Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
bnss
veterán
Szép napot!
Jól esne egy kiadós alvás, de azt még el kell halasztanom. Nézzük a dolgok jó oldalát, pár nap múlva még jobban fog esni.
-
NoLF
veterán
áh Szőke András késik...
separa, addig pogi és duma a program a partnernapon. off I go
-
Móci
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Kiegyezek azzal is... maximum kölcsönadom nekik, ha fotózás lesz valahol.

-
dragonfx
veterán
éhes vagyok
..de nincs kedvem főzni.
javaslat?? -
Móci
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Határozottan tetszik! Karácsonyra lehet kérni?

-
Psychonaut
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
Elfogadnám, ha megdobnának vele.
-
kételkedem
addikt
-
válasz
venember83
üzenetére
Hát mindenki a maga szerencséjének a kovácsa
-
Móci
addikt
Pár hete rendeltünk pizzát, fizetés után megint ideje lesz, úgy érzem.
Bakker, majdnem egy hónapja minden nap el van mondva, hogy ennél a gépnél nem lehet neteeezni, de mindig megkérdezik. Bekaksi kategória. Bár ez a jobbik eset, mert volt, hogy kimentem, s bevágódott a géphez a kiscsaj, aztán győzött ártatlan pofival nézni, hogy ugyan már, menjen innen. -
Dany007
veterán
Uh, aszondja a pizzafuti nagy lazán: 9 kiló lesz...
Huh mondom nemár, annyit nem tudok megenni ebédre
-
Móci
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Na jó, próbáljuk akkor ki!
Nem is olyan vész................... A teszt alanya lefordult a székről, és csendben elterült a padlón. Mai rovatunkat a Visszatérünk! Temetkezési Vállalat szponzorálta egy olcsó, hulladékfából készült koporsóval. -
válasz
venember83
üzenetére
Lehet, tőlem mindenki azt csinál amit akar, kivéve ha azzal hátrányos helyzetbe kerülök

-
Móci
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Áh, a végén még levegőt sem vehetek már, nem?

-
Sipi16
őstag
Nem gondoltam volna, hogy ennyi idő után ugyan olyan jól tudok elaludni a showder klub nézése közben...
-
Móci
addikt
Technikusi alatt ráért az ember...
A második szakmánál már szinte alig jártam be, nem akaródzott korán kelni. Amikor meg meglett a szélessáv otthonra, még jobban marasztalt a kellemes szoba...tope: persze...
Ha jól emlékszem, a fotóalbumban van a pofámról kép, ha valaki akar egy kis horrort.Psychonaut: nem nehéz elfelejteni!

-
Szép jó napot mindenkinek!

Esik az eső. De már nem sokáig. A radartérkép szerint elvonulóban van a felhőzet esősebb része. -
Móci
addikt
Én inkább nősülnék, bár lehet, hogy velem van a baj...
Viszont pár dvd/blu-ray mozival, egy nagy monitorral engem is könnyen el lehetne tántorítani a céltól...
A Neverwinterrel voltam én hasonlóan. Rengetegszer végigvittem, a végén onlány is játszottam már vele, amikor meglett eredetiben. Régi szép idők... technikusi vizsga előtt is inkább a karaktert terelgettem, a tételek ráértek este 10 után is 10 percre.
-
Dany007
veterán
Hát tény, hogy előbb adnék ki 12 ezret egy játékra, mint esküvőre...
Amúgy ez úgy jött, hogy már vagy 3-4 napja jár az agyamban a Vice City. Anno amikor kijött még a suliból is ellógtunk haverral, hogy Vice Cityzni tudjunk. Mondanom se kell, hogy 100%-osra csináltuk meg... (aki ismeri az tudja mit jelent ez).
Na az volt az igazi kockulás
Bár tény, hogy akkoriban a legnagyobb problémánk megállt annyiban, hogy vajon hány órára fognak minket beírni... Vettünk pár üveg sört, aztán irány Vice City... : )
De szép is volt...
És ezen emlékeket felelevenítendő, lecuppantottam gyorsba még itt a melóhelyen a játékot, mondom nosztalgiázok egyet...
És nézegetem a Youtube VC trail videókat, erre meglátom a legvégén, hogy 29.10.02. Na mondom vazzeg, ez majdnem pont ma van.... Aztán megnéztem jobban a dátumot és pontosan ma van
Huh, lehet, hogy tényleg PS-re jelent meg előbb... Anno így szokták... És valamikor márciusban meg PC-re... Btw, a linkelt trail movie végén ott a megjelenési dátum
Abbó következtettem 
-
Psychonaut
veterán
27-én jelent meg, de akkor is PS2-re, nem? PC-re csak 2003-ban valamikor...
SZERK: Te kockaaa....nekem mindig térkép kellett a Hidden Package-ekhez meg a Stunt Jumpokhoz...azt hiszem 83% körül untam meg.

SZERK2: igen, végignéztem, de gyorsan megnéztem GameSpoton meg Wikin is (
) mert nem rémlett a dátum. -
-
Dany007
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Akkor talán eltolták volna? [link] Úgy emlékszem hogy a SA-t tologatták egy ideig...
-
Dany007
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Na, hát voltaképp akkor jelent meg a GTA - Vice City

De pezsgőt majd csak este bontok!

-
-
Dany007
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
Nem, annál sokkal nagyobb esemény volt...
Gondolkodjunk kockához méltó módon...
ööö izé, asszem 7 éve volt és nem 6
De nem hiszem, hogy ezen buknátok el 
Jah, szal a dátum 2002. 10. 29.
-
-
Dany007
veterán
Naaa ki tudja vajon mi történt 6 évvel ezelőtt pontosan ezen a napon???

@pohár: á-á ez mellé, az dátum, és nem esemény : P
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
Hupsz, no ebben lehet igazad van!
Többiek: jövő hét kedden egész nap -szerdán délelőtt pesten vagyunk, én kedden este 7kor végzek. Esmein szeretne összefutni a haverjaival, meg én is a saját haverjaimmal , sörözés meg ilyesmi, én meg arra gondoltam, akár a kettő lehetne egyszerre, egy helyen is. Na?

-
válasz
venember83
üzenetére
De igen, viszont az eredménye nem volt annyira kézzelfogható, mint a win98-as időkben. Jó, azóta a winyók is gyorsultak, ez is szempont. De az XP korszak óta nem éreztem szükségét - ami persze nem jelenti azt, hogy nincs jó hatással a rendszerre, ha mégis ráengedem.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
NTFS nem töredezik, oder was?
-
Az az igazság, hogy én soha nem rakok fel touchpad-drivert, kezelje magától az oprendszer. Az is igaz, hogy én a notit mindig külső egérrel használom. Esetleg a driver-lemezről fel kell rakni egy touchpad-drivert, mert lehet, hogy tudod benne állítani, hogy az oprendszer mikor és hogyan tudja lekapcsolni. Nincs kizárva, hogy a tegnap feltett progi kavart valamit, illetve láttam már olyat is, hogy a win7 kapott le valamilyen frissítést hardverhez - ami után az meg is halt. Mondjuk a win7 frissítéskezelője szerencsére testreszabható - le lehet tiltani benne a hardver meghajtóprogik frissítését. De most csak találgatok - ha hazaérsz és megnézed, úgyis kiderül.

Kételkedem: Én töredezettségmentesítést utoljára a win98-as időkben csináltam. Az XP óta minden rendszerpartíció NTFS, így aztán nem foglalkozok a defrag kérdésével.

-
kételkedem
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Ezennel fogadom, hogy a win beépített töredezettségmentesítőjét soha többé nem próbálom használni! 2 óra alatt 50%ig jutott a töredezettségmentesítő. 11GB foglalt területnél.
Diskdefrag rulz
-
NoLF
veterán
ha valaki tud pesten elfogadható árú kiadó lakást vagy akár szobát, szóljon majd bitte.
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
Pisztillus: eddig ment jól , legalábbis pár napja még jó volt . Ma reggel nem . tegnap raktam fel valami fs-es progit (nem touchpadost) , lehet az nyúlhatott bele.
Sajnos a reggeli sietségben nem volt időm megnézni, mi van az eszközkezelőben... Csak a rebootra volt időm, miközben rohangáltam a fürdőszoba meg a szobám közt egy szál törülközőben

bolondom te meg ne bolondozz

-
Milyen gyártmányú a touchpad? Sentelic, ALPS, Synaptics? Mert ha a Fujitsu oldalán nincs még hozzá win7 driver (ez elképzelhető), akkor a gyártónál kellene megnézni. Már csak azt kell kitalálni, hogy derül ki a touchpad gyártója... (Talán Everest.) És okulva egy korábbi esetből, nem nézlek ennyire szőkének, de azért nem szoktunk mindennap touchpad-drivert telepíteni, nem?

Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
-
Móci
addikt
Kellemes szép délelőttöt mindenkinek!
Ma is hosszabb műszak lesz, de oda se neki!
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Én is egeret hazsnálok, de van amikor jól jön a tapipad...
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
de miért?

-
Timocicu
senior tag
Csodás Napot Mindenkinek!

Rég jártam erre és micsoda változások vannak ...

kételkedem: Grat!

-
kételkedem
addikt
Bár ez rajtad nem segít, én annyira nem szeretem a tapipadot, hogy egeret használok a laposhoz is.
----------
4 éves, sosem karbantartott winxp. Azt mondják lassú a gép. Töredezettségmentesítő szerint: Fájl töredezettsége 45%.
A Temporary Internet Files mappa a legtöbb helyet foglaló mappa a gépen
A gép meg lassú!
-
dragonfx
veterán
na végre van netem dejo...
a digi megörvendeztetett hogy szülinapomra pont elment
-
tildy
nagyúr
Nekem meg msot nem akar menni a touchpadom.... Ha szundiból jön vissz a a gép, akkor mintha láttam volna mozogni a kurzort, de alapból nem emgy...Remélem csak valami win7 gyík. Nagyon nem örülnék neki, ha gép nélkül kéne kiutazni.
(Bár lehet csak az uram tiltotta le, csak elfelejtett róla szólni nekem)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
á, nem telhetetlenség.
csak egyszerüen b@ssza a csöröm, h nagy valószínüséggel bebuktam a lapom.És ez nem jó érzés. mint ahogy az se, h nem megy a gépem., és az eléggé nem végrehajtó szervezeti minöségü Fogyvédre vagyok utalva.

ennyi.
-
venember83
nagyúr
Telhetetlenek.
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
ah
nem, nem tudom rendesen beilleszteni

-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
sokkal, de sokkal jobbat.
-
NoLF
veterán
jobbat
-
Dylen
senior tag
Jóreggelt!
-
zolynet
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
télleg az, mind1 vmi monstrum nagybatár autó amibe befér
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jóreggelt kívánok, és vagy 1000hsz-t a szófosósoktól (kellene ilyen rang is)
-
Killing
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Jó reggelt!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
ja... nem tudták bezárni a kulcsot se rendesen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
viszont előbb a heroes-t kellene megnézni.
-
pohár
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hahaha

Ez mekkora poén volt:
Nagy Feró mondja a csávónak hogy: Húzd be azt a kéziféket!
- Minek húzzam bazdmeg? Ez itt síkság, ez lapos!
- Leszarom, húzd be akkor is!
- Jóvan bazdmeg, behúzom...Tudod hol fog majd lejteni? Mezőkövesden, ott is felfelé!

Meg a kopasz csávó beleesett síkrészegen egy szökőkútba, ott ült valaki a kút mellett, az meg ráordít:
TE MEG MIT NÉZEL, HEE?

Halálos ez a film

-
pohár
félisten
Már vagy 2x láttam az Argot, de még mindig szakadok rajta

-
válasz
bolondember
üzenetére
Ez jó kérdés, ennyire nem értek hozzá. Valószínű, hogy a Bird Computer megvette az Alien Computer-t névvel együtt, majd fúzió címén létrejött egy új cég. A jogutód nélküli megszűnés csak az Alien Computer tárolt cégkivonatában van benne, a Bird Computeré május 19-i anyag - ott nem lehet tudni, mi a helyzet. Ahhoz, hogy pontosabban lássunk, látni kellene az AB Informatika társasági szerződését, talán abban van szó a jogutódlás - garanciaátvállalás kérdéséről. Sajnos ezt azonban az általam adott linken található e-cégjegyzék nem tartalmazza. Reméljük, a Fogyasztóvédelmisek okosabbak lesznek - szerintem nem te leszel az első, aki ezzel a céggel kapcsolatban hozzájuk fordulsz. Sajnálom, hogy csak ennyit tudtam segíteni.

Zolynet: Nem Omega-s?
(
) -
zolynet
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
hátha megkönyörülnek egy öreg vektrásnak
sok sikert, türelmet
-
pohár
félisten
Juppíí most kezdődik az m1-en az Argo

-
Csabee.
nagyúr
Jóéjt mindenkinek!

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus
üzenetére
ha jogutód nélkül szünt meg, akkor:
-hogyan használhatják a nevet?
-miért írnak a honlapjukon fúziót?köszönöm mindenkinek a segítséget, szép kis nap lesz a holnapi...

Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt az egy darabot megcsinálták, jó lesz promó autónak!
..de nincs kedvem főzni.