Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Szép.
De bakker ez látogatható hivatalosan anélkül, hogy aláírnád, hogy ha megmurdálsz, akkor így jártál?
Van ugyan biztonsági kötél, deeee... Vazze... Azok a lyukak a betonban nem túl bizalomgerjesztőek... -
pohár
félisten
Sálálááá, na jöjjön egy kis Crank 2

Szép estét pípöl!
-
zolynet
veterán
válasz
venember83
üzenetére
az a holnapi ebéd, jó a szemed

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Vissza is

Mindegyik egy-egy négy kerékkel ellátott guruló tejes doboz, amik leginkább arra alkalmasak, hogy forgalom lassító demonstrációt hajtsanak végre, valamint a legváratlanabb pillanatokban döntsenek úgy, hogy beteszik az orrukat a kereszteződésbe, ahol elsőbbséget kellene adniuk tábla szerint.
Bár kis hazánkban elsőbbsége amúgy is annak van, akinek megadják
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Konkrétan lef@snám a bokám az első olyan helyen, ahol hiányzik a járda és valami vasdarabon lehet áttipegni a túloldalra!
Amúgy valóban szép!
-
zolynet
veterán
válasz
venember83
üzenetére
a vacsit én csináltam, na, 1x élünk

-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
gudnájt.

-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Miért, akkor hamarabb megtörténne?
-
venember83
nagyúr
Szép.
-
Algieba
őstag
Szép jó estét mindenkinek!
Internetes üzleteléseim során először fogok elmarasztalni valakit. Két napja lesem a postást, holnap lesz a harmadik. Kedd délelőtti feladással egy ajánlott-elsőbbségi küldeménynek vígan át kellett volna utaznia Jász-Nagykun-Szolnok megyéből Békésbe.
A küldeményeim közül egy nap alatt át tudott érni Esztergomba és Győrbe egy-egy mobil.
Tehát az eladói oldalról a gond sötét fellegét látom közelíteni felém a telefon helyett. Szét fogom kapni a postát vagy az eladót, ha holnap sem kapom meg a számomra magas eszmei értékű retro modellt. -
Csabee.
nagyúr
Végre hazaértem
Hosszú volt reggeltől!
Tegnap vateráztam egy cumót, ma már hozta is a postás! Ilyen a gyors vaterás
-
Szép estét
Valaki tud segíteni data.hu Prémium szolgáltatásban (van elvileg nekem, de nem igazán működik)
-
1010
őstag
ujabb tipusu neoplanon ez mar megoldott
de igaz van ahol ez van
es ertem de ahhhhh
meg kene nyithato ablak is ,de en ugy tudom ez meg nagyon draga,es nehez gyartani egymason elcsuszo feluleteket,meg csak tv ben lattam iet hogy majd.......lesz kb 50ev mulva nyithato ablakos busz hogy ne kelljen klimat szelreni ra
-
Bubu79
addikt
Nem érted. Ez ilyen.
Valaki megtervezte, valaki rábólintott a gyárban és gyártásba küldte. Az utasok meg isszák a levét, mert a hűtőkapacitása kisebb a rendszernek, mint kéne. Nem a karbantartáson múlik.
Úgyhogy ha busz és meleg van, akkor érdemes inkább elől helyet keresgélni, ott kisebb valószínűséggel kap az ember hőgutát...
-
Bubu79
addikt
Elárulok Neked egy titkot - a hazánkban nem kis számban közlekedő távolsági Volvo-kon van klíma és nyáron még üzemelni is szokott - de van egy kis bibi velük...
Elől hűt rendesen, de hátulra megesik, hogy már csak langyi szellő jut, mert alulméretes a rendszer - s hogy az ember közérzete még jobb legyen, a motor is hátul van, tökéletes szigetelés pedig nem létezik...
Plitvicét augusztus 20-án egy alig pár éves MAN-nal jártuk meg - volt benne minden, mi szem-szájnak ingere, de a klímája annak is hulladék volt...
És nem azért, mert nem járatta a sofőr, hanem mert ennyit tudott az a szerencsétlen pára...
-
zolynet
veterán
válasz
venember83
üzenetére
paprikáskrumpli lesz készítve hamarosan, stílusosan Gordon Ramsay után
fájletöltökliensecske 12kB/s le, 2,2kB/s fel
menyecskejelölt már itthon van, hazaért
Bubu79: a fájlcserélőkliens hasonlóan hígfos mint az enyém? bár nem hiszem mert több digis ismerősöm van és csak hüldezik a sebességtől ... talán jövő év 2. felétől már itt lesz az utcában a digi, úgylegyen
-
nike_
addikt
adjisten
-
zolynet
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
hát ez biza 8napon belüli lemondás lesz, mert h csúcsidőben nagyon nem élvez prioritást, aszongya hogy azért ilyen lassú, hát mondom annak nem mondanám, hanem hogy NINCS!!!
mondom és ha vki ftp-zni akar mert olyan a munkaköre (blabla) akkor mi van, hát sajnos ez most a córesz, ja jólvan akkor 8napon belül lemondom a 'csába

-
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Taccs dájon néztük, múlt héten végig 10 fokkal melegebb volt Londonban,mint itthon, és sütött a nap...
............................................................................................................................
Amúgy cég, hogy míg a upc pesten most emelt 15 megára(az albiban két hétig örömködtünk is neki ), és adta ezt 5 ezer magyar forintért, addig itthon tizedennyi sebesség kerül 500al drágábba a pr telecomnál...zolynet: modem reset megvolt? nekünk is utána lett jó....
-
-
Móci
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Áh, ez távolsági 20 perc menetidővel...
zolynet: na ez hozzám is beszivároghatna!
-
zolynet
veterán
na beszivárgott a lakásba is - mobilinternet helyett - a fiberpower15/2

-
Sipi16
őstag
válasz
kételkedem
üzenetére
Ha kupés a vonat akkor fejenként mindenki iszik két sört és elfekszik. Garantált, hogy senki sem fogja őket zavarni.

-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
A megtestesült tapintat maga - szobrot érdemelne a Hős!

-
-
bnss
veterán
Szép délutánt!
Benézek ide, elkezdem olvasni a hozzászólásokat, és... Bele is fájdult a fejem.

-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Erre egyesek sokkal kézenfekvőbb módszereket alkalmaznak - a fokhagymától kezdve a hónaljszagon át a biogázik bármit, amit csak képesek desztillálni a pórusaikból, egyéb nyílásaikból
Különösen nyáridőben... 
-
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Lelombozó tudsz lenni időnként - mondták már?
Egy izmos lábszag is képes lehet olyan hatékony lenni, mint egy távol tartó végzés - úgyhogy nyomás, az egész banda mosson lábat!
Most kávé - aztán tényleg már itt sem vagyok

-
válasz
kételkedem
üzenetére
Hát van egy bukéja, az biztos...
De ha ez nem felel meg, akkor még mindig ott a perubalzsam, esetleg a csukamájolaj. De a B1 vitamin (tiamin-klorid) sem kispajtás... 
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Jó cucc lehet!
Ammónium- büdös
bitumen- büdös
szulfát- gyakran büdös
Ammónium-bitumen-szulfát -izgi
-
válasz
kételkedem
üzenetére
Hát valami jó kis ichtyol*-os kence - garantáltan nem megy senki a közelébe...
(ÉKE!)*: Ammónium-bitumen-szulfát - ebből lehet következtetni az illatára is...

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Vigyázz, mit mondasz - Jason Statham már majdnem Chuck Norris!
Ja, jut eszembe, kiszednéd a linket? Nem akarom, hogy kiskorúak lássák - őket a filmre is csak álszakállal engednék be - mint az asszonyokat a kövezésre.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ki látta azt a topikot mostanában? Lehet, hogy mélyebbre süllyedt, mint a Mariana árok feneke

LLkedem: Öreg medve nem gyorsvonat, érzi a tempót hogyan kell elmenni
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
-
NoLF
veterán
azonnal tessék abbafejezni az offolást az ontopikban!
nézzenekoda...

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Arra gerjedsz, ahogy kong a feje a csempén? Te se vagy ám perverz.

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Igaz - szasztok

-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Pláne egyedül

A saslányot kihagytad

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Már itt sem vagyok akkor - ÉKE

-
venember83
nagyúr
Itt a medve. Most jöttem rá, hogy micsoda állatkert ez az on. Alacsony lenne a kerítés, hogy ekkora a látogatottság?

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Ez a "kintről is drukkoltak" elég kemény. Nem lankadt le... a nagy igyekezet?

-
Bubu79
addikt
Fürge róka lábak, surranó kis árnyak
Hipp-hopp, jön Vuk! ... -
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ja, hogy végezz(etek) minél hamarabb, mások bemehessenek sürgősebb szükségleteket végezni.

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
nem baj, kényelmetlen volt, meg kintröl is drukkoltak.
-
Esmein
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
én meg sk fordítottam ezt

-
Esmein
nagyúr
készültem egy kis verssel mára

Ne feledd, emlékünk kincs,
November ötödikét,
A puskaporos éjt
elfelejteni jó okod nincs. -
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Az agyam őrült munkával próbálja a szemem által közvetített a betűket általam is érthető információvá alakítani, sajnos sikertelenül!

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Én vécében szigorúan kisdolog, nagydolog, ehhez és a rókázáshoz még részegen sem kell segítőtárs - kiöklendezi helyettem is?

Aludni? Fekvésről volt szó.

-
Móci
addikt
Én részegen eddig csak egyedül feküdtem le, persze volt, hogy reggelre akadt 'hálótárs'...
Csoda történt! Nem, hogy nem kell befizetnem a biztosítást az eladott motorom után, hanem még kapok vissza (tessék megkapaszkodni!) 1400 forintot (viccet félretéve örülök ennek is)! Buli van!
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Saját hányás, más hányása, nem mindegy ilyen téren?
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Mintha nem bíznál részeg tenmagad ízlésében.

Különben berúgva én még sohasem feküdtem le, csak egyedül. Becsípve volt már, hogy mással, de az a csaj józanul is tetszett régóta.

-
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
morzsaporszívóval, hát hogyan máshogyan?!

-
tibi666
senior tag
válasz
Pisztillus
üzenetére
én a palicilinre esküszöm, de ma még autóba kell ülnöm, úgyhogy este szabad csak bevennem.

-
bolondember
MODERÁTOR
miért, ha berúg az ember, mint az albáncsacsi (na nem mintha ilyen VALAHA is történt volna velem!), akkor jobb egyedül lefeküdni. Na jó, közben meg nem belefulladni a saját hányásába.
ilyen esetekben jobb.
szvsz.
a szemét dr pepper meg kifutott a dobozból
törölhettem az asztalom. :S -
Aktív témák
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van ugyan biztonsági kötél, deeee... Vazze... Azok a lyukak a betonban nem túl bizalomgerjesztőek...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(