Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Aktív témák
-
válasz
bolondember
üzenetére
No, utánanéztem ezeknek a cégeknek itt. Nos, az Alien Computer Kft. jogutód nélkül szűnt meg (jelenleg végelszámolás alatt áll), így nem lesz egyszerű menet. Tehát mindenféleképpen fogyasztóvédelem, vagy esetleg a Bon3ss által javasolt nagyker - hátha az beveszi.
-
zolynet
veterán
3whisky kóla és 2 bacardi kóla, amiből 3 kicsit vizes, azaz mentes volt, semmi bajom, és el sem álmosított
... tegnap is vagy 40percet forgolódtam elalvás előtt -
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Egy másik fórumon az ajtó letépését, az asztal felborítását és a gitárhátú eladó fenekének Batz papuccsal való ütlegelését ajánlanák!

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Az egyszerűség gyönyörködtet - itt-ott akadt is miben gyönyörködni, az már szentigaz

-
bnss
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Hasonló eset volt Pécsett is, jogutód nélkül megszűnt a cég. Egy új, az előzőtől teljesen független üzlet nyílt itt, nekik nem lett volna kötelességük a garanciális ügyintézés, de amit tudtak, elintéztek.
Esetleg annyit tudsz tenni, hogy kideríted melyik nagykerből származik, ha szerencséd van, van valaki a nagykerből a PH!-n, ezután már csak meg kell beszélni, hogy megoldható-e a garanciális csere... Sok sikert!
-
válasz
bolondember
üzenetére
Mindenféleképpen fogyasztóvédelem. Mert ők esetleg pontosan meg tudják mondani, hogy amire gondolok, az igaz-e. Konkrétan: az új cég a régi jogfolytonosságával jött létre, azaz muszáj legariztatniuk, még akkor is, ha nem az új banda adta el. Azért gondolok a jogfolytonosságra, mert maradhatott a régi név is.
-
bolondember
MODERÁTOR
esszemf@sszom megáll.
bemegyek az aliencomputersbe, az általam ismert korrekt kiskerbe, h legariztassam a lapom (júliusig van rá MÁG gari). Minden a régi, betűtípus, boltnév, MINDEN.
elmondom mizu, odaadom a számlát (mi egyben garipapír is), srác mormog valami olyat, h ez a régi rencerbő va', rákérdez.
2 perc múlva visszajön, h ők már nem az alien, hanem AB mittomén, a régi tulajok mind dutyiban adócsalásért, szorri, nem tudják legariztatni. Mondom OK, eljöttem, de már forraltam a megoldást.
Itthon meglestem, az AB Computers az Alien és a Bird EGYESÜLÉSÉBŐL jött létre (honlapjuk szerint). Holnap hívom fogyasztóvédelmet, esetleg homár.
van valakinek még valami tippje (azért mégiscsak 20k-s alaplap - akkori árán.)?

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Én megmondtam...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
Imába foglalom a neved
Mielőtt lelépnénk akartam még enni egy jó "nyíregyi gyrost" (én így ismertem) , isteni szószt adnak rá, hatalmas adag, és... ÁÁÁ imádom
Köszönöm szépen
És tényleg csak kiflis változat jöhet szóba, és azt máshol nem, csak Nyíregyháza környékén láttam.Miért is kérdeztem? Vasárnaptól keddig Debrecenben leszek.

-
Hihi, ez jó...
Főleg úgy, hogy ngabor2 jön utána, aki mint köztudott, nagy gomba rajongó és szakértő. 
Bikerman: Pontosan az a helyzet, amit Bubu írt. Csak próbával derül ki, hogy képes-e azt a lemezt az íród visszaolvashatóan megírni. Ha nem, akkor bizony írócsere. (Jó, tudom, nehéz lesz ezt a szülőknek beadni - már hallom is a választ: Írjad fiam két lemezre!
) Ha nem érint, akkor bocs. -
kételkedem
addikt
Az elején és a végén nagyon pörög, néha ellaposodik.
Imádom a webforditas.hu-t:
This time we bring you S****,
Its a dark movie , dont expect tons from this.Changed the Gamma , and saturation alittle and
of course added our own AudioEz az idő, amit hozunk neked, S****
Az ezé egy sötét film , nem számít tonnákra ettől.megváltoztatta a Gammát , és telítettség alittle és
tette hozzá természetesen a saját AudiónkPazar

-
Bubu79
addikt
válasz
Bikerman
üzenetére
Nem a sebesség a lényeg, amit a lemezre vésnek - hanem, hogy az író ismeri-e az adott lemezhez tartozó égetési stratégiát.
A lemezen megtalálható, a gyárban a lemezre került kezdő szektorban elhelyezett azonosító alapján az író firmware-e lövi be a tempót és azt, hogy milyen energiával küldje rá a lézert a szektorokra, hogy kecske is jóllakjon ( legyen pit ) és a káposzta is megmaradjon ( ne olvassza meg annyira hordozófelületet, hogy a pit szélén ne legyen elég kontrasztos az átmenet - olvashatóság ).
Ha a firmware nem ismeri az adott lemezt, akkor megpróbálja valahogyan megírni - sacc/kb - és az eredményed vagy jó lesz, vagy nem.
Hogy a linkelt lemezzel konkrétan elboldogul-e, azt olyan tudná megmondani, akinek ilyen írója van és már próbálta vele - max próbaként vennék egy-két darabot és hajrá...
-
Hugo85
aktív tag
Kevesebb, mint 24 óra alatt, több mint 300 hsz. Na szép, asszem én nem a visszaolvasós fajta vagyok
Megyek inkább tanulok egy kis kínait...再見, azaz Zaijian!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
hacsak az nem...
kételkedem: állítólag volt, de a 15:23-as ic-vel már tudtunk rendesen jönni. helyjegy se kellett rá... monnyuk nekem nem is kellett volna érte fizetni... prémium kártyával azt már nem kell az 1. osztályon se

-
Bikerman
aktív tag
válasz
Pisztillus
üzenetére
de ott van, h 2.4-8× jó... nagyítsd ki a képet...

-
ngabor2
nagyúr
no, van valami? vagy volt valami? vagy valami?
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Lábmosás után?
Nem árt jól megtörölgetni, mert aztán megeshet, hogy nyirkos hajlatokban megtapadnak a spórák, oszt akkor lehet gombászni
-
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
megszívlelendő jó tanács, köszönjük!

(#862) fokukac elég ritkán látom

-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Mondjam azt, hogy várható volt? Csoda, hogy nem lett még zárva - délután volt pár elég elfogult vélemény is a topikban, majdhogynem anyázásig ment a disputa

-
FehérHolló
veterán
Élj a mának, moss lábat!
-
válasz
kételkedem
üzenetére
jé, még él a mikulás!

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Mi lesz így velünk?

-
kételkedem
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Téma lezárva!
(#861) venember83 szerintem megeszek egy almát, majd alszom az igazak álmát!

-
Csyppa
senior tag
buy it use it break it fix it trash it change it mail upgrade it
-
pohár
félisten
Istenem de belaktam... Pfuhh...
-
-
Bikerman
aktív tag
válasz
Pisztillus
üzenetére
akkor ez pl. jó, nem?
-
válasz
Bikerman
üzenetére
No, keresgéltem egy kicsit a neten, és arra végeredményre jutottam, hogy az íród 2,4x sebességgel képes írni a DVD+R DL lemezeket, bár említést tettek arról is, hogy viszi a DVD-R DL lemezeket is. Azaz el lesz vele egy darabig, de megírja. De nem egy mai darab, így gondja lehet az új lemezekkel, mert nem ismeri fel rendesen őket. Ha a megírandó lemezen fel van tüntetve a 2,4x (vagy 2x) írási lehetőség, akkor nem lesz vele gondja.
No, a Maci megelőzött...

-
Bubu79
addikt
válasz
Bikerman
üzenetére
"This drive supports 16x DVD+R writing, 12x DVD-R and 2.4x DVD+R9 DL writing technology, allowing dual layer discs of 8.5Gb to be written."
Eszerint +-os lemezt hajlandó megírni dual layerben. 2,4X-es tempóban - maximum.
Az eszközkezelős képed alapján ez egy TS-H552B - most akkor mi van

-
Bikerman
aktív tag
válasz
Pisztillus
üzenetére
őszintén megmondom nem tudom, de csináltam az eszközkezelőről egy képet.
a lemezmeghajtó egy samsung SP1614C...
-
-
válasz
venember83
üzenetére
Csak semmi buzulás, tezsvírem!

-
Bubu79
addikt
Háttérzajnak van, hogy bent is ez megy - attól függ kikkel vagyok éppen. Ha zene van, az jó, mert kell valami, ami éberebben tartja az embert, de délelőtt jelemzően soha nem az szól - nekem speciel feláll a hátamon a szőr attól, ahogyan nyihognak a a rádióban... Ez van - nem én vagyok a célközönség.
-
-
amit a sláger rádióban gyűlöltem mindig, (amikor 15 percnél tovább kellett, hogy hallgassam), az az állandó önreklám, a sok önreklám-spot, amiket állandóan ismételnek, de úgy, hogy egy spot-on belül is háromszor mondják el ugyanazt...
amikor egy óra alatt 13-szor kell meghallgatni, hogy "változatosság, meg nálunk nincs ismétlés, nincs duma, újabb zenei félóra megszakítás nélkül", akkor érzem úgy, hogy ilyen nincs, ezek totál hülyének nézik az embert.
-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Az a gáz, hogy ezzel a húzással megint el lehet indítani a vezírhangyát és lehet vele manipulálni a népet...
És valakik megint csak jól járnak, nem is akármennyire
DE ez már vastagon politika, úgyhogy be is fejeztem 
zbence: A logout szerkesztője, főszerkesztője fogja elbírálni, majd egy adott időpontban nyilvánosan hozzáférhetővé tenni - egy-két napon belül. A megjelenés időpontja függ az írás témájától is - tekintve, hogy az oldalt szerkesztik, igyekeznek úgy ütemezni a megjelenéseket, hogy lehetőleg ne üssék egymást az írások - légy türelemmel, fog ez menni

-
zbence
aktív tag
Bocsánat az "OFF"-ért de Logout írásomat hogyan tudom hitelesíteni?
Megírtam, de elbírálásra váró cikkek közt van! -
Hétvégente mi is szoktuk a Slágert hallgatni. De attól még nem fogok harakirit elkövetni - előtte persze segédkezve a többieknek - mert a politika másképp döntött. Ha bejön az, amit Wolwerine írt - helyi frekvencia - akkor majd megkeressük, ha nem, majd lesz más. És nem tépem le annak a fejét sem, aki viszont nem szerette, és most sem hullat könnyeket érte. Azt meg majd valóban meglátjuk, milyenek lesznek az újak. Ha tetszik, akkor hallgatom, ha nem, akkor eltekerek máshová.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
Majd akkor még faggatlak...
pohár: nem hiszem, hogy ez lenne a nagy Ő, ez a dizájnos keret nem nyerte el a tetszésemet.

-
Bubu79
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
Kiegyensúlyozottság kérdése az egész - ha nem vagy érintve igazán a témában, nehezen lehet indulatokat előcsalni

Autóban szokott menni a rádió - van, amit nem tudok egy percig sem hallgatni, mert dől belőle az ipari hulladék ( bocs NoLF, de akad ilyen is ), a Sláger szokott menni, de pont a beszélgetős műsorai azok, amiket egyszerűen nem komálok, mert vagy sekélyes nyihogásba torkollik, vagy csak beszívva lehetne hallgatni ( hajnali műsorok ), annyira elszállt...
DE alapjában véve a beszélgetős műsorokat nem nekem találták ki - ezért nem is igazán értem, hogyan lehet úgy gyűlölni valamit, amiből még egy percet nem hallott senki...
-
-
válasz
venember83
üzenetére
ájfón egyszer volt a kezemben, és próbáltam megírni egy kétmondatos sms-t, de az első mondat után feladtam, sose azt a betűt rakta be, amit szerettem volna.

Amúgy igen, a tőzsde azért fontos, mert nem csak az árfolyamokat nézegetném, hanem kereskedni is szoktam, ez egyfajta kereset-kiegészítés nekem.
-
Bikerman
aktív tag
válasz
Pisztillus
üzenetére
és azt honnan tudom, hogy képes megírni dl lemezeket is?
-
válasz
Pisztillus
üzenetére
Természetesen a userek annyira le vannak korlátozva, hogy nincs lehetőség installálni semmit, a mobilnet sem játszik, csak ha másik eszközt használnék.
azért az meg elég feltűnő lenne, ha kiraknék egy notebook-ot az asztalra
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
Egy ideje én is gondolkozom a CRT lecserélésén, a villanyszámlán meglátszana - ha már a C'n'Q-tel spórolok, a monitor ne "egye" azt meg. Hasonló Samsungra gondoltam én is, amire én használom néhanapján az asztali PC-t, arra elég lenne. Színhűséggel mi a helyzet? Ilyenkor lenne jó mellé rakni egy CRT monitort, viszonyítási alapnak.

szerk.: hol van az a balhé?
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
Egy nagyúrtól ez elvárható.

kukuc: Ájfón? Bár nem tudom, mennyire kell neked a net, csak nézegetni az árfolyamokat, vagy valós időben kereskednél is... Utóbbi esetben kevés az ájfón.
-
-
sziasztok!
na, a mai nappal a munkáltatóm kvázi letiltotta az internetet a munkahelyről.
lehetőségeket keresek, hogy milyen mobil eszközről tudnék a neten böngészni, illetve tőzsdézni - ez utóbbi nagyon fontos. Tud valaki segíteni?
előre is köszi!
@
-
Bikerman
aktív tag
van valami ördöngösség dl lemez írásában? mezei íróval is lehet rá írni?
-
Nem, mert amúgy is belenagyítok. De bocs, mit is kérdeztél, nem látom pontosan?

Amúgy gyönyörű, tűéles a kép - pont ahogy szeretem, főleg a HP NC8000 után.

Venember: Ez idáig rendben van, de én meg nem szeressem - még látni sem - hogy egy általam kedvelt topictársat oly módon próbáljanak meg a földbe döngölni, ahogy ott teszik. Valóban, csúnya személyeskedés megy ott, épp ezért nem is reagáltam tovább - tényleg baj lett volna belőle. Viszont előtted - és Bubu előtt is - le a kalappal a higgadtságotok láttán.

-
bnss
veterán
Szép estét!
Pisztillus: nem túl picik a pixelek a 22"-os monitoron natív felbontás mellett?

Janoska: igyá' egy emberes adag HP-t, az majd helyre rak.
venember: a dőlt nem jó?

-
válasz
venember83
üzenetére
a franc se látja ezt a homályos szöveget, nem vagyok má' régi, mondjuk új sem

-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
Hadd durvuljon, teher alatt nő a pálma, szépen kiderül, milyen véleménnyel vannak rólam fórumtársaim. Egyszerű kérdéseket teszek fel, de ezekre se kapok válaszokat, helyette személyeskedést. Engem nem zavar.
-
válasz
venember83
üzenetére
Ha egyre gondolunk, akkor én a helyedben meggondolnám. Máris jött egy olyan reakció, amitől sikítófrászt szoktam kapni. Csak azért nem megyek oda reagálni, mert ismerem magam, és tudom, hogy abból nem sülne ki semmi jó.

Na, csak nem tudtam megállni. És már durvul is szépen.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ahogy elnézem fog ez menni
-
venember83
nagyúr
Trollkodjunk kicsit.
-
-
nike_
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
beteg vagyok, szerencsére csak egy picit, de néha úgy köhögök hogy majd megfulladok.

-
uhh, jajj, szevasztok!
a mára csak ennyit --> rotty
Ez se az én napom, korán reggel hajnalba fél 11-kor, fejfájásra ébredek, jól begyóccereztem magam, most meg a gyomrom fáj, meg kómás vagyok cseppet, és mikor lesz még este 10
szegény Jánoska 
-
pohár
félisten
Gyíhááá, sül a pohár féle pizza

-
-
nike_
addikt
juj, de lemaradtam, sziasztok.
a mára csak ennyit --> uhh
-
Jelentés a frontról II. Sikeresen beüzemeltem a Samsung 2243SW monitort (22", 1920x1080). Nos, ez nagyon állat! Mellé meg betettem még egy Genius SP-HF 360X hangszórópárt... Most aztán kész a gépfelújítás...

Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Realme GT 2 - aláírjuk
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Androidos fejegységek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűnyíró topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG (32GS75QN-B) 180HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Victus 15.6" FHD IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Gigabyte AERO X16 1VH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe SSD gar
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... tegnap is vagy 40percet forgolódtam elalvás előtt

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)