba
Jahm, mellesleg 4es lett az ÁMI (ált. műsz. ism) )vizsgám ma.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #24839 üzenetére
16 évig gyakoroltam. Álva valaminek támaszkodva senki sem hiszi, hogy alszol. A gond azzal van, hogy a térded hajlamos megroggyanni, ekkor hajlamos az ember megriadni.
-
Móci
addikt
válasz
bolondember #24839 üzenetére
Attól függ, hogy milyen munkát végzel, na meg hol. Pl. irodai ülőmunka.
Ha monitor előtt ül az ember, elég könnyű: fej megtámaszt kézzel, mintha nagyon bámulnád a képernyőt, s kicsit lehet szundítani. Ha nincs a főnök, akár az asztalra is le lehet dőlni, csak előtte le kell dobni valamit a földre, s max amikor bejön a boss, lefelé kell megindulni.
Ez csak félálomra érvényes...De a legegyszerűbb: keresel valami rejtett zugot, s tojsz a világra.
-
ngabor2
nagyúr
máról tegnapra virradóra elpárolgott a balaton, és bőnyál határában egy darabban hullott le, fordított irányban, nádassal lefelé, elverve a vetést. jelentős kárt okozva ezzel mind anyagilag, mind erkölcsileg az alászorulóknak.
régi, de még mindig üt
-
bolondember
MODERÁTOR
tippet kérek arra, hogyan lehet aludni a melóhelyen úgy, h minél később vegyék észre, h elpilledtem...
-
fokukac
nagyúr
ilyen is van :
-
Winner_hun
félisten
válasz
bolondember #24740 üzenetére
PH, melyik más
Nincs rajta műszakiTélen pedig milyen jó lett volna
-
Móci
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Egész éjjel egy csepp eső nem esett. Amint kiléptem a házból rögtön nekifogott szakadni, a cipőm talpán a repedés miatt természetesen bokáig eláztam belülről, és semmi sem természetesebb, hogy amint beértem elállt, most meg süt halványan a szórt nap. Az "óhogyrohadnálmeg" volt a legszalonképesebb a sok kedvesség közül amit az időjárásnak szenteltem. Most már reggelivel a hasamban derűsebben bámulok ki a fejemből.
-
Móci
addikt
Szépjóreggelt!
Se fizetés se munka, de jókedv az van, s végre nincs az a veszett meleg...
Ma ki lehet kicsit menni barkácsolni. -
zolynet
veterán
jóregget
jóreggelit(a hihetetlenül fos motorola v3i fényképkészítő)
-
ngabor2
nagyúr
szép reggelt mindenkinek. ismét munkanap...
-
a hétvégén leugrom montenegroba, valami biztosítás kötése az útra hogy működik, és kb milyen nagyságrendű összeg?
köszi az infot
-
frame>24
addikt
válasz
Racecam #24807 üzenetére
...hát, én is úgy gondolom, hogy ez a nőszemély egy komoly vizuális attak...
Amúgy, ami MOST, a legutóbbi hétvégén volt otthon, az kész, mindenen túltesz, abszolút és relatív értelemben. Mindenki csak kapkodni tudta a fejét, harcolva megőrüléssel, és az esetleges keringési redisztribúciókkal!!!
Honnan, de honnan jött elő hirtelen ez a sok nő, pi*aszoknyában? Nincs annyi panelházfal a városban, ami ennyi embert elrejt, és mégis?! -
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #24805 üzenetére
Gebe.....
Blackinek is.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam #24803 üzenetére
hát, nem tudom.
Nem rossz. Igaz, kispajkosnál csak annyiban jobb, h magasabb...
-
NoLF
veterán
nos, repjegyek lefoglalva, Ibiza vigyázz, jövök!
-
BlacKSouL
addikt
Volt kolléganőmnek voltak hasonló adottságai mellkastájékon, de neki eredeti volt, és volt egy nagyon hasonló felsője. Termelési értekezletek elején(mert mellette ültem) mondtam neki, hogy jegyzeteljen, mert én így úgysem fogok tudni figyelni
De azért büszke is volt a saját adottságaira, szóval értékelte ám a bókot. Én is amit láttam
Aktív témák
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Wise (ex-TransferWise)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- #Drive Rally teszt
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari