Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
nemtudom mi lehet az oka, de én is imádom a táskákat, meg a cipőket.
nálatok nincs valami olyan amit szerettek gyűjteni, aztán váltogatni, hogy melyiket használjátok?még egy szenvedélyem van, a kabátok... de ennek nemtudok hódolni, mert nincs hozzá elég pénzem. Marad a bámészkodás meg a nyálcsorgatás

NoLF: ismered te a nőket

-
pohár
félisten
Megint jó ez a Heti Hetes

-
Csabee.
nagyúr
Ez a hétvége gyorsan elment

-
venember83
nagyúr
Hümm, hümm, sok mindenem nincs, az tény, de fogalmam az van.

Dylen: Miért nem meglepő, hogy táskát vettél? Van valami spirituális összeköttetés a nők és a táskák között. Nem tudom, mi lehet ennek az alapja, de valahogy mintha minden nő táskagyűjtő lenne... Ebbe a témába jobban bele kellene mélyedjek.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ne tőlem kérdezd - Dylen mondta, hogy "fogalmad sincs"
Én csak érdeklődtem, a magam egyszerű módján 
-
dragonfx
veterán
de jó volt bowlingozni...baxxus egy spare.on múlt hogy rekordot döntsek pontba.
3ból 2x én nyertem.a 2. izgalmas volt nagyon.nekem a 10-11es golyszlik jönnek be. -
Dylen
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
így van, Blackie, neked fogalmad sincs...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bon: neked meg mióta van női szemed?

-
venember83
nagyúr
Oh no, butnotblood!
ToBeY: [link]
-
Winner_hun
félisten
PH! testreszabása folyamatosan finomodik.

-
ToBeY
nagyúr
Megnéztem a crank2 elég nagy állatság,de azért nézhető kategória
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
a női csizmákkal ellentétben női orgazmusokkal már volt dolgom..de ha a cicus egyáltalán összeméri a kettőt..már rég rossz
vagy rosszak a tapasztalatai -
Algieba
őstag
Én csak azt tudom, hogy milyen érzés egy "50 ezres" telefont a tenyeremre fektetni.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
ja... tegnap egész nap aludtam szinte... fárasztó péntek volt.
és képzeld el ezt úgy, hogy a szervezés úgy folyt, hogy a házigazda meg ne tudja... érdekes volt

megpróbáltak meggyőzni, hogy a szilveszter nálam lesz... ha addig kimegy a kockaszobából a mosogatógép, akkor akár elő is fordulhat

-
Dylen
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
elköltöttem majdnem egy húszast és nem vettem csizmát
ki érti ezt..viszont felpróbáltam egy 50ezer ft-osat, hááát, felért egy orgazmussal

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
ja. péntek este lettek elkövetve titokban

-
Algieba
őstag
Kedden érzékeny búcsút veszek az E71-estől. Hihetetlen kütyü. A mobilmániám elolvadt. Kismadarak csivitelek körötte repkedve a Nokia csengőhangját...
Bálint napot tart a mobilmániám.
Rég éreztem ilyen fokú csodálatot és elérzékenyülést egy mobilkommunikációs eszköz használata során.

-
Killing
addikt
Mi lenne ha valami más tantárgyról dumálnánk? Pl.: Angol. A matek nem a szívem csücske.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nem.
-
nike_
addikt
PH! Kedvence lettem!!

És nemsokára az 1000 nap is meglesz

-
pohár
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ki nem szarja le?

De most komolyan
Legközelebb kérdezd meg hogy minden szám nulladok hatványa miért 1

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
erről beszélek
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem is tudtam, hogy a második rész ki volt emelve...

-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Idézek:
"Jófene tudja."
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
mindig olyanokat dolgokat tudsz kérdezni, ami másban fel se merül. mondhatnám, hogy olyanokba ütöd az orrod, ami mást nem zavar.
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Aha, és a második rész kiemelése miért múlt el egy idő után? Kifogyott a piros a topik címéből?

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
csak.
-
1010
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
jah csak a pendriveal mit csinalsz gep nelkul?
-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hogy itt gyűljön a sok off/on hsz, ne a szakmai részt szemeteljék össze az emberek. Gondolom. Vagy csak politikai korrektség okán, hogy egyenjogú legyen a meghótt offal. Jófene tudja.
-
Winner_hun
félisten
Ez a topik miért van kiemelve?

-
pohár
félisten
Megeshet

De szerintem a posta is ludas a dologban, kérj még egy értesítőt, az tuti meg fog jönni
-
1010
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Foto zsebkönyv
572old, kemény kötésben
990.- Ft
sztem ezt a is a sevcsik kovette el
-
venember83
nagyúr
-
nike_
addikt
sziasztok!
-
1010
őstag
zsebkonyv
mier zsebkony egy valami ami 500 oldalanal tobb
kilora ira a szerzo a tobbi 500masik konyvevel eggyut ami ugyanarrol szol
-
Algieba
őstag
Oké, biztos, hogy lesznek kérdéseim. Még csak most jönnek a nehezebb témák.Most pedig GO. Járok egyet az esőben. [I'm singing in the rain]

-
Algieba
őstag
válasz
Pisztillus
üzenetére
Az biztos, hogy végtelen türelemmel újra és újra végig kell mennem a példákon, mert az agyam félúton elfelejti a megoldás lépéseit.
Egyszerűen katasztrofális romhalmaz a számtani feladatokért felelős agyterületem. (Hé, van ott egyáltalán élő idegsejt? Ki dolgozik? Visszhang se válaszol...
)Egyébként már jó a kedvem. Beezüstözi a hétvégémet egy E71-es. A mobilmániám napfényes tengerparton érzi magát koktélt kortyolgatva... miközben felfedezem a telefon funkcióit. Minden van benne. Édeni bőség.

-
Killing
addikt
Vegyetek ti is Socket 775-ös kutyát.

-
-
Algieba
őstag
válasz
Pisztillus
üzenetére
Még ezt az ügyet lezavarom rajta, aztán törlőm a regisztrációmat az oldalon. Üzletelésre van számos oldal. Amúgy is ritkán használtam.
Vágtam egy kis fát, begyújtottam a kazánba. Odakint enyhe, esős idő van, de a falak már áthűltek a múltkori fagyok miatt. A házba kell a meleg, kint kellemes idő van.

Még nem is írtam, hogy az első két matematika dolgozatom négyes lett. Ahhoz képest, hogy nappalin megbuktam belőle és a pótvizsgán is elhasaltam, elég jó teljesítmény.

Bármennyire hihetetlen, de valóban teljesen hülye vagyok a matematikához. Egyszerűen elfelejti az agyam, hogy mit is kell csinálnia a feladatokkal. Csak bámulom a példákat... X-akta a két négyes. -
Csabee.
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Nem tűnt fel na..
De lényegtelen, Ilyen rossz időben nem lehet semmit sem csinálni .. illetve most ráveszem magam a tanulásra..
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
A nyár elején regisztráltam - emlékeim szerint -, azóta is várom azt a bizonyos levelet, mely segítségével vásárolhatnék. Nem érkezett meg többszöri kérés után sem. Innentől kezdve a Vatera elásta magát nálam...
-
vergilx
őstag
get the fuck...shut the fuck up....
Aktív témák
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

" 

ki érti ezt..

Oké, biztos, hogy lesznek kérdéseim. Még csak most jönnek a nehezebb témák.