Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Én EG910V-n, C6V-n és E6V-n is néztem 3D tartalmakat. Igaz, itthoni körülmények között csak a Full HD modellen.
Semmi szignifikáns különbséget nem láttam. Én is úgy vélem, hogy az igazi ugrást a 4K 3D tartalom fogja jelenteni. Azért a vízszintesen megduplázott képpontok száma biztosan észrevehető lesz a látványban.

-
dgyuri0123
nagyúr
Szóval, jobb az új?
Akkor nézd meg ezt a képet és állítsd, hogy 2017-ben minden jobb. A kép innen származik.
A 910V egyetlen pillanatig nem volt ilyen ronda, még 0 percesen sem. Linkeljek még képeket 2016-2017-es oledekről? Tudom, most nem erről volt szó, de emellett sem lehet elmenni szó nélkül, mert nem minden jobb csak azért, mert mocsok drága és új. De kizárólag azért sem lesz rosszabb valami, mert 2 éves modell. -
törölt tag
Arra mondtam, amit az rtingsre írtál. Crt-t inkább hagyjuk, de a plazma is már csak múlt, elmúlt, felejtsük el. 
Ez meg a jelen, amiről beszélünk.
Ne azt mondd, hogy mi mennyin fut, hanem a 3D hatást nézd meg, amit a FHD 3D tulajok is dicsérnek itt, hogy milyen szuper. Kellene neked is egy vakteszt a 2db 3D tévével. Mert hova lépnél előre a tökéletesnél?

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kompakt vízhűtés
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Arra mondtam, amit az rtingsre írtál. Crt-t inkább hagyjuk, de a plazma is már csak múlt, elmúlt, felejtsük el. 
Vhiktor