Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Sipi16
őstag
Már én is csak [traderázok].

-
ToBeY
nagyúr
Mit lehet akkor tenni ha regisztráltam egy oldalra (teszvesz) be akarok lépni de a jelszót elfelejtettem. Viszont amire regisztráltam az accountot az a e-mail címem megszünt szolgáltató váltás miatt?
-
Sipi16
őstag
válasz
kételkedem
üzenetére
Szerintem ö az egész árkádban akart ingyen wifizni...

-
Csabee.
nagyúr
Árkádban vagyok mekinél wifizem. az ilyennel nagy központokban miért nincs ingyen wifi? Megoldhato lenne sztem Még joo hogy van mekibe wifi mindenhol. I'm LOVE in it

-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Tavaly november közepén jártunk a Cuha-szurdokban - gyönyörű kiránduló idő volt, az ősz még sok szépet tartogatott akkorra - csodálatosan színesek voltak még a fák, hihetetlen jó volt sétálni a csendes ösvényeken, élvezni a nap talán utolsó simogató sugarait, amik előbukkantak az ágak közül.
Hallgatni a patak csobogását, gyönyörködni a tisztaságában - örülni a szépnek.
Aztán jött két krossz motoros HMCS és mintha háború dúlta volna fel a környezetet - elcsattogtak-zörögtek a csendes ösvényen - tönkretéve a hely természetes hangulatát.
Kapják be - bő nyállal.
-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
nagyobb élvezet, ott a pont

-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Sem a cross motort, sem a quadot nem nézem jó szemmel az erdőben, de még a mezőn sem. Tönkrevágják a talajt, a hangtompító nélküli kipufogójuk riasztják a vadállományt. Ezek sport eszközök, amiket kijelölt épített vagy természetes pályán kellene használni. Ugyan úgy, ahogyan az 1000-es Suzuki gsx-r is pálya motor, csak sajnos lehet rá rendszámot kapni és az utakon 250-el menni.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Egy cross motor azért borulékonyabb, de mondjuk lényegesen nagyobb élvezet is. A quadokat meg szívből utálom, idióta quados turisták meg "quad-versenyzők" kijárják az erdei/mezei utakat, aztán csak nyomvályú az egész ösvény, nem tudod, merre menjél el bringával, hogy ne essél bele valamelyik vájatba, mert ha benne vagy, akkor jó eséllyel zakó lesz, mert vagy megszűnik a vájat, és összeszorítja a kereket, vagy annyira elmélyül, hogy nem tudsz pedálozni s felütöd a bringa valamelyik részét.
-
kételkedem
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Én is leborulnék az asztalra, de az ügyfelek tuti felébresztenének!

Szép napot mindenkinek!

Az esti quad témához:
Forgalomtól elzárt területen, sík aszfalton én is megengedtem a fiaimnak, hogy menjenek egy 50ccm-es géppel. Be voltak sózva, hogy mekkora királyság a quad. Aztán rájöttek, hogy mégsem. A quad egyesíti a motor és az autó rossz tulajdonságait. Kényelmetlen, borulékony és a látszat ellenére nehéz vele manőverezni.
Ott van létjogosultsága, amire kitalálták, az erdészeti munkákban. Mikor Sátoraljaújhelyen építették a bob pályát, ezzel vitték a szerszámokat, szerelési anyagokat a hegyre. Ott a lehető legjobb választás volt egy erős quad használata. -
atike
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Én is akkor kelek. És 6-tól meló... Pfff...
-
pohár
félisten
Na nyugovóra kélek, holnap 9-kor kelek, hűdekoránleszbsszameg

Jó éjt mindenkinek!

-
Dylen
senior tag
na jóéjt!
holnap fél 8, snaps! -
NoLF
veterán
a főnököm bora megintcsak igen jó.

-
VoDaFoNe
aktív tag
mentem tanulni.
Jóccakát emberek. -
-
pohár
félisten
Na végre Showder, Klub
Legyen egy kis röhögés és jó kedv ára is
Hadházi, Kiss Ádám, Dombóvári... Legjobb párosítás

"A következő 500m-en teker 6km-ert"

-
Mawyx
őstag
Hogy lehet egyszerre két külön város időjárást asztalra tenni? Yahoo weatherem van, ez nem engedi magát kétszer asztalra húzni.
-
-
pohár
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Szép...
De szerintem egy kis gyerek ilyet nem mer, max sík talajon döcög az úton
-
VoDaFoNe
aktív tag
16 évesen ültem először motoron úgy, hogy én vezettem.. ez a motor volt az...

jó dolog, elfogadnám, aput nem sikerült meggyőzni..a quad meg nem érdekel...
-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Megvolt, megvolt, ő is megvolt!

-
Csabee.
nagyúr
Benkő showba egyik nőnek akkora orra van hogy kilóg a tv-ből...
igazi 3d hatás
-
-
Bubu79
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Mit nem hiszel el? Hogy vannak ennyire bugyuta, korlátolt, felelőtlen emberek?
Hidd el - soha nem tudhatod mikor találkozol eggyel, aki a Te életeddel játssza el ugyanezt...
rarri: Az ott két erősen kiskorú gyermek, akik tök egyedül ülnek egy olyan jószágon, amin semmi keresnivalójuk nem lenne egyedül - bár szívem szerint azt mondanám, hogy felnőtt felügyelettel együtt sem.
-
Bubu79
addikt
Ki emlegetett szaksziizást?

-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Nyertél.

Vodi: ezen én is átestem anno, csak nem orosszal és Everwood-dal.

-
Csabee.
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
A teniszes csávó legalább jól szituált volt ...meg jobb nők voltak ott.. de ez???

-
Móci
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A barna tényleg nem rossz! Nekem a búza Szalon ízlett még nagyon.
Amúgy barnából a Dreher, és az Amstel volt a legjobb. Volt, mert az Amstel már nem főz barnát sajna... Csapolva Dreher Bak, ami igazán jó!
A dombóvári házit nem említem, az más kategória. Gyorsan fogyó...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VoDaFoNe
aktív tag
elég.. elfáradtam...

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Azt nem tudom, nem kóstoltam - a világos viszont nagyon nem jött be

-
venember83
nagyúr
Pedig a barna Szalon az jó. Punktum. Legalábbis a csapolt a táborban jó volt.
Benkőbors: szvsz a feltűnés miatt az volt a lényeg, hogy öreg, csúnya stb, szóval feltűnő legyen a "sztár". A teniszes macsómennek már kerestek párt, most jött a másik véglet. Meglepő? Nem. Szánalmas mindegyik részről? Igen.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ezt kikérem magamnak - egy napon említeni a két sört...

A Dreher-t szeretem a kesernyés íze miatt - Szalont viszont még soha az életben nem láthattál tőlem, mert nem vagyok hajlandó meginni

Csabee.: Nem követem az eseményeket, csak el tudom képzelni, hogy azért legalább a másik oldalt megszűrték valamelyest kinézetileg, ha már a sztárt nem tudták...
-
Csabee.
nagyúr
Benkő show.. Fürdőruhás bemutató.. sok narancsbőr..
-
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem úgy volt, hogy Lumpy pecál?

-
Csabee.
nagyúr
Holnap megszopom a mikro zh-t...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ide csak a kérdését rakta be, meg azt, hogy mit csinált addig - szakmai topikban iszonyat régen jártam, most sem olvastam bele

-
pohár
félisten
Na elmentem kicsit, erre visszajöttömre mi fogad?

Muhahaha

-
venember83
nagyúr
-
Psychonaut
veterán
Örülök magamnak: átkonvertáltam a teljes zenetáramat FLAC-ból MP3-ba, hogy több férjen a lejátszómra, most szépen egyformán megcímkéztem mind a 389 számot, és olyan szép látvány, hogy a Media Playerben végre van borító mind mellett.

-
Bubu79
addikt
válasz
RexpecT
üzenetére
IDE, vagy SATA a meghajtó?
Alapban az IDE optikai meghajtók is Masternek vannak konfigurálva - ha azt feltűzöd egy vinyó mellé második masternek, bizony merengőre fogja a rendszer és szerencsés esetben csak nem indul el - ha nincs mázlid, akkor elindul, majd esetlegesen válogatja ki, hogy most akkor melyik meghajtóról is szeretné elérni az adatokat - aki kapja marja jelleggel... Ilyenkor az optikai meghajtó Slave lesz - hátul jumperelve...
Ha SATA valamelyik, vagy mindkét meghajtó, akkor más gebac van - meg kell próbálni másik SATA porton is - hátha...
-
RexpecT
addikt
Help.Hátha tudtok valami okosat mondani
. -
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
Én is nézelődtem, és bizony rendkívül gyér a kínálat. Gondolom, hogy még nincs meg a fotós kapcsolatrendszer meg a megfelelő oldallekérés ahhoz, hogy a nagykerektől valódi fotózásra használatos (értsd min. dslr) gépeket kapjanak.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Barnuska.