Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére

Mici: Ez yettenetes - véged van Neked is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kedves ez a Generali - megküldte a jövő évi ajánlatát - ha nem kötöm újra, drágább lesz, mint idén volt, ha újrakötöm, uszkve az 52-60%-a lesz a tavalyinak - most akkor én vagyok hülye, vagy a tükör görbe?
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Most már talán megmaradsz - cseppet háklis szokott lenni a neve miatt

-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Úgy érted Winner_hun?
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
gondoltam leleményesen akiről tudsz írsz, linkelsz, ahogy el is várjuk
komolyan vicces, rendőrség nem tud ennyit![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
ötös, csüccs

mint egy brazil szappanopera ... rokonokról semmi hír?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
venember83
üzenetére
Gondoltam Te már sok mindent megéltél, biztos tudod ezt is

-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére

-
válasz
venember83
üzenetére
Ez melyik csoda volt? A köhögéscsillapító?
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ez egyszerű - engem utál, s előttem Te szóltál hozzá a témához
Mod.: Nem azt mondtam, hogy vedd el a háziorvost, hanem hogy nézd meg - a lánya még lehet fiatal és kívánatos

-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Bele sem merek gondolni, hogy vajon a harmadik golyót mire kell feltenni lebegés ellen...
-
válasz
venember83
üzenetére
Mi ez a VIP "rang" vagymi? Modi lefokozva? vagy előléptetve?

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Csak meg kéne nézni azt az orvost, hogy ő mit ajánl...

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére

Lebegésen kívül használ legalább?
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Remélem orvos írta fel és nem a szomszéd vajákos néni keverte pisztillus+patendula kombóval holmi erdőben lelt gombákból

-
venember83
nagyúr
Mintha repülnék, ebből a gyógyszarból se veszek többet.

-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Gondolom halálhozó akar lenni

-
7
addikt
Betegszem. Remélem, nem influenza, bár rohamosan vagyok egyre szarabbul, ami így vizsgaidőszak közeledtével nem épp a legjobb dolog.
-
NoLF
veterán
egészségünkre
bár ebből nem építek komoly zsírszöveteket, az biztos
bár nem is az a cél, úgyhogy pont jó
-
7
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Szerintem ilyesmi: ezlettvolnaanickemcsakfelcseréltemajelszavammal

Amúgy csak 1337-writinggal írta le, hogy deathbringer

-
kételkedem
addikt
Milyen lehet a jelszava?

-
dragonfx
veterán
mondja már meg valaki mi a rák ezzel a köcsög msn.nel??

4napja tiszta halál...
legujabb van fenn amit a program magára frissített autoba.felraktam angolt azzal se....

-
Sipi16
őstag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Majd ha hazaértem beszúrok egy képet. Nem én vezettem, de örök nyomott hagyott. Talán azóta vezetek én is ésszel és bízok csak magamban illetve a kocsim müszaki állapotában.

Nem mondom, hogy nem tud elszakadni a cérna de ezek után átértékeltem az övhasználatot... Jobb egyben ültem...
-
TexT-BoY
addikt
not offense, csak autót törni, hallani a vasat sokkal másabb "élmény" mint amikor csak a csattanásra eszmélsz. Nekem már jutott mindkettőből. Értettem mivel volt bajod. Azért is van ott az a szmájli mert számomra hihetetlen sőt lehetetlen, de ettől még azt állapotitták meg hogy ilyen mértékü volt a "gyorshajtás".
Ilyen biztos vagyok ebben a belesetben hogy 1 hsz alatt is tudok ellentmondani. -
Bubu79
addikt
-
TexT-BoY
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
mivel pár ember közölte hogy én velük versenyzetem ( az ellenkező irányba hmhm) erre mondtam hogy kizártnak tartom, de még csak gyorshajtást sem igen éltem meg, elég kimért ember vagyok és a barátaimtól megtanultam hogy egy szaksznyi sietés nem hoz előre semmit, sőt azokon a távokon amiket megteszek 2-3perc külömbséget jelent ha végig a táblák szerinti tempot hajtom.
na mind1, ne lovagoljunk ezen, konzekvenciát levontam, kocsit legközelebb ugyan ilyet veszek mert egybe maradt.
Egyébként meg kinomban nevetek a sztorin, mert jó lenne visszaemlékezni arra hogy PONTOSAN mi történt, hogy kerültem a kanyarhoz 3. tiltáson, hogyvettem be a kanyart és hogy élek még most is.no igyekszem felgyogyulni
és pozitivum hogy a dohányzásról mint olyan teljesen le kellett mondanom és már nem is hiányzik. -
kételkedem
addikt
válasz
TexT-BoY
üzenetére
annyira jó hogy mind tapasztalt baleset átélők vagytok Bubu tud neked mesélni a gyűrődő fém sikításáról, de egyébként sem vagy egyedül, más is szenvedett már balesetet

Szerintem senki sem akar bántani. Gyógyulj meg, épülj fel mihamarabb!
szerk: már megint nem frissítettem

-
Bubu79
addikt
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Ami szemet szúrt, az a 170, meg a vigyorgó szmájli - erre írtam a sztárolást.
És lehet, hogy hihetetlen, de mást is ért már baleset, úgyhogy nagyon is ismerős lehet, hogy mi és hogyan történik meg az emberrel abban az adott pillanatban. ( Szürkével vésett rész itt )
170-es tempóval elkapva az oszlopot ( még ha fékezel is közben ), nem szállsz ki egy ilyen idős autóból, mert a Párkáknak odafent tele lesz a hócipőjük életed fonalának legömbölyítésével és a gordiuszi csomó megoldását választják a hosszas meló helyett...
A fizika büntet - a meséket pedig hagyd meg szépen a királylányoknak

Igen, elhiszem, hogy fáj - a körítés az, ami nem odavaló...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Van egy szép nagy fehér ótó, a balesethelyszínelő, abban vannak csomó mindenféle kütyük, meg csattogós lepkék szárny nélkül..na azzal meg tudják állapítani.
Egyik ismerősöm egy városi kanyarban elszállt E36M3-as bimmerrel. Szép hosszú ívű balos, kb 200 m hosszú, de 50-es zónában. Elkapott egy fát, meg egy másikat, flipperezett kicsit, aztán oszlop megfogta. Megúszta karcolás nélkül. Kérdeztük mennyit ment, mondta hogy 80-90 körül, csak lenézett valamiért, és lement a padkára, megijedt, berántotta, aztán onnan meg seggrisza és flipper. Aztán később kiderült, hogy inkább 130-140 volt az.
Szóval ez a békésen poroszkáltam hazafelé, aztán egyszercsak kinőtt előttem egy gomba típusú dolgok általában mégiscsak rejtenek valamit.tibi666: #3930: nem azt mondta hogy nem száguldozott, csak azt hogy nem versenyzett. Szerinte. Csak mivel nem emlékszik lehet hogy mégis.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
venember83
üzenetére
agyárzkodás és a kapott sok hatására kb 4-5buszmegállóval arébb jártam "fejben" az utolsó képkockák szerint. Azt mondják az okosok hogyha nem kapna az ember komoly balesetekkor ilyen sokkot akkor szörnyethalna az átérzett erők és látvány miatt...
-
TexT-BoY
addikt
annyira jó hogy mind tapasztalt baleset átélők vagytok

prelude topicban picit hosszabban levan irva, az első alap sztori volt a macskás, anyámnak csomagolva, hátha nem ver agyon.
a prelude topicba leirtram kb 2 óra eszmélet kiesésem volt és NEMTUDOM mi történt
. utolso emlék kép hogy 60-70es tempoban szépen kullogok haza...Ezt a kórházba nyökögte, mert persze agyrázkódás meg medence vagy szeméremcsont törés meg hasonlók................de legalább él.
ez itt a fő tény...
Amúgy 3honapot mondtak arra hogy egyáltalán lábra áljak... ehhez képest 14nap után megyek vissza végső rehabra hogy megtanuljak ujra rendesen járni, mert ilyen pingvinmozgással megy.
Azt hittem itt ismerek annyira mindenkit hogy ne az legyen hogy "sztárolom magam" hanem valoban elmondhatom hogy kibaszottul fáj, tévedtem. -
Bubu79
addikt
Van az úgy

Bár akadt, aki ezt is megjósolta előre
Mindamellett én örülnék, ha jogsi nélkül balesetet szenvedve, egy olyan szinten összecsukott autóból ennyivel megúszva szállnék ki és inkább erősen arra koncentrálnék, hogy mielőbb felépüljek - nem az lenne a legfontosabb, hogy sztároljam magam

-
Csabee.
nagyúr
Jó reggelt mindenkinek! Nekem már jól kezdődött a napom, tankoltam acSchellnél és kaptam egy programozható ferrarit

-
-
TexT-BoY
addikt
nemtudok aludni ugy faj és nem hat egy fájdalomcsillapitose:S
-
pohár
félisten
2007-02-21 14:50, azaz 999 napja ― őstag
Holnap 1000 napos leszek, éljen

-
-
pohár
félisten
A STFU új értelmezése:

-
-
válasz
Pisztillus
üzenetére
hát a békák azok már csak ilyen hidegvérűek

-
-
válasz
Pisztillus
üzenetére
én vettem tavaly digitálisat. nem tudom jó-e, de általában ilyen 35,5-öket mér nekem, elhidegültem teljesen...
-
válasz
venember83
üzenetére
A legegyszerűbb megoldás, ha a digitálissal egyidőben egy hagyományos lázmérővel is méred (egyiket az egyik hónod alá, a másikat a másik hónod alá), s máris lesz némi támpontod a digitális kütyü pontosságáról. Nekem szerencsém volt: az enyém 0,1 °C-al mér kevesebbet, mint a higanyos.
-
NoLF
veterán
na emmá jó

-
ToBeY
nagyúr
Itt van [everydaydrinkers]
-
ezen behaltam, egy ingatlanfejlesztő haveromtól kaptam, ő most kapta, nem tudom, vicc, vagy komoly, bár viccnek elég durva...

@gmail.com]
Sent: Monday, November 16, 2009 9:55 PM
To: office@daltd.hu
Subject: plázaT. .................................... Consulting Kft!
Önök számos épületegyüttest felépítettek már, ezért arra kérem Önöket fontolják meg a következő ajánlatot!
Szülővárosom, Dunaújváros egy kb 55e fő lakosú város, működik benne több nagy gyár, kórház, uszoda, élményfürdő, sportcsarnok, futballstadion, jégcsarnok, főiskola, mozi, Tesco, Obi, Mc Donalds, Interspar, Penny Market, Aldi és számos középiskola is, de nagy szükség lenne egy olyan helyre, ahol összejöhetnének a fiatalok, ahol lehetne CD között keresgélni, ahol lehetne márkás cuccokat venni, ahol egy helyen lehetne több mindent is vásárolni, vagyis kéne oda egy plázát építeni. Több helyen is fel lehetne húzni az objektumot, ami kb akkora lehetne mint pl a Budagyöngye, vagy annál egy kicsit nagyobb. Vásárlók mindenképpen lennének benne, mert sok fizetőképes dolgozó él a városban.
Tehát kérem, legyenek olyan jók és ajándékozzák meg Duanújváros lakóit egy bevásárlóközponttal!M. Tamás
-
zolynet
veterán
csináld magad koktél ... beXeled h mi van otthon és kidobja h mit tudsz kotyvasztani belőle

Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)